Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση στο play store και στο store τησ samsung αλλά όποτε το βάζω στην μπρίζα και εχω ανοιχτό το wifi αυτό τις κάνει κανονικά :blink:

Η εφαρμογή Facebook μέσα στις ρυθμίσεις έχει ξεχωριστά ρύθμιση για αυτόματο update που παρακαμπτει την εντολή από playstore.... Απενεργοποιηστε το και από εκεί... Ισως το ίδιο να έχει και το messager για δείτε το

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η εφαρμογή Facebook μέσα στις ρυθμίσεις έχει ξεχωριστά ρύθμιση για αυτόματο update που παρακαμπτει την εντολή από playstore.... Απενεργοποιηστε το και από εκεί... Ισως το ίδιο να έχει και το messager για δείτε το

http://i64.tinypic.com/28gyvcz.png

Έχεις δίκιο φίλε...

καλημέρα γίνετε να κάνω έλεγχο για καινούριο update μέσο υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα τις samsung??

spacer.png

Παιδες με τη φωτεινοτητα παρατηρησα οτι ειναι χαμηλοτερη απο το s6. Μεχρι τη μεση το s6 εχει καλυτερη φωτεινοτητα και απο τη μεση και πανω ιδιαιτετα σε μεγιστη το s7 εχει καλυτερη. Αλλα σε χαμηλες ρυθμισεις 30% το s6 λαμπει ενω το s7 ειναι πολυ σκουρο. Γιατι αυτο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TCe

Στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό, που βρίσκεται η ρύθμιση για να μην κάνει update από μόνο του το πρόγραμμα?

καλημέρα γίνετε να κάνω έλεγχο για καινούριο update μέσο υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα τις samsung??

http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/

Παιδες με τη φωτεινοτητα παρατηρησα οτι ειναι χαμηλοτερη απο το s6. Μεχρι τη μεση το s6 εχει καλυτερη φωτεινοτητα και απο τη μεση και πανω ιδιαιτετα σε μεγιστη το s7 εχει καλυτερη. Αλλα σε χαμηλες ρυθμισεις 30% το s6 λαμπει ενω το s7 ειναι πολυ σκουρο. Γιατι αυτο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά αυτο που παρατήρησα σε εμένα οτι και η μέγιστη φωτεινότητα αλλα και κατω του 50% ειναι 1-2 κλικ κατω απο 6 edge,σε αντίθεση με εσένα.

Γενικά σε όλες τις συνθήκες υπερτερεί η φωτεινότητα του s6(edge που εγώ είχα)

Το είχα τονίσει απο την αρχη που το πήρα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν και δεν εχω τη συσκευη, αν θυμαμαι καλα η συσκευη σας εχει απο μονη της το FB και το messenger, σωστα;

Μαλλον για αυτο πρεπει να κοψετε τις αναβαθμισεις εκτος playstore μεσα απο τις εφαρμογες αυτες. Στους υπολοιπους που δεν εχουμε samsung με built in τις 2 εφαρμογες αυτες, δεν αναβαθμιζονται αυτοματα παρα τις ρυθμισεις στο playstore.

υπάρχει κάποιο site που να μπορώ να δω αν έχει βγει για το συγκεκριμένο μοντέλο και χωρα το καινούριο update η να δω και για άλλες χώρες?

spacer.png

Καλησπέρα.Μολις ήρθε και σε εμένα η τελευταία έκδοση G935FXXU1BPH6 και είναι 212,14mb.Ειναι Ρουμανική unbranded συσκευή.

αυτο που παρατήρησα με την BPH6 εκτός το Samsung cloud κ την καινούργια Συλλογή ειναι οτι δυνάμωσε το σήμα κ ο ήχος του ακουστικού(χαρακτηριστικά του ακουστικού) αλλα λιγο παραπάνω θερμοκρασία ιδιαίτερα σε 4G Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

αυτο που παρατήρησα με την BPH6 εκτός το Samsung cloud κ την καινούργια Συλλογή ειναι οτι δυνάμωσε το σήμα κ ο ήχος του ακουστικού(χαρακτηριστικά του ακουστικού) αλλα λιγο παραπάνω θερμοκρασία ιδιαίτερα σε 4G

Από τα καλούδια του note 7 υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και εμείς κάτι ότι και αν έχει παραπάνω τέλος πσντων; πως και δίνει update 220 mb ? Αντέ να έρθει κάποια στιγμή η nougat σε κάνα 3μηνο 5μηνο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Η νέα gallery πρέπει να είναι του note7. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και κάποια άλλη εφαρμογή με το νέο update.

Κάτι πάντως που παρατήρησα με την εφαρμογή μουσικής της Samsung είναι ότι έχει βελτιωθεί με το τελευταίο update. Και στο ui και στην ποιότητα ήχου. Χρησιμοποιώ τον poweramp alpha γενικά αλλά σημερα που δοκιμασα τον stock player, μου άρεσε αυτό που άκουγα, με φτιάξιμο του soundalive και τον upscaler

Από τα καλούδια του note 7 υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και εμείς κάτι ότι και αν έχει παραπάνω τέλος πσντων; πως και δίνει update 220 mb ? Αντέ να έρθει κάποια στιγμή η nougat σε κάνα 3μηνο 5μηνο

εννοείται οτι θα πάρουμε κάτι σίγουρα ολα σταδιακά θα έρθουν ;) ;)

IPhone 15 Pro 

πότε πιστεύετε θα βγει για το s7e το Android Nuggat?

Ιανουάριο Φεβρουάριο

Best case scenario: Five months after Android 7.0 launch (January/February 2017)

http://www.androidauthority.com/android-7-0-update-679175/

Edited by sakis88888

να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω κάθε μηνα η συσκευή θα παίρνει update το οποιο θα είναι ασφαλειας και με κάποια έξτρα τις samsung?

και αν ναι υπάρχει περίπτωση κάποια συσκευή που είναι ας πούμε τις (X) χώρας να μην το δώσει να το προσπεράσει?

spacer.png

Η νέα gallery πρέπει να είναι του note7. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και κάποια άλλη εφαρμογή με το νέο update.

Από άλλη συσκευή είναι, αλλά ας το αφήσουμε εδώ...

Πάντως προσωπικά νου φαίνεται καλύτερη απο την προηγούμενη αναβάθμιση... καλύτερη διάρκεια μπαταρίας κ είμαι 2η μερα....

Άσχετο αλλά με το να μου αλλάξουν οθόνη μαλακωσε το κουμπί κ δεν κάνει τον ενοχλητικό θόρυβο πλέον...

Πάντως προσωπικά νου φαίνεται καλύτερη απο την προηγούμενη αναβάθμιση... καλύτερη διάρκεια μπαταρίας κ είμαι 2η μερα....

Άσχετο αλλά με το να μου αλλάξουν οθόνη μαλακωσε το κουμπί κ δεν κάνει τον ενοχλητικό θόρυβο πλέον...

επειδη το εχω στο σερβις για λλαγη οθονης, σου αλλαξαν και το εξωτερικο γυαλι ή μονο την οθονη? γιατι ειχα 2 γρατζουνιες πολυ ενοχλητικες και αναρωτιεμαι βγει κερδος απο την ζημια και γλυτωσω τις γρατζουνιες :rolleyes:

επειδη το εχω στο σερβις για λλαγη οθονης, σου αλλαξαν και το εξωτερικο γυαλι ή μονο την οθονη? γιατι ειχα 2 γρατζουνιες πολυ ενοχλητικες και αναρωτιεμαι βγει κερδος απο την ζημια και γλυτωσω τις γρατζουνιες :rolleyes:

Πακετο πάει φιλε, ολο το κομμάτι αυτό περίπου η μισή συσκευή.

Με τα τελευταία updates έχει διορθωθεί το θέμα με την εμφάνιση μηνύματος για φόρτωση της microsd?

Είμαι ακόμη στην APC8 και με έχει ζαλίσει.

Με τα τελευταία updates έχει διορθωθεί το θέμα με την εμφάνιση μηνύματος για φόρτωση της microsd?

Τώρα που το λες χθες που έκανα restart δεν το εμφάνισε. Γενικά μου φαίνεται καλή αναβάθμιση αν και την έχω μια μέρα μόνο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμενα δεν μου το έκανε σε όλα τα τελευταία update...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned