Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιάαααα τι γίνεται??? Μου ήρθε μήνυμα μόλις από το Public ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί κ ότι την Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! :blink::blink::blink:

Είναι δυνατόν????? ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? Έχω πάθει πλάκα! Ας ελπίσουμε να μας κάτσει καλό κομμάτι και όχι Branded!!!

Με το καλό να έρθει και να μας πεις.

Εγώ Παρασκευή θα παραλάβω από κατάστημα Κοτσωβολος.

Το Πλάισιο βέβαια μου είπε ότι το branded το είχε ετοιμοπαράδοτο.....

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάντως μια φίλη μου το παρέλαβε ήδη και περιμένω info..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως μια φίλη μου το παρέλαβε ήδη και περιμένω info..

Από Ελλάδα?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ρε παιδιάαααα τι γίνεται??? Μου ήρθε μήνυμα μόλις από το Public ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί κ ότι την Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! :blink::blink::blink:

Είναι δυνατόν????? ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? Έχω πάθει πλάκα! Ας ελπίσουμε να μας κάτσει καλό κομμάτι και όχι Branded!!!

Δεν εχουν branded κινητα τα public και οντως οσοι τα εχουμε προπαραγγειλει θα τα χουμε στα χερια μας λιγο νωριτερα!

Επισης να σας ενημερωσω οτι μεσα η συσκευασια εχει κ otg adapter!

Καλημέρα σε όλους. Το έχω παραγγειλει και εγώ από Κωτσόβολο και με ενημέρωσαν οτι την Τρίτη θα το έχω. Καμμια ιδέα για θήκες και tempered glass υπάρχει γιατί θα το χρειαστούμε άμεσα

Quick Charge 3.0 υποστηρίξει το τηλέφωνο; Γιατί στο gsmarena έγραφαν ότι υποστηρίζει αλλά πλέον το έχουν αλλάξει σε Quick Charge 2.0

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php

Νομίζω μόνο ο 820 υποστηρίζει q.charge 3 οπότε για να μην υπάρξει θεμα με τον exynos το κράτησαν στο 2

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Νομίζω μόνο ο 820 υποστηρίζει q.charge 3 οπότε για να μην υπάρξει θεμα με τον exynos το κράτησαν στο 2

Αν είναι έτσι τότε βρήκα άλλον ένα λόγο που με αποτρέπει από πιθανή αγορά του s7 edge.

κ εγω δεν ξερω τι να κανω..δυσκολο να αποχωριστω το s6 edge plus gold μου!!!δηλ το gold s7 δεν ειναι σαν του s6 plus gold το χρωμα?το μαυρο δειχνει εξαιρετικο το χρωμα..
I Want To Believe

Στα παιδιά που το πήρανε... Δουλεύει το hybrid sim tray με 2 sim ή όχι?

Στην Ελλάδα δεν θα έρθει ρώτησα στην samsung.

Κάτι μου βρωμαει σε αυτό... Στην Ελλάδα θα έρθει η έκδοση η Ευρωπαϊκη (F) η ίδια δηλαδή με της Αγγλίας.

Με την Samsung UK που μίλησα μου είπαν ότι ή συσκευή θα υποστηρίζει dual sim.

Από βδομάδα θα ξέρουμε πιο πολλά...

Καλησπέρα,

αν το προπαραγγείλω σήμερα θα το έχω πριν τις 11/3? Ή μόνο όσοι το παρήγγειλαν μέχρι χθες?

Από Ελλάδα?

Ναι αλλά δεν ξέρω που το κονομησε ακόμα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κάτι μου βρωμαει σε αυτό... Στην Ελλάδα θα έρθει η έκδοση η Ευρωπαϊκη (F) η ίδια δηλαδή με της Αγγλίας.

Δεν ξέρω γιατί αλλα εδω ποτε δεν φέρνουν δικαρτες καλές συσκευές αλλα μονο τα τις κακές, νομίζω δεν αφήνουν οι πάροχοι.

Μακαρι αν και δεν το βλεπω....

Φαινεται οτι η μοναδικη εκδοση με το hybrid sim tray δηλ 2 sim η 1 sim+ 1 mcrosd θα ειναι η εκδοση FD που ειναι για χωρες της Ανατολης (Κινα κτλπ) οπως και για χωρες της Μεσης Ανατολης.....

Προς το παρον ειναι η μονη εκδοση που υποστηριζει το hybrid sim tray και μαλιστα ειναι μονο 32γιγα δεν υπαρχει σε 64γιγα....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μονο προπαραγγελίες το έχουν δώρο. Νομίζω λήγουν σήμερα. Μετα θα είναι σκέτο. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το vr. Θα περιμένω να πέσει η τιμή αρκετά για να το πάρω.

Μόνο οι προπαραγγελίες αλλά και πάλι δεν το παίρνεις μαζί με τη συσκευή. Στο στέλνει η Samsung αργότερα. Τουλάχιστον έτσι γράφουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του Γερμανού αν κάνεις προπαραγγελία.

Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Το απογευματακι θα μπω να γραψω καποιες πρωτες εντυπωσεις!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Το απογευματακι θα μπω να γραψω καποιες πρωτες εντυπωσεις!

Πότε το είχες προπαραγγειλει ?

Χωρις τιμη βεβαια ακομα αλλα ειναι ενα φως στον οριζοντα.....

http://es.phonegg.com/phone/7154-Samsung-Galaxy-S7-edge-SM-G935FD-64GB

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το λευκό? βλέπω οτι και το πλαισιο και ο κωτσόβολος μονο χρυσο και μαυρο δειχνει οτι εχουν..

οταν ειχαν ξεκινησει οι προπαραγγελιες υπήρχε κανονικά..

επειδη και εγω το θελω σε λευκο ο γερμανος συμφωνα με το σαιτ θα το εχει σε λευκο...απο τα μεγαλα μαγαζια μονο αυτο νομιζω το εχει αυτη τη στιγμη σε λευκο...μετα παμε σκρουτζ...

Πότε το είχες προπαραγγειλει ?

Την Παρασκευη!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned