aGka8l Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 τα διαβασα αυτα που ειχες γραψει, αλλα που μπορω να τα βρω? ειδικα το destinator (7) στο google ta βρηκα ολα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2013490#post2013490 @tsifsta Voice Command εννοείς; Αυτό υπάρχει by default. Εννοω φιλε μου πως οταν του λεω ενα ονομα ή καποια εφαρμογη χωρις να εχω αποθηκευσευ καποιον ηχο για αυτο αυτο να τν εχει στη μνημη και να τν ''καταλαβαινει''....Π.χ. οταν του ''λεω'' bluetooth να μου ανοιγει το bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εγώ παιδιά έχω άλλο πρόβλημα. Όταν είμαι σπίτι ανοίγω το wifi για να έχω το msn msgr ανοικτό. Όταν όμως έστω και για λίγο χάνει το σήμα του wifi, τότε μόνο του συνδέεται με GPRS. Υπάρχει κάτι που να σταματάει την αυτόματη σύνδεση του GPRS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εγώ παιδιά έχω άλλο πρόβλημα. Όταν είμαι σπίτι ανοίγω το wifi για να έχω το msn msgr ανοικτό. Όταν όμως έστω και για λίγο χάνει το σήμα του wifi, τότε μόνο του συνδέεται με GPRS. Υπάρχει κάτι που να σταματάει την αυτόματη σύνδεση του GPRS; Αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα πολύ μικρό και καλό προγραμματάκι, το NoData που είναι και ελεύθερο και θα το βρεις εδώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα πολύ μικρό και καλό προγραμματάκι, το NoData που είναι και ελεύθερο και θα το βρεις εδώ:D Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Μπορεί κάποιος να το ανεβάσει κάπου επειδή στο συγκεκριμένο forum θέλει εγγραφή για να το κατεβάσεις... (φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και η εφαρμογή είναι δωρεάν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Μπορεί κάποιος να το ανεβάσει κάπου επειδή στο συγκεκριμένο forum θέλει εγγραφή για να το κατεβάσεις... (φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και η εφαρμογή είναι δωρεάν...) Έχεις pm:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εννοω φιλε μου πως οταν του λεω ενα ονομα ή καποια εφαρμογη χωρις να εχω αποθηκευσευ καποιον ηχο για αυτο αυτο να τν εχει στη μνημη και να τν ''καταλαβαινει''....Π.χ. οταν του ''λεω'' bluetooth να μου ανοιγει το bluetooth... Και πως θα καταλαβαίνει την φωνή σου? Πρέπει να το εκπαιδεύσεις πρώτα για να αναγνωρίζει τις εντολές που θα του λες. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα κάνει δουλειά αλλά θα πρέπει να περάσεις εσύ τις εντολές για να μάθει τη φωνή σου. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Και πως θα καταλαβαίνει την φωνή σου? Πρέπει να το εκπαιδεύσεις πρώτα για να αναγνωρίζει τις εντολές που θα του λες. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα κάνει δουλειά αλλά θα πρέπει να περάσεις εσύ τις εντολές για να μάθει τη φωνή σου. Το Νοκια Nseries μπορουν να τη διαβασουν φιλε μου....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Το Νοκια Nseries μπορουν να τη διαβασουν φιλε μου....:O oOOOopsss :blink: Καλά το bluetooth κλπ το καταλαβαίνω. Το Θανάσης Σκορδομπ@@τσογλου? Μήπως χρειάζεται να βγεις έξω μαζί τους να τους γνωρίσει πρώτα? Πλάκα κάνω. Very Impressed !!! Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Γειά σας. Είμαι νέος κάτοχος ενός HTC TOUCH και θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο του FullScreenCaller για τα Symbian. Έχω κάνει μια αναζήτηση στο παρόν θέμα αλλά ένα πρόγραμμα για να δείχνει σε όλη την οθόνη την φώτο αυτού που σε καλεί δεν βρήκα. Επίσης με ποιόν τρόπο μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε επαφή ξεχωριστά ή για κάθε ομάδα που έχω ορίσει στις επαφές; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Inesoft AddressBook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Inesoft AddressBook. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :) Αυτό το πρόγραμμα κάνει και για τα 2 που ζητάω; EDIT: Είδα στην ιστοσελίδα του προγράμματος ότι τα κάνει και τα 2. Ευχαριστώ Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Υπήρχε κάποτε μια εφαρμογή για Symbian που "διάβαζε" σε ποια κυψέλη συνδεόταν το κινητό και βάση αυτής μπορούσες να έχεις το αντίστοιχο προφίλ που επιθυμούσες. Πχ όταν πηγαίνεις στην δουλειά, το κινητό να είναι ρυθμισμένο να "γυρίζει" αυτόματα σε αθόρυβο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε WM ή μήπως ζητάω πολλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Υπήρχε κάποτε μια εφαρμογή για Symbian που "διάβαζε" σε ποια κυψέλη συνδεόταν το κινητό και βάση αυτής μπορούσες να έχεις το αντίστοιχο προφίλ που επιθυμούσες. Πχ όταν πηγαίνεις στην δουλειά, το κινητό να είναι ρυθμισμένο να "γυρίζει" αυτόματα σε αθόρυβο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε WM ή μήπως ζητάω πολλά; Σίγουρα είχα πετύχει μια εφαρμογή που το κάνει, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει. Το PhoneAlarm έχει κάτι ρυθμίσεις για CellID αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Υπήρχε κάποτε μια εφαρμογή για Symbian που "διάβαζε" σε ποια κυψέλη συνδεόταν το κινητό και βάση αυτής μπορούσες να έχεις το αντίστοιχο προφίλ που επιθυμούσες. Πχ όταν πηγαίνεις στην δουλειά, το κινητό να είναι ρυθμισμένο να "γυρίζει" αυτόματα σε αθόρυβο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε WM ή μήπως ζητάω πολλά; Communication manager pro λεγεται η εφαρμογη που ψαχνεις. δεν την εχω δοκιμασει ομως...θεωρητικα θα δουλευει... :O :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Communication manager pro λεγεται η εφαρμογη που ψαχνεις. δεν την εχω δοκιμασει ομως...θεωρητικα θα δουλευει... :O :ninja: Thanx, θα το δοκιμάσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 oOOOopsss :blink: Καλά το bluetooth κλπ το καταλαβαίνω. Το Θανάσης Σκορδομπ@@τσογλου? Μήπως χρειάζεται να βγεις έξω μαζί τους να τους γνωρίσει πρώτα? Πλάκα κάνω. Very Impressed !!! Και όμως, πολλά είναι τα τηλέφωνα που αναγνωρίζουν το όνομα που έχεις στον κατάλογο σου χωρίς να αποθηκεύσεις φωνητική εντολή πρώτα. Εκτός από την Σειρά Ν της ΝΟΚΙΑ που και αυτά είναι smartphones την ίδια λειτουργία έχουν και καποια Motorola όπως το V3i. Όπως και να χει, γίνεται και στα WM6, μάλιστα το Χ500+ μου έχει το συγκεκριμμένο πρόγραμμα ενσωματομένο στην ROM. Το πρόγραμμα ονομάζεται CYBERON Voice Commander Settings Version 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 "It is all Greek" to Spb Software Users St. Petersburg, Russia — September 12th, 2007 — Spb Software House, the leading Windows Mobile software maker, takes steps to meet the needs of its Greek-speaking customers, thoroughly localizing its http://www.spbsoftwarehouse.com online recourse into Greek. The company’s main portal is currently localized into 14 languages, with one more to be added to the list by the end of 2007. "Our websites are a powerful instrument for not only making our Pocket PC and Smartphone software more popular, understandable, and easy to purchase, but for extending after-sales support to our existing customers," comments the head of the localization group at Spb, Vladimir Nestorovich, - "we localize the products, the portals, the interaction, hence the people using our products are more than just customers, they are a community." http://www.spbsoftwarehouse.com/about/pressreleases/images/greek.jpg The company's main support resource — the spbclub.com — is localized into 14 languages as well, with separate full-fledged forums discussions running in Portuguese, Russian, Spanish, French, and German. From the beginning of the year, Spb Software House has managed to attract over 4000 Greek visitors to its website and several hundred speakers of Greek have become Spb customers. With the launch of this new all-Greek portal section, the Spb localization team hopes to further improve the software shopping and use experience for Greek-speaking customers. "We'll keep localizing, we are devoted to internationalization," concludes Vladimir. Source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 "It is all Greek" to Spb Software Users .... [/b] Ποιος να είναι πίσω από αυτήν την προσπάθεια; ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ποιος να είναι πίσω από αυτήν την προσπάθεια; ;) Μήπως ο "δικός μας" angelos_cy;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Τελικά όσο πάει και την συμπαθώ περισσότερο αυτη την εταιρία :-) Μπράβο τους. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Υπαρχει κανενα προγραματακι για HP 2790b που να τρεχει ολα τα αρχεια video? Υπαρχει κανενα site με προγραμματα σπασεμνα για WM5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Υπαρχει κανενα προγραματακι για HP 2790b που να τρεχει ολα τα αρχεια video? Υπαρχει κανενα site με προγραμματα σπασεμνα για WM5 ? 1)core player 2) http://www.ipmart-forum.com Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 an xrisimopiiso terminal services (den thimame an iparxoun sta wm6) tote tha ine les ke xrisimopio to pc san na kathome eki. ego thelo ena programataki wifi to opio na exi koubia koubi volume up/ down, next/previous, ktl pou na ginonte grigora. Το πρόγραμμα που αναζητάς είναι το Salling Clicker,έχει επιλογές για έλεγχο Powerpoint,Media Player,Power Dvd καθώς και για System Volume και για το Mouse! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Το πρόγραμμα που αναζητάς είναι το Salling Clicker,έχει επιλογές για έλεγχο Powerpoint,Media Player,Power Dvd καθώς και για System Volume και για το Mouse! http://www.salling.com/Clicker/windows/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts