Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει και εδω φιλε σε μαυρο που το θες https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-32gb-onyx-black-eu και εδω με δωρο κιολας και αυτο πολυ αξιόπιστο μαγαζι φιλε απλα δεν γραφει με ποιον επεξεργαστη αλλα εαν παρεις τηλεφωνο θα σου πουν πιστευω http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2984

Είναι branded TIM.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είναι branded TIM.

Το phonegallery μου απάντησε σε email ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν αν θα είναι ή όχι branded!

Για χρήστες nougat... Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ρίχνει την ανάλυση στα 1080p και εαν κλείσω όλες τις εφαρμογές και παω να ανοιξω αμέσως το φβ λαγκαρει και δεν το ανοίγει...για δείτε το και εσείς και πείτε μου...

Για χρήστες nougat... Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ρίχνει την ανάλυση στα 1080p και εαν κλείσω όλες τις εφαρμογές και παω να ανοιξω αμέσως το φβ λαγκαρει και δεν το ανοίγει...για δείτε το και εσείς και πείτε μου...

Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση, η ανάλυση μένει όπου την άφησα.

Είτε fhd είτε 2k.

Από σήμερα πρώτη μέρα μετά το Update που το δουλεύω με 2k.

Η εφαρμογή Facebook έχει κολλήματα και σε μένα.

Μια δυο φορές την μέρα μου κάνει νούμερα.

Έχω την εντύπωση ότι με fhd μας δεινει μισή ώρα sot παραπάνω.

Είναι εμφανές η διαφορά πάντως από 2k σε fhd.

Θα το δουλέψω και λίγες μέρες με 2k και αν δω ότι είμαι μόνο μισή ώρα sot παραπάνω θα το αφήσω έτσι.

Αν δω ότι κοντεύει την μια ώρα παραπάνω θα το γυρίσω μόνιμα σε fhd.

Παρόλο που φαίνεται η διαφορά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί.

kountouraN

http://www.globy.gr/insurance/index.php/content/infopage/3?lang=greek

εδω ασφαλιζουν για συσκευες εξαμηνου αλλα με τιμη γυρω στα 60€ ομως..

ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο?

επισης, ειμαι περιεργος για κατι αλλο, πως ξερουν την τωρινη κατασταση του κινητου? αφου δεν ζητανε φωτογραφιες η κατι αλλο. αν εμενα εχει σπασει η οθονη ηδη αυτοι που το ξερουν?

Θα το δουλέψω και λίγες μέρες με 2k και αν δω ότι είμαι μόνο μισή ώρα sot παραπάνω θα το αφήσω έτσι.

εγω δεν βλεπω καποια διαφορα! και μαλιστα αν δεν ηξερα οτι το αλλαξα δεν θα το επαιρνα καν χαμπαρι! δεν ξερω ποσο διαφορα εχει, αλλα ακομη και μιση ωρα να ειναι αφου δεν βλεπω διαφορα προτιμω να την κερδιζω!

edit: εγω δεν εχω παει στην 7. ειμαι ακομη με 6 note ported. (δεν παω στην 7 αν δεν βγει xposed)

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το phonegallery μου απάντησε σε email ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν αν θα είναι ή όχι branded!

Μιλάω για αυτό με την προσφορα του powerbank

Τους πήρα και πάλι τηλέφωνο και μου το ξεκαθάρησαν πως είναι branded TIM.

Αν βρεις κάτι καλύτερο πες μου γιατι ψάχνομαι κι εγώ.

Είμαι ανάμεσα σε "σκετο" στα 528€ ή με δώρο φορτιστή αυτοκινήτου στα 540€

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση, η ανάλυση μένει όπου την άφησα.

Είτε fhd είτε 2k.

Από σήμερα πρώτη μέρα μετά το Update που το δουλεύω με 2k.

Η εφαρμογή Facebook έχει κολλήματα και σε μένα.

Μια δυο φορές την μέρα μου κάνει νούμερα.

Πήρες και άλλο update με την nougat ? Εγώ μόνο μια

Πήρες και άλλο update με την nougat ? Εγώ μόνο μια

Εμενα στις αρχές μου έριχνε την ανάλυση αλλα τώρα οχι.

Δεν νομίζω να βγηκε αλλο update.

Το μεγαλύτερο θέμα τωρα είναι νομίζω η στοκ εφαρμογή mail.

Μοιαζει μισοτελειωτη ή σαν να έγινε βιαστικά.

Εγω δεν εχω θεματα καθολου με το facebook.Με το tapatalk εχω αλλα γι'αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει η εφαρμογη ή η αναβαθμιση σε nougat.

Εγώ το έχω μόνιμα σε performance Mode. 2k. Στη διάρκεια μπαταρίας on screen time, δεν είδα μεγάλη διαφορά από fhd.

Και βλέπω διαφορά από fhd σε 2k στο μάτι.

Εγω δεν εχω θεματα καθολου με το facebook.Με το tapatalk εχω αλλα γι'αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει η εφαρμογη ή η αναβαθμιση σε nougat.

Και σε μένα δεν κάνει ανανέωση κολλάει κλπ

SM-G935F

Όταν κοιτάζω σε λευκό φόντο το κινητό μου μου φαίνεται κομπλέ όταν το βάζω δίπλα δίπλα με ένα cubot note s μου φαίνεται ότι το κινέζικο είναι ολολευκό. Και κάτι ακόμα επειδή είμαι και εγώ ψειρας και με τη Σαμι στα περισσότερα κινητά επειδή τα δούλευα σε τέρμα φωτεινότητα άφηναν σκιές απτο fb απότυπωμένες πάνω και τώρα δεν το δουλεύω συνέχεια σε τέρμα φωτεινότητα κάνω τα τεστ οθόνης με Screen test κτλ μου φαίνεται όταν το γυρνάω οριζόντια στα τεστ αυτά σε λευκό η σε γκρι φόντο κάπου στη μέση μερικές φορές μου φαίνεται ότι βλέπω μια ισχνη γραμμή και άλλες φορές είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει **** την τρέλα με τα κινητά που έχουμε. Ένας φίλος που βλέπει κάτι που είπε καλό είναι να κατεβάσει κάνα Screen test γιατί είναι πολύ έντονο αυτό που βλέπει

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ένα update που μου ήρθε OTA ( 158 mb περίπου ) ξέρεις κανείς αν << φέρνει >> τίποτα αξιόλογο;

Είμαι με την 6.01 όχι την Νougat.

Ένα update που μου ήρθε OTA ( 158 mb περίπου ) ξέρεις κανείς αν << φέρνει >> τίποτα αξιόλογο;

Είμαι με την 6.01 όχι την Νougat.

Και σε μένα ήρθε και το έκανα αμέσως αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά....άλλωστε αναφέρει για διόρθωση κάποιων bug και θέματα ασφαλείας.

Παιδιά μπορεί κάποιος να τσεκαρει την εφαρμογή στοκ sms στην beta.

Μου φαίνεται δεν υπάρχει η επιλογή για αποστολή όπως και στα μειλ.

Έχω ένα μεγάλο bug στην 7.

Δεν μπορώ να μιλήσω από το Android wear watch μου.... Να απαντήσω σε κλησεις δηλαδή από το ρολόι....

Έχει άλλος το πρόβλημα?

http://www.globy.gr/insurance/index.php/content/infopage/3?lang=greek

εδω ασφαλιζουν για συσκευες εξαμηνου αλλα με τιμη γυρω στα 60€ ομως..

Sent from my s7 edge

Για συσκευες εως 45 ημερων μου ειπαν το 6 μηνες που γραφει ειναι λαθος

Παιδιά μπορεί κάποιος να τσεκαρει την εφαρμογή στοκ sms στην beta.

Μου φαίνεται δεν υπάρχει η επιλογή για αποστολή όπως και στα μειλ.

Κανονικά εμφανίζεται το κουμπί send

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Κανονικά εμφανίζεται το κουμπί send

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Εισαι με beta σίγουρα ετσι?

Δες και στα μειλ αν έχεις send.

Edit

Το βρήκα για τα SMS το εχουνε βαλει αλλου.

Edited by marios_ch

Όταν κοιτάζω σε λευκό φόντο το κινητό μου μου φαίνεται κομπλέ όταν το βάζω δίπλα δίπλα με ένα cubot note s μου φαίνεται ότι το κινέζικο είναι ολολευκό. Και κάτι ακόμα επειδή είμαι και εγώ ψειρας και με τη Σαμι στα περισσότερα κινητά επειδή τα δούλευα σε τέρμα φωτεινότητα άφηναν σκιές απτο fb απότυπωμένες πάνω και τώρα δεν το δουλεύω συνέχεια σε τέρμα φωτεινότητα κάνω τα τεστ οθόνης με Screen test κτλ μου φαίνεται όταν το γυρνάω οριζόντια στα τεστ αυτά σε λευκό η σε γκρι φόντο κάπου στη μέση μερικές φορές μου φαίνεται ότι βλέπω μια ισχνη γραμμή και άλλες φορές είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει **** την τρέλα με τα κινητά που έχουμε. Ένας φίλος που βλέπει κάτι που είπε καλό είναι να κατεβάσει κάνα Screen test γιατί είναι πολύ έντονο αυτό που βλέπει

Κι εγώ που εχω LG g5 στο g5 το λευκό είναι πιο "ασπρο", ενώ στο s7 τείνει προς το εκρου.. Δεν ξερω γιατί συμβαίνει αυτό...

Poco X3 nfc 6/128

Κι εγώ που εχω LG g5 στο g5 το λευκό είναι πιο "ασπρο", ενώ στο s7 τείνει προς το εκρου.. Δεν ξερω γιατί συμβαίνει αυτό...

Έτσι είναι όλες οι amoled οθόνες και ειδικά σε παλαιότερες το λευκό ήταν χάλια. Πλεον έχει διορθωθεί αρκετά.

Amoled υπερτερούν στο μαύρο και oι ips στο λευκό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

δεν ειναι οι amoled..ειναι οι edge οθονες!ολες οι edge οθονες ειναι λιγο προς το γκρι,λευκο ψυχρο παγου εξαιτιας του ελλασματος που κανουν.αν τις βαλετε κατω απο τον ηλιο με τερμα φωτεινοτητα και μετακινηστε αριστερα η δεξια θα δειτε κατι πολλα χρωματακια σαν ουρανιο τοξο!δειτε:

στο 1.32 και 6.23 και μετα!

I Want To Believe

δεν ειναι οι amoled..ειναι οι edge οθονες!ολες οι edge οθονες ειναι λιγο προς το γκρι,λευκο ψυχρο παγου εξαιτιας του ελλασματος που κανουν.αν τις βαλετε κατω απο τον ηλιο με τερμα φωτεινοτητα και μετακινηστε αριστερα η δεξια θα δειτε κατι πολλα χρωματακια σαν ουρανιο τοξο!δειτε:

στο 1.32 και 6.23 και μετα!

Μάλλον δεν έχεις ξανά δει amoled οθόνη..

Όσο για το ουράνιο τόξο, λογικό είναι το εξωτερικό γυαλί να κάνει διαθλαση του φωτός.

Όσο για το λευκό, είναι πιο ζεστό απλά. Και εγώ από Sony ξενέρωσα με s6 αλλά μετά συνηθισα. Εξάλλου έτσι είναι το σωστό λευκό κατά πολλούς..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μαλλον δεν το καταλαβες τι γραφω..amoled εχω παρα πολυ καιρο.οι edge οθονες ειναι διαφορετικες απο τις flat του s7.παρε ενα απλο s7 και ενα σ7 edge και βαλε το στο λευκο και γκρι χρωμα..θα δεις οτι θα διαφερει στο απλο,στο edge θα διαπιστωσεις και μια γραμμουλα καθετη που φαινεται πολυ ελαχιστα!σιγουρα οι amoled το εχουν τελοιοποιηση το λευκο αλλα καθαρο ασπρο εχουν τα iphone 6s plus.εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου και ειδικα στο θερμο ψυχρο το εχω ψαξει πολυ το θεμα!οσο για τον αισθητηρα που λες μονο στην σειρα s6 ο sony υπερτερουσε κατα πολυ στο λευκο εναντι του isocell που ειχε κιτρινιλα!στην σειρα 7 ειναι σχεδον τα ιδια χρωματα οπως και το καλιμπραρισμα!
I Want To Believe

μια ερωτηση με αφορμη το μνμ του Μαριου περι sms στην nougat...

οταν ξεκιναω απο το ονομα παραληπτη και πατα πανω απο κατω μου βγαζει επιλογη για κληση..sms...κλπ ..οκ

Οταν ομως παταω δεξια κατω το σηματακι για να γραψω sms...

πχ

http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/public/IMG_20161116_223751_zpshr7yqofx.jpg

βαζω παραληπτη...

http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/public/IMG_20161116_224025_zpswjkkowrc.jpg

και μετα?

που παω για το κειμενο?

Sent from my s7 edge

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned