alepapas Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τελος καλο ολα καλα με τα reset, μπορει κανεις να επιβεβαιώσει οτι μετα την αναβαθμιση πρεπει να εχω : Τρεχουσα εκδοση G935FXXU1BPLB/G935FEUR1BPH1/G935FXU1BPJJ το αγορασα απο πλαισιο πριν μια εβδομαδα, μου ειπαν οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας Ευχαριστω πολυ ρε παιδια, μου κοπηκε ή ανασα οταν κολλησε η οθονη:cry::cry::cry: Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλησπερα...Η επαναφορα απο beta nougat σε btu 6.0.1 μπορει να γινει? Γραφει ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ναι, εδώ πήγα κι έτσι άλλαξα τον ήχο κλήσης. Στα μηνύματα όμως και στις άλλες ειδοποιήσεις μου έχει να επιλέξω μόνο από τους ήχους συστήματος και όχι από τους ΔΙΚΟΥΣ μου...... Το edge το έχω από την πρώτη στιγμή αλλά για sms έχω δικό μου συγκεκριμένο ήχο τα τελευταία 10 χρόνια και δεν θέλω να τον αλλάξω...... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ. Απευθείας συγκριτικό δεν μπορώ να κάνω γιατί το 950 μου έσπασε και δεν λειτουργεί...... 4-5 φωτογραφίες που έβγαλα μου φάνηκαν αρκετά καλές και τις έβγαλε άμεσα και εύκολα. Δεν πρόλαβα όμως να το τσεκάρω. Βέβαια απαιτείτε χρόνος προσαρμογής για να μην το αδικήσω γιατί ακόμη και τώρα η συνήθεια με σπρώχνει αλλού.....:D Μάλιστα...! :lol: Η αλήθεια είναι ότι τα Windows είναι πιο απλά σα λειτουργικό. Τα social δουλεύουν καλύτερα; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ναι, εδώ πήγα κι έτσι άλλαξα τον ήχο κλήσης. Στα μηνύματα όμως και στις άλλες ειδοποιήσεις μου έχει να επιλέξω μόνο από τους ήχους συστήματος και όχι από τους ΔΙΚΟΥΣ μου...... Το edge το έχω από την πρώτη στιγμή αλλά για sms έχω δικό μου συγκεκριμένο ήχο τα τελευταία 10 χρόνια και δεν θέλω να τον αλλάξω...... Καλησπέρα. Και ήχο μηνύματος μπορείς να βάλεις όποιον θέλεις και alarm Απλός βάζεις τους ήχους που θέλεις στους φακελους που υπάρχουν στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο που λέει Notifocations για ήχους μηνυμάτων και ειδοποίησεων και στον φάκελο Alarm αυτούς που θέλεις για ξυπνητήρι..αν πάλι θέλεις να τους μεταφέρεις όλους στην κάρτα microSD δημιούργησε έναν φάκελο εκεί μέσα Audio και μέσα σε αυτόν δημιούρησε 3 υποφακέλους Ringtones Notification και Alarm και βάλε σε κάθε έναν τους ήχους που θέλεις να εμφανίζονται ανάλογα με την χρήση που θέλεις και είσαι Ο.Κ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Μάλιστα...! :lol: Η αλήθεια είναι ότι τα Windows είναι πιο απλά σα λειτουργικό. Τα social δουλεύουν καλύτερα; Ναι πιο εύκολα και απλά αλλά προδόθηκαν από το Store. Τα social δουλεύουν εδω καλύτερα βέβαια. Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες και βίντεο. Πολύ καλά αποτελέσματα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Και ήχο μηνύματος μπορείς να βάλεις όποιον θέλεις και alarm Απλός βάζεις τους ήχους που θέλεις στους φακελους που υπάρχουν στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο που λέει Notifocations για ήχους μηνυμάτων και ειδοποίησεων και στον φάκελο Alarm αυτούς που θέλεις για ξυπνητήρι..αν πάλι θέλεις να τους μεταφέρεις όλους στην κάρτα microSD δημιούργησε έναν φάκελο εκεί μέσα Audio και μέσα σε αυτόν δημιούρησε 3 υποφακέλους Ringtones Notification και Alarm και βάλε σε κάθε έναν τους ήχους που θέλεις να εμφανίζονται ανάλογα με την χρήση που θέλεις και είσαι Ο.Κ ;) σε ευχαριστώ πάρα πολύ 1.Πως ρυθμίζουμε το notification led (πχ χρώμα κλπ)? 2.Επίσης πως ρυθμίζουμε να εμφανίζονται αναπάντητες, sms κλπ όπως το messenger (μένει εικονίδιο στην οθονη)? 3.Παίζει τίποτα καλό για double tap to wake? Edited December 29, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλησπερα...Η επαναφορα απο beta nougat σε btu 6.0.1 μπορει να γινει? Γραφει ο knox? Ναι προχώρα άφοβα, δεν γράφει ο knox Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ήρθα κι εγώ, ένα χρυσό unbranded edge από πλαίσιο έφτασε σήμερα στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση οσον αφορα τα κουμπια της συσκευής Ειμαι ο μονος οπου τα κουμπια ηχου μου δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο σταθερα απο το power button ? Και τα 3 εχουν πολυ ωραια αποκριση αλλα στο δικο μου τουλαχιστον αυτο της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης το νιωθω να κουνιεται λιγο σε σχεση με τα παρα πολυ καλα κουμπια αυξομείωσης ηχου... Ελπίζω να μην ειμαι ο μονος που το παρατήρησε Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα, παιδιά μόλις έκανα το τελευταίο update, δεν έχω βέβαια ακόμα προλάβει να δω διαφορές και να σας πω καλά και κακά, αλλά αυτό που με χάλασε είναι τα χρώματα που άλλαξαν στους φακέλους, υπάρχει τρόπος να αλλάξει πάλι? Τι "ξεπλυμενες" επιλογές είναι αυτές? Δική μου γνώμη βέβαια αλλά με χάλασε... Για δώστε ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά, ήρθε ανακοίνωση από Beta και λέει ότι πλέον σταματάει στις 30/12, και επίσημη θα βγει τον Ιανουάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά, ήρθε ανακοίνωση από Beta και λέει ότι πλέον σταματάει στις 30/12, και επίσημη θα βγει τον Ιανουάριο http://www.phonearena.com/news/Android-Nougat-beta-program-for-Galaxy-S7S7-edge-ending-final-version-coming-soon_id89476 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθα κι εγώ, ένα χρυσό unbranded edge από πλαίσιο έφτασε σήμερα στα χέρια μου. Φιλε ακριβως το ιδιο και εδω.Το αγορασα απο το πλαισιο χθες σε χρυσο,πηγαινα για μαυρο αλλα και το χρυσο πολυ δυνατο χρωμα(κρίμα που δεν πουλανε το silver αλλο-για εμενα το πιο ωραιο χρωμα) Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε..!!!!!!!!!! θέλω να ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει εδώ μέσα μερικοί επιμένουν για την BTU τι διαφορές έχει η BTU από τις άλλες ρομ και ρωτάω σαν ρομ καθαρά χωρίς να ανήκει σε καποιον πάροχο ούτε για το CSC γιατί προσωπικά πιστευω ότι δεν έχει καμμία διαφορά επειδή ετυχε να τις δοκιμάσω όλες ούτε καποια εφαρμογή εγκαθιστούν παραπάνω περα από το smart switch. Ένα άλλο θέμα σε ότι αφορά το wifi όσοι εχουν θέματα συνδεσης αποσύνδεσης ας μιλησουν με τον παροχο ιντερνετ γιατι το δικο μου ειχε αυτό το θεμα ενώ με άλλες συσκευες δεν ειχα πρόβλημα ένα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και το πρόβλημα λυθηκε αμεσως και αποτι φαινεται το γνωρίζανε μολις τους ανεφερα για το S7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά, ήρθε ανακοίνωση από Beta και λέει ότι πλέον σταματάει στις 30/12, και επίσημη θα βγει τον Ιανουάριο Eπιτελους ,να την ξαναπαρουμε παλι και γρηγορα οσοι δεν προλαβαμε να επαναγραφτουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) 1.Πως ρυθμίζουμε το notification led (πχ χρώμα κλπ)? 2.Επίσης πως ρυθμίζουμε να εμφανίζονται αναπάντητες, sms κλπ όπως το messenger (μένει εικονίδιο στην οθονη)? 3.Παίζει τίποτα καλό για double tap to wake? 1. Μόνο με τριτη εφαρμογή. 2. Με τρίτο launcher γίνεται όπου χρησιμοποιώ εγώ all time. 3. Όχι ξεχνά το,τι το πέρασες δηλαδή :lol: Samsung rules:cool: Μόνο double tap to sleep με τρίτο launcher από home screen η και επιπλέον gestures για οτιδήποτε άλλο πχ να ανοίγεις κάμερα η κατεβάζεις Notification Center χωρίς να την τραβάς αναγκαστικά από πάνω και αλλά πολλά. Αν θες να έχεις double tap to sleep και από lock screen εγκατέστησε το glimpse notification(ρυθμίζεις σε οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη-πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά και σε ότι μέγεθος να καταλαμβάνει) Τρομερή εφαρμογή και θα έχεις και οποτε έρχεται notification να ανάβει πάντα η οθόνη και αφού κλείσει αναβοσβήνει το led ότι έχεις χαμένα συμβάντα. Γενικά αν θες πλούτο customization και παραμετροποίηση αναγκαστικά σε τρίτες λύσεις θα πας. Σε Samsung out of the box είναι πιο λιτό και απλό το περιβάλλον χωρίς πολλά πολλά. Επίσης εγώ χρησιμοποιούσα next lock screen ως lock screen replacement η αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις good lock από την ίδια την Samsung σαν εναλλακτική λύση. 2-3 κλάσεις πάνω από το μαμισιο lock screen της Samsung που πολύ φτωχό θα το χαρακτήριζα. Το ίδιο σε πολλές εφαρμογές και βασικές. Browser αποκλειστικά dolphin,music player Player Pro η N7 Player Pro. Video player τον Bsplayer η MXplayer. SMS app τον Textra η Next SMS Dialer εγώ χρησιμοποιώ μόνο Truecaller. Να κόβεις διαφημίσεις από παντού app,YouTube,browser εγώ έχω Adguard(full έκδοση που είναι επι πληρωμή) Το ίδιο έχω σε ipad(iOS) και Windows(surface) Άψογη και πολύ αποτελεσματική εφαρμογή. Άρχισε να μαθαίνεις τρίτες εφαρμογές να αυξήσεις την εμπειρία χρήσης. Η πεμπτουσία του Android είναι εκεί αποκλειστικά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 30, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σκεφτομαι να παρω τον Nova launcher μιας και ειναι στα 0.50€. Αξιζει σε σχεση με το ΤW??Και κατι ακομα το Adguard κοβει τις διαφημησεις απο παντου οπως γραφει ο Alextrela??Γιατι σκεφτομαι να αγορασω την εφαρμογη...Δεν παέυονται οι διαφημησεις... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σκεφτομαι να παρω τον Nova launcher μιας και ειναι στα 0.50€. Αξιζει σε σχεση με το ΤW??Και κατι ακομα το Adguard κοβει τις διαφημησεις απο παντου οπως γραφει ο Alextrela??Γιατι σκεφτομαι να αγορασω την εφαρμογη...Δεν παέυονται οι διαφημησεις... Ευχαριστω Ναι και στα 2. Ο nova αξίζει για αγορά ακόμα και στα 3€, που έχει κανονικά. Εγώ τώρα έχω tw γιατί μ'αρέσει η φάση με τα θέματα αλλά γενικά ο nova δίνει αρκετές επιλογές, άλλωστε θα τον έχεις και για τις υπόλοιπες συσκευές σου. Το adguard κόβει από παντού. Έχει trial περίοδο ~10 μέρες, & μπορείς να διαπιστώσεις ιδιίοις όμμασι αν σε καλύπτει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι και στα 2. Ο nova αξίζει για αγορά ακόμα και στα 3€, που έχει κανονικά. Εγώ τώρα έχω tw γιατί μ'αρέσει η φάση με τα θέματα αλλά γενικά ο nova δίνει αρκετές επιλογές, άλλωστε θα τον έχεις και για τις υπόλοιπες συσκευές σου. Το adguard κόβει από παντού. Έχει trial περίοδο ~10 μέρες, & μπορείς να διαπιστώσεις ιδιίοις όμμασι αν σε καλύπτει ή όχι. Το Adguard δουλευει με chrome?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 1. Μόνο με τριτη εφαρμογή. 2. Με τρίτο launcher γίνεται όπου χρησιμοποιώ εγώ all time. 3. Όχι ξεχνά το,τι το πέρασες δηλαδή :lol: Samsung rules:cool: Μόνο double tap to sleep με τρίτο launcher από home screen η και επιπλέον gestures για οτιδήποτε άλλο πχ να ανοίγεις κάμερα η κατεβάζεις Notification Center χωρίς να την τραβάς αναγκαστικά από πάνω και αλλά πολλά. Αν θες να έχεις double tap to sleep και από lock screen εγκατέστησε το glimpse notification(ρυθμίζεις σε οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη-πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά και σε ότι μέγεθος να καταλαμβάνει) Τρομερή εφαρμογή και θα έχεις και οποτε έρχεται notification να ανάβει πάντα η οθόνη και αφού κλείσει αναβοσβήνει το led ότι έχεις χαμένα συμβάντα. Γενικά αν θες πλούτο customization και παραμετροποίηση αναγκαστικά σε τρίτες λύσεις θα πας. Σε Samsung out of the box είναι πιο λιτό και απλό το περιβάλλον χωρίς πολλά πολλά. Επίσης εγώ χρησιμοποιούσα next lock screen ως lock screen replacement η αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις good lock από την ίδια την Samsung σαν εναλλακτική λύση. 2-3 κλάσεις πάνω από το μαμισιο lock screen της Samsung που πολύ φτωχό θα το χαρακτήριζα. Το ίδιο σε πολλές εφαρμογές και βασικές. Browser αποκλειστικά dolphin,music player Player Pro η N7 Player Pro. Video player τον Bsplayer η MXplayer. SMS app τον Textra η Next SMS Dialer εγώ χρησιμοποιώ μόνο Truecaller. Να κόβεις διαφημίσεις από παντού app,YouTube,browser εγώ έχω Adguard(full έκδοση που είναι επι πληρωμή) Το ίδιο έχω σε ipad(iOS) και Windows(surface) Άψογη και πολύ αποτελεσματική εφαρμογή. Άρχισε να μαθαίνεις τρίτες εφαρμογές να αυξήσεις την εμπειρία χρήσης. Η πεμπτουσία του Android είναι εκεί αποκλειστικά. Sent from my iPad using Tapatalk Να γιατί χαίρομαι πολύ όταν σε βρίσκω......:D:lol: Χρησιμοποιώ τον nova prime οπότε έχω το σβήσιμο με double tap. Επίσης χρησιμοποιώ Truecaller. που είναι άψογο και βέβαια Adguard.... Για το 1 θα με βοηθήσει το next lock screen? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι και στα 2. Ο nova αξίζει για αγορά ακόμα και στα 3€, που έχει κανονικά. Εγώ τώρα έχω tw γιατί μ'αρέσει η φάση με τα θέματα αλλά γενικά ο nova δίνει αρκετές επιλογές, άλλωστε θα τον έχεις και για τις υπόλοιπες συσκευές σου. Το adguard κόβει από παντού. Έχει trial περίοδο ~10 μέρες, & μπορείς να διαπιστώσεις ιδιίοις όμμασι αν σε καλύπτει ή όχι. Ετσι ακριβώς ιδιως τα 0.50 του νοβα είναι κλεψιμο κυριολεκτικά. Και 10 ευρώ να ήθελε δεν θα ελεγα οτι δεν τα αξίζει. Μακράν η πιο καλογραμμένη και σταθερή εφαρμογή που εχω. Με σοβαρο dev και σωστά Update. Απλα respect o νοβα δεν μπορώ λεπτό χωρίς αυτόν στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Να γιατί χαίρομαι πολύ όταν σε βρίσκω......:D:lol: Χρησιμοποιώ τον nova prime οπότε έχω το σβήσιμο με double tap. Επίσης χρησιμοποιώ Truecaller. που είναι άψογο και βέβαια Adguard.... Για το 1 θα με βοηθήσει το next lock screen? Για το 1 όχι. Αλλά δοκίμασε τον είναι άψογος lock screen replacement με πολλές παραπάνω επιλογές. Απλά υπόψη με next lock screen δεν δουλευει το double tap to screen από την lock screen με Glimpse notification(από home screen δουλευει ανεξάρτητα εννοείται με το Nova. Αντίθετα Samsung good lock και glimpse notification συνεργάζονται άψογα. Από apk mirror τον κατεβάζεις τον good lock αν δεν το βρεις στο store της Samsung όχι στο play store της Google. Η Edge screen δουλευει κανονικά με όλα τα ενναλακτικα lock screen. Πχ εγώ όταν άκουγα μουσική διαχείρηση έκανα από Edge player που είναι φοβερός. Εδώ για τον Edge player αν το θες. http://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/app-control-google-play-music-edge-panel-t3365528 Δες εδώ και δοκίμασε και οποίος είναι πιο καλός τον κρατάς για το 1. http://www.techlicious.com/tip/android-led-notification-light-customization-and-control-apps/ Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με customization του led notification(το άφησα μαμά :p) Το Adguard δουλευει με chrome?? Βέβαια δουλευει όπως με όλους τους άλλους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Light flow ειναι η καλυερη λυση για το 1 Ρε παιδια πως και χρησιμοποιειται true caller εχουν δημοσιευθει αρθρα με πολυ κακα λογια περι ασφαλειας και γενικα το κονσεπτ του δεν μου φαινεται ασφαλεις... Για double tap to wake εκανα πατεντα και κατεβασα always on amoled που ουσιαστικα ειναι παρομοιο με το always on αλλα σε αφηνει να το ξεκληδωνεις με διπλο χτυπημα οταν ειναι ενεργοποιημενη η εφαρμογη μπορειτε να εισηγηθειται αλλες εφαρμογες συσκεκριμενες για το s7? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αντί για adguard μπορείτε να δοκιμάσετε το netguard open source και εννοείται δωρεάν μπλοκάρει διαφημίσεις παντού Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Παιδιά κανενα widget η samsung έχει να κλειδώνει το κινητό για να μην πατάω συνέψεια το power; Έβαλα ένα free αλλα μετά δεν παίζει το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και ζητάει κωδικό ασφάλειας... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 30, 2016 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Τελος καλο ολα καλα με τα reset, μπορει κανεις να επιβεβαιώσει οτι μετα την αναβαθμιση πρεπει να εχω : Τρεχουσα εκδοση G935FXXU1BPLB/G935FEUR1BPH1/G935FXU1BPJJ το αγορασα απο πλαισιο πριν μια εβδομαδα, μου ειπαν οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας Ευχαριστω πολυ ρε παιδια, μου κοπηκε ή ανασα οταν κολλησε η οθονη:cry::cry::cry: Κάποια επιβεβαίωση κάποιος? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάποια επιβεβαίωση κάποιος? φιλε μου αν το αγόρασες από το κατάστημα που λες είναι 100% ελληνικό, για το firmware δεν ξέρω (δεν κάνουν όλοι αναβάθμιση! ειδικά σε software της samsung! μόνο οι τολμηροί!) αλλά εφόσον σου λέει ότι φοράς την τελευταία έκδοση τότε δεν υπάρχει άλλη έκδοση για ελλάδα, εναλλακτικά = πήγαινε phone info και τσέκαρε στο τέλος το security patch, αν σου λέει δεκεμβρίου τότε έχεις την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts