Jump to content

[Προς κυκλοφορία] LG G5

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλό το χαρακτηριστικό με την always on οθόνη δε λέω, αλλά επειδή εγώ δε θέλω να βλέπουν άλλοι τις ειδοποιήσεις μου και έχω μάθει από το gnex να έχω led το οποίο ρύθμιζω εγώ ανάλογα την ειδοποίηση και τις οποίες καταλαβαίνω μόνο εγώ τι αφορούν, ξέρουμε αν το g5 συνεχίζει να έχει αυτό το χαρακτηριστικό;

νομίζω είδα να υπάρχει notification led σε κάποια βίντεο

εχει led κανονικα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια χαρά, ευχαριστώ φίλε pik, δε περίμενα και κάτι διαφορετικό απλά με την always on οθόνη και το γεγονός ότι οι περισσότεροι δε το εκμεταλλεύονται όπως εγώ φοβήθηκα μήπως θεωρήθηκε περιττό

όμως νομίζω ότι είναι η πιο καλή περίπτωση για τα notifications, ειδικά όταν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα τριγύρω και δοκιμασμένα δεν επηρεάζει τη μπαταρία καθόλου

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Στα 700 ευρώ η τιμή του για προπαραγγελια στο amazon.de

Και με δωρο το module της cameras!!!

Από ότι μαθαίνω το πρώτο 10 ημερο του Απριλίου θα κυκλοφορήσει το κινητό παιδιά. Θέλουμε ακόμα μήνα!!!

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/0e0111bfba053164587df37cb3d49d5b.jpg

Εγώ πάντως έκανα προπαραγγελια!!!

Και τώρα περιμένουμε...

Χαχαχα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/0e0111bfba053164587df37cb3d49d5b.jpg

Εγώ πάντως έκανα προπαραγγελια!!!

Και τώρα περιμένουμε...

Χαχαχα

Mε γειά να το παραλλάβεις.

πληροφοριακά, τι κινητό θα αντικαταστήσει;

Αφού λογικά θα είσαι ο πρώτος εδώ μέσα που θα το έχεις στα χέρια σου , θέλουμε αναλυτικό review παρακαλώ!

Εγώ είμαι ανάμεσα στο Mi5 και το G5

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εγώ είμαι ανάμεσα στο Mi5 και το G5

Μια χαρά είναι το Mi5 αλλά χωρίς επίσημη υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί να το ρισκάρεις;

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

ξεκίνησε λίγο κάτω από τα 600 το g5 και οι κινέζοι ζητάνε τα κερατά τους για το mi5 χωρίς εγγύηση, χωρίς ελληνικά και για να βάλεις ελληνική ρομ θες τάμα (μην πείτε το αντίθετο με σκισανε λίγο με ένα note 3 pro και ακόμα δεν το πήρα το οκ).

δεν υπάρχει καν δίλημμα g5 ή mi5 με την διαφορά της τιμής να είναι στα ~100ευρώ και δεν ξέρουμε καν πότε θα είναι διαθέσιμο το mi5.που όταν θα είναι το βλέπω να έχει την ίδια τιμή και να πάει άκλαυτο

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Administrators
Επειδή βλέπω οτι πάει μακριά το θέμα με τη σύγκριση συσκευών να θυμίσω οτι στο παρόν θέμα συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Υπάρχει ξεχωριστός χώρος όπου συγκρίνουμε συσκευές. Παρακαλώ να επανέλθουμε γιατί θεωρώ οτι σε κανέναν δεν αρέσει να του σβήνουν μηνύματα.

Modpic.gif

Η αρχικη τιμη λανσαρισματος στα 590 ειναι πολυ καλη και με την γρηγορη πτωση τιμων τον lg θα ειναι οτι πρεπει για αγορα κατα το καλοκαιρι με τιμη στα 400+- ευρω

Η αρχικη τιμη λανσαρισματος στα 590 ειναι πολυ καλη και με την γρηγορη πτωση τιμων τον lg θα ειναι οτι πρεπει για αγορα κατα το καλοκαιρι με τιμη στα 400+- ευρω

Κοντά στο τέλος Μαΐου εκεί θα είναι σε σκρουτζοκατασταση η τιμή του..

Κάτι για 31 Μαρτίου είδα κάπου ότι ξεκινάει παγκόσμια η κυκλοφορία του.

Πιο μετά. Εγώ έχω ενημερώσει για τις 8-15 Απριλίου.

Πιο μετά. Εγώ έχω ενημερώσει για τις 8-15 Απριλίου.

Για 31/3 λέει εδώ http://androidcommunity.com/lg-g5-to-be-available-globally-by-march-31-t-mobile-offers-freebies-20160320/

Βέβαια δεν αποκλείεται σε κάποιες χώρες να αργήσει λίγο παραπάνω

Tελικά το G5 είναι η μοναδική ναβαρχίδα φέτος με FMRADIO;

Λογικά HTC καθώς και Huawei νομίζω ότι θα έχουν...

Radio, amoled, micro Sd, αποσπώμενη μπαταρία?

Ή έστω

Amoled, micro Sd, αποσπώμενη μπαταρία, infra red?

To G5 δεν έχει amoled.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Κοντά στο τέλος Μαΐου εκεί θα είναι σε σκρουτζοκατασταση η τιμή του..

400 τελος Μαη? Με τιποτα Νικολα. Σεπτεμβρη στα 440 η τιμη του, κρατησε την προβλεψη για να ανατρεξεις στο ποστ μου τοτε...:lol:

Τελικά φτάνεις στις 1 Απριλίου. Ελπίζω το κινητό να μην αποδειχθεί ανάλογο της ημέρας.

Χαχαχα. Μια χαρά θα είναι...

Review σήμερα gsmarena τόσο χάλια οθονη πιο είπε ότι έχει φωτεινότητα 900 nits :mad:

Η οθόνη της LG G5 έχει ένα εντυπωσιακά υψηλό λόγο αντίθεσης (1885: 1) λόγω της ιδιαίτερα βαθύ μαύρο της (βαθιά για μια οθόνη LCD ούτως ή άλλως). Ωστόσο, η μέγιστη φωτεινότητα είναι εκπληκτικά χαμηλό σε 306nits. Είναι θετικό το γεγονός ότι, τουλάχιστον στην αυτόματη λειτουργία φωτεινότητα, το τηλέφωνο είναι σε θέση να πιέσει μέχρι 378nits σε απάντηση στο έντονο φως του περιβάλλοντος.

Για να βοηθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, LG G5 έρχεται με κάτι που ονομάζεται κατηγορηματικός αλγόριθμο Display για τη ρύθμιση των τιμών των χρωμάτων pixel σε πραγματικό χρόνο σε επίπεδο GPU σε έντονο ηλιακό φως. Η τεχνολογία βοηθά το φως του ήλιου αναγνωσιμότητα δεν καθιστώντας την πιο φωτεινή οθόνη, αλλά από την επεξεργασία πιο σκούρα τμήματα των εικόνων στην οθόνη ώστε να είναι ευκολότερο να διαβάσει φωτίζοντας τους επάνω επιλεκτικά.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η οθόνη G5 LG προσφέρει ένα αρκετά χαμηλό ελάχιστο επίπεδο φωτεινότητας μόνο 3.6nits (ακριβώς όπως το LG G4 και V10), το οποίο σημαίνει ότι θα πάει αρκετά εύκολο για τα μάτια όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο σε πίσσα σκοτάδι Ρυθμίσεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...