marios_ch Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Βάλε BTU λέγανε, θα παίρνεις πρώτος τα updates λέγανε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την BTU κυρίως την προτειναμε για τις λιγότερες εφαρμογές τριτων (Facebook whatsapp) οι οποίες δεν ηταν εγκατεστημενες σαν εφαρμογες συστήματος στην ΜΜ. Δεύτερος λόγος ηταν η συμμετοχή στην Beta Nougat. Δεν θα αργήσει πάντως να το πάρει, μάλλον security patches είναι πάλι τίποτα φοβερό. Επίσης εγω απο καιρό S5 που την χρησιμοποιώ δεν είχα ποτέ drains, restart σκαλωματα κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Άλλαξε και σε εσάς το εικονίδιο του play store? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, άλλαξε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Την BTU κυρίως την προτειναμε για τις λιγότερες εφαρμογές τριτων (Facebook whatsapp) οι οποίες δεν ηταν εγκατεστημενες σαν εφαρμογες συστήματος στην ΜΜ. Δεύτερος λόγος ηταν η συμμετοχή στην Beta Nougat. Δεν θα αργήσει πάντως να το πάρει, μάλλον security patches είναι πάλι τίποτα φοβερό. Επίσης εγω απο καιρό S5 που την χρησιμοποιώ δεν είχα ποτέ drains, restart σκαλωματα κτλπ. Δε νομίζω κάποιος να είπε ότι η btu θα παίρνει πάντα πρώτη τις αναβαθμίσεις. Και αν έχει ειπωθεί από κάποιον θα έπρεπε να έχεις ακούσει τους περισσότερους που λέμε πως το ότι έχει λάβει πρώτη η btu τις αναβαθμίσεις μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι θα συμβαίνει και στο μέλλον :) Άλλωστε και αύριο, μεθαύριο να έρθει σε btu δε χρειάζεται να σε πολυνοιαζει αυτή η αναβάθμιση γιατί όπως φαίνεται αναβάθμιση ασφαλείας είναι κι όχι κάτι σπουδαίο. Παιδιά αστειευόμενος το είπα... Από εποχής S3 θυμάμαι να λέμε βάλε την BTU γιατί παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ελληνικο από γερμανό ακομα δεν έχει ερθει το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Οι ξένοι πάντως που πέρασαν το τελευταίο update, ωρύονται ότι τους τα γ.. υάλισε τα κινητά! http://www.gsmarena.com/newscomm-18343.php Παρόλο που και το δικό μου κινητό το 935 , και της γυναίκας μου το 930 έχουν missed calls, δε θα το περάσω το update μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Σήμερα 283 στη σμαρτεκ χαιδάρι, σπασμένη οθόνη. και αλλαγή μπαταρίας τζάμπα στα πλαίσια της εγγύησης , δεν ξέρω γιατι! Κι εγώ το παρέλαβα σήμερα από σμάρτεκ μετά από αλλαγή οθόνης και μου άλλαξαν μπαταρία από μόνοι τους! Η συσκευή είναι εντεκάμιση μηνών και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία! Δεν με χαλάει βέβαια η αλλαγή αλλά γιατί; Και μια ερώτηση: Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το package disabler pro. Την μια μου βγάζει μνμα "Network error version = 8.1 - code ... και την άλλη: "licence error code: 102..." Τι να κάνω; Edited May 23, 2017 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Οι ξένοι πάντως που πέρασαν το τελευταίο update, ωρύονται ότι τους τα γ.. υάλισε τα κινητά! http://www.gsmarena.com/newscomm-18343.php Παρόλο που και το δικό μου κινητό το 935 , και της γυναίκας μου το 930 έχουν missed calls, δε θα το περάσω το update μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τί χαμός είναι αυτός με το νέο update! Να ενημερωθούν τα παιδιά εδώ, να μην το κάνει κανένας...αχ βρε Sammy...γιατί? Και μετά φταίμε οι χρήστες που κράζουμε... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Παιδιά οσοι δεν έχετε θέμα με το Package disabler pro μην κανετε το Update. Εγω δεν το πρόσεξα και τα έχει κανει μπάχαλο, ενεργοποίηθηκαν τα πακέτα πάλι, import δεν κανει αυτά που είχα δραμα η κατάσταση τέτοια ώρα δουλειά δεν ειχε ο διαολος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ρε παιδιά όσοι έχετε κάνει αυτό το τελευταίο "καταστροφικό" update που ήρθε σήμερα στείλτε κάποιος ένα screenshot να ξέρουμε πια έκδοση είναι ακριβώς για να δούμε αν το έχουμε και εμείς στη συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Συγνωμη μια απορία.Για ποια καταστροφή μιλάμε?τι ακριβως κάνει αυτό το περιβόητο Update? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδιά οσοι δεν έχετε θέμα με το Package disabler pro μην κανετε το Update. Εγω δεν το πρόσεξα και τα έχει κανει μπάχαλο, ενεργοποίηθηκαν τα πακέτα πάλι, import δεν κανει αυτά που είχα δραμα η κατάσταση τέτοια ώρα δουλειά δεν ειχε ο διαολος. Το ίδιο έπαθα και εγώ.... Βρήκες λύση ;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Κι εγώ το παρέλαβα σήμερα από σμάρτεκ μετά από αλλαγή οθόνης και μου άλλαξαν μπαταρία από μόνοι τους! Η συσκευή είναι εντεκάμιση μηνών και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία! Δεν με χαλάει βέβαια η αλλαγή αλλά γιατί; Και μια ερώτηση: Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το package disabler pro. Την μια μου βγάζει μνμα "Network error version = 8.1 - code ... και την άλλη: "licence error code: 102..." Τι να κάνω; Οι μπαταρίες δεν έχουν 6 μήνες εγγύηση??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Οι μπαταρίες δεν έχουν 6 μήνες εγγύηση??? στο s7 εδωσε 1 χρονο νομιζω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ρε παιδιά όσοι έχετε κάνει αυτό το τελευταίο "καταστροφικό" update που ήρθε σήμερα στείλτε κάποιος ένα screenshot να ξέρουμε πια έκδοση είναι ακριβώς για να δούμε αν το έχουμε και εμείς στη συσκευή μας. Καλημέρα αν εννοείται πάντως αυτό G935FXXU1DQD7, 11104523, τελευταία αναβάθμιση με αγγλικό BTU κανένα απολύτως πρόβλημα με την συσκευή ούτε με package disabler pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Καλημέρα.. Επιτρέψτε μου να ποστάρω και εδώ και στο θέμα της μπαταρίας, μιας και μου απαντούν διαφορετικά άτομα στο καθένα. Είχα βάλει το Gsam Battery Monitor τις τελευταίες μέρες και έχανα 0% - 1% σε flight mode το βράδυ, και νόμιζα ότι είμαι τρελός!! :wacko: Αλλά τελικά όλα καλά.. Χάνει περισσότερο και πάλι.. :lol: 14% χθες.. Με κατανάλωση από το σύστημα android και τον kernel. Παραθέτω παρακάτω τα screenshot από την εφαρμογή. Μιας και εγώ δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω. Σαν πρώτη κίνηση κάνω ένα wipe cache... Screenshot_20170524-090516 by Vasilis Kafkias, on Flickr Screenshot_20170524-090527 by Vasilis Kafkias, on Flickr Screenshot_20170524-090638 by Vasilis Kafkias, on Flickr Screenshot_20170524-090658 by Vasilis Kafkias, on Flickr Screenshot_20170524-090733 by Vasilis Kafkias, on Flickr Screenshot_20170524-090747 by Vasilis Kafkias, on Flickr Edited May 24, 2017 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Για το πρόβλημα με το package disabler μάλλον δεν φταίει κάποιο update της samsung αλλά της Google. Έχω ελληνικό και δεν εχω πάρει κανένα update στο fw αλλά το disabler έχασε ολες τις disabled εγαρμογες. Το μόνο update που έκανα ήταν στην εφαρμογή της Google. Edit: Επίσης έκανα ένα update στο package disabler pro και μου ζήτησε να εγκαταστήσει extra πακέτο στην εφαρμογή: PDP engine. Edited May 24, 2017 by Lippi Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Το ίδιο έπαθα και εγώ.... Βρήκες λύση ;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έβαλα χειροκίνητα παλι Για το πρόβλημα με το package disabler μάλλον δεν φταίει κάποιο update της samsung αλλά της Google. Έχω ελληνικό και δεν εχω πάρει κανένα update στο fw αλλά το disabler έχασε ολες τις disabled εγαρμογες. Το μόνο update που έκανα ήταν στην εφαρμογή της Google. Edit: Επίσης έκανα ένα update στο package disabler pro και μου ζήτησε να εγκαταστήσει extra πακέτο στην εφαρμογή: PDP engine. Ναι για το Update της εφαρμογής μιλαω όχι της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπέρα . Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις στους είδη κατέχοντες. 1) Ισχύει ότι η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη σε γραντζουνιες ? 2) Από σήμα wifi - 3g και 4g είναι καλό ? 3) Τελικά η edge οθόνη του είναι βολικιά για χρήση με ένα χέρι για σερφαρισμα και μηνύματα ? Ευχαριστώ. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπέρα . Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις στους είδη κατέχοντες. 1) Ισχύει ότι η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη σε γραντζουνιες ? 2) Από σήμα wifi - 3g και 4g είναι καλό ? 3) Τελικά η edge οθόνη του είναι βολικιά για χρήση με ένα χέρι για σερφαρισμα και μηνύματα ? Ευχαριστώ. Καλησπέρα. 1) Ναι, όταν εννοούμε πολύ ελαφριές γρατσουνιές (τις λεγόμενες ''αραχνιές'') που φαίνονται κάτω από ορισμένες συνθήκες. Υπάρχουν πλέον ζελατίνες που μπορείς να το προστατεύσεις από τις γρατσουνιές. 2) Wifi άνω του μέσου όρου αλλά όχι σίγουρα κορυφαίο. 3G/4G/4G+ άψογα. 3) όχι και τόσο. Θα σου πάρει λίγες μέρες να τη συνηθίσεις. Γιαυτό θεωρώ ότι στο s8 η κυρτή οθόνη μειώθηκε αρκετά ώστε να βολεύει καλύτερα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στο 2 θα διαφωνήσω..Τι πάροχο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Στο 2 θα διαφωνήσω..Τι πάροχο έχεις? Cosmote. Και σε σχέση με άλλες συσκευές στη κατοχή μου αλλά και με συσκευές φίλων με ίδιο πάροχο το θεωρώ άψογο. Να τονίσω ότι απαντάω στην ερώτηση για το 3G/4G και όχι για το σήμα κινητής! Το σήμα κινητής βρίσκεται σε ικανοποιητικά πλαίσια, όπως είναι μια συσκευή με φυσιολογικό SAR. Υπάρχουν βέβαια και συσκευές με καλύτερο σήμα όπως πχ η Motorola. Στο 4G/4G+ όμως είναι άψογο και ''κλειδώνει'' αμέσως χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάνει το σήμα. Τουλάχιστον στη Cosmote που είμαι. Edited May 24, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπέρα. 1) Ναι, όταν εννοούμε πολύ ελαφριές γρατσουνιές (τις λεγόμενες ''αραχνιές'') που φαίνονται κάτω από ορισμένες συνθήκες. Υπάρχουν πλέον ζελατίνες που μπορείς να το προστατεύσεις από τις γρατσουνιές. 2) Wifi άνω του μέσου όρου αλλά όχι σίγουρα κορυφαίο. 3G/4G/4G+ άψογα. 3) όχι και τόσο. Θα σου πάρει λίγες μέρες να τη συνηθίσεις. Γιαυτό θεωρώ ότι στο s8 η κυρτή οθόνη μειώθηκε αρκετά ώστε να βολεύει καλύτερα. Για το σημα επειδη εχει γινει αρκετος λογος, εχω να πω οτι ενω εδειχνε πολυ λιγες μπαρες καθε φορα, δηλαδη λιγο μακρυα να εισαι απο το μοντεμ πχ δειχνει χαμηλο σημα, εν τουτοις πιανει αρκετα καλα. Δηλαδη οποια αλλη συσκευη ειχα μαζι επιανε στην ιδια εμβελεια, ενω εχαναν το σημα παλι στην ιδια αποσταση. Πιστευω οτι πιο πολυ αλλαζει η απεικονιση παρα η εμβελεια. Τωρα για το σημα κινητης, πανω κατω το ιδιο ειχα με ολα, αλλα ισως λογω χαμηλου sar να ειναι ενα κλικ πιο αδυναμο απο αλλα, και αυτο παιζεται ομως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπέρα, για 4η φορά πάλι κάτοχος. Έρωτας λέμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδιά εδώ και κάνα 3 μέρες δεν παίρνω ειδοποιήσεις για viber. Ούτε ήχοι ούτε τίποτα.. Όλα δούλευαν ρολόι και ξαφνικά Τζίφος. Nougat με καθαρή εγκατάσταση.. Καμία ιδέα? Βλέπω τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μια χαρά έχω τσεκάρει ειδοποιήσεις αλλά δεν... Παιδιά καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση που έγινε. Μηνύματα, whatsapp, ειδοποιήσεις ημερολογίου κλπ, εμφανίζονται στο τηλέφωνο όταν το ανοίξω αλλά χωρίς ήχο και δόνηση. Στις μεμονομένες ρυθμίσεις φαίνεται να είναι ενεργοποιημένα όλα σωστά. Έχετε κάποια λύση σε αυτό γιατί διάβασα όλες τις σελίδες μετά το συγκεκριμένο ποστ και έκαν και search και το μόνο που βρήκα είναι να περιμένουμε κάποιο update. Ισχύει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ένας φίλος μου έχει το s7 edge και ειναι από τα ενωμένα αραβικά εμιράτα το κινητό του, αλλά δεν έχει πάρει nougat ειναι φυσιολογικό αυτο μετα απο τοσο καιρο? Ειναι κανενας απο εδω που δεν την εχει παρει ακομα? Και μια τελευταία ερωτηση οσοι την εχουν παρει αξιζει να την βαλει οταν ερθει η θα γινει χειρότερο το κινητο του? Κατι ακουσα για χειρότερη μπαταρία ισχύει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts