anergos13 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Μπαταρια= google Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ρυθμίσεις / συντήρηση συσκευής / μπαταρία και σκρολαρεις τέρμα κάτω στις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση. Προσθετεις εκεί ότι θες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το έχω κάνει αλλά μετά από soft reset μου ξαναξεκινησε..... Ισχύει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Η 7 πάντως όπως έχω ξαναπεί,δεν έχει κάτσει καλά στο edge και μιλάω για το θέμα μπαταρίας. Βλέπω βέβαια κάποια βελτίωσή στην αυτονομία σε σχέση με τις πρώτες μέρες πού την πέρασα,όμως και πάλι.με την 6 ήταν καλύτερα τα πράγματά. Με το ζόρι χτυπάω 6ωρο μόνο με χρήση wifi όταν με την 6 και με λιώσιμο χτυπούσε 7ωρο σχεδόν. Δεν είναι η μία ωρα πού έβγαζε παραπάνω,είναι ο τρόπος πού την έβγαζε και η χρήση. 3600 μπαταρία και πλέον αποδίδει σαν 3200. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Η 7 πάντως όπως έχω ξαναπεί,δεν έχει κάτσει καλά στο edge και μιλάω για το θέμα μπαταρίας. Βλέπω βέβαια κάποια βελτίωσή στην αυτονομία σε σχέση με τις πρώτες μέρες πού την πέρασα,όμως και πάλι.με την 6 ήταν καλύτερα τα πράγματά. Με το ζόρι χτυπάω 6ωρο μόνο με χρήση wifi όταν με την 6 και με λιώσιμο χτυπούσε 7ωρο σχεδόν. Δεν είναι η μία ωρα πού έβγαζε παραπάνω,είναι ο τρόπος πού την έβγαζε και η χρήση. 3600 μπαταρία και πλέον αποδίδει σαν 3200. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πες τα γιατί τα λέμε από την beta Nougat και μας λένε τρελούς. Ειδικά όσοι το πήραμε από την αρχή και προλάβαμε APC8 βλέπουμε συνεχώς πτώση στην αυτονομία σε κάθε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Εδώ το βλέπουμε εμείς που δεν προλάβαμε το apc8 :p Στη χρήση με wifi, υπάρχει σαφής πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Πες τα γιατί τα λέμε από την beta Nougat και μας λένε τρελούς. Ειδικά όσοι το πήραμε από την αρχή και προλάβαμε APC8 βλέπουμε συνεχώς πτώση στην αυτονομία σε κάθε update. Α ρε Sammy με τα update σου. Σταθερή αξία :lol: Ακόμα θυμάμαι με την C8 με 25% έβγαινα απόγευμα έως αργά βράδυ και δεν είχα άγχος μη μείνω από κινητό :p Αν ειχα τη συσκευή ακόμα με την C8 θα ήμουν επι 1 σερί χρόνο δηλαδη:D:p Όχι βράχος αλλά μετεωρίτης η μπαταρία!! Edited March 4, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 ποια συσκευη με nougat αποδιδει καλυτερα σε μπσταρια? για τα περισσοτερα θεματα μπαταριας ευθυνεται η google μην τα ξαναλεμε... η marsmellow ηταν ανωτερη σαν εκδοση στην μπαταρια... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Εσείς που λέτε για την apc8 έχετε σκεφτεί ότι η μπαταρία σας κοντεύει χρόνο και έχει χάσει περίπου ένα 10%πάνω κάτω της συνολικής της χωρητικότητας; Εμένα προσωπικά εφόσον μου βγάζει τους ίδιους χρόνους με τότε(με σχεδόν ένα χρόνο μπαταρία στην πλάτη του), η nougat είναι ανώτερη. Δλδ αν αύριο αν είμαι σκαλωμενος και πάω και αλλάξω μια μπαταρία τι θα δω; Προς θεού δεν αμφισβήτησω κανεναν, αλλά τουλάχιστον με το δικό μου σετ απ πάει τέλεια. Το μόνο που μπορεί να με διαψεύσει, είναι άμα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσω την apc8. :p :p Edited March 4, 2017 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Εσείς που λέτε για την apc8 έχετε σκεφτεί ότι η μπαταρία σας κοντεύει χρόνο και έχει χάσει περίπου ένα 10%πάνω κάτω της συνολικής της χωρητικότητας; Εμένα προσωπικά εφόσον μου βγάζει τους ίδιους χρόνους με τότε(με σχεδόν ένα χρόνο μπαταρία στην πλάτη του), η nougat είναι ανώτερη. Δλδ αν αύριο αν είμαι σκαλωμενος και πάω και αλλάξω μια μπαταρία τι θα δω; Προς θεού δεν αμφισβήτησω κανεναν, αλλά τουλάχιστον με το δικό μου σετ απ πάει τέλεια. Το μόνο που μπορεί να με διαψεύσει, είναι άμα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσω την apc8. :p :p Επειδή ακριβώς εγώ είχα χρόνο και το είχα πάρει από αλλαγή οθόνης και είχε γίνει factory reset ξανά πέρασα την APC8 για δοκιμή. Σε πληροφορώ ότι είχα ακριβώς τους ίδιους χρόνους με πέρυσι. Με WiFi μόνο σε 16ωρο βγάζω 7.5 Sot και με μικτή χρήση άνετα 5 και ώρες Sot. Με Nougat με τίποτα τέτοια αποτελέσματα με την δική μου χρήση τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παντως παιδια 3-4 μερες με την nougat και δεν εχω χασει ουτε μια κληση ,το ειχα ενα αγχος επειδη 3-4 απο εσας ειχατε αναφερει προβληματα ,ευτυχως................. ειμαι με μαμα firmware, ιταλικο unbranded :) Επισης ουτε επαναφορα εκανα, ουτε τιποτα ,αναβαθμιση με ΟΤΑ και -0- προβληματα ,ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Εσείς που λέτε για την apc8 έχετε σκεφτεί ότι η μπαταρία σας κοντεύει χρόνο και έχει χάσει περίπου ένα 10%πάνω κάτω της συνολικής της χωρητικότητας; Εμένα προσωπικά εφόσον μου βγάζει τους ίδιους χρόνους με τότε(με σχεδόν ένα χρόνο μπαταρία στην πλάτη του), η nougat είναι ανώτερη. Δλδ αν αύριο αν είμαι σκαλωμενος και πάω και αλλάξω μια μπαταρία τι θα δω; Προς θεού δεν αμφισβήτησω κανεναν, αλλά τουλάχιστον με το δικό μου σετ απ πάει τέλεια. Το μόνο που μπορεί να με διαψεύσει, είναι άμα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσω την apc8. :p :p Καταρχας πολλοί δεν τα αγόρασαν περισυ. Μπορεί να έχουν αλλάξει μερικά s7 από τότε ή να έχουν άποψη με βάση την τωρινή σύγκριση αφού πολλοί είχαν κρατήσει αυτήν την έκδοση πριν πάνε σε ανδροιδ 7. Επίσης αν κάποιος κάνει χαλαρή χρήση με φόρτιση με αργό φορτιστή και βγάζει και 2 μέρες οπότε δε φορτιζει κάθε τρεις και λίγο τότε η πτώση στην απόδοση είναι μικρή, ελάχιστη πιστεύω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Προσωπικά έχω καλύτερη αυτονομία με nougat σε σχέση με την 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Θέλω να βάλω nougat γιατί το ελληνικο το βλέπω να αργεί Ποιας χώρας μου προτείνεται και γιατι? Για την αγγλικη δεν εχω ακουσει τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Προσωπικά έχω καλύτερη αυτονομία με nougat σε σχέση με την 6. αρα η 6 εχει καλυτερη αυτονομια γενικα, μιας και ο,τι συμβαινει σε σενα ειναι η εξαιρεση... :lol::lol: :p:p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Πάει τόσος καιρός από την apc8 που δεν θυμάμαι τα αποτελέσματα σε χρόνους sot. Με nougat btu, στο 16ωρο αποκλειστικά με Data,βγαζω μέσο όρο 4:30 sot. Υπερβολική χρήση chrome, λίγο Facebook viber Twitter, και μέσω όρο 45 λεπτά κλήσεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 αρα η 6 εχει καλυτερη αυτονομια γενικα, μιας και ο,τι συμβαινει σε σενα ειναι η εξαιρεση... :lol::lol: :p:p χαχαχα λες να είμαι σε όλα η εξαίρεση ; :D Πάντως πραγματικά είτε σε αδράνεια ( που είχα θέμα στην 6 ) είτε σε χρήση με wifi βλέπω κατα 10-20% καλύτερη αυτονομία πλέον. :ninja: φτου φτου να μη το ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Οπως και να χει πάντως,δε πρόκειται να το δώσω. Αλλαξα τόσες συσκευές και ξαναγύρισα εδώ,κάτι σημαίνει αυτό. Ας δούμε μήπως αλλάξει το σκηνικό με την μπαταρία με κάποιο update. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά από το τότε που του έβαλα την 7 μου κάνει μια επανεκκίνηση τη μέρα και μου γράφει ότι διακόπηκε η λειτουργία του Google play κατά διαστήματα..... Πριν λίγο μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση Καμία ιδέα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά από το τότε που του έβαλα την 7 μου κάνει μια επανεκκίνηση τη μέρα και μου γράφει ότι διακόπηκε η λειτουργία του Google play κατά διαστήματα..... Πριν λίγο μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση Καμία ιδέα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε πρώτο χρόνο θα σου συνιστούσα να πάρεις backup των αρχείων σου και να κάνεις μέσω recovery ένα απλό wipe cache. Έπειτα αν δεις πως τα προβλήματα συνεχίζονται να προχωρήσεις σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σε πρώτο χρόνο θα σου συνιστούσα να πάρεις backup των αρχείων σου και να κάνεις μέσω recovery ένα απλό wipe cache. Έπειτα αν δεις πως τα προβλήματα συνεχίζονται να προχωρήσεις σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Back up θα κάνω μέσω του smart switch. To wipe cache μέσω recovery πως γίνεται? Πρώτη φορά έχω andoind μετά από μια 10ετια σχεδόν iOS....οποτε καταλαβαίνεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_OS Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 καλησπέρα παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το s7 edge. κλείνει μόνο του συνεχώς και ανοίγει μόνο όταν πατάω ταυτόχρονα κουμπί απενεργοποιησης κουμπί έντασης και κεντρικο κουμπί. το έστειλα στο σέρβις 3 φορές και μου λένε το κινητό είναι μια χαρά φτάιει κάποια εφαρμογή. δεν έχω έξτρα εφαρμογές εκτός messenger viber και 2-3 άλλες. μπορείτε να βοηθήσετε η να το ξανά στείλω στο σέρβις;ευχαριστώ Καλησπέρα, Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το S7 edge* από την πρώτη στιγμή που το πήρα (πριν εγκαταστήσω οτιδήποτε). Αρκετά συχνά όσο είναι στην αναμονή με κλειδωμένη οθόνη δεν επανέρχεται ( lock screen of death) δεν αντιδρά σε κανένα πλήκτρο σαν να έχει κρασάρει και η ώρα είναι παγωμένη. Ειδοποιήσεις led έχω δει να αναβοσβήνουν ή να το καλείς κανονικά αλλά να μην χτυπάει. Η λύση του restart δεν πιάνει πάντα και επανέρχεται με restart από το recovery menu.** Το κάνει και μετά από soft reset και σε safe mode. Σε ultra* εξοικονόμηση ενέργειας σε χρήση μιας εβδομάδας δεν το έκανε (είτε δακτυλικό είτε κύλησης κλείδωμα δεν είχε πρόβλημα). Επειδή δεν ήθελα να μπω σε πιο προχωρημένες διαδικασίες το πήγα στο service. Όταν το πήρα ρώτησα τι έφταιγε και μου είπαν δύσκολο να βρεθεί αλλά αν το ξανακάνει πριν περάσει καιρός και βάλω πολλά πράγματα (όχι ότι είχα πολλά!)να το πάω να το δουν στο διαγνωστικό. Το επαναπρογραμματισμός που γράφει το χαρτί να είναι reset? Default εφαρμογές και ρυθμίσεις απλά το είχανε ανοίξει χωρίς google account. Το παρακολουθούσα έτσι όπως ήτανε για 2 μέρες με μόνη χρήση της εφαρμογής Internet και χωρίς google ή άλλα accounts* συνδεμένα και χωρίς updates και το ξαναέκανε. Λειτουργεί άψογα γενικά και ελπίζω να μην είναι κάτι στο hardware αν και είπαν ότι το έλεγξαν. Το πρόβλημα αυτό φυσικά σημαίνει χαμένες κλήσεις αν δεν πάρω χαμπάρι έγκαιρα ότι κράσαρε. Παρακαλώ για την γνώμη σας είτε έχετε δει κάτι παρόμοιο είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Το επαναπρογραμματισμος που γραφει ειναι reset. Αν σου συνεχισει πιθανως θα το ξαναπας. Το sleep of death το ειχα στο s4 που ειχα παλαιοτερα και ηταν τοτε πλακετα που αλλαχτηκε σε εγγυηση. Παντως θα σου προτεινα να περασεις εφαρμογες κανονικα και να το δεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Οσοι περασατε nougat τελευταια (εκτος btu) και εχετε αρκετες φωτο στην συλλογη , εχετε παρατηρησει lagakia στο scrolling μεταξυ των αρχικων thumbnails ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 . Παρακαλώ για την γνώμη σας είτε έχετε δει κάτι παρόμοιο είτε όχι. καλημέρα, η περιγραφή οδηγεί σε custom rom!!! (σε software δηλαδή) αλλά εφόσον έχεις κάνει όλες τις ενέργειες που αναφέρεις τότε το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό πχ δε δουλεύει σωστά η εσωτερική μνήμη της συσκευής! θα σου πρότεινα (αν έχεις χρόνο και θες να δοκιμάσεις πριν το πας ξανά στο σέρβις, αφούαπό ότι κατάλαβα έχεις γνώσεις) να κάνεις ανάκτηση της αρχικής ρομ που προοριζόταν η συσκευή (region - csc) μπορεί να γίνει μέσα από το smartswitch = μέσα από το emergency recovery menu (χρειάζεσαι το serial number της συσκευής =αν δεν έχεις το κουτί μπορείς να το βρεις στις πληροφορίες στα settings) *στο σέρβις απλά πέρασαν το ελληνικό firmware άρα ίσως δεν έκατσε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidias13 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημερα παιδια. Εγκατεστησα την Ν.7 χθες το πρωι απο πανω χωρις factory reset . Ολα λειτουργουν οπως πρεπει. Απο αυτονομια νομιζω οτι ειναι σε καλυτερα επιπεδα με την 7αρα πλεον, αλλα πιοο ολοκληρωμενη αποψη για αυτο θα εχω σε καμια βδομαδα. lagaρισμα σε thumbnails και γενκα στο κινητο δεν εχω παρατηρησει. Το μονο που με παραξενεψε ειναι στις ειδοποιησεις, οταν χτυπαει δηλαδη το κινητο σε sms,viber η whatsup, μολις τελειωνει ο ηχος της ειδοποιησης κανει εναν ηχο μπιπ ασχετο το κινητο. Στις εισερχομενες ΔΕΝ το κανει. Καμια ιδεα??? Εχει αντιμετωπισει κανεις ιδιο θεμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts