dchris79 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 παιδιά sos...άλλαξα ρομ από samobile και ενώ κατέβασα την τελευταία Ολλανδική τελικά η ρομ ήταν ΜΕΞΙΚΟΥ και branded(movistar) ..Μήπως πάθει καμια ζημιά το κινητό λόγω του ότι είναι μη ευρωπαϊκή..Υπάρχει περίπτωση να έγραψε ο knox? τώρα κατεβάζω την ελληνική (EUR)...:(:( Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 παιδιά sos...άλλαξα ρομ από samobile και ενώ κατέβασα την τελευταία Ολλανδική τελικά η ρομ ήταν ΜΕΞΙΚΟΥ και branded(movistar) ..Μήπως πάθει καμια ζημιά το κινητό λόγω του ότι είναι μη ευρωπαϊκή..Υπάρχει περίπτωση να έγραψε ο knox? τώρα κατεβάζω την ελληνική (EUR)...:(:( Αν ηταν για το G935F δεν νομίζω να έχεις θέμα. Κοιταξε τον κνοξ για σιγουριά στο download mode. Περασε μετα την ρομ κανονικά απο πάνω με reset πριν και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 - Η κάμερα μπορεί να έχει περιθώρια βελτίωσης (εχθρός του καλού, το καλύτερο), αλλά παραμένει η Νο1 κάμερα σε κινητό σήμερα. - Το double tap θεωρώ ότι δεν έχει θέση σε ένα κινητό που διαθέτει αξιόλογο fingerprint reader. - H εφαρμογή easyhome for samsung βελτιώνει αισθητά την εμπειρία χρήσης του home button (τουλαχιστον εμένα με βόλεψε). Αν βγεί και κάτι αντίστοιχο του tweak virtual home που υπήρχε σε jailbreaked iphones, θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή αυτή με το home δεν το περίμενα. Αν έχεις και κάποια άλλη εφαρμογή πες την μας. Πανηγυρίζουν τα fun boys για το iPhone 7 και το ότι έχει touch χωρίς κουμπί και έρχεται η Σαμι με μια εφαρμογή και τι φτιάχνει πανευκολα.. έστω και σαν εφαρμογή.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Super!! Μόλις κατεβάζω το update του Σεπτεμβρίου. Τσεκάρετε το manual update μάγκες! Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Πολύ χρήσιμη εφαρμογή αυτή με το home δεν το περίμενα. Αν έχεις και κάποια άλλη εφαρμογή πες την μας. Πανηγυρίζουν τα fun boys για το iPhone 7 και το ότι έχει touch χωρίς κουμπί και έρχεται η Σαμι με μια εφαρμογή και τι φτιάχνει πανευκολα.. έστω και σαν εφαρμογή.. Προφανώς και η εφαρμογή δεν είναι της Samsung και προφανώς δεν εξομοιώνει το home button της Apple καθώς εκεί έχουμε hardware λειτουργία. Το προγραμματάκι απλά αναλαμβάνει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και να μας απαλλάξει απο περιττά κλικ. Στην Pro έκδοση υπάρχουν και έξτρα λειτουργίες (οπως για παράδειγμα τι ενέργεια θέλουμε να κάνει το Long touch). Με λίγα λόγια και όπως έγραψα και παραπάνω είναι κάτι σαν το virtual home tweak που υπήρχε στο cydia για τα jailbreaked iphones. Επίσης σε όσους σταματήσει καμιά φορά η λειτουργία, απλά εξαιρέστε το πρόγραμμα από την βελτιστοποίηση. Πάντως είναι θετικό ότι και 3ες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον το δαχτυλικό (π.χ. smart app lock) Edited October 18, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Προφανώς και η εφαρμογή δεν είναι της Samsung και προφανώς δεν εξομοιώνει το home button της Apple καθώς εκεί έχουμε hardware λειτουργία. Το προγραμματάκι απλά αναλαμβάνει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και να μας απαλλάξει απο περιττά κλικ. Στην Pro έκδοση υπάρχουν και έξτρα λειτουργίες (οπως για παράδειγμα τι ενέργεια θέλουμε να κάνει το Long touch). Με λίγα λόγια και όπως έγραψα και παραπάνω είναι κάτι σαν το virtual home tweak που υπήρχε στο cydia για τα jailbreaked iphones. Επίσης σε όσους σταματήσει καμιά φορά η λειτουργία, απλά εξαιρέστε το πρόγραμμα από την βελτιστοποίηση. Πάντως είναι θετικό ότι και 3ες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον το δαχτυλικό (π.χ. smart app lock) Καλή εφαρμογή όταν δουλεύει... Συνήθως μετά από καποιο διάστημα σταματάει να ανταποκρίνεται και πρέπει να μπεις στην εφαρμογή να την σταματήσεις και να την ξαναξεκινήσεις. Και για να σας προλαβω - ναι την εχω κάνει exclude από το battery management κλπ. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλή εφαρμογή όταν δουλεύει... Συνήθως μετά από καποιο διάστημα σταματάει να ανταποκρίνεται και πρέπει να μπεις στην εφαρμογή να την σταματήσεις και να την ξαναξεκινήσεις. Και για να σας προλαβω - ναι την εχω κάνει exclude από το battery management κλπ. Sent from my OnePlus 3 Σε μένα μετά το exlude δεν έχει σταματήσει ποτέ (πάνω από μηνα). Όχι ότι και πριν ήταν τεράστιος κόπος να την ενεργοποιώ εκ νέου μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Προφανώς και η εφαρμογή δεν είναι της Samsung και προφανώς δεν εξομοιώνει το home button της Apple καθώς εκεί έχουμε hardware λειτουργία. Το προγραμματάκι απλά αναλαμβάνει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και να μας απαλλάξει απο περιττά κλικ. Στην Pro έκδοση υπάρχουν και έξτρα λειτουργίες (οπως για παράδειγμα τι ενέργεια θέλουμε να κάνει το Long touch). Με λίγα λόγια και όπως έγραψα και παραπάνω είναι κάτι σαν το virtual home tweak που υπήρχε στο cydia για τα jailbreaked iphones. Επίσης σε όσους σταματήσει καμιά φορά η λειτουργία, απλά εξαιρέστε το πρόγραμμα από την βελτιστοποίηση. Πάντως είναι θετικό ότι και 3ες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον το δαχτυλικό (π.χ. smart app lock) Το γέλιο είναι ότι η samsung στα νέα της οικονομικά τηλέφωνα Galaxy J5 Prime και Galaxy J7 Prime έχει δώσει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα από κλειστή οθόνη όχι με πίεση στο home button αλλά με απλό άγγιγμα via. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το γέλιο είναι ότι η samsung στα νέα της οικονομικά τηλέφωνα Galaxy J5 Prime και Galaxy J7 Prime έχει δώσει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα από κλειστή οθόνη όχι με πίεση στο home button αλλά με απλό άγγιγμα via. Λογικά δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει και στο s7 edge. Λίγο περισσότερη μπαταρία θα καταναλώνει ο αισθητήρας για να παραμένει always on (θεωρώ ότι δεν θα είναι πάνω από 5% συνολικά και ίσως πολύ λεω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά όσοι έχετε το good lock, έχετε μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 τελικά αξίζει το good lock να το βάλει κάποιος δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η δουλεύει σωστά??μετά μπορούμε να το σβήσουμε χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα?? Κάπου διάβασα σε ένα ξαίνω site ότι έχει κάποιο πρόβλημα με το BT που και να σβήσεις την εφαρμογή παραμένει και μονο με hard reset διορθώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά όσοι έχετε το good lock, έχετε μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία επίπτωση και τη χρησιμοποιώ πολλούς μήνες τώρα. Ούτε bug η conflict με BT κλπ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Λογικά δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει και στο s7 edge. Λίγο περισσότερη μπαταρία θα καταναλώνει ο αισθητήρας για να παραμένει always on (θεωρώ ότι δεν θα είναι πάνω από 5% συνολικά και ίσως πολύ λεω) Γίνεται και ο λόγος είναι ότι η εφαρμογή easyHome for Samsung στηρίζεται σε SDK της samsung. Αρα το hardware το υποστηρίζει, και μένει να ενσωματωθεί το sw στο UX. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω καιρό να αλλάξω ρομ και είπα να περάσω μια άλλη επίσημη από sammobile μήπως και σταματήσουν τα παράσιτα τα οποία έχω με υψηλή ένταση στις κλήσεις. Εκεί τα έχω δει όλα.. Κατεβάζω την τελευταία Ολλανδική... Και όταν την περνάω βλέπω ότι είναι Μεξικού και movistar!! Ελεγχω τα αρχεία και βλέπω ότι δεν έχω κάνει λάθος.. Τέλος πάντων λέω συμβαίνουν και αυτά.. Κατεβάζω Αγγλική unbranded, την κάνω ρομ εγκατάσταση και βλέπω ότι είναι Ολλανδική!! Τι γίνεται δε παιδιά.. Αλλά λέει και άλλες ρομ έχει στα αρχεία? Υ. Γ το θέμα με τα παράσιτα συνεχίζει να υφίσταται.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλη φαση το easy home ΑΛΛΑ αν εχεις αλλον launcher οπως τον nova που εχω εγω κατανταει κουραστικο γιατι δεν πιανει το δαχτυλικο αποτυπωμα στο ξεκλειδωμα οθονης κ ζηταει πιν. Οποτε πιο πολυ κουραση ειναι παρα προκοπη. Ας το ενσωματωσει απευθειας η σαμμυ αφου μπορει να υλοποιηθει.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
transed_ Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μίλησα με Smartec και Arvato και τους είπα ότι χρειάζεται αλλαγή οθόνης το κινητό και πως έχω μάθει ότι έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο. Κι όταν ρώτησα αν είναι καλύτερο να το πάω στο service ή να το κρατήσω για να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο, η Smartec μου απάντησε πως καλύτερα να το πάω για να μπει σε σειρά προτεραιότητας στο service και πως θα κάνει από 1 μέχρι 3 εβδομάδες, ενώ η Arvato ήταν πιο γενική πως πρέπει να το πάω να το δουν τι χρειάζεται όντως και από εκεί και πέρα να περιμένω. Υπάρχει κάποιο άλλο service που μπορώ να απευθυνθώ; Εδώ μου βγάζει και άλλους. Είναι επίσημοι εξουσιοδοτημένοι; http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/# Πως μπλέξαμε έτσι.. :cry::cry: Έχει πάρει κανείς πίσω το κινητό του από το service με αλλαγή οθόνης ή ακόμη περιμένετε κι εσείς;; Εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου ειπανε οτι το κινητο θα σταλθει στα κεντρικα της Samsung και να περιμενω τηλεφωνο για να μου στείλουν καινούργια συσκευή γιατί πέρασε καιρός και η πολιτικη της εταιρειας ειναι στις 28 μερες να γινεται το service ειδάλλως πανε σε εναλλακτικες από την Samsung . Κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω γιατι με εχουν φλομώσει στα ψέμματα στο εν λογω κεντρο. Μια το ανταλλακτικο θα ερχοταν την ιδια μερα,μια να περιμενω 4-5 εργασιμες και τωρα αυτο. Και ρωταω καινουργια συσκευη? Και αν βγαλει μετα το διμηνο το ιδιο προβλημα? Παλι θα τρεχω σαν χαζη? Δεν μας τα λεει καλα η Samsung ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου ειπανε οτι το κινητο θα σταλθει στα κεντρικα της Samsung και να περιμενω τηλεφωνο για να μου στείλουν καινούργια συσκευή γιατί πέρασε καιρός και η πολιτικη της εταιρειας ειναι στις 28 μερες να γινεται το service ειδάλλως πανε σε εναλλακτικες από την Samsung . Κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω γιατι με εχουν φλομώσει στα ψέμματα στο εν λογω κεντρο. Μια το ανταλλακτικο θα ερχοταν την ιδια μερα,μια να περιμενω 4-5 εργασιμες και τωρα αυτο. Και ρωταω καινουργια συσκευη? Και αν βγαλει μετα το διμηνο το ιδιο προβλημα? Παλι θα τρεχω σαν χαζη? Δεν μας τα λεει καλα η Samsung ... Αν σου την αντικαταστήσουν με καινούρια σφραγισμένη συσκευή είναι ότι το καλύτερο...γιατί εσένα ποιος σου λέει ότι και να αντικατασταθεί με άλλη οθόνη δεν θα ξαναβγάλει το ίδιο και στην καινούρια ή οτιδήποτε άλλο; Στη θέση σου πάντως θα προτιμούσα την αντικατάσταση εγώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Καλη φαση το easy home ΑΛΛΑ αν εχεις αλλον launcher οπως τον nova που εχω εγω κατανταει κουραστικο γιατι δεν πιανει το δαχτυλικο αποτυπωμα στο ξεκλειδωμα οθονης κ ζηταει πιν. Οποτε πιο πολυ κουραση ειναι παρα προκοπη. Ας το ενσωματωσει απευθειας η σαμμυ αφου μπορει να υλοποιηθει.... Δεν φταίει η εφαρμογή για αυτό, αλλά η samsung. Είναι γνωστό πρόβλημα και δεν έχει σχέση με τον nova launcher. Ίδια συμπεριφορά έχει και από το touchwiz. Γενικά από την έκδοση apc8 και μετά η συσκευή ξεκλειδώνει με δαχτυλικό, μόνο αν κλείσει από τo Power button. Edited October 18, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Γεια σας παιδια.εχετε να προτεινετε καποιο τριποδακι για τις πρωτες μου manual με το νεο μου s7 edge ??? Ειμαι ασχετος γενικα αλλα θελω ενα βολικο μηπωσ ασχοληθω και μαθω..ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Για το 950 δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί ποτέ δεν το δοκίμασα , αλλά σε σύγκριση με το HTC 10 και το G5, θεωρώ την κάμερα του s7 συνολικά καλύτερη για all around χρήση. Κι εγώ θεωρώ την κάμερα του edge καλύτερη από του 950 xl. Σε μερικούς βέβαια αρέσει η κιτρινίλα περισσότερο από τον κορεσμό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Λογικά δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει και στο s7 edge. Λίγο περισσότερη μπαταρία θα καταναλώνει ο αισθητήρας για να παραμένει always on (θεωρώ ότι δεν θα είναι πάνω από 5% συνολικά και ίσως πολύ λεω) Μήπως υπάρχει εφαρμογή γισυτο; Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ. Γνωρίζει καποιος; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Δεν φταίει η εφαρμογή για αυτό, αλλά η samsung. Είναι γνωστό πρόβλημα και δεν έχει σχέση με τον nova launcher. Ίδια συμπεριφορά έχει και από το touchwiz. Γενικά από την έκδοση apc8 και μετά η συσκευή ξεκλειδώνει με δαχτυλικό, μόνο αν κλείσει από τo Power button. Θέμα του android γενικά είναι αυτό. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το lg, π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μολις μου ηρθε μια ενημερωση 29MB για Γερμανικη εκδοση DBT G935FXXS1BPJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Καλη φαση το easy home ΑΛΛΑ αν εχεις αλλον launcher οπως τον nova που εχω εγω κατανταει κουραστικο γιατι δεν πιανει το δαχτυλικο αποτυπωμα στο ξεκλειδωμα οθονης κ ζηταει πιν. Οποτε πιο πολυ κουραση ειναι παρα προκοπη. Ας το ενσωματωσει απευθειας η σαμμυ αφου μπορει να υλοποιηθει.... Δεν φταίει η εφαρμογή για αυτό, αλλά η samsung. Είναι γνωστό πρόβλημα και δεν έχει σχέση με τον nova launcher. Ίδια συμπεριφορά έχει και από το touchwiz. Γενικά από την έκδοση apc8 και μετά η συσκευή ξεκλειδώνει με δαχτυλικό, μόνο αν κλείσει από τo Power button. O nova launcher έχει πάνω από μήνα (και λίγο λέω) που έχει διορθώσει το θέμα με το κλείδωμα της οθόνης! Πχ μπορείς απλά να κλειδώσεις με διπλό πάτημα οπουδήποτε στην αρχική οθόνη και μετά να ξεκλειδώσεις με δακτυλικό αποτύπωμα μόνο! Edited October 18, 2016 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Πως μπορούμε να ηχογραφησουμε τον συνομιλητη μας σε κληση? Κατέβασε το acr και πάρε και το licence Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts