71SPYROS Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ελεος!:dizzy: εξω εχει 250 βαθμους και εγω σε ολα τα προγραμματα καιρου που εχω (pocketweather-weatherpanel) βλεπω οτι αθηνα μονο 32-34 ειναι δυνατον? :hypno: προτεινετε μου το ποιο αξιοπιστο (τουλαχιστον να πλησιαζει τους 39-40 που εχουμε αυτες τις μερες), υπαρχει??? μπορουμε να τα ρυθμισουμε σωστα? διαφορα εχουν ειπωθει, συμπερασματικα ομως τι? Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Και μένα SPbWeather το ίδιο, άντε μέχρι 36 βαθμούς. Επίσης ψάχνω skins για το EzDial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 paidia mporw na kanw anabathmisi se mw 2005?exw to ipaq 6515 me wm 2003 se sta agglika.estw kapoio update se 2003 me ellinika.an nai pou kai pws? kai exw ena allo problima.polles efarmoges pou exw katebasei otan tis trexw i othono den mou ta emfanizei ola.exei analysh 240x240.einai san na mi xwrane stin othoni.ti mporw na kanw?einai dynaton oi efarmoges pou yparxoun na trexoun se analysi mono 320x240? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ελεος!:dizzy: εξω εχει 250 βαθμους και εγω σε ολα τα προγραμματα καιρου που εχω (pocketweather-weatherpanel) βλεπω οτι αθηνα μονο 32-34 ειναι δυνατον? :hypno: προτεινετε μου το ποιο αξιοπιστο (τουλαχιστον να πλησιαζει τους 39-40 που εχουμε αυτες τις μερες), υπαρχει??? μπορουμε να τα ρυθμισουμε σωστα? διαφορα εχουν ειπωθει, συμπερασματικα ομως τι? handy weather το καλυτερο κατα την αποψη μου βαζεις συντεταγμενες και σου δειχνει ακριβως , τα υπολοιπα τα εβγαλα γιατι απο θερμοκρασιες αστα να πανε ,και μαλιστα εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδιά έχει κανένας ιδέα με ποια εφαρμογή μπορούμε να ανοίξουμε αρχεία .pdb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 mallon eimai aoratos!!!kaneis den apantaei sto erwtima mou.toso dyskolo einai?an filitimithei kapoios na mou apantisei as mou apantisei kai sto exis?pws mporw na mpw sto internet apo to ppc mou exontas to syndesei me to desktop pc mou?exw mw ce 2003 Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 handy weather το καλυτερο κατα την αποψη μου βαζεις συντεταγμενες και σου δειχνει ακριβως , τα υπολοιπα τα εβγαλα γιατι απο θερμοκρασιες αστα να πανε ,και μαλιστα εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα Πολύ καλό, πώς μπορούμε όμως να μικρύνουμε λίγο τα γραφικά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 handy weather το καλυτερο κατα την αποψη μου βαζεις συντεταγμενες και σου δειχνει ακριβως , τα υπολοιπα τα εβγαλα γιατι απο θερμοκρασιες αστα να πανε ,και μαλιστα εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα καλημέρα και από εμένα. Το προγραμμα ειναι οντως το καλυτερο από πλευρας θερμοκρασιων. Οσο το ειχα και σε ένα NOKIA symbian ήταν και οι προβλέψεις του καλές, έχω όμως ένα πρόβλημα. δεν κανει update οταν ειμαι στην εταιρία που εργάζομαι (σύνδεση μέσω proxy server) Ξέρει κανεις κάτι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 paidia mporw na kanw anabathmisi se mw 2005?exw to ipaq 6515 me wm 2003 se sta agglika.estw kapoio update se 2003 me ellinika.an nai pou kai pws? kai exw ena allo problima.polles efarmoges pou exw katebasei otan tis trexw i othono den mou ta emfanizei ola.exei analysh 240x240.einai san na mi xwrane stin othoni.ti mporw na kanw?einai dynaton oi efarmoges pou yparxoun na trexoun se analysi mono 320x240? Aναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν έχει βγάλει η HP. Eλληνική ROM δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα Language extender που κάνει εξελληνισμό. Το πρόβλημα με τις εφαρμογές είναι πραγματικό. Οι περισσότερες εφαρμογές τρέχουν σε 320x240 και για οθόνες 240x240 βγάζουν ειδικές εκδόσεις, αν και δεν το κάνουν όλες οι εταιρίες γιατί δεν υπάρχει μεγάλυ αγορά τετράγωνων οθονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 mallon eimai aoratos!!!kaneis den apantaei sto erwtima mou.toso dyskolo einai?an filitimithei kapoios na mou apantisei as mou apantisei kai sto exis?pws mporw na mpw sto internet apo to ppc mou exontas to syndesei me to desktop pc mou?exw mw ce 2003 Αν έχεις κάνει σύνδεση με το activesync πας στο connection settings και εκεί που λέει the computer is connected to, επιλέγεις "The Internet". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ψαχνω για ενα καλο battery s/w που να μου δινει μπαταρια σε οποιο μενου και να ειμαι. Υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ψαχνω για ενα καλο battery s/w που να μου δινει μπαταρια σε οποιο μενου και να ειμαι. Υπαρχει ? Aν έχεις το Wisbar Advance μπορεί να σου δείχνει την μπαταρία πάνω δεξιά. Επίσης το iLauncher έχει την μεγάλη μπαρα στην κορυφή. Και τα δύο φαίνονται ακόμη και αν τρέχεις προγράμματα, αλλά εκτός fullscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Aν έχεις το Wisbar Advance μπορεί να σου δείχνει την μπαταρία πάνω δεξιά. Επίσης το iLauncher έχει την μεγάλη μπαρα στην κορυφή. Και τα δύο φαίνονται ακόμη και αν τρέχεις προγράμματα, αλλά εκτός fullscreen. Μαλλον θα βαλω το ilauncher μου φαινεται δεν την γλυτωνω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μαλλον θα βαλω το ilauncher μου φαινεται δεν την γλυτωνω...:lol: Γιατι δε βαζεις αυτο εδω: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=17943 4 KB προγραμματακι...:) και παραλλαγή του, αυτο: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=18829 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γιατι δε βαζεις αυτο εδω: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=17943 4 KB προγραμματακι...:) και παραλλαγή του, αυτο: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=18829 Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!:D :D :D :D Το εβαλα !!! Θενξ v@g !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!:D :D :D :D Το εβαλα !!! Θενξ v@g !! Τιποτα φιλε μου. Παντως πρεπει να φτιαξεις μια συντομευση στο start_up folder του ppc σου για να τρεχει μετα απο soft reset :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τιποτα φιλε μου. Παντως πρεπει να φτιαξεις μια συντομευση στο start_up folder του ppc σου για να τρεχει μετα απο soft reset :) Γιες, το εχω κανει ειδη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μηπως εχει κανεις pacman για 240χ240? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ελεος!:dizzy: εξω εχει 250 βαθμους και εγω σε ολα τα προγραμματα καιρου που εχω (pocketweather-weatherpanel) βλεπω οτι αθηνα μονο 32-34 ειναι δυνατον? :hypno: προτεινετε μου το ποιο αξιοπιστο (τουλαχιστον να πλησιαζει τους 39-40 που εχουμε αυτες τις μερες), υπαρχει??? μπορουμε να τα ρυθμισουμε σωστα? διαφορα εχουν ειπωθει, συμπερασματικα ομως τι? Βασικά, 39-40 βαθμούς είναι μονάχα στο κεφάλι των δημοσιογράφων που δεν είχαν σοβαρότερο θέμα αυτές τις μέρες... Γι αυτό, εμπιστευόμαστε τις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών που εμφανίζονται στα PocketPC μας, και όχι τα χαζοκούτια του σαλονιού που πλασάρουν φόβους για να εισπράττουν τηλεθεατές-αρνάκια. Κ.Ι.Σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλησπερα. μπορει να μου πει καποιος που θα βρω skins για τον wmp? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλησπερα. μπορει να μου πει καποιος που θα βρω skins για τον wmp? ευχαριστω. http://rapidshare.de/files/30511622/G_1_.amp.zip.html ανεβασα μερικα εκει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodos_th Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καινουργιος στο χωρο τον ppc!!εχω ενα ipaq 2490 και θελω να μου πειτε αν μπορω με καποιο προγραμμα να γραφω ελληνικα???? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καινουργιος στο χωρο τον ppc!!εχω ενα ipaq 2490 και θελω να μου πειτε αν μπορω με καποιο προγραμμα να γραφω ελληνικα???? ευχαριστω εκ των προτερων... Resco Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παιδιά έχει κανένας ιδέα με ποια εφαρμογή μπορούμε να ανοίξουμε αρχεία .pdb ? Τα pdb αν θυμάμαι καλά ανοίγουν με iSilo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Βασικά, 39-40 βαθμούς είναι μονάχα στο κεφάλι των δημοσιογράφων που δεν είχαν σοβαρότερο θέμα αυτές τις μέρες... Γι αυτό, εμπιστευόμαστε τις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών που εμφανίζονται στα PocketPC μας, και όχι τα χαζοκούτια του σαλονιού που πλασάρουν φόβους για να εισπράττουν τηλεθεατές-αρνάκια. Κ.Ι.Σ. file ki omws eixe kai 40 kai 41 .. .egw p hmoun me to aytokinhto e3w olh mera logo ypoxrewsewn,pistepse me ... to eniwsa ;) Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts