ALIEN_3_ Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Γιατί βγήκε? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Γιατί βγήκε? Έτσι λένε στο φόρουμ του σ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω στο EU πότε θα βγει η ορεο; και γιατί πάντα τα EU αργούν να βγουν από ότι με τους παρόχους κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έτσι λένε στο φόρουμ του σ7 Το δικό μου είναι το edge EUR και δεν έχει πάρει ακόμα πάντως Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Το δικό μου είναι το edge EUR και δεν έχει πάρει ακόμα πάντως Και το δικό μου αυτό είναι αλλά δεν το έχει πάρει...τα EUR πάντα αργούν αλλά τα Vodafone τα πήραν άρα περιμένουμε κ εμείς ελπίζω μέχρι τις 15/6 να έχει έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Προσπαθησα για πρωτη φορα να παρω screenshot με την κινηση του χεριου αλλα τζιφος...Ειναι ενεργοποιημενη η αναλογη επιλογη στις ρυθμισεις.Καποια ιδεα?Το κάνεις όπως δείχνει στο παράδειγμα; πρέπει να ακουμπάει το χέρι την οθονη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Το κάνεις όπως δείχνει στο παράδειγμα; πρέπει να ακουμπάει το χέρι την οθονη Ναι.Ακομα τιποτα.Ειδα και βιντεο στο youtube αλλα δεν γινεται κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Έχω ελληνική eur και μόλις μου ήρθε. Κατεβάζω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλημέρα παίδες, Μόλις έσκασε σε eur cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Όπως είπα και πριν όποιος μπορεί, ας την ανεβάσει. Ελληνική EUR unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 καλώστην και ας αργησε! Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εμένα που είναι Ελβετικό, θεωρεί ότι λειτουργεί "ρολόι" και δεν την χρειάζεται :lol: Μέχρι Ιρακ και Κένυα έχει βγει, σε εμάς τους Ελβετούς ακόμα :happy: Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Πορτογαλικό το δικό μου, ακόμη τίποτε και σε μένα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλημέρα παίδες, Μόλις έσκασε σε eur cosmote. εδώ ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ , τώρα μου ήρθε και εμένα σε EUR unbranded . Επιτέλους! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εγκατέστησα σε ελληνικό.. σφαίρα πάει.. Μπράβο στη samsung. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλημέρα παίδες, Μόλις έσκασε σε eur cosmote. Τι εννοεις οτι ηρθε σε eur αλλα και σε cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Τι εννοεις οτι ηρθε σε eur αλλα και σε cosmote? προφανως ο φιλος έχει ελληνικό τηλέφωνο με cosmote αριθμό... Έχω και εγώ το ιδιο "συνδυασμό" :) και αυτη την στιγμη κατεβαζει το update..1268.18mb:) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εμενα αγορασμενο απο cosmote και ακομα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Λογικά το είπα λάθος Εγώ! Ελληνικό unbranded είναι, με τηλέφωνο cosmote. Το έβλεπα ότι το είχε Έτσι στο samobile γι'αυτό το έγραψα Έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) προφανως ο φιλος έχει ελληνικό τηλέφωνο με cosmote αριθμό... Έχω και εγώ το ιδιο "συνδυασμό" :) και αυτη την στιγμη κατεβαζει το update..1268.18mb:) Εμενα αγορασμενο απο cosmote και ακομα τιποτα... Στο sammobile.com δεν υπαρχει cosmote oreo αρα δεν νομιζω οσοι το κατεβασαν με cosmote να κατεβαζουν την ελληνικη cosmote. Μπορει να εχουν αλλη εκδοση η unbranded και απλα cosmote καρτουλα. Edited June 12, 2018 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Στο samobile παντως, μονο για Vodafone Greece λεει οτι εχει βγει Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Βλέπετε κι από εδώ live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 προφανως ο φιλος έχει ελληνικό τηλέφωνο με cosmote αριθμό... Έχω και εγώ το ιδιο "συνδυασμό" :) και αυτη την στιγμη κατεβαζει το update..1268.18mb:) Και εγώ από κωτσοβολο κινητό με κοσμοτε σιμ αλλά τπτ σε εμένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Από κωτσοβολο αγορασμενο μόλις μου ήρθε το update! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts