Tsakal_83 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλησπέρα!:) Μήπως ξέρεται κανένα πρόγραμμα το οποίο να παίζει ταινίες αλλα να έχει και την επιλογή να φορτώνει υπότιτλους:worry: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μήπως εννοείς ότι βλέπεις ταυτόχρονα και τους αριθμούς που πληκτρολογείς και τις αντίστοιχες επαφές (αν υπάρχουν επαφές που να αντιστοιχούν στον αριθμό) και επιλέγεις αν θα καλέσεις την επαφή ή τον αριθμό;;; :worry: Ναι αυτό εννοώ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι αυτό εννοώ! :confused: ΟΚ Thanx :) Πάντως αν καταλαβαίνω σωστά μάλλον εννοείς ότι θα σε βόλευε περισσότερο όχι ενα qwerty πληκτρολόγιο αλλά ένα keypad όπως τα απλά κινητά (Νόκια, SE κλπ...) Εμένα αυτό με ανησυχούσε από την αρχή και τελικά κατέληξα στο Asus P525 που έχει hardware keypad... (και το οποίο ακόμα περιμένω να παραλάβω από εξωτερικό και έχω αρχίσει να ανησυχώ). Φυσικά η λειτουργία ενός αλφαριθμητικού keypad στα WM5 δεν ειναι ακριβώς ίδια με αυτή των απλών mobiles αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πάντως αν καταλαβαίνω σωστά μάλλον εννοείς ότι θα σε βόλευε περισσότερο όχι ενα qwerty πληκτρολόγιο αλλά ένα keypad όπως τα απλά κινητά (Νόκια, SE κλπ...) Ναι κατι τέτοιο ψάχνω για την εύκολη χρήση κυρίως εκτός σπιτιού. Γιατι... έχετε ποτέ δοκιμάσει να γράψετε μήνυμα σε αμάξι (καλά αμα οδηγείτε δεν το συζητάμε καθόλου!) ή έστω αμα περπατάτε? Αλλού στοχεύετε άλλα γράμματα πατα το πενάκι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Έχεις δοκιμάσεις να γράψεις μήνυμα με το phonepad? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Έχεις δοκιμάσεις να γράψεις μήνυμα με το phonepad? Όχι δεν το ξέρω το προγ είναι καλό? έψαξα λίγο στο νετ και το είδα αλλά δε βρήκα να το κατεβάσω απο κάπου. Μήπως έχεις να μου δώσεις κάποιο λινκ ή και το ίδιο το προγ? Αυτό υποστηρίζει και ελληνικά έτσι? για 160 χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Αυτό δεν είναι μόνο για τα HTC, built in εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Υπάρχει το phonepad ελεύθερο σαν εφαρμογή στο νετ, το έχω αλλά δεν έχει ελληνική υποστήριξη έτσι. Το μόνο που έχει ελληνική υποστήριξη είναι το built in των συσκευών της ACE Hellas. Εκτός και αν κάποιος που έχει κάποιο από τα 9100, S200 κλπ ελληνικά μας δώσει το ελληνικό Τ9 λεξικό. Νομίζω με αυτό θα γράφουμε ελληνικά. Αλλιώς γράφει μόνο αγγλικά, άρα είναι πρακτικά άχρηστο. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Υπάρχει το phonepad ελεύθερο σαν εφαρμογή στο νετ, το έχω αλλά δεν έχει ελληνική υποστήριξη έτσι. Το μόνο που έχει ελληνική υποστήριξη είναι το built in των συσκευών της ACE Hellas. Εκτός και αν κάποιος που έχει κάποιο από τα 9100, S200 κλπ ελληνικά μας δώσει το ελληνικό Τ9 λεξικό. Νομίζω με αυτό θα γράφουμε ελληνικά. Αλλιώς γράφει μόνο αγγλικά, άρα είναι πρακτικά άχρηστο. αν αναφέρεσαι μόνο στο αρχείο "T9GreekLdb.dll" μπορώ να σας ο ανεβάσω κάπου. φτάνει όμως αυτό για να γράφει το phonepad ελληνικά? το ήθελα και γω το ελληνικό phonepad σε περίπτωση που θα άλλαζα ppc, δεν είναι όμως στην extanded rom και δεν μπορώ να το πάρω. προφανώς υπάρχει τρόπος να το πάρουμε ολόκληρο αλλά οι γνώσεις μου σταματούν εκεί. αν θυμάμαι καλά στα 2003 και συγκεκριμένα στο s100 το phonepad ήταν στην extended, άρα κάποιος με s100 μπορεί να βοηθήσει καλύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδια προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή που να κλειδώνει το keypad / τα πλήκτρα + την οθόνη του κινητού μετά από χρόνο που θα μπορώ να ορίσω εγώ. Στο Mio350 έχει μια επιλογή Autolock στο SysInfo αλλά στο PPC Mobile μου δεν βρίσκω κάτι τέτοιο... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 αν αναφέρεσαι μόνο στο αρχείο "T9GreekLdb.dll" μπορώ να σας ο ανεβάσω κάπου. φτάνει όμως αυτό για να γράφει το phonepad ελληνικά? το ήθελα και γω το ελληνικό phonepad σε περίπτωση που θα άλλαζα ppc, δεν είναι όμως στην extanded rom και δεν μπορώ να το πάρω. προφανώς υπάρχει τρόπος να το πάρουμε ολόκληρο αλλά οι γνώσεις μου σταματούν εκεί. αν θυμάμαι καλά στα 2003 και συγκεκριμένα στο s100 το phonepad ήταν στην extended, άρα κάποιος με s100 μπορεί να βοηθήσει καλύτερα.... Στείλτο μου στο mythozz@yahoo.com αν θες να δοκιμάσω. Αν το σκέφτομαι καλά, δε θα έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο, έτσι θα πρέπει να θυμόμαστε που βρίσκονται οι ελληνικοί χαρακτήρες, αλλά ίσως δουλέψει αν στις επιλογές βάλουμε το ελληνικό Τ9. Δε ξέρω, μπορώ να δοκιμάσω αν το έχεις πάντως. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Λοιπόν το βρήκα το phonepad (δεν ξέρω, κάνει να πω το site?) και έχει και το ελληνικό T9 αλλα ρε γμτ το mapping είναι 2αβ,3δεφ,4γηι,... πολυ κακό και δεν ξέρω και αν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Λοιπόν το βρήκα το phonepad (δεν ξέρω, κάνει να πω το site?) και έχει και το ελληνικό T9 αλλα ρε γμτ το mapping είναι 2αβ,3δεφ,4γηι,... πολυ κακό και δεν ξέρω και αν αλλάζει. Δώσε να δουμε για τι λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Kάποιος με s100 μπορεί να βοηθήσει καλύτερα.... Το αρχείο εγκατάστασης για το PhonePad μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869 Αν κάποιος έχει αυτό το dll μπορεί να το ανεβάσει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Σε αυτό το forum που βρήκα έχουν και για το phonepad και για το smartdial. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=266757&page=2&highlight=greek+phone+pad απλά όπως είπα και πριν το mapping των πλήκτων εμένα δε με βολεύει άμα βρείτε τίποτα παραπάνω πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 φίλε deyan έτσι είναι το mapping από την ace hellas. σε όλους φαινόταν περίεργο στην αρχή, αλλά συνηθίζεται... έστειλα το dll στο mythozz και περιμένουμε νέα. ανεβάζω και εδώ το link, αν δεν επιτρέπεται μπορείτε να το σβήσετε... t9greekldb.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 φίλε deyan έτσι είναι το mapping από την ace hellas. σε όλους φαινόταν περίεργο στην αρχή, αλλά συνηθίζεται... έστειλα το dll στο mythozz και περιμένουμε νέα. ανεβάζω και εδώ το link, αν δεν επιτρέπεται μπορείτε να το σβήσετε... t9greekldb.dll 1)Paizei se ola ta tilefona me Wm5 2)paizei me oles tis efarmoges? Doste odigies leitourgias parakalo. Mporeis na mou peis file mou pos tha xrisimopoiiso afto to arxeio gia na exo tis leitourgies tou sto ppc mou? Efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 1)Paizei se ola ta tilefona me Wm5 2)paizei me oles tis efarmoges? Doste odigies leitourgias parakalo. Mporeis na mou peis file mou pos tha xrisimopoiiso afto to arxeio gia na exo tis leitourgies tou sto ppc mou? Efxaristo κατέβασε καλύτερα ολόκληρο το ελληνικό phonepad από το link που δίνει ο deyan και συγκεκριμένα απο εδώ. (κάνε εγγραφή στο site αν δεν έχεις κάνει ήδη). αυτό που δίνω εγώ είναι μόνο το ελληνικό λεξικό. λογικά παίζει σε όλα τα ppc, και με όλες τις εφαρμογές αφου στην ουσία είναι ένα πληκτρολόγιο με άλλη διατάταξη. καλό είναι να πάρεις ένα backup πρώτα και μετά να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 κατέβασε καλύτερα ολόκληρο το ελληνικό phonepad από το link που δίνει ο deyan και συγκεκριμένα απο εδώ. (κάνε εγγραφή στο site αν δεν έχεις κάνει ήδη). αυτό που δίνω εγώ είναι μόνο το ελληνικό λεξικό. λογικά παίζει σε όλα τα ppc, και με όλες τις εφαρμογές αφου στην ουσία είναι ένα πληκτρολόγιο με άλλη διατάταξη. καλό είναι να πάρεις ένα backup πρώτα και μετά να το εγκαταστήσεις. re psybiil poli kalo kai poli voliko alla grafei mono me 70 xaraktires?den ginete na grapsei me 160? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ρε παίδες μη ρωτάτε εμένα. :) εγώ το έχω έτοιμο από την ace hellas και γράφει και 160 χαρακτήρες λόγω της ειδικής εφαρμογής που έχει η ace για αυτοματή μετατροπή των χαρακτήτων σε κεφαλαία. όπως είπα και παραπάνω το ψάχνω μονο και μόνο επείδη δεν παρέχεται πλεόν επίσημα απο την htc στις καινουριες συσκευές και σε περίπτωση που αλλάξω ppc θέλω να υπάρχει ως δεύτερη επιλογή μετα το Hardware keyboard φυσικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ρε παίδες μη ρωτάτε εμένα. :) εγώ το έχω έτοιμο από την ace hellas και γράφει και 160 χαρακτήρες λόγω της ειδικής εφαρμογής που έχει η ace για αυτοματή μετατροπή των χαρακτήτων σε κεφαλαία. όπως είπα και παραπάνω το ψάχνω μονο και μόνο επείδη δεν παρέχεται πλεόν επίσημα απο την htc στις καινουριες συσκευές και σε περίπτωση που αλλάξω ppc θέλω να υπάρχει ως δεύτερη επιλογή μετα το Hardware keyboard φυσικά.... diladi fagame akyro:( :( :( :( :( :( :( Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 diladi fagame akyro:( :( :( :( :( :( :( δεν νομιζω:) κοιτα εκει http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2662 και δοκιμασε το...ποτε δεν ξερεις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το forum αυτο πρεπει να ειναι μονο για κατοχους qtek γιατι στη εγγραφη σου ζηταει και IMEI οποτε οι υπολοιποι δεν ξερουμε τι λει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το forum αυτο πρεπει να ειναι μονο για κατοχους qtek γιατι στη εγγραφη σου ζηταει και IMEI οποτε οι υπολοιποι δεν ξερουμε τι λει sorry το ξεχασα τελειως. πμ me;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πολύ καλό το phonepad, άμα το κάνουμε να δουλέψει και με 160 χαρακτήρες θα είναι τέλειο. Δουλεύει μια χαρά στο X500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts