Dihnekis300 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλησπερα στην παρεα. Κατοχος απο το 2016. Απο το απογευμα και μετα αρχισε τα κουλα. Στα καλα καθουμενα παγωνει και κανει restart. Μετα δουλευει σχετικα καλα (με μικρα lag) ή αποροβληματιστα.. και ξανα απο την αρχη. Παγωμα restart. Το εβαλα στο Pc πηρα back up . Να δοκιμασω κανα hard reset η να ετοιμαζομαι να το αποχαιρετησω? υγ πριν πατησω υποβολη απαντησης του ανοιξα εφαρμογες , bt φωτεινοτητες , μηνυματα, you tube μουσικη κλπ και δεν εκανε κιχ. Αλλα απο το απογευμα και μετα εχει παγωσει τουλαχιστον 15-20 φορες... edit μολις το εβαλα στην πριζα να φορτισει το εκανε...Και παρατηρησα οτι η πλατη ειχε ανεβασει θερμοκρασια σε αυτο το 1 λεπτο που εμεινε στην πριζαΜπαταρία μου φαίνεται ότι είναι το θέμα. Sent from my LG V40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Αν το εχεις 4 χρονια και δεν εχεις αλλαξει μπαταρια αυτο θα ειναι... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ναι δεν εχω αλλαξει μπαταρια. Το βραδυ το εκλεισα. Και σημερα ειναι κολλημενο με κλειστη οθονη και το μπλε notification on. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Μπαταρία φαίνεται. Έχει φουσκώσει σε κάποιο σημείο η πλάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλημέρα. Είχες πάρει και του Δεκεμβρίου ; sorry τώρα το είδα, ναι είχα πάρει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εμένα του Γενάρη φέτος εννοείται δεν έχει έρθει πάντως...πάντα για cosmote αναφέρομαι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Μπαταρία φαίνεται. Έχει φουσκώσει σε κάποιο σημείο η πλάτη; Δεν βλεπω κατι. Τωρα ειναι κλειστο(?) και το notif led εχει σαν παλμο μπλε. Αξιζει λες να το παω για μπαταρια η να το χαιρετισω? Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ναι εννοείται, πήγαινε για μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τελικα το χαιρετησα. Και πηγαμε για αλλα. Σε ευχαριστω για τα 4 ομορφα χρονια.:p Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τελικα το χαιρετησα. Και πηγαμε για αλλα. Σε ευχαριστω για τα 4 ομορφα χρονια.:p Με τί σκέφτεσαι να το αντικαταστήσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Παλι σε Samsung. Note10+ Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Παλι σε Samsung. Note10+ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 :) Σε ευχαριστω! Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εχετε να μου προτείνετε ένα οικονομικό usb to hdmi από Ελλάδα ή εξωτερικό ώστε να μπορώ να συνδέσω το κινητό με την 4κ τηλεοραση μου και να δω ότι δείχνει το κινητό χωρίς την καθυστέρηση που έχω με την ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Στο Samsung Galaxy S7 μου δεν έχω λάβει καμία από τις ειδοποιήσεις του 112. Βλέπω ότι πολλοί με Samsung κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάποιοι έχουν γράψει ότι στα Samsung πρέπει να ΜΗΝ είναι disabled η Messages εφαρμογη της Samsung (σε μένα δεν είναι Disabled). Κάποιοι άλλοι, ότι πρέπει να την έχεις σαν default εφαρμογή μηνυματων, αλλά πολλοί άλλοι λένε ότι ελαβαν ειδοποιήσεις και με το Google Messages. Προσωπικά έχω το Samsung Messages enabled, αλλά χρησιμοποιώ το Google Messages (ρυθμισμένη ως default) και δεν ελαβα τίποτα. Στα σχόλια εδώ, φαίνεται ότι σε πολλούς - όπως και σε μένα, η ρύθμιση για Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης είναι ανενεργή και χωρίς τρόπο ενεργοποίησης. Και αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν βάλουμε default το Samsung Messages ! Εχει βρει κανείς λύση με αυτά σε Samsung κινητά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Δοκίμασε να πας από messages settings --> more settings --> broadcast channels να δεις τι έχει ενεργοποιημένο. Εγώ το είχα ανενεργό (και δεν έχω λάβει εκεί alert). Τώρα το ενεργοποίησα και θα φανεί στο επόμενο που θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) @ijojoba Έχεις δίκιο, ήταν απενεργοποιημένο αυτό. Το ενεργοποίησα. Λες να δουλέψει τώρα ; Ευχαριστώ. Edited March 18, 2020 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Το ενεργοποίησα και εγω αλλα παλι δεν με αφήνει να αλλάξω πχ τον ηχο η την δονηση. Ετσι πρέπει να ειναι ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 @mips ούτε εμένα με αφήνει να τα αλλάξω, δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτσι από μόνα τους για να χτυπάει κάθε φορά @stark θα δούμε αν θα δουλέψει έτσι στο επόμενο Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Στο Samsung Galaxy S7 μου δεν έχω λάβει καμία από τις ειδοποιήσεις του 112. Βλέπω ότι πολλοί με Samsung κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάποιοι έχουν γράψει ότι στα Samsung πρέπει να ΜΗΝ είναι disabled η Messages εφαρμογη της Samsung (σε μένα δεν είναι Disabled). Κάποιοι άλλοι, ότι πρέπει να την έχεις σαν default εφαρμογή μηνυματων, αλλά πολλοί άλλοι λένε ότι ελαβαν ειδοποιήσεις και με το Google Messages. Προσωπικά έχω το Samsung Messages enabled, αλλά χρησιμοποιώ το Google Messages (ρυθμισμένη ως default) και δεν ελαβα τίποτα. Στα σχόλια εδώ, φαίνεται ότι σε πολλούς - όπως και σε μένα, η ρύθμιση για Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης είναι ανενεργή και χωρίς τρόπο ενεργοποίησης. Και αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν βάλουμε default το Samsung Messages ! Εχει βρει κανείς λύση με αυτά σε Samsung κινητά ; Ρωτησα χτες στην samsung για αυτο το θεμα. Μου ειπαν: Μηνυματα/3 τελειες πανω δεξια/ρυθμισεις/ειδοποιησεις/ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης. Εκει που λεει δονηση πρεπει να ειναι γκρι/δεξια χωρις να μπορεις να το μετακινησεις και τα απο πανω να μην μπορεις να τα πειραξεις. Εγω αν και τα εχω ετσι στο κινητο, απο το 112 δεν μου εχει ερθει τιποτα.. Αρα τζιφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Ρωτησα χτες στην samsung για αυτο το θεμα. Μου ειπαν: Μηνυματα/3 τελειες πανω δεξια/ρυθμισεις/ειδοποιησεις/ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης. Εκει που λεει δονηση πρεπει να ειναι γκρι/δεξια χωρις να μπορεις να το μετακινησεις και τα απο πανω να μην μπορεις να τα πειραξεις. Εγω αν και τα εχω ετσι στο κινητο, απο το 112 δεν μου εχει ερθει τιποτα.. Αρα τζιφος... Ούτε στης γυναίκας μου το S6 έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Αντίθετα στο δικό μου S8+ έχουν έρθει κανονικά. Αυτό που παρατηρώ στις ρυθμίσεις στα μηνύματα είναι ότι στο S8 έχει μια επιπλέον ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρωτησα χτες στην samsung για αυτο το θεμα. Μου ειπαν: Μηνυματα/3 τελειες πανω δεξια/ρυθμισεις/ειδοποιησεις/ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης. Εκει που λεει δονηση πρεπει να ειναι γκρι/δεξια χωρις να μπορεις να το μετακινησεις και τα απο πανω να μην μπορεις να τα πειραξεις. Εγω αν και τα εχω ετσι στο κινητο, απο το 112 δεν μου εχει ερθει τιποτα.. Αρα τζιφος... Ούτε στης γυναίκας μου το S6 έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Αντίθετα στο δικό μου S8+ έχουν έρθει κανονικά. Αυτό που παρατηρώ στις ρυθμίσεις στα μηνύματα είναι ότι στο S8 έχει μια επιπλέον Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Ουτε στο δικο μου εχει ερθει μηνυμα απο 112, ουτε στης γυναικας το Α3!! Κι εγω ειχα τις ρυθμισεις οπως τις ειπαν κι απο Samsung αλλα δεν πηρα τιποτα! Τωρα αλλαξα και την ρυθμιση που αναφερθηκε και βλεπουμε. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Έρχεται η ώρα να δούμε αν τώρα θα δουλέψει και σε μας :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Αν δεν βγάλετε άκρη και τώρα, γραφτείτε στην σελίδα του 112 https://112.gr/el-gr/ να σας στέλνουν κανονικό sms (όχι cell broadcast). Πριν από λίγο έλαβα το sms για τον περιορισμό κυκλοφορίας. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Έρχεται η ώρα να δούμε αν τώρα θα δουλέψει και σε μας :rolleyes: Εγώ πάντως τίποτα δεν έλαβα πάλι :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν βγάλετε άκρη και τώρα, γραφτείτε στην σελίδα του 112 https://112.gr/el-gr/ να σας στέλνουν κανονικό sms (όχι cell broadcast). Πριν από λίγο έλαβα το sms για τον περιορισμό κυκλοφορίας. Κι εγώ τελικά εκεί κατέληξα. Κάνω εγγραφή τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts