Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασίλη αυτή πήρα και είναι αρκετά λεπτή και διάφανη.

http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/CASE-THIKI-THEKE-CLEAR-Θήκη-SPIGEN-SGP-Liquid-Crystal-για-Samsung-Galaxy-S7-ΔΙΑΦΑΝΟ-556CS20032

Ebay βέβαια έχει κάτω από τη μισή τιμή που βλέπεις.

Αλλά εγώ επειδή αυτά που είχα παραγγείλει αργούν ακόμα και ήθελα κάτι άμεσα την χρυσοπληρωσα.

Καλη επωνυμη αλλά από Ελλάδα δυστυχώς αυτή είναι πάνω κάτω η τιμή της νομίζω.

Θα αργησουν λιγο αλλα πιστευω θα εινα καλες.

http://www.aliexpress.com/item/S7-S7-Edge-Luxury-Clear-View-Mirror-Screen-Flip-Leather-Case-for-Samsung-Galaxy-S7-S7/32615194160.html

http://www.aliexpress.com/item/Good-Sale-Luxury-Mirror-Slim-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S7-edge-Free-shipping-Mar-7/32620221111.html

http://www.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-Crystal-PC-Sheild-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-SM-G925-Case-Clear-Back-Cover/32319766153.html

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή κάθε χρονο παρακολουθώ τα θέματα προς κυκλοφορία των νέων Galaxy, φέτος βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές αγορές day one. Μπορώ να πω οτι ειναι στα επίπεδα S4 η και παραπάνω.

Επίσης δεν υπάρχουν οι έντονες αντιδράσεις των haters.

Ιδανικό ξεκίνημα θα έλεγα και θα υπαρχει άνοδος όσο πέφτει η τιμη του.

Κώστα για πρώτη φορά στην κατηγορία των s μετά το s4 (χάλι) έχω να σου πω ότι το κινητό σε ποιότητα είναι άψογο η edge οθόνη σου δίνει δυνατότητα αλλά όχι όπως ξέρεις απ το note edge αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό ενοχλεί.

Το s7 είναι σε κράτημα σαν iPhone 6 αλλά με 5,5 οθόνη και πολλά παραπάνω πράγματα. Η μπαταρία σε σχέση με την s6 ( ( εννοειτε και s6 plus) σειρά σαφώς καλύτερη αλλά ΌΧΙ στα επίπεδα του μηλου plus που ξέρεις.

Τέλος οθόνη / κάμερα απλώς δεν υπάρχει....

Αυτά - αντε θα σε δούμε με s7;;;;

Συγνωμη προς mods αλλα απαγορευονται τα links για αγορα απο Alliexpress?

Αν ναι απο ποτε?

Ps γραψτε λαθος αλλα για αρκετη ωρα δεν φαινοντουσαν

Edited by vasilis_hd2

Νομίζω έπαιξε τα χαρτιά της καλύτερα από κάθε άλλη φορά φέτος η Samsung.

Έδωσε εξωτερική κάρτα, μια άλφα προστασία, premium υλικά και design, σε συνδυασμό με την απίστευτη αμεσότητα της διαθεσιμότητας μετά την παρουσίαση και τα σάρωσε όλα (μαζί με VR, δωροεπιταγές, μειώσεις σε περίπτωση απόσυρσης παλιάς συσκευής κλπ.).

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα τόσα πρώτα θετικά σχόλια όσον αφορά την απόδοση της μπαταρίας και τη γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής νομίζω παίζει μόνη της.

Εδώ ακόμα και όσοι το πήραν με παιδικές ασθένειες δηλώνουν ευχαριστημένοι γιατί τα καταστήματα επιτέλους συμπεριφέρθηκαν όπως πρέπει σε περιπτώσεις DOA και δεν τους έστειλαν στο service.

Γενικότερα όλα δούλεψαν κατά τη γνώμη μου όπως έπρεπε σε μια συσκευή τέτοιας τιμής.

Βέβαια ακόμα μου φαίνεται αστεία η νέα διαφήμιση που είναι καρμπόν με την προηγούμενη της Apple!

Να το χαρείτε όσοι το πήρατε, πρόκειται για εξαιρετική συσκευή.

ps. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ο κλειδωμένος bootloader που έμαθα ισχύει και θα ισχύει και σε international μοντέλα πλέον(?).

Τώρα θα μου πείτε για rooting κλπ. Samsung θα πάρεις; όταν μάλιστα σου παίζει άψογα out of the box; good point!

Οι haters δεν λενε τίποτα γιατι οι αντίστοιχες προτάσεις των εταιριων τους ειναι πολυ πισω. Το βλέπεις και τυφλος να είσαι..

Το κινητο είναι η ποιο ολοκληρωμενη κινηταρα που εχει βγαλει ποτε η σαμσουνγκ. Συσκευή να την κρατήσεις 2 χρόνια συν χωρις να εχεις να ζηλέψει τίποτα.

. Απο εκει και περα ο μονος αντίπαλος της σαμσουνγκ ειναι ο ιδιος της ο εαυτός. Κακο πράγμα τα μονοπώλια ή να νιωθεις πως εισαι πολυ μπροστά απο τους αλλους γιατι έρχεται η πτωση πολυ σύντομα. Προσωπικά γράφοντας ολα τα παραπανω υπερθετικα, δεν υπάρχει ουτε 1 στο εκατομμύριο να το παρω οσο εχει κλειδωμένο Bootloader.

Στο xda μαζευουν υπογραφες. Δεν εκανα καν τον κοπο να υπογραψω. Το θεωρώ γελοιο. Η καλύτερη υπογραφή ειναι η μη αγορα.

Επειδή κάθε χρονο παρακολουθώ τα θέματα προς κυκλοφορία των νέων Galaxy, φέτος βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές αγορές day one. Μπορώ να πω οτι ειναι στα επίπεδα S4 η και παραπάνω.

Όπως έγραφα και σε άλλο νήμα, haters που αντιδρούν με το παραμικρό & fans που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα υπάρχουν παντού ανεξαρτήτος συσκευής(μέχρι και σε oneplus τα χω δει :p). Σε τι έκταση γίνεται αυτό, εξαρτάται καθαρά από το πόσο το επιτρέπει η συσκευή.

Εν προκειμένω, τα παραπάνω (θλιβερά) φαινόμενα είναι αρκετά περιορισμένα, μιας και.....δεν το επιτρέπει η συσκευή.

Η samsung χωρίς να ξεφύγει από την πεπατημένη έδωσε ένα ώριμο/εξαιρετικό(όχι τέλειο) από κάθε άποψη σύνολο. :)

Σχετικά με τους bootloaders το θέμα υπάρχει με τον 820 απόσο ξέρω.Για exynos υπάρχει ήδη root twrp και kernel

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Βρε παιδες τι συζηταμε για unlock bootloader-root-twrp και τα σχετικα?

Αφου το 90% των χρηστων δεν ασχολειται με τετοια και μαλιστα το θεωρει και μειονεκτημα....εδω βεβαια εχουν βαλει και το χερακι τους ολες οι μεγαλες εταιριες που σου κοβουν την εγγυηση μολις δουν οτιδηποτε απο τα παραπανω.

Ποσα λεφτα χανουμε καθε φορα που τους βαζουμε χερι?

Λογικό ειναι εφόσον άκουσε δικαιολογημένα κράξιμο επί μια 3ετια(s3-s5) και άρχισε επιτέλους να ακούει τον κοσμο με αφετηρία το s6 που τελειοποίησε με το s7.

Ο κόσμος(η πλοιοψηφια) δεν ειναι τυφλός η οπαδός(εξαίρεση τα die hard fan η αντίστοιχα haters) και εφόσον δει οτι η εταιρία ακούει και δίνει όσα περισσότερα μπορεί και επιβάλλεται θα την τιμήσει.

Ε ας κάνουν και οι αλλοι τα αντίστοιχα να τους προτιμήσει ο κοσμος(htc,Sony,lg).

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες! προερχομαι απο note 4, ωστοστο οπως αναφερθηκε και πιο πριν, υπαρχει ενα bug μετα απο επανεκκινηση η φωτεινότητα της οθονης επιστρεφη στη μεση και στο αυτοματο, δεν ειναι κατι σοβαρο πιστευω θα διορθωθει με ενα update.

Παιδια οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες! προερχομαι απο note 4, ωστοστο οπως αναφερθηκε και πιο πριν, υπαρχει ενα bug μετα απο επανεκκινηση η φωτεινότητα της οθονης επιστρεφη στη μεση και στο αυτοματο, δεν ειναι κατι σοβαρο πιστευω θα διορθωθει με ενα update.

Δεν είναι μονο η φωτεινότητα. Είναι η κάρτα μνήμης και το scan του Knox. Με αναβαθμίσεις θα τα φτιάξει αυτά αλλα θα πάρει χρόνο. Κάτι σαν το s6:)

Δεν είναι μονο η φωτεινότητα. Είναι η κάρτα μνήμης και το scan του Knox. Με αναβαθμίσεις θα τα φτιάξει αυτά αλλα θα πάρει χρόνο. Κάτι σαν το s6:)

Τι εννοείς << η κάρτα μνήμης και το scan του Knox >> τι πρόβλημα έχουν;

Τι εννοείς << η κάρτα μνήμης και το scan του Knox >> τι πρόβλημα έχουν;

Μετα από επανεκκίνηση βγάζει επιλογές για την κάρτα μνήμης σαν να την βάζεις πρώτη φορά. Και ότι έγινε scan για κακόβουλο λογισμικό. Εμένα αυτά μου βγάζει κάθε φορά

Βρε παιδες τι συζηταμε για unlock bootloader-root-twrp και τα σχετικα?

Αφου το 90% των χρηστων δεν ασχολειται με τετοια

Εγω Βασιλη νομίζω οτι εδω μέσα(myphone) το ποσοστό είναι το αντίστροφο.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγω Βασιλη νομίζω οτι εδω μέσα(myphone) το ποσοστό είναι το αντίστροφο.:lol:

Μαζι σου, και στο xda ειναι 100% αλλα επι του συνολικου ποσοστου πωλησεων τι ειμαστε?:O

Επειδή μάλλον από βδομάδα θα το αγοράσω και εγω μετά τις πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τους αγοραστές.θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο χρώμα φαίνονται λιγότερο οι δακτυλιες γιατι δεν θελω να του βάλω θήκη.

Επειδή μάλλον από βδομάδα θα το αγοράσω και εγω μετά τις πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τους αγοραστές.θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο χρώμα φαίνονται λιγότερο οι δακτυλιες γιατι δεν θελω να του βάλω θήκη.

Στο λευκο... και αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που το πηρα λευκο, εκτος του οτι εχω βαρεθει το μαυρο και δεν μου αρεσει το χρυσο σαν χρωμα βεβαια... :P

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα σε μαύρο, από Πλαίσιο. Πήρα και 82.9€ επιστροφή στην κάρτα μου (Eurobank). Μείον και το ΦΠΑ (εταιρική αγορά), πώληση και του VR όταν έρθει (έχω και άλλο ήδη), καλά έκατσε...

H επιστροφή μπαίνει στην κάρτα ή είναι χρήματα και μελλοντικές αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα??

H επιστροφή μπαίνει στην κάρτα ή είναι χρήματα και μελλοντικές αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα??

Μπαινει στη καρτα σου και μπορεις να τη χρησιμοποιησεις στα συνεργαζομενα καταστηματα.

Κώστα για πρώτη φορά στην κατηγορία των s μετά το s4 (χάλι) έχω να σου πω ότι το κινητό σε ποιότητα είναι άψογο η edge οθόνη σου δίνει δυνατότητα αλλά όχι όπως ξέρεις απ το note edge αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό ενοχλεί.

Το s7 είναι σε κράτημα σαν iPhone 6 αλλά με 5,5 οθόνη και πολλά παραπάνω πράγματα. Η μπαταρία σε σχέση με την s6 ( ( εννοειτε και s6 plus) σειρά σαφώς καλύτερη αλλά ΌΧΙ στα επίπεδα του μηλου plus που ξέρεις.

Τέλος οθόνη / κάμερα απλώς δεν υπάρχει....

Αυτά - αντε θα σε δούμε με s7;;;;

Λέω να μην κάνω ακόμα κίνηση. Θα περιμένω να δω τα Note 6 και iPhone 7 γιατι αν το πάρω σήμερα και μ αρέσει κάποιο απο τα αλλα περισσοτερο, θα χάσω αρκετά χρήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αναφορικά με τη 200άρα κάρτα της SanDisk, οι ταχύτητες που δίνει το Α1 SD Benchmark είναι 64ΜΒ/s στην ανάγνωση και 18MB/s στην εγγραφή. Πιστεύετε ότι αρκούν για εγγραφή video 4K;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αναφορικά με τη 200άρα κάρτα της SanDisk, οι ταχύτητες που δίνει το Α1 SD Benchmark είναι 64ΜΒ/s στην ανάγνωση και 18MB/s στην εγγραφή. Πιστεύετε ότι αρκούν για εγγραφή video 4K;

Θεωρητικά, αρκούν. Ένα 4k video γράφει με ~6mb/sec.

Πρακτικά, επίσης αρκούν, μιας και παρόμοιες ταχύτητα εγγραφής δίνει και η evo, και δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα.

Εντούτοις, υπάρχουν κάρτες(όχι 200gb) που δίνουν καλύτερες(ως πολύ καλύτερες) ταχύτητες.

Υ.γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μιας και εγώ στο χα ζητήσει.:)

Λέω να μην κάνω ακόμα κίνηση. Θα περιμένω να δω τα Note 6 και iPhone 7 γιατι αν το πάρω σήμερα και μ αρέσει κάποιο απο τα αλλα περισσοτερο, θα χάσω αρκετά χρήματα.

Πάντως βλέπω να παίζει note 6 και σε edge έκδοση φέτος.

το ασημί γιατί δεν έρχεται Ελλάδα ρε παιδιά? μόνο αυτό το χρώμα μου αρέσει....

Ελπίζω και εγω να το φερουν μετα, οπως ήρθε το πρασινο και μπλε περυσι.

Ειμαι Αυστραλια και μολις γυρισα απο τα μαγαζια. Το ασημι ειναι το πιο ωραιο χρωμα κατα τη γνωμη μου, Ζαχαρωνα το χρυσο, αλλα μολις επεσε το ματι στο ασημι... αυτο ηταν ΕΡΩΤΑΣ :lol::lol::lol:

Και εγω το τρενάρω για αυτο το χρώμα..αλλιώς αν μου τι δώσει παω για μάυρο

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

οντως το ασημι ειναι καλυτερο απο αυτο το χρυσο του s7 edge ,s7..πηγα και το ειδα το χρυσο απο κοντα επιτελους και το συγκρινα με το δικο μου s6 edge plus gold..φοβερο κινητο δεν αντιλεγει κανεις γρηγορο,τα εικονιδεια ειναι πολυ μεγαλα σε σχεση με το δικο μου..ελπιζω με ενα update να μικρυνουν λιγο.παντως το χρωμα δεν ειναι ιδιο με αυτο του s6 edge plus gold..τεραστια διαφορα με του s6 plus το χρωμα..τα εβαλα κατω και με ενα iphone 6s gold..του s6 plus το χρυσο ειναι ποιο καθαρο,πλατινα,φερνει και λιγο προς το silver.του s7 edge ειναι σαν χαλκινο το χρωμα,ποιο μπρουτζινο καπως!!
I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned