SpyGlass Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Καποιος που να μ απαντησει και μενα ρε παιδια γιατι τοσα και τοσα για προβληματικη οθονη ακουω με την νεα αναβαθμιση στο S7 EDGE και με φοβιζει. Λοιπόν με σχεδόν ένα μήνα nougat η άποψη μου είναι θετική ως προς την εξέλιξη του λειτουργικού (νομίζω ότι η google είναι σε σωστό δρόμο) δυστυχώς όμως στη δικιά μου καθημερινότητα και ανάγκες η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική με αποτέλεσμα να επιστρέψω πίσω στην 6! λειτουργικό = η nougat φέρνει αρκετές αλλαγές (πχ διαχείριση μνήμης) με αποτέλεσμα να δημιουργεί μικροπροβλήματα σε κάποιες εφαρμογές άρα αν κάνεις χρήση εφαρμογών τρίτων θα αντιμετωπίσεις αστεία μικρά προβλήματα που όμως ορισμένες φορές ενοχλούν! μπαταρία = σχεδόν στα ίδια επίπεδα στη δικιά μου χρήση 50/50 wifi/data (σε wifi όμως καταναλώνει περισσότερο απ ότι στην 6!!!) στη δική μου περίπτωση λοιπόν είδα ένα 5-10% χειρότερο αποτέλεσμα. Άρα... αν η σταθερότητα είναι σημαντικό για σένα = περιμένεις, αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μην κάνεις την αναβάθμιση. edit: επειδή βγαίνει λίγο αρνητικό = έχει αρκετά θετικά στοιχεία, απλά και μερικά bugs που δεν άντεξα. Edited February 24, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis96 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ελληνική η συσκευή? Ναι Ελληνικη Cosmote!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ναι Ελληνικη Cosmote!! Στη vodafone ακόμα....τρίβουν!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankats Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος στη Nougat να έχουμε τα stock εικονίδια με οποιοδήποτε θέμα? Εdit: Το βρήκα ευχαριστώ! Edited February 24, 2017 by athankats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Λοιπόν με σχεδόν ένα μήνα nougat η άποψη μου είναι θετική ως προς την εξέλιξη του λειτουργικού (νομίζω ότι η google είναι σε σωστό δρόμο) δυστυχώς όμως στη δικιά μου καθημερινότητα και ανάγκες η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική με αποτέλεσμα να επιστρέψω πίσω στην 6! λειτουργικό = η nougat φέρνει αρκετές αλλαγές (πχ διαχείριση μνήμης) με αποτέλεσμα να δημιουργεί μικροπροβλήματα σε κάποιες εφαρμογές άρα αν κάνεις χρήση εφαρμογών τρίτων θα αντιμετωπίσεις αστεία μικρά προβλήματα που όμως ορισμένες φορές ενοχλούν! μπαταρία = σχεδόν στα ίδια επίπεδα στη δικιά μου χρήση 50/50 wifi/data (σε wifi όμως καταναλώνει περισσότερο απ ότι στην 6!!!) στη δική μου περίπτωση λοιπόν είδα ένα 5-10% χειρότερο αποτέλεσμα. Άρα... αν η σταθερότητα είναι σημαντικό για σένα = περιμένεις, αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μην κάνεις την αναβάθμιση. edit: επειδή βγαίνει λίγο αρνητικό = έχει αρκετά θετικά στοιχεία, απλά και μερικά bugs που δεν άντεξα. Να σαι καλα φιλε θα περιμενω ακομη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 για Κύπρο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Κι εμένα (Πολωνικό) μόλις τσεκαρα και έχω uodate σε Nougat...Θα πάρω ένα backup στην 6.0.1 και θα δώσω άλλη μία ευκαιρία στην 7, μήπως δω καμία διαφορά (χλωμό το κόβω) , αφού κάνω το update, wipe cache, wipe data, και στήσιμο από την αρχή....Ααχχχχ, μόνο που το λέω, κουράστηκα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Μήπως κανείς ξέρει αν αλλάζει με κάποιο τρόπο η μπαταρία; Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Μήπως κανείς ξέρει αν αλλάζει με κάποιο τρόπο η μπαταρία; Τι να αλλάξει δηλαδή, το εικονίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Οταν λετε καποιοι θα κανετε μετα την αναβαθμιση wipe cach, wipe data.... Τι διαφορα εχει απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, που αυτο ξερω να κανω! Πρεπει να κανω και τα παραπανω? Μπορει κάποιος να μου εξηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εχω την εξής απορία.Ειμαι με νουγκατ btu το κινητό απο την μανα του φορούσε 6.0.1 cos (cosmote).αν τωρα περασω την cos που βγήκε θα έχει διαφορα η αγγλική από την Ελληνική? Αξίζει ο κοπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Σίγουρα θα είναι καλύτερη η btu Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οταν λετε καποιοι θα κανετε μετα την αναβαθμιση wipe cach, wipe data.... Τι διαφορα εχει απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, που αυτο ξερω να κανω! Πρεπει να κανω και τα παραπανω? Μπορει κάποιος να μου εξηγησει? Το ιδιο ακριβως ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Ημουν με Android 6.01 Marshmallow italy itv το κινητό απο την μανα του, εβαλα την αγγλικη nougat 7 btu ,ειδα οτι βγηκε η nougat cos (cosmote).αν τωρα περασω την cos που βγήκε θα εχω προβλημα επειδη το κινητο ειναι unbranded η να περιμενω την greece EUR? Edited February 25, 2017 by spanop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ημουν με Android 6.01 Marshmallow italy itv το κινητό απο την μανα του, εβαλα την αγγλικη nougat 7 btu ,ειδα οτι βγηκε η nougat cos (cosmote).αν τωρα περασω την cos που βγήκε θα εχω προβλημα επειδη το κινητο ειναι unbranded η να περιμενω την greece EUR? Πρόβλημα δε θα έχεις, αλλά καλύτερα είναι να αποφεύγουμε τις branded αναβαθμίσεις μιας και αναβαθμίζονται πιο αργά από τις unbranded. Παιδιά, ιδίως όσοι δεν είστε power users, χαρείτε τη συσκευή και αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς ποιας χώρας το λογισμικό είναι καλύτερο. Ουσιαστικά είναι όλα τα ίδια, κρατήστε μόνο αυτό στο μυαλό σας. Δεν υπάρχουν διαφορετικά αρχεία ή ρυθμίσεις σε κάθε χώρα. To CSC αρχείο αλλάζει μόνο που καθορίζει με απλά λόγια τη χώρα προορισμού της αναβάθμισης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavros Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πρόβλημα δε θα έχεις, αλλά καλύτερα είναι να αποφεύγουμε τις branded αναβαθμίσεις μιας και αναβαθμίζονται πιο αργά από τις unbranded. Παιδιά, ιδίως όσοι δεν είστε power users, χαρείτε τη συσκευή και αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς ποιας χώρας το λογισμικό είναι καλύτερο. Ουσιαστικά είναι όλα τα ίδια, κρατήστε μόνο αυτό στο μυαλό σας. Δεν υπάρχουν διαφορετικά αρχεία ή ρυθμίσεις σε κάθε χώρα. To CSC αρχείο αλλάζει μόνο που καθορίζει με απλά λόγια τη χώρα προορισμού της αναβάθμισης. Ετσι οπως τα λες ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ίσως είναι έτσι όπως τα λέτε με τις εκδόσεις λειτουργικού ανά χώρα. Κάποιες διαφορές ίσως έχουν άλλα συνολικά δε πιστεύω να διαφέρει τόσο πολύ η απόδοση από χώρα σε χώρα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μια απορία, μετά από επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, επηρεάζει καθόλου την κάρτα sd; θα μας σβήσει το περιεχόμενο της κάρτας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μια απορία, μετά από επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, επηρεάζει καθόλου την κάρτα sd; θα μας σβήσει το περιεχόμενο της κάρτας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, διαγράφει μόνο τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οκ φίλε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έβαλα την Nougat και τωρα δεν δουλευει το Viber, εχει κανεις άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έβαλα την Nougat και τωρα δεν δουλευει το Viber, εχει κανεις άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Νομίζω πρώτη φορά αναφέρεται κάτι τέτοιο. Όταν λες δε δουλεύει τι εννοείς; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Κάθε βράδυ κλείνω wifi, location, data και το βάζω σε flight Mode. Το πρωί λοιπόν ανοίγω wifi τοποθεσία και το βγάζω από flight Mode. Το τηλ ξαφνικά νεκρωσε.....για να ανοίξει πάτησα volume down, home & power button Τι λέτε να έπαιξε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Νομίζω πρώτη φορά αναφέρεται κάτι τέτοιο. Όταν λες δε δουλεύει τι εννοείς; Κολλαει οταν την ανοίγω, δεν δέχομαι μηνύματα καθόλου, δοκίμασα επανεγκατασταση τα ίδια έκανε πάλι:( μαλλον με βλεπω για reset και στήσιμο απο την αρχη :mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Κολλαει οταν την ανοίγω, δεν δέχομαι μηνύματα καθόλου, δοκίμασα επανεγκατασταση τα ίδια έκανε πάλι:( μαλλον με βλεπω για reset και στήσιμο απο την αρχη :mad: Να υποθέσω ότι έχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή όταν πρωτοανοιγει. Επίσης δοκίμασες να διαγράψεις και τον φάκελο στον εσωτερικό ή/και στον εξωτερικό χώρο της συσκευής μετά την απεγκατάσταση; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts