Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου έβγαλε την αναβάθμιση κι εμένα σε Πολωνικό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161119/11ef23fe0a7f921385ea5c563b3cdc4f.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μ κολλαει τ κινητο κ μ κλεινει πάλι ρε μάγκες τ έκανα επαναφορά εργοστασιακων κ πάλι τα ίδια τ να φταίει;;;; τ κάνει σε κανέναν από εσάς; ;;; ξέρεις κάνεις τ παίζει

Μ κολλαει τ κινητο κ μ κλεινει πάλι ρε μάγκες τ έκανα επαναφορά εργοστασιακων κ πάλι τα ίδια τ να φταίει;;;; τ κάνει σε κανέναν από εσάς; ;;; ξέρεις κάνεις τ παίζει

παίζει κάποια εφαρμογή φίλε...

IPhone 15 Pro 

Κανε επαναφορά χωρίς όμως να περάσεις τις εφαρμογές και δες πως συμπεριφέρεται ,το ποιο πιθανό είναι οπως και σου είπαν την ζημιά να την κάνει κάποια εφαρμογή .

Samsung galaxy s21+

Στο edge του αδερφου μου δεν δουλεύει το πορτακι απτο φλιπ μόλις βάλουμε την λίστα απτo Package disabler.

Μήπως ξέρει κάποιος με ποιο πακέτο σχετίζεται να μην τα ψάχνουμε ενα ενα?

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας να στε καλα θα τ σβησω ολα κ θα δω πως θα πάει...Καρτα μνημης να παιζει κανενα προβλημα?

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας να στε καλα θα τ σβησω ολα κ θα δω πως θα πάει...Καρτα μνημης να παιζει κανενα προβλημα?

Βγάλε την sd card για μία μέρα και δες πως θα πάει, αν το πρόβλημα συνεχίζει... μπες σε safe mode (κλείσε τη συσκευή - πάτα το power button μέχρι να δεις το samsung - άσε το power button (στο samsung logo και πάτα αμέσως και κράτα πατημένο το volume down) δούλεψε τη συσκευή για να δεις πως θα πάει...

*σε safe mode δε φορτώνει τις εφαρμογές πλην του συστήματος = καμιά εφαρμογή που κατέβασες δε θα υπάρχει!

**για να βγεις από safe mode απλά κάνε επανεκκίνηση

Ρε παιδεία εχω ενα κουφό θέμα με το κινητό ,οσο να το εχω ψάξει δεν βγάζω άκρη ,χαμηλώνω τρία κλικ την ένταση του ακουστικού αλλα καθε φορά που κλείνει το κινητό και ξανά ανοίγει πηγαίνει στο τέρμα ,μέσα στις ρυθμίσεις δεν βρηκα κατι ,τι μπορεί να φτάει ?

Αυτό πάντως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον ήχο και συγκεκριμένα τον ηλεκτροστατικο ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων βλέπω το αντιμετωπίζουν άλλοι.. https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S-Phones/Samsung-galaxy-s7-edge-sound-distortion/td-p/1852 . Δε λύθηκε ούτε με αλλαγή ακουστικού και το κάνει και σε safe mode.. Hard reset τα ίδια.. Άκρη δε μπορώ να βγάλω.. Software... Hardware? Και στο σέρβις ότι να ναι και αυτοί..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Αυτό πάντως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον ήχο και συγκεκριμένα τον ηλεκτροστατικο ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων βλέπω το αντιμετωπίζουν άλλοι.. https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S-Phones/Samsung-galaxy-s7-edge-sound-distortion/td-p/1852 . Δε λύθηκε ούτε με αλλαγή ακουστικού και το κάνει και σε safe mode.. Hard reset τα ίδια.. Άκρη δε μπορώ να βγάλω.. Software... Hardware? Και στο σέρβις ότι να ναι και αυτοί..

Μεγάλο φάουλ του service που δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα και δε προχωράνε σε αντικατάσταση της συσκευής

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Εγώ στη θέση σου θα τους έστελνα ένα εξώδικο έτσι για πλάκα με κοινοποίηση στη γραμματεία του καταναλωτή

Για αυτόν τον λόγο κατεβάζω και εγω την ένταση του ακουστικού αλλα μετά πηγαίνει παλι στο τέρμα δεν μπορώ να καταλάβω

Το πήγα Θεσσαλονίκη κατάλαβαν αμέσως το θέμα και μου είπαν αλλαγή ακουστικού.. Στη συνέχεια το δοκίμασαν πάλι τα ίδια. Το έστειλαν Αθήνα και αυτοί ξαναλλαξαν ακουστικό!! Το πήρα πίσω το τηλέφωνο και τζίφος... Έχω βαρεθεί να στήσω και να ξεστηνω το τηλέφωνο.. Είδα στο link που παραθέτω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά εμένα μου το κάνει και μετά από Hard reset.. Είναι δυνατό στο σέρβις να μη βρίσκουν τι φταίει?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια ετσι οπως επαιζα Candy Crash ξεφνικα η οθονη μου εγινε ετσι...Βοηθατε γιατι κοντευω να τρελαθω...4 μηνων κινητο ειναι ολοκαινουριο απο Kaizer αγορασμενο με ενα ετος εγγυηση. Ολικη αντικατασταση κινητου παιζει η θα μου αλλαξουν απλα το display???? Eχει κανεις παρομοια εμεπειρια????:cry::cry::cry:

Εν το μεταξυ μολις παω την φωτεινοτητα τερμα δεν φαινονται αυτες οι 4 μαυρες λωριδες καποιες φορες...Καμια ιδεα κανεις???

http://image.prntscr.com/image/87f8d3487efe491a8c1e69ec630be97e.pnghttp://image.prntscr.com/image/e52b811d2e1843aeb0de5c7ed3a06c4a.pnghttp://image.prntscr.com/image/5eff8c67597743d796173fbc0eba23b2.png

Edited by feidias13

Το πήγα Θεσσαλονίκη κατάλαβαν αμέσως το θέμα και μου είπαν αλλαγή ακουστικού.. Στη συνέχεια το δοκίμασαν πάλι τα ίδια. Το έστειλαν Αθήνα και αυτοί ξαναλλαξαν ακουστικό!! Το πήρα πίσω το τηλέφωνο και τζίφος... Έχω βαρεθεί να στήσω και να ξεστηνω το τηλέφωνο.. Είδα στο link που παραθέτω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά εμένα μου το κάνει και μετά από Hard reset.. Είναι δυνατό στο σέρβις να μη βρίσκουν τι φταίει?

Μπορεί μητρική.... Αλλά εκεί θέλει αλλαγή τηλεφώνου γιαυτό και προσπαθούν να το φτιάξουν μόνο με αλλαγή ηχείου

Φιλε με το ηκεκτρισμο που λες οτι εχεις προβλημα στο ακουστικο κανε κλησεις απο viber να δεις αν στο κανει.αν δεν στο κανει παει να πει οτι φταιει καποιο bug στη καρτα ηχου του κινητου.μην ακους αυτα που λενε οι αλλοι για προβλημα εφαρμογης η αλλαγη μητρικης.και εγω το ιδιο προβλημα εχω.μην αγχονεσαι δεν εχει τιποτα το τηλεφωνο.θα το φτιαξουν με καποιο update

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε με το ηκεκτρισμο που λες οτι εχεις προβλημα στο ακουστικο κανε κλησεις απο viber να δεις αν στο κανει.αν δεν στο κανει παει να πει οτι φταιει καποιο bug στη καρτα ηχου του κινητου.μην ακους αυτα που λενε οι αλλοι για προβλημα εφαρμογης η αλλαγη μητρικης.και εγω το ιδιο προβλημα εχω.μην αγχονεσαι δεν εχει τιποτα το τηλεφωνο.θα το φτιαξουν με καποιο update

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε το Theme του note 7? Βρήκα τρόπο αλλά μετά από 5 λεπτά δεν σε αφήνει άλλο να χρησιμοποιηθεί το Theme του note. Αν περιμένουμε την Samsung ένας θεός ξέρει πότε θα μας δώσει την 7. (Έπρεπε μετά την μεγάλη επιτυχία του νότε να δώσει βάρος στην μόνη ναυαρχίδα και να έδινε τουλάχιστον το θέμα σε εμάς. Ότι δεν σέβεται τους πελάτες το ξέρουμε αυτο)

Παίδες όσοι είχατε θέμα με οθόνη και το στείλατε service τι έγινε τελικά? Έχουν απόθεμα? Έχω και εγώ καμμένο pixel και θέλω να το στείλω αλλά δεν έχω δεύτερη συσκευή και δεν θέλω να περιμένω κανέναν μήνα.

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε το Theme του note 7? Βρήκα τρόπο αλλά μετά από 5 λεπτά δεν σε αφήνει άλλο να χρησιμοποιηθεί το Theme του note. Αν περιμένουμε την Samsung ένας θεός ξέρει πότε θα μας δώσει την 7. (Έπρεπε μετά την μεγάλη επιτυχία του νότε να δώσει βάρος στην μόνη ναυαρχίδα και να έδινε τουλάχιστον το θέμα σε εμάς. Ότι δεν σέβεται τους πελάτες το ξέρουμε αυτο)

Όλη σου αυτή η αγανάκτηση προέρχεται από το ότι δεν μπορείς να βάλεις το θέμα του note 7?

Φίλε μου δυστηχώς εδώ είσαι...διάβασε από το πόστ 5916 και μετά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528&page=395

Αμα εισαι παλιος.....ευχαριστω....Παιρνω το καιζερ κ τους το λεω η παω κατευθειαν στην σαμσουνγκ στην Κηφισιας???

Αμα εισαι παλιος.....ευχαριστω....Παιρνω το καιζερ κ τους το λεω η παω κατευθειαν στην σαμσουνγκ στην Κηφισιας???

Απευθείας στο επίσημο service το πας ,το kaizer δεν έχει να κάνει πλέον .

Samsung galaxy s21+

Ξερεις κανενα που να εχει παει παρομοια περιπτωση με την δικια μου???

Αν διαβάσεις απο το ποστ 5916 και κάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528&page=395 θα δεις ότι είναι αρκετοί που τους παρουσιαστηκε το συγκεκριμένο θέμα .

Samsung galaxy s21+

Όλη σου αυτή η αγανάκτηση προέρχεται από το ότι δεν μπορείς να βάλεις το θέμα του note 7?

Αγανάκτηση δεν είναι. Σιγά μην σκάσω επειδή δεν ασχολείται με την ναυαρχίδα που της απέμεινε τώρα. Απλά έτσι για το γαμοτο αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ. :D

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned