Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα αγγλικά δεν εχω θέμα αλλά στα ελληνικα δεν μου δουλεύει ....τί να φταίει ?

Τελικά έκανα επαναφορά και διορθωθηκε

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξέρουμε τελικά αν το δούμε στα μέρη μας ή όχι?

128gb?

https://news.samsung.com/global/galaxy-s7-edge-now-available-in-black-pearl

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ξέρουμε τελικά αν το δούμε στα μέρη μας ή όχι?

128gb?

https://news.samsung.com/global/galaxy-s7-edge-now-available-in-black-pearl

Συνονόματε ( montoya) , καλό αλλά αφενός καινούργιο χρώμα , αφετέρου 128 gb ( αν παίξει σε τέτοια έκδοση) , θα βγει στα 800 euro..

Προτείνω το Black onyx (πολύ καλή η τιμή του πλέον σε e- stores) και τα ρέστα παγωτό...:)

Το σκεφτομαι και εγώ ( αυτο ή το HTC 10 ) για αλλαγή από Apple 6s , χωρίς ουσιαστικό λόγο , έτσι για την αλλαγή...

Θανάσης

Στο νέο update της beta δουλεύουν τα άτομα οθόνης Edge?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνονόματε ( montoya) , καλό αλλά αφενός καινούργιο χρώμα , αφετέρου 128 gb ( αν παίξει σε τέτοια έκδοση) , θα βγει στα 800 euro..

Προτείνω το Black onyx (πολύ καλή η τιμή του πλέον σε e- stores) και τα ρέστα παγωτό...:)

Το σκεφτομαι και εγώ ( αυτο ή το HTC 10 ) για αλλαγή από Apple 6s , χωρίς ουσιαστικό λόγο , έτσι για την αλλαγή...

Αφού δεν ανταμωσαμε στα lumia, θα το κάνουμε έδω κολομβιανε..... Χαχαχα

Ναι, αν κυκλοφορήσει μόνο σε 128gb τότε θα έρθει σε "προνομιακες" τιμές των 750-800€ οπότε το Black onyx είναι τέλειο......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα σε όλους,κάποιο έμπιστο λινκ για την 7αρα έχουμε από xda;Βρήκα ένα αλλά ήταν πολύ αργό.

Την 7αρα να την περάσω πάνω από btu mm;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ειμαι τωρα με την N beta1 αφου οι εγγραφες εχουν κλεισει και δεν παιρνω τις επομενες αναβαθμισεις. Τι ειναι καλυτερο, να παραμεινω ετσι ή επιστροφη στην ΜΜ με τις οποιες αναβαθμισεις θα εχει απο εδω και περα, περιμενοντας την official nougat;

και εφοσον μεινω με την beta 1, οταν βγει επισημα θα ερθει ΟΤΑ ή θα πρεπει να ξαναγυρισω στην ΜΜ πρωτα;

Θα εκτιμουσα πολυ την αποψη σας.

Καλησπέρα στην παρέα, λοιπόν έχω το καμάρι μας :lol: και μια τηλεόραση ( LG UH750V ),

ξέρω πως μπορώ οτι βλέπω στο κινητό να το βλέπω και στην τηλεόραση, η ερώτηση μου είναι,

μπορώ να κάνω το αντίθετο? δηλ να βλέπω στο κινητό ότι παίζει η τηλεόραση?

Αφού δεν ανταμωσαμε στα lumia, θα το κάνουμε έδω κολομβιανε..... Χαχαχα

Ναι, αν κυκλοφορήσει μόνο σε 128gb τότε θα έρθει σε "προνομιακες" τιμές των 750-800€ οπότε το Black onyx είναι τέλειο......

:lol:Σωστός !!

Lumia είχα για 1 μήνα .. τόσο άντεξα .. H camera του lumia όμως ήταν από άλλο πλανήτη .... χα χα !!

Άντε να δούμε αν θα τα λέμε εδώ..

p.s : Το black pearl θα είναι σίγουρα ακριβό.. Εγώ θα λάμβανα υπόψη μου ότι τα extra χρηματα αξίζει να δοθούν για το s8 που ακούγεται ότι θα είναι ακόμη καλύτερο ... Στα χρήματα που έχει τώρα το black onyx , είναι καλή αγορά.

Θανάσης

Καλησπέρα στην παρέα, λοιπόν έχω το καμάρι μας :lol: και μια τηλεόραση ( LG UH750V ),

ξέρω πως μπορώ οτι βλέπω στο κινητό να το βλέπω και στην τηλεόραση, η ερώτηση μου είναι,

μπορώ να κάνω το αντίθετο? δηλ να βλέπω στο κινητό ότι παίζει η τηλεόραση?

φυσικα και μπορεις! εγω εχω την lg 55la660s και με το lg tv remote κατεβασμενο απο το playstore, περα απο τις αλλες λειτουργιες που εχει, μπορεις να δεις και αυτο που δειχνει η τηλεοραση στο κινητο σου.δοκιμασε το.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, το δοκίμασα αλλά δεν βρίσκει καν την τηλεόραση και στα μοντέλα που έχει μέσα δεν υπάρχει η δική μου ούτε κάποια παρόμοια όπως είδα, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω?

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, το δοκίμασα αλλά δεν βρίσκει καν την τηλεόραση και στα μοντέλα που έχει μέσα δεν υπάρχει η δική μου ούτε κάποια παρόμοια όπως είδα, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω?

ειναι τα γνωστα χαζα που κανει η lg, δυστυχως. απ'οτι ειδα η δικη σου ειναι με web os 3 και υπαρχουν στο playstore εφαρμογες , αλλα στα σχολια που γραφουν λενε οτι δεν μπορει να παιξει το περιεχομενο σε κινητο. αντε βγαλε ακρη τωρα ...

edit: τωρα ειδα αυτο lg smart tv remote: keyboard. γραφει οτι κανει για ολες τις web os . δοκιμασε το, δεν χανεις και τιποτα :)

Edited by lakgav2

Και σε εμενα παντως μετα το νεο update της beta δεν δουλεύουν τα άτομα οθονης Edge...

Καλημερα παιδια.

Σκεφτομαι τη μεταβαση απο s6 σε Samsung Galaxy S7 Edge SILVER που υπαρχει μοναχα σε σκρουτζομαγαζα !

Υπαρχει κατι σχετικα με τη συμβατοτητα που πρεπει να προσεξω ; ή θα λειτουργει κανονικα σε Ελλαδα με 4G+ χωρις κανενα θεμα ;

Ευχαριστω :)

iPhone 5s

• Administrators
Καλημερα παιδια.

Σκεφτομαι τη μεταβαση απο s6 σε Samsung Galaxy S7 Edge SILVER που υπαρχει μοναχα σε σκρουτζομαγαζα !

Υπαρχει κατι σχετικα με τη συμβατοτητα που πρεπει να προσεξω ; ή θα λειτουργει κανονικα σε Ελλαδα με 4G+ χωρις κανενα θεμα ;

Ευχαριστω :)

Αν είναι ευρωπαική συσκευή δεν έχεις κάτι να προσέξεις μιας και δεν διαφοροποιείται από τις ελληνικές. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι unbranded.

Modpic.gif

Αν είναι ευρωπαική συσκευή δεν έχεις κάτι να προσέξεις μιας και δεν διαφοροποιείται από τις ελληνικές. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι unbranded.

SAMSUNG G935F GALAXY S7 EDGE 32GB SILVER (ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ) EU αναφερει η ονομασια οποτε θεωρω πως ειμαι ΟΚ !

Σ ευχαριστω πολυ:)

iPhone 5s

SAMSUNG G935F GALAXY S7 EDGE 32GB SILVER (ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ) EU αναφερει η ονομασια οποτε θεωρω πως ειμαι ΟΚ !

Σ ευχαριστω πολυ:)

Μια χαρα,προχωρα αφοβα....:D

Poco X3 nfc 6/128

Παιδιά αξιζει η αναμονή για s8? Κατανοώ οτι πάντα θα βγαίνει κατι καλύτερο αλλα μιας και λενε πως δεν θα αργήσει το 8 θα ηθελα την αποψη σας...

Διαφορες

+2 γιγα ραμ

ΣΝΑΠ 835

Έλλειψη υποδοχής ακουστικών?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

• Administrators
Παιδιά αξιζει η αναμονή για s8? Κατανοώ οτι πάντα θα βγαίνει κατι καλύτερο αλλα μιας και λενε πως δεν θα αργήσει το 8 θα ηθελα την αποψη σας...

Διαφορες

+2 γιγα ραμ

ΣΝΑΠ 835

Έλλειψη υποδοχής ακουστικών?

Επειδή ακόμα είναι όλα φήμες, ας μη μπούμε παρακαλώ σε τέτοιου είδους off topic συζητήσεις μιας και δεν αφορά το παρόν θέμα. Ας επιστρέψουμε στα του θέματος παρακαλώ και μόνο.

Modpic.gif

Επειδή ακόμα είναι όλα φήμες, ας μη μπούμε παρακαλώ σε τέτοιου είδους off topic συζητήσεις μιας και δεν αφορά το παρόν θέμα. Ας επιστρέψουμε στα του θέματος παρακαλώ και μόνο.

Σε ποιό νήμα να ρωτήσω για απόψεις

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Σε ποιό νήμα να ρωτήσω για απόψεις

Μπορείς να απευθυνθείς στο παρακάτω φίλε μου ( επιλογή συσκευής)

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Θανάσης

Ειμαι τωρα με την N beta1 αφου οι εγγραφες εχουν κλεισει και δεν παιρνω τις επομενες αναβαθμισεις. Τι ειναι καλυτερο, να παραμεινω ετσι ή επιστροφη στην ΜΜ με τις οποιες αναβαθμισεις θα εχει απο εδω και περα, περιμενοντας την official nougat;

και εφοσον μεινω με την beta 1, οταν βγει επισημα θα ερθει ΟΤΑ ή θα πρεπει να ξαναγυρισω στην ΜΜ πρωτα;

Θα εκτιμουσα πολυ την αποψη σας.

Και εγω εχω την beta 1 αλλα εχω παρει τις αναβαθμίσεις. Εκτός αν κάνω κάπου λάθος. Που φαίνεται αν εχω την beta 1?

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε εμενα παντως μετα το νεο update της beta δεν δουλεύουν τα άτομα οθονης Edge...

Και σε μένα όλα κομπλέ δουλευουν. Πάντως με την τελευταία αναβάθμιση ή μπαταρία πέφτει γρήγορα

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned