Madness Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μετα την ενημερωση αυγουστου....3 ωρες sot απο 4 με 5 ....νερακι φευγει η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μετα την ενημερωση αυγουστου....3 ωρες sot απο 4 με 5 ....νερακι φευγει η μπαταριαΝεράκι φεύγει στο standby ή στη χρήση; Ή και στα δύο; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Σε εμένα πέφτει πολύ με τις κλήσεις ,στα ίδια νούμερα και το sot από 4μιση με 5 που έβγαζε σε 2 μέρες έχει πέσει στις 4 ώρες σε μιάμιση μέρα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Νεράκι φεύγει στο standby ή στη χρήση; Ή και στα δύο; Sent from my SM-G930F Κυριως στη χρηση. Standby μου φανηκε το ιδιο. Στην χρηση αδειαζει τσακ μπαμ. Θα το ξαναφτιαξουν λογικα στο επομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδια ποσο γαμιεται αυτη η samsung.μετα την ενημερωση αυγουστου γυρω στα 35 mb ηρθε ο κατυφορος της μπαταριας μου εβγαζε πρωτα 4 ωρες και 50 λεπτα και τωρα μου βγαζει με το ζορι 3 και 30 λεπτα με ακριβως την ιδια χρηση.αν δεν βγαλει update να το διορθωσει δεν ξαναπαιρνω samsung ποτε.το κανουν εξεπιτηδες τα *****πανα για να αγορασεις αλλο κινητο.εσας εχει μειωθει η καταναλωση.και ποσο σας βγαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ποσο γαμιεται αυτη η samsung.μετα την ενημερωση αυγουστου γυρω στα 35 mb ηρθε ο κατυφορος της μπαταριας μου εβγαζε πρωτα 4 ωρες και 50 λεπτα και τωρα μου βγαζει με το ζορι 3 και 30 λεπτα με ακριβως την ιδια χρηση.αν δεν βγαλει update να το διορθωσει δεν ξαναπαιρνω samsung ποτε.το κανουν εξεπιτηδες τα *****πανα για να αγορασεις αλλο κινητο.εσας εχει μειωθει η καταναλωση.και ποσο σας βγαζει. Α και στο stand by πεφτει πολυ η μπαταρια.εχτες το βραδυ ητανε με λειτουργια πτησης και ολα κλειστα απο 26% μου πηγε στο 18%αν ειναι δυνατον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά, είναι παλιό το φαινόμενο και συνήθως δε φταίει η samsung αλλά κάποια κρυφά updates που κάνει η google στο background και ρημάζουν τη μπαταρία. Λογικά θα έρθει κάποιο update (κρυφό και πάλι) σύντομα και θα διορθωθεί η κατάσταση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Πήγαινε και ενημέρωσε μας κι εμάς ρε φίλε... Εγώ έχω κάνα 6μηνο εγγύηση ακόμα, θα πάω προς το τέλος της... Παιδια ενημερωνω.Πηγα εχθες σμαρτεκ.Σε μια ωρα ειχα αλλαγη μπαταριας και μητρικης πλακετας.Και η microtech στην οποια πηγα προ 2 εβδομαδων μου ζητουσε 61 ευρω παρακαλω καθως μου ελεγε οτι η μπαταρια μου δεν εχει κανενα προβημα.Και μιλαμε για μπαταρια 2 ετων μιας και σημερα εληξε η εγγυηση μου.Και εγγυηση 2 χρονια για τη νεα μητρικη (μου δωσανε χαρτακι).Τους λεω μα καλα δειτε τα χαρτια απο τον ελεγχο που εκανε η microtech.Μου ζητουσαν 61 ευρω πριν 2 εβδομαδες.Μου λεει καταρχην δεν ειναι 61€ ειναι 51€ σε μας,αλλα για κινητα εκτος εγγυησης.Γνκ μου ειπανε πως εμεις ειμαστε αλλο λεβελ σερβις.Δεν μπορουμε να ξερουμε τις οικονομικες αναγκες του καθενος.Ευτυχως ειχα γαμο και κατεβηκα αθηνα.Μιλαμε για αψογο σερβις.Οποιος ειναι στην εγγυηση ας το στειλει παιδια ακομα και με κουριερ,μη χασετε την ευκαιρια!Απεκτησα καινουριο τηλ πλεον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εμένα με πήρανε τηλέφωνο για την έμπειρα service και τους είπα ότι σαν Samsung Greece πρέπει να βρείτε στη Smartec ένα χώρο μεγαλύτερο, γιατί σε λίγο δε θα χωράει ο κόσμος για να εξυπηρετηθεί. Εγώ στο ένα χιλιόμετρο έχω το Samsung service της Γλυφάδας και δε ξαναπατάω εκεί τους είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εμένα με πήρανε τηλέφωνο για την έμπειρα service και τους είπα ότι σαν Samsung Greece πρέπει να βρείτε στη Smartec ένα χώρο μεγαλύτερο, γιατί σε λίγο δε θα χωράει ο κόσμος για να εξυπηρετηθεί. Εγώ στο ένα χιλιόμετρο έχω το Samsung service της Γλυφάδας και δε ξαναπατάω εκεί τους είπα Ρε φιλε πραγματικα δε γινεται να υπαρχει τετοια διαφορα αναμεσα στα σερβις..Δλδ αν παει καποιος σμαρτεκ θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος απο τη σαμσουνγκ,ενω αν καποιος δε γνωριζει απο φορουμ και δεν εχει ενημερωση και παει στη γειτονια του θα ειναι τοσο απογοητευμενος (βλ.microtech),που ισως να μην ξανααγορασει τηλ σαμσουνγκ! Φιλος πηγε σαν και μενα microtech δεν εξυπηρετηθηκε,εβριζε,το πουλησε και πηγε πηρε αι φοουν.Και πριν παω σμαρτεκ με κοροιδευε λεγοντας μου τραβα παρε μηλο με αυτους δε βγαζεις ακρη.Μολις μου το φτιαξανε επαθε πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδια ενημερωνω.Πηγα εχθες σμαρτεκ.Σε μια ωρα ειχα αλλαγη μπαταριας και μητρικης πλακετας.Και η microtech στην οποια πηγα προ 2 εβδομαδων μου ζητουσε 61 ευρω παρακαλω καθως μου ελεγε οτι η μπαταρια μου δεν εχει κανενα προβημα.Και μιλαμε για μπαταρια 2 ετων μιας και σημερα εληξε η εγγυηση μου.Και εγγυηση 2 χρονια για τη νεα μητρικη (μου δωσανε χαρτακι).Τους λεω μα καλα δειτε τα χαρτια απο τον ελεγχο που εκανε η microtech.Μου ζητουσαν 61 ευρω πριν 2 εβδομαδες.Μου λεει καταρχην δεν ειναι 61€ ειναι 51€ σε μας,αλλα για κινητα εκτος εγγυησης.Γνκ μου ειπανε πως εμεις ειμαστε αλλο λεβελ σερβις.Δεν μπορουμε να ξερουμε τις οικονομικες αναγκες του καθενος.Ευτυχως ειχα γαμο και κατεβηκα αθηνα.Μιλαμε για αψογο σερβις.Οποιος ειναι στην εγγυηση ας το στειλει παιδια ακομα και με κουριερ,μη χασετε την ευκαιρια!Απεκτησα καινουριο τηλ πλεον!Στο είπα κολο σέρβις γεμάτοι ειρωνεία τεμπέλιδες και πως να κλέψουν. Μπες στο Google maps και γράψε να ξέρει ο κόσμος να μην πηγαίνει να κλείσουν. Αγάπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Παιδια καλημερα.παλι το ιδιο προβλημα.το φορτισα εχτες το βραδυ με λειυουργια πτησης και οταν σηκωθηκα η μπαταρια ειχε 88%αυτο γινεται μετα το patch αυγουστου.τι θα γινει θα το φτιαξουν.εχει κανεις το ιδιο προβλημα.η μπαταρια μου βγαζει με το ζορι 3 και 30 λεπτα.πρωτα εβγαζε κοντα στις 5 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ρε παιδιά σχετικά με το ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα, καμιά φορά ανοίγει και έτσι. Περνώντας το χέρι στην οθόνη. Τι συμβαίνει; Το έχει πάθει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις...>Προσβασημοτητα...>Κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση...>Εύκολη ενεργοποίηση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Παιδια καλημερα.παλι το ιδιο προβλημα.το φορτισα εχτες το βραδυ με λειυουργια πτησης και οταν σηκωθηκα η μπαταρια ειχε 88%αυτο γινεται μετα το patch αυγουστου.τι θα γινει θα το φτιαξουν.εχει κανεις το ιδιο προβλημα.η μπαταρια μου βγαζει με το ζορι 3 και 30 λεπτα.πρωτα εβγαζε κοντα στις 5 ωρες.Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών, κάτι μπορεί να μην έκατσε καλά στην αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Εμένα πάντως μετά το τελευταίο update Αυγούστου η μπαταρία ευτυχώς έστρωσε Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ρυθμίσεις...>Προσβασημοτητα...>Κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση...>Εύκολη ενεργοποίηση οθόνης.Είναι off Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Να το κάνουμε ή όχι το update Αυγούστου για πείτε ρε παιδιά. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Να το κάνουμε ή όχι το update Αυγούστου για πείτε ρε παιδιά. Και εγώ πάντως από 4.30 ώρες οθόνη με αλλαγμένη μπαταρία, μετά το update του αυγούστου έπεσα στις 3 ώρες. φοράω την EUR ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Και εγώ πάντως από 4.30 ώρες οθόνη με αλλαγμένη μπαταρία, μετά το update του αυγούστου έπεσα στις 3 ώρες. φοράω την EUR ελληνική.Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 2-3 απανωτά wipe cache partition έχει βελτιωθεί αισθητά και φτάνω πάλι τις 4:30 ω SoT. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μετά το update του Αυγούστου και το στρώσιμο της μπαταρίας παρατηρώ ότι το κινητό έχει γίνει βράχος στην αναμονή. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μετά το update του Αυγούστου και το στρώσιμο της μπαταρίας παρατηρώ ότι το κινητό έχει γίνει βράχος στην αναμονή. Εφόσον είναι κλειστό και το location history δε κατεβαίνει με τίποτα στο standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Κατέβασα από το samobile τα apk των μυνηματων και του πληκτρολογίου αλλαδεν μου τα κανει εγκατασταση. Έχει κανείς άλλος το ιδιο πρόβλημα . Κάθε βοήθεια δέκτη. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Το ιδιο συμβαινει κ με το δικο μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ενεργοποιηση ααφαλους εκκινησης, επανεκκινηση, εγκατασταση εφαρμογων, απενεργοποιηση ασφαλους εκκινησης, επανεκκινηση. Συνηθως ετσι πετυχαινει η εγκατασταση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RabbitTequila Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Το έχω δοκιμάσει αυτό δεν πιάνει πλέον παλιά γινόταν έτσι εγκατάσταση τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Το έχω δοκιμάσει αυτό δεν πιάνει πλέον παλιά γινόταν έτσι εγκατάσταση τώρα όχι. Συμφωνώ απόλυτα. Τώρα το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Καμία άλλη ιδέα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts