scorpio3 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ειδα και εγω κατι αναφορες όπως λες σε xaomi περίεργα πράγματα.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τι να σας πω ρε παιδια και μενα μου δωσανε χαρτι... η παλια έλεγε ετος κατασκευής 11/2016 και η καινούργια 01/17. Εγω ζήτησα να με επιστρέψουν σε android 6 άλλα μου είπαν δε γίνεται. Σήμερα δεν είχα χαμένη κλήση άλλα είναι ακόμα νωρις να το ελέγξω. Δες λιγο πως θα παει και ενημερωσε μας γιατι σκςφτομαι και εγω να τους το παω μετα το πασχα...και αμα ειναι η σμαρτεκ στο λιμανι σε 1 ωρα θα ειναι οτι καλυτερο... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Τρεις εβδομάδες με το κινητό και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το έβγαλαν το καλύτερο κινητό για το 2016. Εγώ όμως προσωπικά θα του δώσω και τον τίτλο του ομορφότερου κινητού για το 2017. Καλή ανάσταση σε όλους και όλες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ρυθμισεις > οθονη κλειδωματος και ασφαλεια >αποτυπωματαναι το ξερω αυτο μετα παω επεξεργασια και δεν μου βγαζει επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 ναι το ξερω αυτο μετα παω επεξεργασια και δεν μου βγαζει επιλογες Οι επιλογές που βγάζει όταν πατήσεις επεξεργασία είναι μετονομασία η κατάργηση. Δεν σου βγάζει τίποτα από αυτά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Και εμένα μου ήρθαν κλήσεις σε μήνυμα. Εκτός εάν δεν είχα σημα. Αναμονή για update. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το κινητό μου στην εφαρμογή του facebook αρχίζει και κολλάει lagarei αν το λέω σωστά το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Οι επιλογές που βγάζει όταν πατήσεις επεξεργασία είναι μετονομασία η κατάργηση. Δεν σου βγάζει τίποτα από αυτά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτιποτα γιαυτο δεν μπορω να σβησω αποτυπωματα η να βαλω αλλα τι γινεται τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 ακυρο τελικα εφταιγε το θεμα που ειχα που για καποιον λογο δεν εδειχνε πανω τις επιλογες το αλλαξα και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το κινητό μου στην εφαρμογή του facebook αρχίζει και κολλάει lagarei αν το λέω σωστά το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Η εφαρμογή του fb φταίει και όχι η συσκευή. Σε κάθε αναβάθμιση της μια φτιάχνει και δύο χαλάει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 To πηγα service αλλαγή μητρική και μπαταρία... σε 1 ωρίτσα... μητρική, οκ. Μπαταρία, γιατί;;; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Η εφαρμογή του fb φταίει και όχι η συσκευή. Σε κάθε αναβάθμιση της μια φτιάχνει και δύο χαλάει... Η εφαρμογή του fb είναι για τον.... κάδο ανεξαρτήτως συσκευής Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Η εφαρμογή του fb είναι για τον.... κάδο ανεξαρτήτως συσκευής Sent from my SM-G935F using Tapatalkεχω απενεργοποιησει την εφαρμογη facebook και εχω κατεβασει την lite ουτεκολληματα ουτε βαρια ειναι και παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Οσο αναφορα τις χαμενες κλησεις, εκτος του S7 Edge που εχω, εχω κι ενα 7 Plus και ενα 7 η συζυγος. Το κουλο ειναι οτι καπου μεσα στον Μαρτιο (και τα δύο iPhone με Cosmote) αρχισαν να εχουν χαμενες κλησεις τυχαια. Μπορει να εχω μιλησει στο κινητο με καποιον, και 5 λεπτα μετα να με περνει και να λεει οτι ειναι κλειστο ενω εχω μια χαρα σημα. Βεβαια στο S7 Edge που εχω, με την 7 απο Φεβρουαριο και Vodafone, εχω χασει 2-3 κλησεις, αλλα λογω μουφα σηματος της voda. Δεν ξερω τελικα τί παιζει ακριβως. Σημερα το απογευμα πχ, καλουσα την συζυγο, κι ενω εκει που ητανε ειχε 2-3 γραμμες 3G, ελεγε οτι ειναι κλειστο...της στελνω ενα imessage να με παρει οταν το δει, και της πηγε αμεσα! Με καλει, και μου λεει δεν χτυπησε το κινητο μου...και την ωρα που μιλαμε της ηρθε μηνυμα για χαμενη κληση απο μενα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τελικα αν ειναι θεμα συσκευων, ή ποιοτητας δυκτιου/σηματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Να πω κάτι δε ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα γενικό και του μαρσ κ νουγκατ αλλά το είχα κ με ένα HTC κ τώρα. Όταν βάζω εξοικονόμηση δεδομένων ώστε να μη τρώνε εφαρμογές στο παρασκήνιο όταν εν έχω wifi πολλές φορές μου κρατάει αποσυνδεμενο το viber κ το messenger και όταν βρίσκει wifi. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλημερα σας.Θελω να περασω μια νεα επαφη στη συσκευη και να συγχρονιστει με τον λογαριασμο μου στο gmail, οπου εχω ολες τις επαφες.Πως γινεται εδω βρε παιδια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους :-) Ερώτηση: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξυπνάει την AOD μόνο όταν υπάρχει ειδοποίηση; Να είναι κανονικά κλειστή η οθόνη δηλαδή, αλλά μόλις έχεις κάποια αναπάντητη, κάποιο email, κάποιο sms να ανάβει για να σε ειδοποιήσει ( ; ). Edited April 14, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλημερα σας.Θελω να περασω μια νεα επαφη στη συσκευη και να συγχρονιστει με τον λογαριασμο μου στο gmail, οπου εχω ολες τις επαφες.Πως γινεται εδω βρε παιδια; Ρυθμίσεις--cloud και λογαριασμοί--λογαριασμοί--google--Ανοίγεις το διακόπτη "Συγχρονισμός Επαφές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλημερα σας.Θελω να περασω μια νεα επαφη στη συσκευη και να συγχρονιστει με τον λογαριασμο μου στο gmail, οπου εχω ολες τις επαφες.Πως γινεται εδω βρε παιδια; καλημερα. επαφες, νεα επαφη και πανω επιλεγεις τον λογαριασμο gmail Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ρυθμίσεις--cloud και λογαριασμοί--λογαριασμοί--google--Ανοίγεις το διακόπτη "Συγχρονισμός Επαφές". Το εκανα αλλα δεν την βλεπω στο pc στο gmail να εχει περαστει. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα. επαφες, νεα επαφη και πανω επιλεγεις τον λογαριασμο gmail Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλλον αυτο δεν εκανα.Την εχω περασμενη.Μπορω απο την επεξεργασια να επιλεξω λογαριασμο;Εψαξα αλλα δεν βλεπω κατι Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Το εκανα αλλα δεν την βλεπω στο pc στο gmail να εχει περαστει. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον αυτο δεν εκανα.Την εχω περασμενη.Μπορω απο την επεξεργασια να επιλεξω λογαριασμο;Εψαξα αλλα δεν βλεπω κατι απο επεξεργασια νομιζω οχι. πρεπει να την περασεις απο την αρχη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 απο επεξεργασια νομιζω οχι. πρεπει να την περασεις απο την αρχη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενταξει την περασα φιλε μου.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Οσοι εχετε προβλημα με χαμενες κλησεις μπορειτε να μας πειτε ημερομηνια κατασκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Οσοι εχετε προβλημα με χαμενες κλησεις μπορειτε να μας πειτε ημερομηνια κατασκευης; Δε έχει να κάνει με παρτίδες και επίσης όπως αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλες συσκευές, άλλων κατασκευαστών. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 2.1.17 ημερομηνία κατασκευής,γερμανικό με q παροχο.Το γύρισα σε marshmallow και όλα καλά πλέον Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts