marlborakis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δεν γίνεται... Το βρήκα με άλλο τρόπο όμως! Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δεν γίνεται... Το βρήκα με άλλο τρόπο όμως! Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πες τον τρόπο να γνωρίζουν και όσοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Το πήρα πάλι από φίλο, 8 μηνών μεταχειρισμένο. Επειδή το είχα πριν σχεδόν καινούργιο μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου να περιμένω ότι έχει πέσει η μπαταρία στο οκτάμηνο;; Τώρα το έχω και φόρτιζει Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 (edited) Ευχαριστώ marios_ch , elthis για τις ειδοποιήσεις στα email που δεν μου ερχόντουσαν , όλα οκ :) Επίσης όσοι έχετε το gear s3 κάντε check update έμενα μου ήρθε μόλις τώρα .Εκδοση Tizen 2.3.2.3 Edited April 6, 2017 by Evagelos_ Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις απο τα email στο κινητό, ενώ στο PC μου έρχονται κανονικά? υπ όψιν, αυτό έγινε από τότε που πέρασα την Nugat. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά δυστυχώς ακόμα δεν φαίνεται στις πληροφορίες συσκευής. Μάλλον εξαρτάται από την σιμ και τον πάροχο(cosmote) όπως είπε και ο φίλος SpyGlass. Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Και εγώ με Wind το ίδιο είναι! μάλλον κάτι άλλο θα φταίει!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Νομίζω θα σου φανεί μικρή η οθόνη. Το έχεις πάρει απόφαση; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηταν ο μονος λογος που δεν το ειχα παρει μεχρι τωρα.πρεπει ομως να αλλαξω το νοτε.εχει σκορπισει και λεω να παω προς το edge.100% σιγουρος δεν ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ήρθε μια μικρή αναβάθμιση σε BTU Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ήρθε μια μικρή αναβάθμιση σε BTU Ωραίος! :up: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Ήρθε μια μικρή αναβάθμιση σε BTU Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαίνεται ότι είναι security patch του Μαρτίου και όχι κάτι περισσότερο. Αν δείτε κάποια άλλη διαφορά ενημερώστε, αν και δε το νομίζω. Galaxy S7 Edge SM-G935F XEU G935FXXU1DQC4 Android 7.0 - 03.03.2017 - 10422490 Galaxy S7 Edge SM-G935F BTU G935FXXU1DQC4 Android 7.0 - 03.03.2017 - 10422490 Edited April 7, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κι όμως security patch Φεβρουαρίου είναι, όχι Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 πάντως ρυθμίσεις για volte και wowifi δεν δώσανε ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ήρθε μια μικρή αναβάθμιση σε BTU Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω την πέρασα τι να βελτιώνει άραγε; εγώ έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία αν κάτι την νουγκατ την πέρασα με επαναφορά κτλ ίσως φταίει κάποια εφαρμογή. Αυτό είναι το μείον όταν δεν μπορείς να αλλάξεις μόνος μπαταρία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το πήρα πάλι από φίλο, 8 μηνών μεταχειρισμένο. Επειδή το είχα πριν σχεδόν καινούργιο μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου να περιμένω ότι έχει πέσει η μπαταρία στο οκτάμηνο;; Τώρα το έχω και φόρτιζει Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μπαταρια πεφτει περιπου στο 70% μετα απο ενα κυκλο 600 περιπου φορτισεων Αντι για 5 ωρες δηλαδη θα σου βγαζει 4.5 Πρακτικα δε θα δεις διαφορα ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις απο τα email στο κινητό, ενώ στο PC μου έρχονται κανονικά? υπ όψιν, αυτό έγινε από τότε που πέρασα την Nugat. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ με Wind το ίδιο είναι! μάλλον κάτι άλλο θα φταίει!. Πολλες φορες και μενα δε μου ερχονται η μου ερχεται ειδοποιηση μετα απο ωρες, για το gmail αναφερομαι με nougat Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η μπαταρια πεφτει περιπου στο 70% μετα απο ενα κυκλο 600 περιπου φορτισεων Αντι για 5 ωρες δηλαδη θα σου βγαζει 4.5 Πρακτικα δε θα δεις διαφορα ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλες φορες και μενα δε μου ερχονται η μου ερχεται ειδοποιηση μετα απο ωρες, για το gmail αναφερομαι με nougat 600 φορτισεις σε αυτό το κινητό σημαίνει 2 χρόνια τουλάχιστον.. Άρα δε μπορεί να μιλαμε για πτώση της μπαταρίας. Πιστεύω είναι θέμα στησιματος. Άλλοι επαναφέρουν back με ρυθμίσεις από παλιές εκδόσεις άλλοι βάζουν εφαρμογές όχι τόσο καλό γραμμένες, άλλοι δεν κλείνουν ούτε μια ρύθμιση σε εφαρμογές τύπου fb.. Πχ να σου βρίσκει τους φίλους τριγύρω..άλλοι αφήνουν αυτόματα back up ανοιχτά σε Google και Samsung account, άλλοι τρέχουν κάνα παιχνίδι και το αφήνουν στη μέση χωρίς έξοδο, έχω δει τόσα πολλά που θεωρώ ότι το 99% των προβλημάτων είναι θέμα χρήστη. Επίσης έχω αλλάξει άπειρες συσκευές και πολλές φορές την ίδια (πχ 4 s7 edge) και ποτέ δεν είχα θέμα χωρίς λόγο. Πχ ένας λόγος είναι να πάρει ένα προβληματικό update μια εφαρμογή όπως το viber.. Αλλά αυτό χτυπάει σε όλους και φαίνεται αμέσως.. Επίσης αποφεύγω εφαρμογές τρίτων όπως δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κτλ κτλ.. Κανείς δε νοιάζεται για κατανάλωση. Ειδικά μερικοί από αυτούς που συλλεγουν κρυφά δεδομένα σου την τρώνε την μπαταρία και δεν παίρνεις χαμπάρι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 πάντως ρυθμίσεις για volte και wowifi δεν δώσανε ακόμα Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις την αντίστοιχη Carrier έκδοση, όπως εδώ της cosmote, αλλιώς δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καλημέρα, έχω ένα θέμα με Widget καιρού την βάζω στην κεντρική οθόνη και όταν πάω να παταω στο συννεφάκι πάνω για να επιλέξω την τοποθεσία δεν κάνει τπτ, ξέρετε τι μπορεί να φταίει? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, έχω ένα θέμα με Widget καιρού την βάζω στην κεντρική οθόνη και όταν πάω να παταω στο συννεφάκι πάνω για να επιλέξω την τοποθεσία δεν κάνει τπτ, ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Οκ με μια επανεκκίνηση έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά καλημέρα, Πρόκειται να πάω να πάρω σήμερα το S7 Edge από τα γνωστά μαγαζιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής 1. Επειδή διάβασα ότι έχει βγει η Nougat και το κινητό θα είναι καινούριο ποια διαδικασία πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω σωστά την νέα έκδοση (ΟΤΑ ή PC) εφόσον έχει βγει για την χώρα. 2. Υπάρχει περίπτωση να φοράει την Nougat από την αρχή και να την γλιτώσω? 3. Ποια εφαρμογή κατεβάζω για να δω πληροφορίες για το κινητό (χώρα προέλευσης, έκδοση) Εάν υπάρχει στο playstore ένα link θα βοηθούσε. 4. Τέλος εάν από την εμπειρίας σας πρέπει να κάνω κάτι από την αρχή θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον & την υπομονή σας Στέφανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά καλημέρα, Πρόκειται να πάω να πάρω σήμερα το S7 Edge από τα γνωστά μαγαζιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής 1.Επειδή διάβασα ότι έχει βγει η Nougat και το κινητό θα είναι καινούριο ποια διαδικασία πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω σωστά την νέα έκδοση (ΟΤΑ ή PC) εφόσον έχει βγει για την χώρα. 2.Υπάρχει περίπτωση να φοράει την Nougat από την αρχή και να την γλιτώσω? 3.Ποια εφαρμογή κατεβάζω για να δω πληροφορίες για το κινητό (χώρα προέλευσης, έκδοση) Εάν υπάρχει στο playstore ένα link θα βοηθούσε. 4.Τέλος εάν από την εμπειρίας σας πρέπει να κάνω κάτι από την αρχή θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον & την υπομονή σας Στέφανος 1) οποια διαδικασία σε βολεύει ιδανικά αν δεν θέλεις να μπλεχτεις με pc άνοιξε το και πριν το σεταρεις κανε την αναβάθμιση, αμέσως μετά κανε ενα φόρματ και ξεκινα στήσιμο με καθαρή ρομ. 2) Δύσκολο να φοραει νουγκατ απο κουτί, πρέπει να είναι τελευταίες παρτίδες. Τι να γλιτωσεις φιλε σιγα το πραμα αναβάθμιση θα κανεις μην το φοβασαι αυτο. 3) την phone info εφαρμογή μόλις γράψεις θα στο βγάλει λεει Samsung στην παρένθεση 4) Απο την αρχη αυτό που σου είπα στο 1. Με υγεία να το παραλάβεις είναι μια απο τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά καλημέρα, Πρόκειται να πάω να πάρω σήμερα το S7 Edge από τα γνωστά μαγαζιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής 1. Επειδή διάβασα ότι έχει βγει η Nougat και το κινητό θα είναι καινούριο ποια διαδικασία πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω σωστά την νέα έκδοση (ΟΤΑ ή PC) εφόσον έχει βγει για την χώρα. 2. Υπάρχει περίπτωση να φοράει την Nougat από την αρχή και να την γλιτώσω? 3. Ποια εφαρμογή κατεβάζω για να δω πληροφορίες για το κινητό (χώρα προέλευσης, έκδοση) Εάν υπάρχει στο playstore ένα link θα βοηθούσε. 4. Τέλος εάν από την εμπειρίας σας πρέπει να κάνω κάτι από την αρχή θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον & την υπομονή σας Στέφανος 1 σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές εδώ προτείνεται ota 2 δυστυχώς ναι! (αν είσαι τυχερός και έρθει με την 6ρα = κάνε λίγο υπομονή μέχρι κάποιο update που θα διορθώνει κάποια bugs που έχει η nougat) 3 phone info (samsung) 4 στο στήσιμο εκεί που λέει (google) αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας κλείστσ όλα!!! (μπορείς να κάνεις χειροκίνητα όποτε θες άρα δεν χάνεις κάποια δυνατότητα, προαιρετικά αν θες κλείνεις και τις αυτόματες ενημερώσεις από Google play & galaxy apps, και πάλι αν θες αντίγραφο ασφαλείας στο samsung cloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά καλημέρα, Πρόκειται να πάω να πάρω σήμερα το S7 Edge από τα γνωστά μαγαζιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής 1. Επειδή διάβασα ότι έχει βγει η Nougat και το κινητό θα είναι καινούριο ποια διαδικασία πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω σωστά την νέα έκδοση (ΟΤΑ ή PC) εφόσον έχει βγει για την χώρα. 2. Υπάρχει περίπτωση να φοράει την Nougat από την αρχή και να την γλιτώσω? 3. Ποια εφαρμογή κατεβάζω για να δω πληροφορίες για το κινητό (χώρα προέλευσης, έκδοση) Εάν υπάρχει στο playstore ένα link θα βοηθούσε. 4. Τέλος εάν από την εμπειρίας σας πρέπει να κάνω κάτι από την αρχή θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον & την υπομονή σας Στέφανος Καλημέρα και καλορίζικο 1.την κανεις ΟΤΑ και μετά άμα θες καντού και ένα hard reset για καλύτερα 2.μπα δεν νομίζω 3.https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εχθες το βραδυ και τωρα πριν λιγο εκανε επανεκκίνηση μόνο του. Άνοιξα την οθόνη να δω κάτι και μου ζητούσε πιν. Δεν έβαλα καινούργια εφαρμογή εδω και 3-4 μέρες. Παω για επαναφορά; λέτε να είναι θέμα hardware? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Απο σημερα και εγω επισημα πλεον με το S7 edge (black onyx). Ελπιζω να βγει ανταξιο των προσδοκιων μου, μιάς και ποτε δεν ειχα αγορασει συσκευη samsung...Τωρα κατεβαζω ενημερωσεις κτλ.Για οποιαδηποτε απορια μου,πιστευω να με βοηθησετε φιλοι μου. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eμενα φοραει λογικα τη nougat διοτι ειναι αγορας 21/3/2017 και οταν πατησα για ενημερωση λογισμικου, εγραψε οτι φοραω το τελευταιο. Αρα δε χρειαζεται κατι αλλο. Edited April 7, 2017 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Πες τον τρόπο να γνωρίζουν και όσοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το SD Maid έκανα κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων της εφαρμογής Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ωραιος με γεια, δεν φανταζομουν οτι υπαρχει τοσο νεο στοκ, σημαινει οτι πουλαει αρκετα ακομα βαλε την εφαρμογη phone info να μας πεις σιγουρα ημερομηνια κατασκευης, ενα μελος πιο πριν ρωτουσε γι αυτο το λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts