mimaras Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ρε παιδιάαααα τι γίνεται??? Μου ήρθε μήνυμα μόλις από το Public ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί κ ότι την Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! :blink::blink::blink: Είναι δυνατόν????? ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? Έχω πάθει πλάκα! Ας ελπίσουμε να μας κάτσει καλό κομμάτι και όχι Branded!!! Με το καλό να έρθει και να μας πεις. Εγώ Παρασκευή θα παραλάβω από κατάστημα Κοτσωβολος. Το Πλάισιο βέβαια μου είπε ότι το branded το είχε ετοιμοπαράδοτο..... Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πάντως μια φίλη μου το παρέλαβε ήδη και περιμένω info.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πάντως μια φίλη μου το παρέλαβε ήδη και περιμένω info.. Από Ελλάδα? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftxand Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ρε παιδιάαααα τι γίνεται??? Μου ήρθε μήνυμα μόλις από το Public ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί κ ότι την Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! :blink::blink::blink: Είναι δυνατόν????? ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? Έχω πάθει πλάκα! Ας ελπίσουμε να μας κάτσει καλό κομμάτι και όχι Branded!!! Δεν εχουν branded κινητα τα public και οντως οσοι τα εχουμε προπαραγγειλει θα τα χουμε στα χερια μας λιγο νωριτερα! Επισης να σας ενημερωσω οτι μεσα η συσκευασια εχει κ otg adapter! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos30 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα σε όλους. Το έχω παραγγειλει και εγώ από Κωτσόβολο και με ενημέρωσαν οτι την Τρίτη θα το έχω. Καμμια ιδέα για θήκες και tempered glass υπάρχει γιατί θα το χρειαστούμε άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Quick Charge 3.0 υποστηρίξει το τηλέφωνο; Γιατί στο gsmarena έγραφαν ότι υποστηρίζει αλλά πλέον το έχουν αλλάξει σε Quick Charge 2.0 http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Νομίζω μόνο ο 820 υποστηρίζει q.charge 3 οπότε για να μην υπάρξει θεμα με τον exynos το κράτησαν στο 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Νομίζω μόνο ο 820 υποστηρίζει q.charge 3 οπότε για να μην υπάρξει θεμα με τον exynos το κράτησαν στο 2 Αν είναι έτσι τότε βρήκα άλλον ένα λόγο που με αποτρέπει από πιθανή αγορά του s7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 κ εγω δεν ξερω τι να κανω..δυσκολο να αποχωριστω το s6 edge plus gold μου!!!δηλ το gold s7 δεν ειναι σαν του s6 plus gold το χρωμα?το μαυρο δειχνει εξαιρετικο το χρωμα.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στα παιδιά που το πήρανε... Δουλεύει το hybrid sim tray με 2 sim ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στα παιδιά που το πήρανε... Δουλεύει το hybrid sim tray με 2 sim ή όχι? Στην Ελλάδα δεν θα έρθει ρώτησα στην samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάτι μου βρωμαει σε αυτό... Στην Ελλάδα θα έρθει η έκδοση η Ευρωπαϊκη (F) η ίδια δηλαδή με της Αγγλίας. Με την Samsung UK που μίλησα μου είπαν ότι ή συσκευή θα υποστηρίζει dual sim. Από βδομάδα θα ξέρουμε πιο πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα, αν το προπαραγγείλω σήμερα θα το έχω πριν τις 11/3? Ή μόνο όσοι το παρήγγειλαν μέχρι χθες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Από Ελλάδα? Ναι αλλά δεν ξέρω που το κονομησε ακόμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάτι μου βρωμαει σε αυτό... Στην Ελλάδα θα έρθει η έκδοση η Ευρωπαϊκη (F) η ίδια δηλαδή με της Αγγλίας. Με την Samsung UK που μίλησα μου είπαν ότι ή συσκευή θα υποστηρίζει dual sim. Από βδομάδα θα ξέρουμε πιο πολλά... Δεν ξέρω γιατί αλλα εδω ποτε δεν φέρνουν δικαρτες καλές συσκευές αλλα μονο τα τις κακές, νομίζω δεν αφήνουν οι πάροχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάτι μου βρωμαει σε αυτό... Στην Ελλάδα θα έρθει η έκδοση η Ευρωπαϊκη (F) η ίδια δηλαδή με της Αγγλίας. Με την Samsung UK που μίλησα μου είπαν ότι ή συσκευή θα υποστηρίζει dual sim. Από βδομάδα θα ξέρουμε πιο πολλά... Μακαρι αν και δεν το βλεπω.... Φαινεται οτι η μοναδικη εκδοση με το hybrid sim tray δηλ 2 sim η 1 sim+ 1 mcrosd θα ειναι η εκδοση FD που ειναι για χωρες της Ανατολης (Κινα κτλπ) οπως και για χωρες της Μεσης Ανατολης..... Προς το παρον ειναι η μονη εκδοση που υποστηριζει το hybrid sim tray και μαλιστα ειναι μονο 32γιγα δεν υπαρχει σε 64γιγα.... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μονο προπαραγγελίες το έχουν δώρο. Νομίζω λήγουν σήμερα. Μετα θα είναι σκέτο. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το vr. Θα περιμένω να πέσει η τιμή αρκετά για να το πάρω. Μόνο οι προπαραγγελίες αλλά και πάλι δεν το παίρνεις μαζί με τη συσκευή. Στο στέλνει η Samsung αργότερα. Τουλάχιστον έτσι γράφουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του Γερμανού αν κάνεις προπαραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Είναι περίεργο να μη το έχει κάποιο μαγαζί να το δούμε. Α ρε σαμι γιατί μας τα κανεις αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Το απογευματακι θα μπω να γραψω καποιες πρωτες εντυπωσεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Το απογευματακι θα μπω να γραψω καποιες πρωτες εντυπωσεις! Πότε το είχες προπαραγγειλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Χωρις τιμη βεβαια ακομα αλλα ειναι ενα φως στον οριζοντα..... http://es.phonegg.com/phone/7154-Samsung-Galaxy-S7-edge-SM-G935FD-64GB Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το λευκό? βλέπω οτι και το πλαισιο και ο κωτσόβολος μονο χρυσο και μαυρο δειχνει οτι εχουν.. οταν ειχαν ξεκινησει οι προπαραγγελιες υπήρχε κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 επειδη και εγω το θελω σε λευκο ο γερμανος συμφωνα με το σαιτ θα το εχει σε λευκο...απο τα μεγαλα μαγαζια μονο αυτο νομιζω το εχει αυτη τη στιγμη σε λευκο...μετα παμε σκρουτζ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πότε το είχες προπαραγγειλει ? Την Παρασκευη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Και το Public από σήμερα παραδίδει όσα είχαν προπαραγγελθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts