sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το hard reset δεν σβήνει τα αρχεία στην κάρτα, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ρε φίλε χωρίς Facebook messenger δεν γίνεται να μην το έχεις σε τέτοιο κινητό για να κερδίσεις μισή ώρα παραπάνω. Σιγά μη μπαίνω από browser. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιος σου ειπε οτι μπαινω απο browser? Η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω αλλα προγραμματα απο 2 χρονια πριν, δεν το εκανα τωρα για το s7 edge. disa ---> για chat slim social ----> για fb. Ειμαι απολυτα καλυμενος με αυτα τα 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ποιος σου ειπε οτι μπαινω απο browser? Η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω αλλα προγραμματα απο 2 χρονια πριν, δεν το εκανα τωρα για το s7 edge. disa ---> για chat slim social ----> για fb. Ειμαι απολυτα καλυμενος με αυτα τα 2. Τα είχα βάλει παλιότερα. Έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει. Τα κράτησα ούτε μέρα. Επουδενι δεν συγκρίνονται με τις μαμα εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Τα είχα βάλει παλιότερα. Έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει. Τα κράτησα ούτε μέρα. Επουδενι δεν συγκρίνονται με τις μαμα εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να σου πω.. εμένα με καλύπτουν, δεν έχει κάτι που να τους λείπει.. μάλλον είναι με ότι συνηθίσεις.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μια καλή λύση είναι να βάλετε BTU ρομ στην οποία οι εφαρμογές αυτές δεν είναι εφαρμογές συστήματος και έτσι μπαίνουν σε εξοικονόμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ασπρόμαυρο φίλτρο δεν έχει η κάμερα? ;) Επίσης στις λεπτομέρειες μιας φώτο δεν λέει iso, δένει μόνο λίγες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ασπρόμαυρο φίλτρο δεν έχει η κάμερα? ;) Επίσης στις λεπτομέρειες μιας φώτο δεν λέει iso, δένει μόνο λίγες πληροφορίες Τα φίλτρα τα κατεβαζεις μεσω της κάμερας. Exif θα δεις με εφαρμογη η στο φλικρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μια καλή λύση είναι να βάλετε BTU ρομ στην οποία οι εφαρμογές αυτές δεν είναι εφαρμογές συστήματος και έτσι μπαίνουν σε εξοικονόμηση Όντως ισχύει αυτό ? Αν και την εξοικονόμηση δεν την χρησιμοποιώ πλέον Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Όντως ισχύει αυτό ? Αν και την εξοικονόμηση δεν την χρησιμοποιώ πλέον Ναι και στο S6 την BTU βαζαμε γι'αυτο τον λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Τα φίλτρα τα κατεβαζεις μεσω της κάμερας. Exif θα δεις με εφαρμογη η στο φλικρ Ούτε να το κατεβάσω υπάρχει το ασπρόμαυρο. Καμία 10αρια έχει μόνο Αλλά όχι αυτό που είναι και βασικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μια ερώτηση. Όταν με παίρνουν τηλ. και το έχω πχ σε τσέπη ή τσαντάκι και πάω να το βγάλω, σταματάει εντελώς ο ήχος κλήσης. Ποια επιλογή είναι αυτή για να την αφαίρεσω; Κανείς να ξέρει; Δεν το έχετε εσείς αυτό; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το hard reset δεν σβήνει τα αρχεία στην κάρτα, σωστά? Από ότι ξέρω τα σβήνει όλα φίλε μου!!και την κάρτα.αυτό το αναρωτιέμαι και εγώ για το ασπρόμαυρο φίλτρο που το βρίσκω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ούτε να το κατεβάσω υπάρχει το ασπρόμαυρο. Καμία 10αρια έχει μόνο Αλλά όχι αυτό που είναι και βασικό Το κατεβάζεις. Είναι το memory. Δεν έχει μόνο δέκα. Είναι καμία 40αριά. Στο auto στην κάμερα πατάς φίλτρα. Και εκεί διαλέγεις ανεβάζοντας με το δάχτυλο τα φίλτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Από ότι ξέρω τα σβήνει όλα φίλε μου!!και την κάρτα.αυτό το αναρωτιέμαι και εγώ για το ασπρόμαυρο φίλτρο που το βρίσκω?? Το ρώτησα γιατί έκανα 2 φορές και δεν έσβησε φώτο μουσική και βίντεο που είχα στην κάρτα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κατεβάζεις. Είναι το memory. Δεν έχει μόνο δέκα. Είναι καμία 40αριά. Στο auto στην κάμερα πατάς φίλτρα. Και εκεί διαλέγεις ανεβάζοντας με το δάχτυλο τα φίλτρα. Απλώς μετά τη λήψη έπρεπε να πατήσω ucam για να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μπορείς και πριν την λήψη. Με τον τρόπο που σου έγραψα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μπορείς και πριν την λήψη. Με τον τρόπο που σου έγραψα πριν. Τωρα που το βλέπω δεν είναι ασπρόμαυρο είναι τύπου παλιά φωτογραφία! Ο φίλος aptaliko θα ήθελα να μας πει ποιο χρησιμοποιεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπερα σε ολους.Εδω και μια εβδομαδα εχω προβλημα με τους χαρτες.Φενεται να μην λειτουργει το gpsκαι μολις παταω να μου βγαλει μια διαδρομη μου λεει οτι ειμαι εκτος συνδεσης.καμια συμβουλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ναι και στο S6 την BTU βαζαμε γι'αυτο τον λογο. Ετσι ακριβώς, η πιο ελαφριά ρομ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το ρώτησα γιατί έκανα 2 φορές και δεν έσβησε φώτο μουσική και βίντεο που είχα στην κάρτα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλώς μετά τη λήψη έπρεπε να πατήσω ucam για να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ την καρτα μνημης δεν νομιζω να την σβήνει εχει εχτρα επιλογη για αυτο !!εγω την μνημη συσκευής καταλαβα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους.Εδω και μια εβδομαδα εχω προβλημα με τους χαρτες.Φενεται να μην λειτουργει το gpsκαι μολις παταω να μου βγαλει μια διαδρομη μου λεει οτι ειμαι εκτος συνδεσης.καμια συμβουλη; το αν λειτουργεί η οχι το gps δες το με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el μπορει να ειναι προβλημα google maps!!δοκιμασε κανενα αλλο προγραμμα gps π.χ navigon που ειναι και χωρις ιντερνετ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ετσι ακριβώς, η πιο ελαφριά ρομ ειναι. Βασικά την είχα βάλει για να γίνω beta tester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ετσι ακριβώς, η πιο ελαφριά ρομ ειναι. Σίγουρα αλλά νόμιζα πως αν βάλεις πάλι τις ίδιες εφαρμογές δε θα αλλάξει κάτι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σίγουρα αλλά νόμιζα πως αν βάλεις πάλι τις ίδιες εφαρμογές δε θα αλλάξει κάτι.. Η πιο ελαφριά απο μαμα αυτο εννοείται. Το βασικότερο είναι οτι ολες αυτες που λεμε μπαίνουν σε εξοικονόμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σίγουρα αλλά νόμιζα πως αν βάλεις πάλι τις ίδιες εφαρμογές δε θα αλλάξει κάτι.. Απλά Νίκο το facebook που θεωρείται από μερικούς ενεργοβορα εφαρμογή στη btu μπορείς να το κάνεις βελτηστοποιηση,εγώ βέβαια στο s6 edge δεν είδα διαφορά και είμαι με xef γαλλική που παίρνει πρώτα τα update και πάντα είναι σταθερή με android os μέχρι 12%. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ψηλαλωνια Πάτρα cosmote https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/92fc886faabb392d765c2b1c261bdc82.jpg Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Λίγες απορίες για την κάμερα 1.ηχος κλειστού και σιγαση δεν υπάρχει κάπου? 2.σταθεροποιητη βλέπω να γράφει μόνο για βίντεο, για φωτογραφική είναι πάντα ενεργοποιημένο να φανταστώ? 3.αυτο το χεράκι με το φεγγάρι που βγάζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι το night Mode? 4.και τέλος γιατί επιλέγει άλλες συσκευές με Sony και άλλες με isocell? Δηλαδή όσοι έχουμε isocell θεωρουμαστε ρηγμενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts