Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.φιλε την 7 αν θες την βαζεις unofficial οπως εμεις

2.Επισημα ποια ναυρχιδα την εχει παρει στην ευρωπη?

3.το θεμα ειναι για το n7 ..το s7 εχει τα δικα του

μην τα μηδενιζουμε ολα ...

Sent from my s7 edge

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έβαλα σήμερα τη nougat beta version για beta πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλή. Εντυπώσεις από τα παιδιά που την έχουν βάλει?

Παιδια εχω μια ερωτηση με το otg ανταπτορακι μπορουμε να μεταφερουμε αρχεια απο την sd σε εξωτερικο σκληρο;

Παιδια ετσι οπως επαιζα Candy Crash ξεφνικα η οθονη μου εγινε ετσι...Βοηθατε γιατι κοντευω να τρελαθω...4 μηνων κινητο ειναι ολοκαινουριο απο Kaizer αγορασμενο με ενα ετος εγγυηση. Ολικη αντικατασταση κινητου παιζει η θα μου αλλαξουν απλα το display???? Eχει κανεις παρομοια εμεπειρια????:cry::cry::cry:

Εν το μεταξυ μολις παω την φωτεινοτητα τερμα δεν φαινονται αυτες οι 4 μαυρες λωριδες καποιες φορες...Καμια ιδεα κανεις???

Εγω περιμενω οθονη μεσα στην βδομαδα (επεσε το κινητο και εσπασε) απο οτι μου ειπαν υπαρχει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος στις αποθηκες αλλα επειδη εχει μαζευτει αρκετα μεγαλη ουρα προτερεοτητας θα αργουν για να μην αδικησουν κανεναν

Ερωτηση το always on display μενει σταθερο η μετακινειτε ?επισης το νυκτερινο ρολοι υπαρχει περιπτωσει να προκαλεσει burn in στην οθονη ?

Edited by evoluti0n

Και προσθετω αλλο ενα ερωτημα στα δικα σου.....Μηπως το magnetic charger (εχω το original) το προκαλεσε αυτο???? Χρησιμοποιουσε και αλλος απο δαυτο που επαθε το ιδιο με εμενα???

To always on display σε εμενα μετακινειται κανονικα και πριν και τωρα....για τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα που ρωτας....

Το παραξενο ξερεις ποιο ειναι που παρατηρησα.....Οτι οταν βαλω την φωτεινοτητα στο auto και την φουλαρω εξαφανιζονται οι γραμμες. Μονο τοτε....σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση τις εχω φατσα φορα....

Edited by feidias13

Και προσθετω αλλο ενα ερωτημα στα δικα σου.....Μηπως το magnetic charger (εχω το original) το προκαλεσε αυτο???? Χρησιμοποιουσε και αλλος απο δαυτο που επαθε το ιδιο με εμενα???

To always on display σε εμενα μετακινειται κανονικα και πριν και τωρα....για τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα που ρωτας....

Το παραξενο ξερεις ποιο ειναι που παρατηρησα.....Οτι οταν βαλω την φωτεινοτητα στο auto και την φουλαρω εξαφανιζονται οι γραμμες. Μονο τοτε....σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση τις εχω φατσα φορα....

Εγώ φορτίζω πάντα ασύρματα και δεν έχω τέτοιο θέμα...

Δεν είναι θέμα με την ασύρματη φόρτιση. Εγώ δεν έχω φορτισει ποτέ ασύρματα και μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι το προκαλεί, αλλά μαλλον δεν αυξομειώνεται η φωτεινότητα το ίδιο σε όλη την οθόνη. Οταν ειναι στο φουλ ολα ειναι καλα, οταν τη μειώσεις πέφτει η φωτεινότητα σε διαφορετικό βαθμό σε διάφορα σημεία της οθόνης.

Όπως και να εχει ειναι θέμα που εχει παρουσιαστεί σε αρκετους, οπότε πήγαινε το σε ενα επίσημο σέρβις να σου αλλάξουν την οθόνη και να είσαι κομπλέ.

Εμενα μου ειχε παρουσιάσει το θέμα οταν ακόμη ειχαν έλλειψη σε οθόνες και ειχα μεινει κανενα μηνα με τις γραμμες.. και το λυποταν η ψυχη μου!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλημέρα έχω ένα θεματάκι με την συσκευή πριν κάτι μέρες μου έβαλε το update του νοεμβρίου το έκανα κανονικά και η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλα κάθε φορα που πάω να ανοίξω την συσκευή μετά το λογότυπο samsung μου βγάζει την οθονη με το γρανάζι και γραφει εκκίνηση android βελτιστοποίηση και εκκίνηση εφαρμογών για 3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει κανονικά τι μπορεί να συμβαίνει

η οθόνη αυτή είναι η ίδια που βγάζει με το γρανάζι όταν περνάς καινούριο update

spacer.png

Καλημέρα έχω ένα θεματάκι με την συσκευή πριν κάτι μέρες μου έβαλε το update του νοεμβρίου το έκανα κανονικά και η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλα κάθε φορα που πάω να ανοίξω την συσκευή μετά το λογότυπο samsung μου βγάζει την οθονη με το γρανάζι και γραφει εκκίνηση android βελτιστοποίηση και εκκίνηση εφαρμογών για 3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει κανονικά τι μπορεί να συμβαίνει

η οθόνη αυτή είναι η ίδια που βγάζει με το γρανάζι όταν περνάς καινούριο update

δεν έκατσε καλά το update, λογικά με wipe cache θα φτιάξει, wipe cache = με κλειστή τη συσκευή πάτα τα home - volume up - power buttons ταυτόχρονα μέχρι να δεις το γρανάζι που λες, άσε τα κουμπιά και με το volume down επέλεξε το wipe cache partition, πάτα το power button για επιλογή και μετά ξανά για reboot = λογικά θα φτιάξει, αν όχι? τότε θα πρέπει να γίνει factory reset δυστυχώς.

δεν έκατσε καλά το update, λογικά με wipe cache θα φτιάξει, wipe cache = με κλειστή τη συσκευή πάτα τα home - volume up - power buttons ταυτόχρονα μέχρι να δεις το γρανάζι που λες, άσε τα κουμπιά και με το volume down επέλεξε το wipe cache partition, πάτα το power button για επιλογή και μετά ξανά για reboot = λογικά θα φτιάξει, αν όχι? τότε θα πρέπει να γίνει factory reset δυστυχώς.

λοιπόν σε ευχαριστώ το έκανα αλλα πάλι το βγάζει δεν πειράζει δεν σβήνω το κινητό για αυτά τα 3 δευτερόλεπτα στην εκκίνηση αφού η συσκευή λειτουργεί μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα από την στιγμή που θα ανοίξει το αφήνω και σε μελλοντικό update μπορεί να φτιάξει

spacer.png

1.φιλε την 7 αν θες την βαζεις unofficial οπως εμεις

2.Επισημα ποια ναυρχιδα την εχει παρει στην ευρωπη?

3.το θεμα ειναι για το n7 ..το s7 εχει τα δικα του

μην τα μηδενιζουμε ολα ...

Sent from my s7 edge

Για θέμα μιλάω όχι να βάλω την 7. Την 7 μόνο official και αν δεν έχει Bugs. Μέχρι τότε 6 και αγιος ο θεός. Το θέμα του νοτε το έδωσαν και για το edge αλλά δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Theme store. Αυτό λέω από το πρώτο post μου.

Κανένας εύκολος τρόπος για Print Screen υπάρχει ? Είχα συνηθίσει στο LG G3 που υπήρχε επιλογή Quick Capture κατεβάζοντας την μπάρα από πάνω.

Επίσης, πώς γίνεται στον τηλεφωνικό μας κατάλογο η ταξινόμηση ανά όνομα και όχι ανά επίθετο που υπάρχει ως default ? Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα πουθενά την ταξινόμηση, τι διάολο γκαβομάρα έχω ? :P

Κανένας εύκολος τρόπος για Print Screen υπάρχει ? Είχα συνηθίσει στο LG G3 που υπήρχε επιλογή Quick Capture κατεβάζοντας την μπάρα από πάνω.

Επίσης, πώς γίνεται στον τηλεφωνικό μας κατάλογο η ταξινόμηση ανά όνομα και όχι ανά επίθετο που υπάρχει ως default ? Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα πουθενά την ταξινόμηση, τι διάολο γκαβομάρα έχω ? :P

Για το 1ο πανεύκολα. Ρυθμίσεις-συνθετες λειτουργίες - εύκολη αποτυπωση το ενεργοποιείς και κάνει print screen με κινηση του χεριού από δεξιά στα αριστερά.. Για το 2ο πας επαφές-περισσοτερα (πάνω δεξια) - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις επαφών και το κάνεις..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Για το 1ο πανεύκολα. Ρυθμίσεις-συνθετες λειτουργίες - εύκολη αποτυπωση το ενεργοποιείς και κάνει print screen με κινηση του χεριού από δεξιά στα αριστερά.. Για το 2ο πας επαφές-περισσοτερα (πάνω δεξια) - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις επαφών και το κάνεις..

Όσον αφορά το Print Screen, αυτό με την χειρονομία το ήξερα, μήπως υπάρχει δυνατότητα πατώντας κάποιο κουμπί ή κάποια συντόμευση από μενού πχ ?

Για το 2ο που ρώτησα για τις επαφές, γιατί δε μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις επαφών ?! Πατάω πάνω δεξιά τις Ρυθμίσεις, αλλά μετά δε βλέπω πουθενά τις ρυθμίσεις επαφών.

Όσον αφορά το Print Screen, αυτό με την χειρονομία το ήξερα, μήπως υπάρχει δυνατότητα πατώντας κάποιο κουμπί ή κάποια συντόμευση από μενού πχ ?

Mε ταυτόχρονο πάτημα home + power button.

Mε ταυτόχρονο πάτημα home + power button.

Merci! :) Όσον αφορά το άλλο με τις επαφές. Πατούσα στο κουμπί Τηλέφωνο κι από κει πήγαινα στις επαφές κι εκεί δεν είχε τις επιλογές για ταξινόμηση (και backup των επαφών επίσης) που ήθελα. Έπρεπε να πάω απ'το κεντρικό μενού στο κουμπί Επαφές για να τα δώ αυτά. Είπα κι εγώ, είναι δυνατόν να μην είχε τέτοια επιλογή?!

το εδωσαν το θεμα για το s7 και δεν το βλεπεις?

@giorgos_dinamik

Sent from my s7 edge

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δεν είναι θέμα με την ασύρματη φόρτιση. Εγώ δεν έχω φορτισει ποτέ ασύρματα και μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι το προκαλεί, αλλά μαλλον δεν αυξομειώνεται η φωτεινότητα το ίδιο σε όλη την οθόνη. Οταν ειναι στο φουλ ολα ειναι καλα, οταν τη μειώσεις πέφτει η φωτεινότητα σε διαφορετικό βαθμό σε διάφορα σημεία της οθόνης.

Όπως και να εχει ειναι θέμα που εχει παρουσιαστεί σε αρκετους, οπότε πήγαινε το σε ενα επίσημο σέρβις να σου αλλάξουν την οθόνη και να είσαι κομπλέ.

Εμενα μου ειχε παρουσιάσει το θέμα οταν ακόμη ειχαν έλλειψη σε οθόνες και ειχα μεινει κανενα μηνα με τις γραμμες.. και το λυποταν η ψυχη μου!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που το πηγες εσυ για αλλαγη οθονης θυμασαι???? σε ποιο μαγαζι εννοω.... Σου πηραν λεφτα????

Εγώ φορτίζω πάντα ασύρματα και δεν έχω τέτοιο θέμα...

+1 και εγώ το ίδιο στο 99,9% με ασύρματη φόρτιση και δεν κανένα θέμα.

Παίδες θα γράψω κάτι εδώ για να το δουν πιο πολλά μέλη αλλά αφορά τις μπαταρίες..

Ήμουν σε ένα σεμινάριο με άσχετο θέμα αλλά με στελέχη της ΔΕΗ που κάνουν και έρευνα στο κομμάτι της μπαταριας.

Τους έκανα λοιπόν ερώτηση για την φόρτιση στις λιθιου, τόσο για την ταχύτητα και και για την ένταση ρεύματος, τα γνωστά mah..

Ήταν κάθετοι ότι όλα αυτά παίζουν ρόλο στη διάρκεια ζωής της μπαταριας και στην απόδοση της αλλά και στο φαινόμενο μνήμης που το έχουν και οι λιθιου σ μικρό βαθμό..

Μου είπαν πολλά αλλά το συμπέρασμα μιας και γράφω εδώ ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει, ας μην το δεχτεί, εγώ ρώτησα ανθρώπους που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά και μου είπαν τα παραπάνω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τελικά το κινητό όσο και να το προσέχεις μικρές γρατσουνιές θα κάνει, οι οποίες βέβαια πρέπει να πας κάτω απο το φως του ήλιου για να τις δεις αλλά κάνει..

@nikos_mpl, Νίκο, ότι η γρήγορη φόρτιση στρέσαρει τη μπαταρία νομίζω είναι γεγονός & δεν αμφισβητείται.

Το γνωρίζει άλλωστε πολύς κόσμος που φόρτιζε μόνο με fast charge & πήρε τη μπαταρία στο χέρι στο χρόνο (π.χ. Note 4).

Δεν ξέρω μόνο τι παίζει με το oneplus & το dash charge, οπου εκεί λένε οι κάτοχοι ότι το στρεσάρισμα το τρώει όλο ο φορτιστής & όχι η συσκευή.

Εγώ αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ότι πoιο είναι το όριο της αργής φόρτισης που δεν κάνει κακό, ούτως ώστε να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο.

(π.χ. παλιά φόρτιζα στο pc, αλλά μάλλον ήταν όντως πολύ χαμηλά. Δεν το έκανα πολύ καιρό & έτυχε να αλλάξω συσκευές οπότε δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλό ή κακό τελικά. Τώρα φορτίζω με το φορτιστή από το bt της sony που δίνει 0.85Α.)

Που το πηγες εσυ για αλλαγη οθονης θυμασαι???? σε ποιο μαγαζι εννοω.... Σου πηραν λεφτα????

Στη Smartec στο Χαιδάρι.. Μπορείς να βρεις στο site τους τα στοιχεία επικοινωνίας.

Δεν πλήρωσα μία, είναι μέσα στην εγγύηση.

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Στη Smartec στο Χαιδάρι.. Μπορείς να βρεις στο site τους τα στοιχεία επικοινωνίας.

Δεν πλήρωσα μία, είναι μέσα στην εγγύηση.

Σε ευχαριστω αδερφε....θα το παω αυριο κιολας...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned