Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Theo πολυ ωραίες και σαφέστατα βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες που ανέβασες.. επέλεξες σκηνή ή superior auto;

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ ωραίες αλλά δώσε καμία πληροφορία παραπάνω . που είναι ?
Ειναι στο νομο Μεσσηνιας:)

Theo πολυ ωραίες και σαφέστατα βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες που ανέβασες.. επέλεξες σκηνή ή superior auto;
Η τελευταια με τα φυλλα ειναι στο σκετο manual χωρις να πειραξω τιποτα.

Αυτη που ειμαι στην αυλη και εχω προσοψη το σπιτι ειναι στο auto και οι υπολοιπες ειναι στο σκηνικο HDR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ωραίες οι φωτογραφίες και ακόμα περισσότερο μου αρέσει το θέμα!

ακριβως αυτο, τρομερα ομορφο θεμα, αλλα και οι φωτογραφιες αριστες. Δεν τις εχω κατεβασει να τις επεξεργαστω, αλλα πιστευω οτι δεν θα διαφερουν σε σχεση με το πως ανοιγουν στο flickr.

Οταν λες Μεσσηνια, που ακριβως εννοεις THEO?

Σπαρτη ειμαι, ερθω καμια βολτα Καλαματα να πεταχτω να το δω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

THEO_LEGEND

Εμενα μου φαίνονται παλι θολές,σαν να μην εχει εστιάσει πουθενά...Μήπως το

κανουν τα μάτια μου;

Η όρθια φωτο μοιαζει λιγο καθαρή και στη δεύτερη λιγο καθαρή πάνω στο στήθος... Τυχαίο;:D

Αυτό ειναι κατοικημενο σπίτι ειναι κάτι αλλο;;

THEO_LEGEND

κανουν τα μάτια μου;

Η όρθια φωτο μοιαζει λιγο καθαρή και στη δεύτερη λιγο καθαρή πάνω στο στήθος... Τυχαίο;:D

Συμφωνω στο θεμα καθαρότητας καποιες ειναι καπως θολές.

Αλλα τα χρώματα που βγάζει το Ζ5 είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α.

Εχει επιλογη να ρυθμιζεις contrast saturation κλπ πριν βγαλεις ?

Θα συμφωνήσω κι εγώ για την καθαρότητα. Όταν όμως το θέμα της φωτογραφίας είναι τόσο όμορφο, ξεχνάς τα υπόλοιπα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ακριβως αυτο, τρομερα ομορφο θεμα, αλλα και οι φωτογραφιες αριστες. Δεν τις εχω κατεβασει να τις επεξεργαστω, αλλα πιστευω οτι δεν θα διαφερουν σε σχεση με το πως ανοιγουν στο flickr.

Οταν λες Μεσσηνια, που ακριβως εννοεις THEO?

Σπαρτη ειμαι, ερθω καμια βολτα Καλαματα να πεταχτω να το δω

Δεν σκέφτηκα καν ότι οι φωτογραφίες θα είναι από την Ελλάδα, έλεγα πιθανόν Ιταλία, κλπ.. :)
Ειναι προς Νεα Κορωνη,προκειται για Ρωμαικο παλατι απο τον κορυφαιο της εποχης μας αρχιτεκτονα Μr Carlos,τον εχουν χρησιμοποιησει και πολλοι Ελληνες εφοπλιστες παλαιοτερα.

Ειναι ενας ηλικιωμενος ζαμπλουτος Αμερικανογαλλος που μενει Ελλαδα τα τελευταια 20 χρονια.Απιστευτο εργο τεχνης θα ελεγα με απιστευτες λεπτομερειες και μεσα,θα μπρουσα να μιλαω με τις ωρες για την κατασκευη του.

Το κτιριο αυτο προοριζεται για ιδρυμα που θα φιλοξενει κακοποιημενα παιδια.:)

THEO_LEGEND

κανουν τα μάτια μου;

Συμφωνω στο θεμα καθαρότητας καποιες ειναι καπως θολές.

Αλλα τα χρώματα που βγάζει το Ζ5 είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α.

Εχει επιλογη να ρυθμιζεις contrast saturation κλπ πριν βγαλεις ?

Οσο για την εστιαση ειτε στο κτηριο ειναι ειτε στο κεντρο του συντριβανιου που βγαζει το νερο. Αλλα δεν ειναι αυτο,για το Ζ5 να ξερεις το sharpening που κανει ειναι απιστευτα ρεαλιστικο,δεν προκειται να δεις oversharpening οπως σε αλλες κορυφαιες συσκευες οπως το S6 και το 950,για να καταλαβεις τι εννοω δες την κοντινη με τα φυλλα.Ηταν ακριβως οπως την εβλεπα σε οξυτητα αλλα και χρωματα.

Επισης να το τονισω οτι ολες οι φωτο ειναι στα 8mp

Σχετικα με τα χρωματα εχει τις επιλογες που λες αλλα εδω δεν εχω πειραξει τιποτα και τα χρωματα δεν ειναι υπερτονισμενα οπως μπορει να νομιζει καποιος,ακομα και στην πρωτη φωτο που ειναι στην κυκλικη μισοκλειστη αυλη ειναι απολυτα φυσιολογικα και οφειλονται στις ανακλασεις του κτηριου και του τειχους γυρω γυρω αυτα τα εντονα χρωματα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ρε παιδια, επειδη εδω ειστε οι πιο σχετικοι..χθες τραβηξα μερικες φωτο κοντρα στον ηλιο και μου εβγαλε αυτο το σημαδι που φαινεται εδω:

24960322135_e7210ff56f.jpg20160211_163902 by Nikos Bletas, on Flickr

24333475763_b33cf841ed.jpg20160211_163946 by Nikos Bletas, on Flickr

το κανει και στα δικα σας?

αν δεν ειχα κοντρα τον ηλιο δεν το εκανε:

24960339925_678590a714.jpg20160211_164152 by Nikos Bletas, on Flickr

και αν τον ειχα στο κεντρο, το σημαδι πηγαινε και αυτο στο κεντρο και δε φαινοταν.οταν τον εχω στις ακρες τον ηλιο ομως βγαινει ή και σε μια δυνατη λαμπα αλλα οχι σε λευκο τοιχο απο πισω, δε φαινεται ευκολα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συνηθισμένο, αντανάκλαση στο φακό, τζαμακι, κλπ. Μην ανησυχείς.

πρωτη φορα το ειδα και νομιζα πως εκαψα αισθητηρα. μετα ειδα οτι το εκανε και η μπροστινη και το ταμπλετ αλλα οχι τοσο εντονο, και θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα..

Γενικα δεν το ειχα ξανα προσεξει σε αλλες φωτο που να ειναι κοντα ο ηλιος..

πρωτη φορα το ειδα και νομιζα πως εκαψα αισθητηρα. μετα ειδα οτι το εκανε και η μπροστινη και το ταμπλετ αλλα οχι τοσο εντονο, και θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα..

Γενικα δεν το ειχα ξανα προσεξει σε αλλες φωτο που να ειναι κοντα ο ηλιος..

Το εχω δει και στο δικο μου lumia 640 xl αλλα νόμιζα οτι αυτο το παθαίνουν τα φθηνά τηλέφωνα...

Τωρα που ειδα οτι το παθαίνει και το s6 ηρέμησα!!!:lol::lol::lol:

Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσε το θεμα..

S6 HDR

24685605080_2eac837dce_k.jpgS6 by panagiotisfx, on Flickr

Τα καλωδια να μην ειχε μονο..

Αφαίρεσε τα με touchretouch. Έτσι γίνεται

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/b044e7088d7cf8ecb512594c09c1b5f7.jpg

Edited by panos_27

Αφαίρεσε τα με touchretouch. Έτσι γίνεται

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/b044e7088d7cf8ecb512594c09c1b5f7.jpg

Με προλαβες, πολύ καλή εφαρμογή. Έχω φτιάξει πολλές φωτογραφίες χάρις αυτής.

Πολύ ωραία η φωτογραφία

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η εφαρμογή αυτή αξίζει αν ασχολείσαι με την φωτογραφία ! Όπως κ απο Απο όπου κ αν την κατεβάσεις ! Σβήνει οτιδήποτε δεν θες να φαίνεται στην φωτογραφία σου χωρίς να αφήνει σημάδια στο σημείο που εσβησες

Η εφαρμογή αυτή αξίζει αν ασχολείσαι με την φωτογραφία ! Όπως κ απο Απο όπου κ αν την κατεβάσεις ! Σβήνει οτιδήποτε δεν θες να φαίνεται στην φωτογραφία σου χωρίς να αφήνει σημάδια στο σημείο που εσβησες

Πως το κανει ομως;Την αγορασα και δεν καταφερα να σβησω τα συρματα.

Πως το κανει ομως;Την αγορασα και δεν καταφερα να σβησω τα συρματα.

Επιλεγεις την φωτο που θες, μετά πατάς το 2 εικονίδιο που έχει κάτω (η το 1 αν σε βολεψει. Κ εκείνο κάνει το ίδιο πράγμα με λίγο διαφορετικό τροπο) και σερνεις το δάχτυλο σου πάνω από τα σύρματα που θες να σβήσεις. Επάνω αριστερά Θα δεις κ ενα μικρο κουτάκι όση ώρα θα σημειώνεις. Αυτό είναι για να βλέπεις ακριβώς τι σημειώνεις ! Θα δεις ότι ότι επιλέξεις θα γίνει κόκκινο στην φωτογραφια ! Και μετά όταν είσαι ετοιμος πατάς το 5 εικονίδιο που γράφει start Και σβήνει.

"Πασπατεψε" την λίγο να την μαθεις και θα σου είναι πανεύκολο μετά :)!!!!

Επίσης με το που ανοίξεις την εφαρμογή οι δύο τελευταιες Επιλογές έχουν video tutorial που σου δειχνει.

Ομως είμαστε λίγο εκτός θέματος μιας και συζητάμε για εφαρμογή.

Νομίζω όμως πως θα βοηθήσει κ αλλα άτομα που ίσως να την θελήσουν Για τις φωτογραφίες τους και να μην ξέρουν πως δουλεύει Για την διαγραφη! Γι αυτό απάντησα εδώ Κ Όχι με ΠΜ.

Edited by lek88

Αυτο εχει να κανει με το σκηνικο που επιλεγω "τοπια" ,δεν εχω καταλαβει και γω ακριβως πως λειτουργει αλλα μαλλον ειναι καταλληλο για πολυ μακρινες σκηνες οπως βουνα κτλ που δεν θες λεπτομερεια στην εστιαση αλλα χρωμματα κυριως και αντιθεσεις

Αν δεν κάνω λάθος όταν βγάζεις τοπιο έχει ρύθμιση για κλειστό διάφραγμα ωστε να είναι πιο καθαρό το βάθος. Όταν έχεις f1.8 εστιάζει σε συγκεκριμενο σημείο και βγαίνει πιο φωτεινή. Αν είναι ρύθμιση σε f8.0 βγαίνει πιο σκοτεινή αλλά έχει πιο καθαρό βάθος. Για αυτό ο φίλος παραπάνω δεν καταλαβαίνει που εστιάζει. Το θέμα είναι τι θέλει να πετύχει ο φωτογράφος.

3 είναι οι ρυθμίσεις στην φωτογραφία.

1.Διαφραγμα (πχ f1.8): όσο πιο μικρό είναι το νούμερο τόσο πιο μεγάλη η διάμετρος του διαφραγματος. > μεγαλη διάμετρος> πολυ φως αλλα μικρο εύρος εστιασης και το αντίθετο.

2. Ταχυτητα κλειστρου > αργη ταχυτητα πολυ φως αλλα θελει σταθερό χερι.

3.iso > οσο πιο μεγαλο τοσο πιο φωτεινή αλλα απο ενα σημειο και μετα πιξελιαζει.

Ο φωτογραφος παντα αποφασιζει τι θελει να πετυχει... πχ βγαζεις κατι που τρεχει; θελεις γρηγορο κλειστρο.

Θελεις ενα θεμα αλλα καθαρο και το τοπιο απο πισω; > διαφραγμα κλειστο f8.0 και κερδιζεις φως απο ταχυτητα και iso.

Θελεις καθαρο το ποτηρι και θαμπο το βαζο απο πισω; >f1.8 και αν βγαινει πολυ φωτεινή κατεβαζεις iso και ανεβαζεις ταχυτητα.

Edited by stapap

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...