Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

@Finn

Φίλε Finn, σε συμβουλεύω να προσέχεις λίγο τον ορίζοντα. Ειδικά στη δεύτερη φωτογραφία, η θάλασσα έχει πάρει ....τον κατήφορο από την αριστερή πλευρά. :p Καταλαβαίνεις τι εννοώ?

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς το grid που ίσως εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου, για να μπορείς να βγάζεις τις φωτογραφίες απόλυτα ίσιες.

Ή αν είναι να τον στραβώσεις τότε στράβωσέ τον πολύ (δώστου να καταλάβει) για να είναι από θέμα ... άποψης ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Lg g4 Auto

27096189202_7cf3ce3deb_c.jpg20160523_093705 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και εγώ το παθαίνω συχνά. :p

Και είναι κάτι που δεν διορθώνεται δυστυχώς μετά, με επεξεργασία.

Και βέβαια διορθώνεται, απλά γυρνάς λίγο τη φωτογραφία (σε επεξεργασία) χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο, το πολύ πολύ να κόψεις ελάχιστα τις άκρες αν δεν κάθεται καλά στα περιθώρια.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλημέρα σας!!! Αθάνατο Xperia mini sti 15 (To Ζ5 compact έφυγε σήμερα για το service)

http://s33.postimg.org/pbbjdpya7/DSC_0181.jpg

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Lumia 640XL DNG

Πολύ ωραίες. Έχεις βάλει κάποιο φίλτρο?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Α ρε φινν ..θα με κανεις να βουτηξω στην οθονη..

Θα ηθελα να σχολιασω απο τη μερια μου το σχολιο του απταλικο απλα επειδη το βλεπω για δευτερη φορα.

Δεν ειναι θεμα αποψης να στραβωσεις τον οριζοντα. Θελει συγκεκριμενη φωτογραφια και συγκεκριμενο υφος να υποστηριξεις τετοιο "πραμα" που δυσκολα το συναντας πετυχημενα.

Βεβιασμενα -με το ετσι θελω δλδ- δυσκολα πετυχαινεις τετοια "καλλιτεχνικη" -με τη καλη εννοια- ματια.

Δεν ειμαι βεβαια και ο απολυτος που θα μεινω σε ελαχιστες μοιρες (2-3). Ολοι εχουμε παρει στραβες φωτογραφιες. Δεν βραβευουμε καμμια εδω περα ωστε να ασχοληθει καποιος να την ισιωσει. Προσωπικα δλδ δε με ενοχλει.

Σορυ για το δευτερο ποστ ..αλλα για καποιο λογο ξεπηδανε ξενα dng στο pc μου...

"Θυμα" ενα dng απο το 640χλ του giwrgos_gk.

Θα μπορουσα να το αφησω (κανω) λιγο πιο φωτεινο αλλα ειπα να το τραβηξω απο τα μαλλια το δραματικο του θεματος ως προς τα συννεφα.

Παιζει και να ξεφυγα (προς την υπερβολη) ως προς το αποτελεσμα.

27159982226_4d706940aa_c.jpgWP_20160522_20_33_15_Raw_LI__highres as Smart Object-1 by Nick Al, on Flickr

(κατα τας γραφας..αν ενοχλει μου λετε και την κατεβαζω)

υ.γ

Δε το συνηθιζω να ποσταρω απανωτα αλλα ειναι και διαφορετικο ποστ απο το προηγουμενο.

Αν ενοχλει ας τα κανει merge καποιος mod/admin.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Σορυ για το δευτερο ποστ ..αλλα για καποιο λογο ξεπηδανε ξενα dng στο pc μου...

"Θυμα" ενα dng απο το 640χλ του giwrgos_gk.

Θα μπορουσα να το αφησω (κανω) λιγο πιο φωτεινο αλλα ειπα να το τραβηξω απο τα μαλλια το δραματικο του θεματος ως προς τα συννεφα.

Παιζει και να ξεφυγα (προς την υπερβολη) ως προς το αποτελεσμα.

27159982226_4d706940aa_c.jpgWP_20160522_20_33_15_Raw_LI__highres as Smart Object-1 by Nick Al, on Flickr

(κατα τας γραφας..αν ενοχλει μου λετε και την κατεβαζω)

υ.γ

Δε το συνηθιζω να ποσταρω απανωτα αλλα ειναι και διαφορετικο ποστ απο το προηγουμενο.

Αν ενοχλει ας τα κανει merge καποιος mod/admin.

Φανταστικη!Αν δεν ειχε την τσιμεντουπολη θα την εβαζα wallpaper.

Χωρίς να είμαι ο ειδικός ώστε να επιληφθώ επί του θέματος, νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως το όλο θέμα. Χωρίς παρεξήγηση προς κάποιους φίλους που ποστάρουν διαρκώς από τα κινητά τους, νομίζω ότι πλέον το κάνουν σε λάθος thread. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω συνέχεια φωτογραφίες από κινητά που σίγουρα δεν είναι αυτά που βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες όπως λέει το θέμα. Να δούμε δείγμα 1-2 φορές οκ, αλλά συνέχεια καταντάει κουραστικό για κάποιους που ενδιαφέρονται ρητά για τον τίτλο του θέματος. Νομίζω ταιριάζουν περισσότερο στο αντίστοιχο θέμα φωτογραφίας του εκάστοτε μοντέλου.

Επαναλαμβάνω ότι δε κρίνω ή κατηγορώ κανέναν αλλά καλό θα ήταν να κρατηθεί λίγο το θέμα... Αν Είναι άκυρο αυτό που λέω και "ενοχλεί" μόνο εμένα, σβήστε το μήνυμά μου και συγνώμη.

Χωρίς να είμαι ο ειδικός ώστε να επιληφθώ επί του θέματος, νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως το όλο θέμα. Χωρίς παρεξήγηση προς κάποιους φίλους που ποστάρουν διαρκώς από τα κινητά τους, νομίζω ότι πλέον το κάνουν σε λάθος thread. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω συνέχεια φωτογραφίες από κινητά που σίγουρα δεν είναι αυτά που βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες όπως λέει το θέμα. Να δούμε δείγμα 1-2 φορές οκ, αλλά συνέχεια καταντάει κουραστικό για κάποιους που ενδιαφέρονται ρητά για τον τίτλο του θέματος. Νομίζω ταιριάζουν περισσότερο στο αντίστοιχο θέμα φωτογραφίας του εκάστοτε μοντέλου.

Επαναλαμβάνω ότι δε κρίνω ή κατηγορώ κανέναν αλλά καλό θα ήταν να κρατηθεί λίγο το θέμα... Αν Είναι άκυρο αυτό που λέω και "ενοχλεί" μόνο εμένα, σβήστε το μήνυμά μου και συγνώμη.

Σωστη αποψη...προβλεπω ομως οτι θα γινει χαμος.

Nexus 5x hdr+

27125043351_30a6be2c1a_c.jpgIMG_20160522_194316 by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Σωστη αποψη...προβλεπω ομως οτι θα γινει χαμος.

Nexus 5x hdr+

27125043351_30a6be2c1a_c.jpgIMG_20160522_194316 by foxy4270, on Flickr

Κάτω, αριστερά από τις ράγες έχει μια γαλάζια κουκίδα, που δεν δικαιολογείται. Είναι από αντανάκλαση?

Όσον αφορά το θέμα που έθιξε ο Moralas, σίγουρα έχει περάσει από πολλών το μυαλό. Όλα αυτά τα παιδιά δίνουν ζωή στο νήμα. Αυστηρά και μόνο φωτογραφίες από ένα υποτιθέμενο νέο καλύτερο φωτοκινητό, θα είχε ως αποτέλεσμα να ρημάξει το τόπικ. Έχει δίκιο όμως πως η επανάληψη σε τέτοιο βαθμό δεν έχει κάτι να δώσει. Μια μέση λύση ίσως πρέπει να εφαρμοστεί. Να δημοσιεύονται από όλα τα κινητά και από τους ίδιους, όταν θα υποθετουν ότι η νέα φωτογραφία είναι κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη, βελτιωμένη σε σχέση με μια προηγούμενη, αφού θα έχει εφαρμόσει ίσως κάποιες νέες ρυθμίσεις ή τεχνική, προκειμένου ένας πιθανός αγοραστής να δει τις ικανότητές του εν λόγω κινητού. Δεν θέλουν όλοι το καλύτερο στη φωτογραφία, όταν ειδικά δεν μπορούν να το αποκτήσουν....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@paok: ωραία φωτο, θα ήταν ενδιαφέρον να βγάζεις και ίδια με το 950 να συγκρίνουμε.

@Moralas: Απο τη μία συμφωνώ, απο την άλλη είναι ωραίο να βλέπουμε συμμετοχή απο πολλούς εδώ και ανταλλαγή απόψεων, όπως και πολύ ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει ως τώρα. Θα έλεγα εγώ σε αυτό το θέμα που έθιξες, να αποφεύγουμε τις ανούσιες φωτογραφίες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο αυτά που έχουμε δει, βέβαια αυτό είναι και υποκειμενικό για το πως το κρίνει ο καθένας. Ίσως, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε και θα πρέπει να γίνεται αυτό αναγκαστικά για να βγαίνουν άλλα καλά που έχουμε δει, διαβάσει και αναλύσει εδώ...

@babill2004: Αντανάκλαση του ήλιου βρε συ, δεν είσαι χθεσινός.. :p

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

αυτο με τις κουκιδες σε φωτο με κοντρα ηλιο το κανει και το δικο μου κινητο και πολλα αλλα οπως εχω δει

τι ειναι?δεν μπορει να διαχειριστει ενας φακος κινητου τοσο φως ?

χαλανε καποιες πολυ ωραιες εικονες, στου paok δεν ειναι τοσο εντονη π.χ οπως στη δικια μου

24081418616_49d02a5c35.jpgP60101-163155 by sakis88888, on Flickr

αυτο με τις κουκιδες σε φωτο με κοντρα ηλιο το κανει και το δικο μου κινητο και πολλα αλλα οπως εχω δει

τι ειναι?δεν μπορει να διαχειριστει ενας φακος κινητου τοσο φως ?

χαλανε καποιες πολυ ωραιες εικονες, στου paok δεν ειναι τοσο εντονη π.χ οπως στη δικια μου

24081418616_49d02a5c35.jpgP60101-163155 by sakis88888, on Flickr

Αντανάκλαση είναι. Συμβαίνει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εντάξει μεγάλε ελήφθη...

Kia sportage ex full

Εντάξει μεγάλε ελήφθη...

Δε νομίζω πως αναφέρθηκε σε σένα.

Σε αυτό που αναφέρει ο moralas έχει δίκιο. Υπάρχουν μέλη με πολύ καλές κάμερες, αλλά βλέπουμε περισσότερα δείγματα πχ από το 640xl το οποίο για την κατηγορία του είναι φοβερό αλλά απέχει αρκετά από τα καλύτερα.

Υπάρχουν γενικά θέματα φωτογραφιών στα οποία μπορούν τα μέλη να ανεβάζουν δείγματα.

Δε νομίζω πως αναφέρθηκε σε σένα.

Σε αυτό που αναφέρει ο moralas έχει δίκιο. Υπάρχουν μέλη με πολύ καλές κάμερες, αλλά βλέπουμε περισσότερα δείγματα πχ από το 640xl το οποίο για την κατηγορία του είναι φοβερό αλλά απέχει αρκετά από τα καλύτερα.

Υπάρχουν γενικά θέματα φωτογραφιών στα οποία μπορούν τα μέλη να ανεβάζουν δείγματα.

ΟΚ παιδιά ελήφθη,προσωπικά δεν ανεβάζω άλλες σαν χρήστης του 640XL αφού ενοχλείται κόσμος,καλή συνέχεια στο νήμα :)

Εντάξει λοιπόν.... Μόνο τα κορυφαία!!

Samsung S7 manual mode... (Λιμνη κάρλα)

http://s33.postimg.org/4enx10ccv/418148_10200172152922542_1779151620_n.jpg

http://s33.postimg.org/g1lcnzmvj/268134_10200172154322577_972666829_n.jpg

Edited by mak25

Kia sportage ex full

@paok: ωραία φωτο, θα ήταν ενδιαφέρον να βγάζεις και ίδια με το 950 να συγκρίνουμε.

@Moralas: Απο τη μία συμφωνώ, απο την άλλη είναι ωραίο να βλέπουμε συμμετοχή απο πολλούς εδώ και ανταλλαγή απόψεων, όπως και πολύ ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει ως τώρα. Θα έλεγα εγώ σε αυτό το θέμα που έθιξες, να αποφεύγουμε τις ανούσιες φωτογραφίες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο αυτά που έχουμε δει, βέβαια αυτό είναι και υποκειμενικό για το πως το κρίνει ο καθένας. Ίσως, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε και θα πρέπει να γίνεται αυτό αναγκαστικά για να βγαίνουν άλλα καλά που έχουμε δει, διαβάσει και αναλύσει εδώ...

@babill2004: Αντανάκλαση του ήλιου βρε συ, δεν είσαι χθεσινός.. :p

Ευχαριστω. Δυσκολα να γινει συγκριτικο αναμεσα σε Nexus και 950...δε βλεπω common ground.

Αντανάκλαση είναι. Συμβαίνει.

φανταζομαι μονο σε φακους κινητων ή σε φθηνες ψηφιακες. Εχεις γνωση εαν γινεται και σε dslr?

Lumia 930, Manual Focus και HDR προς το +1. Η φωτογραφίας της σαύρας είναι crop από την κανονική, και έχει λίγο temperature, contrast και saturation παραπάνω από ότι κανονικά.

26591805163_4f395a6c84_h.jpgWP_20160523_16_48_15_Rich

26591810943_245b637ae6_b.jpgWP_20160523_16_45_58_Raw

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Nexus 5x...stock camera

27127936361_a0ffdf9570_c.jpgIMG_20160523_190814 by foxy4270, on Flickr

26923756220_6175536e55_c.jpgIMG_20160523_203030 by foxy4270, on Flickr

26592800374_4f79a598d2_c.jpgIMG_20160522_231934 by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Να σας καλωσορισω με τη σειρα μου στο μαγικο κοσμο του ιντερνετ οπου κυριαρχουν ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες μεσα στις χρησιμες.

Σας πειραζε απλα να scrollarete και να πατε στο επομενο ποστ ??

Στη τελικη αν το παμε και αναποδα δε μπορειτε να δειτε το κινητο που σας ενδιαφερει στο αντιστοιχο θεμα του.

Πρεπει ντε και καλα να ποσταρουν οσοι εχουν s7 και g5 κλπ σε αυτο το θεμα.

Παλια ειχα κανει αντιστοιχο σχολιο που ποσταραν οσοι ειχαν g4 και s6 .

Τωρα στειλτε και ενα μυνημα στον finn να μην ανεβασει αλλη ..καθως και στον aptaliko μιας και οι bw με τον τροπο που τις παιρνει δεν ειναι αντιπροσωπευτικες για το μεσο χρηστη (που παιζει να μην ψαξει καν το μενου της καμερας για να βρει το bw ποσο μαλλον να αυξησει το contrast).

Να σας καλωσορισω με τη σειρα μου στο μαγικο κοσμο του ιντερνετ οπου κυριαρχουν ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες μεσα στις χρησιμες.

Σας πειραζε απλα να scrollarete και να πατε στο επομενο ποστ ??

Στη τελικη αν το παμε και αναποδα δε μπορειτε να δειτε το κινητο που σας ενδιαφερει στο αντιστοιχο θεμα του.

Πρεπει ντε και καλα να ποσταρουν οσοι εχουν s7 και g5 κλπ σε αυτο το θεμα.

Παλια ειχα κανει αντιστοιχο σχολιο που ποσταραν οσοι ειχαν g4 και s6 .

Τωρα στειλτε και ενα μυνημα στον finn να μην ανεβασει αλλη ..καθως και στον aptaliko μιας και οι bw με τον τροπο που τις παιρνει δεν ειναι αντιπροσωπευτικες για το μεσο χρηστη (που παιζει να μην ψαξει καν το μενου της καμερας για να βρει το bw ποσο μαλλον να αυξησει το contrast).

Οι ασπρομαυρες φωτο ειναι ωραιες, καλλιτεχνικες αλλα δεν ταιριαζουν στο συγκεκριμμενο thread...πολυ απλα γιατι δεν φαινονται οι δυνατοτητες της καμερας.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...