Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά με τις ρομ, συμβαίνουν ανεξηγητα πράγματα.

Ενω με την c8 ήμουν μια χαρά,

Οταν άρχισαν τα θέματα με την μπαταρία ενώ είχα αναβαθμίσει σε D1,

έκανα downgrade στην c8 που όπως είπα ήταν μια χαρά.

Μετά το downgrade όμως το τηλέφωνο δεν ήταν όπως "παλιά" με την c8.

Παρόλο που ήταν ακριβώς η ίδια ρομ, ακριβώς η ίδιες εφαρμογές ακριβώς η ίδια χρήση.

Η λύση ήρθε με αλλαγή σε BTU.

Θέλω να πω ότι ναι καλή χρυσή η c8 αλλά δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εξίσου καλή.

Να έφταιγε το downgrade?

Αφού η ίδια ρομ περαστικε καθαρή γιατί δεν έγινε όπως παλιά?

Η γνώμη μου είναι μετά από αυτή την ταλαιπωρία,

Αν δουλεύει καλά, σε οποιοδήποτε ρομ, να μην την αλλάξουμε.

Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε πολλές ενδείξεις ότι βγήκε μια χωρίς να έχει κανένας πρόβλημα.

τίποτα περίεργο δεν συμβαινει κ το να αλλάζετε stable rom ειναι να χαμε να λέγαμε.... καποια εφαρμογή φταίει κ η χρήση που κάνεις..... εγω σταθερος παντα 6ωρο με apd1

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια ειμαι απο χτες βραδυ με τη τελευταία Γαλλική και εχω να πω μονο καλα πράγματα..

Πριν ημουν σε c8 ενω η apd1 μου φανηκε τραγικη.

Καταρχας το τηλέφωνο δείχνει πιο γρήγορο, και η αφη του βελτιωθηκε.

Στο parking της πολυκατοικίας μου δεν ειχα σήμα ποτε και το πρωί σήμερα εκανα browsing ανετα με μια γραμμουλα Η+,ισως το νεο μοντεμ ; Ετυχε; Θα το ξαναδω αυριο.

Και τέλος η μπαταρία η οποια μου φανηκε καλυτερη και απο c8,καθως η χρηση μου καθημερινα ειναι ρουτίνας.

Μιαμιση ωρα 4G,το υπόλοιπο Wifi.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/c88e3ff6c02cb0f02311a02acbbf19e9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/e2a66b7415f908c35ecde835570c39ed.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/15bb9dce7be1b0adeea1f9590e626937.jpg

τίποτα περίεργο δεν συμβαινει κ το να αλλάζετε stable rom ειναι να χαμε να λέγαμε.... καποια εφαρμογή φταίει κ η χρήση που κάνεις..... εγω σταθερος παντα παντα 6ωρο με apd1

Μια από τα ίδια...με apd1 ,σκληρή χρήση, τα πάντα ανοιχτα, καμία τσιγκουνια στην φωτεινότητα είμαι πάντα μεταξύ 6 και 7 ωρών οθόνης. Το περίεργο είναι γιατί δεν κάθονται οι rom το ίδιο σε όλους.

τίποτα περίεργο δεν συμβαινει κ το να αλλάζετε stable rom ειναι να χαμε να λέγαμε.... καποια εφαρμογή φταίει κ η χρήση που κάνεις..... εγω σταθερος παντα 6ωρο με apd1

Βρε Νικόλα λες να γράφω ότι μου κατέβει?

Εφαρμογές και χρήση ίδια λοιπόν.

Βλέπεις πόσο καλά τα πας με την apd1 και πόσοι ακόμα έχουν προβλήματα και δεν το κουνανε από την προηγούμενη η κάνουν downgrade?

Κάτι που συμβαίνει έστω σπάνια δεν είναι κακό να λέγεται.

kountouraN

Βρε Νικόλα λες να γράφω ότι μου κατέβει?

Εφαρμογές και χρήση ίδια λοιπόν.

Βλέπεις πόσο καλά τα πας με την apd1 και πόσοι ακόμα έχουν προβλήματα και δεν το κουνανε από την προηγούμενη η κάνουν downgrade?

Κάτι που συμβαίνει έστω σπάνια δεν είναι κακό να λέγεται.

μα αυτο προσπαθώ να δωσω να καταλαβετε φιλε Νίκο παντα φιλικά οτι να αλλάζεις stable rom δεν εχει καμια ουσία.... μα καμία... το odin flash είναι ενα άκυρο πράγμα..... να πω οτι ηταν καποια custom developer να πω κατι διαφορετικο θα έχει.....το θέμα ειναι στην χρήση του καθενός κ σε καποιες εφαρμογές που το κάνουν αυτό + τα playservices πολλές φορές που η Google μας στεναχωρει... Γιαυτο βλέπετε τρελές καταναλωσεις συνολικά στο system android....

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε apeq δεν μου βγάζει κατευθείαν την οθόνη του pin αλλά μια με κάτι γρανάζια που γυρνάνε για 3,4 sec και λέει applications starting ή κάτι τέτοιο. Το κάνει σε όλους;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

μα αυτο προσπαθώ να δωσω να καταλαβετε φιλε Νίκο παντα φιλικά οτι να αλλάζεις stable rom δεν εχει καμια ουσία.... μα καμία... το odin flash είναι ενα άκυρο πράγμα..... να πω οτι ηταν καποια custom developer να πω κατι διαφορετικο θα έχει.....το θέμα ειναι στην χρήση του καθενός κ σε καποιες εφαρμογές που το κάνουν αυτό + τα playservices πολλές φορές που η Google μας στεναχωρει... Γιαυτο βλέπετε τρελές καταναλωσεις συνολικά στο system android....

Έχει και πάρα έχει νόημα και ουσία να αλλάζουμε ακόμα και stable Rom. Δόξα το θεό κρίση έχουμε και καταλαβαίνουμε και 5 πράγματα παραπάνω λόγω εμπειρίας. Αν κάποιοι επιμένετε ότι δεν υπάρχει θέμα και η συσκευή σας λειτουργεί μια χαρά μείνετε εκεί που είστε. Για όλους τους υπόλοιπους από εμάς που μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε τα ίδια και τα ίδια υπάρχει το Odin. Μόνο εδώ γίνεται αυτό. Σε ολόκληρο το Xda έχει βουιξει ο τόπος ότι μετά την APC8 η αυτονομία μειώθηκε δραματικά με την ίδια χρήση. Και να πω ότι έδωσε καμία ουσιαστική αναβάθμιση η Samsung πάει και έρχεται. Bug fixes είναι υποτίθεται και security patches. Καμία ουσία σε αυτό που έκανε η Samsung λοιπόν όχι σε εμάς που ψάχνουμε να βρούμε τι δεν πάει καλά.

Sent from my S7 Edge

Έχει και πάρα έχει νόημα και ουσία να αλλάζουμε ακόμα και stable Rom. Δόξα το θεό κρίση έχουμε και καταλαβαίνουμε και 5 πράγματα παραπάνω λόγω εμπειρίας. Αν κάποιοι επιμένετε ότι δεν υπάρχει θέμα και η συσκευή σας λειτουργεί μια χαρά μείνετε εκεί που είστε. Για όλους τους υπόλοιπους από εμάς που μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε τα ίδια και τα ίδια υπάρχει το Odin. Μόνο εδώ γίνεται αυτό. Σε ολόκληρο το Xda έχει βουιξει ο τόπος ότι μετά την APC8 η αυτονομία μειώθηκε δραματικά με την ίδια χρήση. Και να πω ότι έδωσε καμία ουσιαστική αναβάθμιση η Samsung πάει και έρχεται. Bug fixes είναι υποτίθεται και security patches. Καμία ουσία σε αυτό που έκανε η Samsung λοιπόν όχι σε εμάς που ψάχνουμε να βρούμε τι δεν πάει καλά.

Sent from my S7 Edge

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Αντί να επικεντρωθεί πέρα απο τα security patches της Google που αυτά καταλαβαίνω δίνει κυρίως με update του τελευταίου διμήνου να δώσει και κατι ουσιαστικό πχ επιπλέον features στην AOD που έτσι η απόλυτη φτώχεια οπως ειναι τώρα,να βελτιώσει το software στην κάμερα περαιτέρω που χρειάζονται βελτιώσεις,περεταιρω προσθήκες/features στην edge screen και εμπλουτισμό με πολυ παραπάνω app(απαράδεκτο το φαινόμενο σχεδόν το 90% των νέων app ειναι όλα paid) και το βασικό να διατηρήσει τα θετικά στο ακέραιο πχ αυτονομία και να μην υποβαθμίζει την πολυ υψηλή εμπειρία χρήσης της συσκευής.

Ακατανόητα όσα κάνει.

Εχει βγάλει μια υπερπλήρες συσκευη ανώτερη απο οτιδήποτε του ανταγωνισμού και σαν να προσπαθεί να τις κόψει την ανωτερότητα της.

Αδιανόητο κατ εμέ.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παρόλο που ήταν ακριβώς η ίδια ρομ, ακριβώς η ίδιες εφαρμογές ακριβώς η ίδια χρήση.

Θέλω να πω ότι ναι καλή χρυσή η c8 αλλά δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εξίσου καλή.

Να έφταιγε το downgrade?

Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε πολλές ενδείξεις ότι βγήκε μια χωρίς να έχει κανένας πρόβλημα.

εγω δεν ειχα καποιο προβλημα, ομως ειδα οτι με ιδια χρηση ημουν πιο κατω σε αυτονομια, και γυρισα πισω, αλλα βλεπω περιπου κατι σαν αυτο που λες και εσυ. Ειμαι με 70% μπαταρια με 1 ωρα οθονη και μιση ομιλια, μου φαινεται μεγαλη η πτωση, ενω οταν την περασα την apc8 ημουν ειχε καλυτερη αυτονομια.. Εκτος αν φταιει το οτι το εχω γυρισει σε 3G και τελικα το 4G καταναλωνει λιγοτερο..ειναι η μονη αλλαγη που εκανα.

Παιδια ειμαι απο χτες βραδυ με τη τελευταία Γαλλική και εχω να πω μονο καλα πράγματα..

Πριν ημουν σε c8 ενω η apd1 μου φανηκε τραγικη.

Καταρχας το τηλέφωνο δείχνει πιο γρήγορο, και η αφη του βελτιωθηκε.

Στο parking της πολυκατοικίας μου δεν ειχα σήμα ποτε και το πρωί σήμερα εκανα browsing ανετα με μια γραμμουλα Η+,ισως το νεο μοντεμ ; Ετυχε; Θα το ξαναδω αυριο.

Και τέλος η μπαταρία η οποια μου φανηκε καλυτερη και απο c8,καθως η χρηση μου καθημερινα ειναι ρουτίνας.

Μιαμιση ωρα 4G,το υπόλοιπο Wifi.

Μακαρι να ειναι ετσι! ΘΑ την δοκιμασω σε 20 μερες.

Μια από τα ίδια...με apd1 ,σκληρή χρήση, τα πάντα ανοιχτα, καμία τσιγκουνια στην φωτεινότητα είμαι πάντα μεταξύ 6 και 7 ωρών οθόνης. Το περίεργο είναι γιατί δεν κάθονται οι rom το ίδιο σε όλους.

Παντως ουτε εγω ειχα drains ή προβληματα, απλα βλεπω οτι η apc8 βγαζει λιγο παραπανω αυτονομια, ειδικα στις 2 ημερες που το απλωνω εγω, με την apd1 εκλεινα δυσκολα τη 2η μερα ενω τωρα ανετα (αν και μολις γυρισα σε 3G πεφτει πιο γρηγορα και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή οντως αλλαξε κατι).

Φιλε μου ακριβως το ιδιο στησιμο και ιδιες εφαρμογες εχω και εγω, αποκλειεται να ειναι η ιδεα μας ολα, σιγουρα απολυτο δεν ειναι τιποτα, ομως η apd1 ξοδευε πιο πολυ σε χρηση, πχ αν χαζευα στο ιντερνετ και εβλεπα μετα το διαγραμμα μπαταριας η πτωση ηταν πιο καθετη. Τελος παντων, το κινητο τα σπαει, αλλα αν μπορουμε να εχουμε κατι καλυτερο γιατι οχι?

Ερωτηση τωρα, η BTU ποια ειναι ρε παιδες? που τη βρισκω? στο sammobile δεν βρηκα κατι τετοιο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Sent from my S7 Edge

μα παλι δεν καταλαβες τι εννοω κ δεν θελω να ερθω σε αντιπαράθεση.... απλα απο stable apd1 σε αλλη stable apd1 άλλης χωρας είναι το ιδιο κ αυτο......

IPhone 15 Pro 

Να έφταιγε το downgrade?

Τα ιδια και σε μενα. Ξαναγυρισα σε APC8, κι ενω ειμαι πολυ καλυτερα απο την ADP1 εν τουτοις δεν πιανω τους χρονους που ειχα πριν. :O

Edited by sakislife
Free your Mind, Live 2 the MAX

Εδώ Νίκο η τελευταία BTU που έχω και εγώ.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/69491/G935FXXU1APD3_G935FBTU1APD3_BTU/

kountouraN

Εγώ που γύρισα πάλι στην apc8 πιάνω τους ίδιους χρόνους πάλι. Επίσης το καλοκαίρι έχει ήδη μπει οπότε λόγω ζεστης ήλιου κλπ είναι λογικό να μειωθεί η αυτονομία κάπως. Όσοι γυρίσατε και δεν είδατε διαφορά ξαναπεραστε τη μέσω odin.

Sent from S7 edge

Δημήτρης

γεια σας παιδια, εχω μπερδευτεί λιγο,

ως χρηστης του iPhone 6s plus 16gb θελω να μεταβω στο s7 edge 32gb.

πειτε μου σας παρακαλω όταν τελειωσω με την αρχικη εγκατασταση ολων μετα ποσα gb μενουν στη συσκευή ελευθερα ??

Για το κλείδωμα υπάρχουν λύσεις. Το πρόβλημα είναι η ενεργοποίηση...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/general/tap-to-wake-samsung-device-t3141850

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orthur.always_on_display&hl=en (έχει και knock on feature)

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Τα ιδια και σε μενα. Ξαναγυρισα σε APC8, κι ενω ειμαι πολυ καλυτερα απο την ADP1 εν τουτοις δεν πιανω τους χρονους που ειχα πριν. :O

ΚΑι εγω κατι τετοιο βλεπω ρε ****το αλλα ισως ισχυει αυτο που λεει ο φιλος παρακατω..

http://www.sammobile.com/firmwares/download/69491/G935FXXU1APD3_G935FBTU1APD3_BTU/

thanks, αν δεν παω στη Γαλλικη θα τη βαλω.

Εγώ που γύρισα πάλι στην apc8 πιάνω τους ίδιους χρόνους πάλι. Επίσης το καλοκαίρι έχει ήδη μπει οπότε λόγω ζεστης ήλιου κλπ είναι λογικό να μειωθεί η αυτονομία κάπως. Όσοι γυρίσατε και δεν είδατε διαφορά ξαναπεραστε τη μέσω odin.

Sent from S7 edge

Μακαρι να ειναι αυτο, που ειναι λογικο. Ενα ταξιδι εκανα με αμαξι και το ειχα κοντα στο a/c και ηταν δροσερο, και ενω μιλησα ωρες η μπαταρια ηταν βραχος παρολο οτι το σημα χανοταν συνεχεια..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

γεια σας παιδια, εχω μπερδευτεί λιγο,

ως χρηστης του iPhone 6s plus 16gb θελω να μεταβω στο s7 edge 32gb.

πειτε μου σας παρακαλω όταν τελειωσω με την αρχικη εγκατασταση ολων μετα ποσα gb μενουν στη συσκευή ελευθερα ??

Φιλε με το καλημέρα έχεις γύρω στα 26 ελεύθερα.

Φιλε με το καλημέρα έχεις γύρω στα 26 ελεύθερα.

αρα με τη τελειωμα της πρωτης εγκαταστασης από το κουτι και το κινητο είναι ετοιμο να παρει τηλεφωνο , μηνυματα κτλ (χωρις τιποτα άλλο εγκατεστημενο) εχω 26???

φανταστικο φαινεται :):):)

αρα με τη τελειωμα της πρωτης εγκαταστασης από το κουτι και το κινητο είναι ετοιμο να παρει τηλεφωνο , μηνυματα κτλ (χωρις τιποτα άλλο εγκατεστημενο) εχω 26???

φανταστικο φαινεται :):):)

Ναι και εχεις την δυνατοτητα να βαλεις και μια microsd 128αρα που δεν γεμιζει με τιποτα ομως......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εσείς που έχετε πρόβλημα με την αυτονομία και γυρίσαμε σε APC8 είχατε μεγάλα νούμερα κατανάλωσης σε system & Google services?

Ρωτάω γιατί εγώ εδώ και πολύ καιρό με την APD1 δεν βλέπω στην μαμά εφαρμογή το system πάνω από 16% και τα Google services maximum 6%.

Τα νούμερα αυτά τα βλέπω μια χαρά και αν είναι αυτό το πρόβλημα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να γυρίσω σε APC8.

Απ αυτά που διαβάζω το συμπέρασμα μου είναι ότι στο πρόβλημα συμβάλλουν και άλλα πράγματα όπως τα updates διαφόρων εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούν όλοι κλπ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η ίδια rom να έχει άλλη συμπεριφορά σε κάποιους κι ας είναι με odin.

Εκτός αν δεν έγιναν τα wipes και δεν έγινε καθαρό στήσιμο αλλά επαναφορά backup.

Προσωπικά με τα ποσοστά που έχω σε system και Google δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε διαδικασία φλασαρίσματος και στήσιμο από την αρχή.

Οι θερμοκρασίες σίγουρα μειώνουν την αυτονομία.

Εδώ που είμαι έχουμε 38-40 κάθε μέρα.

Προηγμένως το είχα στην τσέπη μου και οδηγούσα. Το χτυπαγε ο ήλιος και ζεστάθηκε. Έχασε 5% σε διαδρομή 40 λεπτών ενώ αν το είχα στην βάση θα έχανε 2.

Επίσης το σήμα είναι καθοριστικός παράγοντας.

Οπότε οι συγκρίσεις δεν είναι ασφαλείς.

Κάθε απόγευμα βρίσκομαι σε χώρο με πολύ κακό 3g. Η κατανάλωση είναι διπλάσια απ ότι στο σπίτι μου με 3g πάλι (εννοείται).

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτή σε Ελληνικά γιατί δεν έρχεται; Έχω μπερδευτεί, κάθε χώρα έχει και διαφορετική έκδοση firmware? Η συγκεκριμένη έκδοση νομίζω ότι αναφέρει στο changelog βελτιώσεις στην μπαταρία, δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά όμως.

Παιδια λυστε μου μια απορια σας παρακαλω:

Κατεβαζω μια ρομ απο sammobile, κι ενω λεει στο κατεβασμα 1,98Gb, οταν κατεβει, σε κανα 2ωρο, το αρχειο ειναι 5,2mb ! :blink:

Κανω κατι λαθος η ειναι corrupted τα αρχεια ?

Free your Mind, Live 2 the MAX

Αυτή σε Ελληνικά γιατί δεν έρχεται; Έχω μπερδευτεί, κάθε χώρα έχει και διαφορετική έκδοση firmware? Η συγκεκριμένη έκδοση νομίζω ότι αναφέρει στο changelog βελτιώσεις στην μπαταρία, δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά όμως.

Αν ρωτάς εμένα έχουν ψηλό διάφορες και δεν είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ίδιες.

Η BTU πχ δεν έχει προεγκατεατημενες εφαρμογές αν θυμάμαι καλά.

Ενω η ιταλική πχ είχε εγκατεστημενο instagram.

Και εφαρμογές να έχει γίνονται απεγκατάσταση αλλά λέω υπάρχουν.

Η BTU είναι η μοναδική ευρωπαϊκή που νομίζω πάλι ότι ο "κωδικός " της δεν είναι apd1.

Ενω είναι ίδιας περιόδου.

kountouraN

καλησπέρα,

Μετά απο root και restart το κινητό κόλλησε στο logo της SAMSUNG και δεν bootαρει.

Κατεβάζω από sammobile το firmware vodafone greece(για ελλάδα έχει μόνο VODAFONE και cosmote), το περνάω μέσω odin και ελπίζω να δουλέψει?

Ευχαριστώ.

Εσείς που έχετε πρόβλημα με την αυτονομία και γυρίσαμε σε APC8 είχατε μεγάλα νούμερα κατανάλωσης σε system & Google services?

Ρωτάω γιατί εγώ εδώ και πολύ καιρό με την APD1 δεν βλέπω στην μαμά εφαρμογή το system πάνω από 16% και τα Google services maximum 6%.

Τα νούμερα αυτά τα βλέπω μια χαρά και αν είναι αυτό το πρόβλημα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να γυρίσω σε APC8.

Απ αυτά που διαβάζω το συμπέρασμα μου είναι ότι στο πρόβλημα συμβάλλουν και άλλα πράγματα όπως τα updates διαφόρων εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούν όλοι κλπ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η ίδια rom να έχει άλλη συμπεριφορά σε κάποιους κι ας είναι με odin.

Εκτός αν δεν έγιναν τα wipes και δεν έγινε καθαρό στήσιμο αλλά επαναφορά backup.

Προσωπικά με τα ποσοστά που έχω σε system και Google δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε διαδικασία φλασαρίσματος και στήσιμο από την αρχή.

Οι θερμοκρασίες σίγουρα μειώνουν την αυτονομία.

Εδώ που είμαι έχουμε 38-40 κάθε μέρα.

Προηγμένως το είχα στην τσέπη μου και οδηγούσα. Το χτυπαγε ο ήλιος και ζεστάθηκε. Έχασε 5% σε διαδρομή 40 λεπτών ενώ αν το είχα στην βάση θα έχανε 2.

Επίσης το σήμα είναι καθοριστικός παράγοντας.

Οπότε οι συγκρίσεις δεν είναι ασφαλείς.

Κάθε απόγευμα βρίσκομαι σε χώρο με πολύ κακό 3g. Η κατανάλωση είναι διπλάσια απ ότι στο σπίτι μου με 3g πάλι (εννοείται).

το συστημα εννοεις και τα 2? Δηλαδη λειτουργικο συστημα και συστημα ανδροιδ? εγω αυτα τα 2 μαζι τα εβλεπα σταθερα απο 30 εως 40%. ΜΕ την παλια εκδοση δεν ειναι πανω απο 15-20 και τα 2 μαζι.

Ειχα κλειστους συγχρονισμους και αναβαθμισεις και γενικα παντα το ιδιο στησιμο κανω, παντα απο το μηδεν, παντα με επαναφορτα εργοστασιακων..

Στην αρχη νομιζα πως η apd ειναι οκ, αλλα μετα αρχισα να βλεπω υψηλες τιμες σε αυτα τα 2 και γενικα μια μειωμενη αυτονομια, οχι drains ή κατι πολυ περιεργο, ομως υπηρχε διαφορα. Τα google services σε μενα δεν ειχαν θεμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned