niknik Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Πολύ καλό -Best Birthday version 1.00- αλλά που το βρίσκουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πολύ καλό -Best Birthday version 1.00- αλλά που το βρίσκουμε??? p p c w a r e z :rolleyes: ψαξτο λιγο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 p p c w a r e z --------------- Ευτυχώς που ξανάνοιξε γιατι δε ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτο .... Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Παιδιά, έχετε βρεί πουθενά ραγισμένο προγραμματάκι που να διαβάζει αρχεία powerpoint??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Παιδιά, έχετε βρεί πουθενά ραγισμένο προγραμματάκι που να διαβάζει αρχεία powerpoint??? resco photo viewer ? στα γνωστα μαγαζακια!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 resco photo viewer ? στα γνωστα μαγαζακια!:) Παίζει powerpoint?:blink::worry::confused: pps δλδ? Το έχω το πρόγραμμα, θα το κοιτάξω.:) edit: Έχω την v.5.00. Δεν παίζει τέτοια αρχεία:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Παίζει powerpoint?:blink::worry::confused: pps δλδ? Το έχω το πρόγραμμα, θα το κοιτάξω.:) edit: Έχω την v.5.00. Δεν παίζει τέτοια αρχεία:( εχεις απολυτο δικιο...:ninja: συγγνωμη για την παραπληροφορηση.τοσο καιρο,χωρις να το εχω δοκιμασει,ειχα την εντυπωση οτι τα διαβαζε:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 εχεις απολυτο δικιο...:ninja: συγγνωμη για την παραπληροφορηση.τοσο καιρο,χωρις να το εχω δοκιμασει,ειχα την εντυπωση οτι τα διαβαζε:( Καλά ντε, δε πειράζει! Απλά επειδή το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό σαν default για φώτογραφίες θα έχανα κάθε αυτοσεβασμό αν δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι παίζει powerpoint:p. Καμιά άλλη ιδέα? Έχω το pocket slide show (pocket ss) αλλά δεν το έχω βρεί ραγισμένο:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλά ντε, δε πειράζει! Απλά επειδή το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό σαν default για φώτογραφίες θα έχανα κάθε αυτοσεβασμό αν δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι παίζει powerpoint:p. Καμιά άλλη ιδέα? Έχω το pocket slide show (pocket ss) αλλά δεν το έχω βρεί ραγισμένο:( εχεις pm Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πώς μπορούμε να βλέπουμε αρχεία flv (ήδη κατεβασμένα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Πώς μπορούμε να βλέπουμε αρχεία flv (ήδη κατεβασμένα)??? http://rapidshare.com/files/117413198/tcmp_plugins.rar ειναι 3 αρχεια αποσυμπιεσε τα βαλτα στο τηλ σου και καντα εγκατασταση.μετα επανεκινηση και ετοιμος.:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ενα επικαιρο προγραμματακι... Euro cup mobile 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ενα επικαιρο προγραμματακι... Euro cup mobile 2008 δωσε και κανα λινκ για οποιον ενδιαφερεται ;) http://www.resco.net/pocketpc/eurocupmobile/default.asp Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 http://rapidshare.com/files/117413198/tcmp_plugins.rar ειναι 3 αρχεια αποσυμπιεσε τα βαλτα στο τηλ σου και καντα εγκατασταση.μετα επανεκινηση και ετοιμος.:) Δεν παίζει. Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση μέσα από το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δεν παίζει. Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση μέσα από το πρόγραμμα? αποκλειεται να μην παιζει :blink: εγω(και καποιοι αλλλοι χιλιαδες χρηστες των xda) το δουλευω καιρο ετσι και σε 6.1 αλλα και σε 6.0 ρομς και δουλευουν αψογα και o tcmp αλλα και το video sites ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromos Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Υπάρχει κάποιο αλλο προγραμμα σαν το pocket finance γιατι μου χανει μερικες εγγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 αποκλειεται να μην παιζει :blink: εγω(και καποιοι αλλλοι χιλιαδες χρηστες των xda) το δουλευω καιρο ετσι και σε 6.1 αλλα και σε 6.0 ρομς και δουλευουν αψογα και o tcmp αλλα και το video sites ;) Και σε εμενα δεν παιζει εκανα εγκατασταση και τα 3 cab αλλα δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ένα ωραίο προγραμματάκι που δουλεύω τελευταία είναι το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου. (δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί σε αυτό το θέμα αφού με search δεν το βρίσκω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 MyMobiler Ontws poly kalo kai me pleonektimata enanti tou gnwstou SOTI Pocket Controller Pro opws to oti mporeis na kaneis copy-paste apo tin othoni tou PC sto PPC, na doulepseis me to mouse tou PC to PPC sou (ean to exeis anoixto kai kaneis to mouse terma deksia stin othoni tou ypologisti... mpainei stin othoni tou PPC!!!! ;) ) kai telos... einai kai free! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Για μηνυματα με 160 χαρ με οποιο πληκτρολογιο θελουμε υπαρχει και το παρακατω http://sledge81.freehostia.com/send-greek-sms/ Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στο phonealarm, όσον αφορά τους χρόνους απενεργοποίησης τόσο του φωτισμού της οθόνης όσο και της συσκευής. Γιατί τώρα όταν επιλέγω κάποιο τύπο λειτουργίας π.χ. "σπίτι", "αυτοκίνητο" κλπ, αυτόματα επιλέγει χρόνους απενεργοποίησης οθόνης και συσκευής (τους ίδιους για όλους τους τύπους) και αναγκάζομαι να πηγαίνω να βάλω αυτούς που θέλω εγώ μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση χάνει πάλι τις ρυθμίσεις που έχω βάλει. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην registry αλλά πού;;; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ontws poly kalo kai me pleonektimata enanti tou gnwstou SOTI Pocket Controller Pro opws to oti mporeis na kaneis copy-paste apo tin othoni tou PC sto PPC, na doulepseis me to mouse tou PC to PPC sou (ean to exeis anoixto kai kaneis to mouse terma deksia stin othoni tou ypologisti... mpainei stin othoni tou PPC!!!! ;) ) kai telos... einai kai free! :happy: Αυτό το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου, πολύ θα το θελα. Που το βρίσκουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στο phonealarm, όσον αφορά τους χρόνους απενεργοποίησης τόσο του φωτισμού της οθόνης όσο και της συσκευής. Γιατί τώρα όταν επιλέγω κάποιο τύπο λειτουργίας π.χ. "σπίτι", "αυτοκίνητο" κλπ, αυτόματα επιλέγει χρόνους απενεργοποίησης οθόνης και συσκευής (τους ίδιους για όλους τους τύπους) και αναγκάζομαι να πηγαίνω να βάλω αυτούς που θέλω εγώ μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση χάνει πάλι τις ρυθμίσεις που έχω βάλει. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην registry αλλά πού;;; Καμιά ιδέα; Είναι στα settings των profiles. Κοίτα τα settings του phoneAlarm και είναι στο ίδιο σημείο που αλλάζεις και τον ήχο χτυπήματος κλπ. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ok, το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Αυτό το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου, πολύ θα το θελα. Που το βρίσκουμε??? Εντάξει το βρήκα εδώ και πράγματι και εμένα πολύ καλό μου φαίνεται. Thanks harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts