Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Γειά σου ρε Νικόλα! Μας έφτιαξες πρωί πρωί! :heat::up:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σου ρε Νικόλα! Μας έφτιαξες πρωί πρωί! :heat::up:

καλημερα Χρηστο. Ελιωσα χθες στη βολτα με τη μπεμπα και δεν προλαβα να ανεβασω οποτε ειπα να σας πω πρωι πρωι μια καλημερα.

Που να ειχε και καλο καιρο χθες να δεις πως θα εβγαιναν οι φωτο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Που να ειχε και καλο καιρο χθες να δεις πως θα εβγαιναν οι φωτο..

Να ΣE πώ την αλήθεια...σε τέτοιο σκηνικό...ούτε που με νοιάζει πώς θα βγεί η φωτό! :p

@Antretng Αντρέα είχες δίκιο. Χάλι μαύρο η φωτό απο το Mi5. :down:

Να ΣE πώ την αλήθεια...σε τέτοιο σκηνικό...ούτε που με νοιάζει πώς θα βγεί η φωτό! :p

χαχαχ, εννοω οτι θα ζηλευες λιγο ακομα!!:lol::p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα και καλό μήνα.

Καλορίζικο Νίκο το G5 ωραίες φωτο.

Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους μας από το Βορειότερο άκρο μέχρι το Νοτιότερο.

Πιο κοντα σε κατηγορια p9 lite θα το βαζα παρα ναυαρχιδα. Εκανε το moto x style να μοιαζει google pixel :lol:

Το αστειο ηταν οτι ειχα δωσει τοτε το Redmi Note 4 να παω στο mi5 για τη καμερα αφου κατα τα αλλα προτιμουσα την 5.5αρα οθονη. Ξενερααααααα. Αν και ομολογω πως ειχε καλη λεπτομερια και οποτε μονο καλυτερη μπορεις να την πεις, σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουσε τη μεταβαση που εκανα. Δυο μερες μετα το πουλησα... ευτυχως το χα παρει μεταχειρισμενο οποτε δεν εχασα χρηματα.

Βεβαια εχει εντυπωσιακα καλη selfocamera. Σε χαμηλο φωτισμο, χωρις υπερβολη, ηταν πολυ καλυτερη απο τη πισω... τωρα τι ταρζανιες ειναι αυτες ποτε δεν τις καταλαβα. Οτι να ναι :lol:

Edited by Antretng

lumia 950 xl

Ωραια η Μάνη και το G5 Νίκο.

Παρατηρώ πολυ θολούρα στα HTC10 στα δεξιά και στο αριστερα στις φωτογραφίες,ακόμα και μπροστά χαμηλά εχουν

θολούρα....

33999260580_839af643fa_c.jpgWP_20170501_14_05_20_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

34222854552_f520cdbb81_c.jpgWP_20170501_14_07_31_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Απο χθεσινή μινι εκδρομή στο Σούνιο, μερικές φωτο με το Lumia 950.

Ξεκινώ με ένα δείγμα με το Lumia 950 (auto) που αφορά στο "bokeh" που είχε αναφερθεί προ καιρού και για το κατά πόσον το HTC 10 (για το οποίο είχε γίνει συζήτηση) κάνει κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το εφε.

Φαίνεται καθαρά με άνοιγμα και ζουμ στο flickr το εφε ακόμη και στα κοντινά του λουλουδιού πράσινα φύλα (πιο μπροστά και πιο πίσω).

34406504015_ca63920249_c.jpgLumia 950 auto by keras, on Flickr

Ο ναός του Ποσειδώνα + 2 επίπεδα zoom.

Δυστυχώς, ο αρχαιολογικός χώρος του ναού ήταν κλειστός!!

Τέτοια ημέρα με πολύ κόσμο και πολλούς τουρίστες...

Απο τη μία περήφανος για τους Αρχαίους Έλληνες και απο την άλλη ντρεπόμουν για τους τωρινούς Έλληνες..

34247467002_2341788fa8_c.jpgCape Sounion Poseidon temple - Lumia 950 by keras, on Flickr

34247481512_983eeebbbc_c.jpgCape Sounion Poseidon temple - Lumia 950 zoom 1 by keras, on Flickr

33564752704_c72c84756c_c.jpgCape Sounion Poseidon temple - Lumia 950 zoom 2 by keras, on Flickr

Απο την παραλία Φωκαίας, καλαμαράκια κλπ :)

34275960701_67cc7c95ca_c.jpgSounion sunset - Lumia 950 by keras, on Flickr

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

MATE 9 με τα παντα ολα στο Auto

https://www.flickr.com/photos/150231044@N07/shares/97z9L3

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Δεν επιτρέπει προσβαση το λινκ, έχεις επιλέξει public view?

Edit: μέσω browser μπαίνει οκ. Πολύ καλή ποιότητα.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

πολύ καλή από πλευράς έλλειψης θορύβου. Φαντάζομαι έχεις αναμμένο το εσωτερικό φώς του αυτοκινήτου.

Ποιος θα με βοηθήσει να διαλέξω τηλέφωνο android με κριτήριο τη ληψη φωτογραφίων των παιδιών μου; ( 1ετους κ 4)

Από αυτά που είχα τελευταια,το 6p μου άρεσε καλύτερα απ'ολα..

Περασα πρόσφατα απο 1+3,s7,htc10,mi 5s plus, πορτραίτα σαν του nexus 6p πουθενα..

Τι λέτε;

Βασική προϋπόθεση Android και μόνο.

Δε θα σε βοηθήσω με αυτό που θα σου πω, αλλά πορτρέτα της προκοπής σε παιδιά, μόνο με dslr και prime lens 35mm 1.8

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος θέλει να βγάζει αξιομνημόνευτες φωτογραφίες, καλό είναι να επενδύσει σε φωτογραφικό εξοπλισμό και από εκεί και πέρα, να αποδεσμευτεί για την αγορά κινητού. Ξέροντας ότι έχω μια καλή φωτογραφική μηχανή, θα αγοράσω κινητό, ίσως και με κριτήριο την κάμερα, αλλά όχι με κύριο κριτήριο την κάμερα. Αυτό θα λύσει τα χέρια πολλών. Και οι επιλογές για κινητό θα είναι περισσότερες και το φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο σε όλες τις περιστάσεις. Γνώμη μου πάντα. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι ειναι αναμενη μονο η πλαφονιερα, δεν υπαρχει τοσο φως οσο δειχνει στην φωτογραφια παιδια, το κινητο αντλησε φως και αποτυπωσε τοσο καλα την φωτο ανευ θορυβου. Το ISO ειναι στα 640 αποτι βλεπω.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και αλλη μια MACRO απο το ΜΑΤΕ 9, τα παντα ολα στο AUTO.

Βγαλαμε αυτην την φωτο εγω και ο φιλος με το S7 Edge, το ΜΑΤΕ 9 κερδισε κατα κρατος σε πιστοτητα χρωματων και λεπτομερεια οταν καναμε CROP τις φωτογραφιες στο PC, αλλα δεν εχω την φωτο απο το S7 Edge να σας την δειξω δυστυχως.

Αλλα γενικοτερα απο την συμβιωση με το ΜΑΤΕ 9 εναι λες και η καμερα του ειναι με τις ωρες της πραγματικα, σε καποιες φωτο σε εκπλησει κυριολεκτικα και σε καποιες αλλες λες απλα, νταξη οκ μετρια η ποιοτητα, τι να πω δεν ξερω γιατι γινετε αυτο....

https://www.flickr.com/gp/150231044@N07/1y5k2L

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος θέλει να βγάζει αξιομνημόνευτες φωτογραφίες, καλό είναι να επενδύσει σε φωτογραφικό εξοπλισμό και από εκεί και πέρα, να αποδεσμευτεί για την αγορά κινητού. Ξέροντας ότι έχω μια καλή φωτογραφική μηχανή, θα αγοράσω κινητό, ίσως και με κριτήριο την κάμερα, αλλά όχι με κύριο κριτήριο την κάμερα. Αυτό θα λύσει τα χέρια πολλών. Και οι επιλογές για κινητό θα είναι περισσότερες και το φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο σε όλες τις περιστάσεις. Γνώμη μου πάντα. :)

Δεν είναι μόνο η γνώμη σου, είναι και η απολύτως λογική κατάσταση.:cool:

Αλλά ποιός έχασε την λογική του για να την βρούμε εμείς; :happy:

@johnx2 Πολύ ωραίες του Mate 9. Μου άρεσαν πάρα πολύ.

Δείξε μας όταν μπορέσεις και κάποια απο αυτές που θεωρείς μέτρια.

Ποιος θα με βοηθήσει να διαλέξω τηλέφωνο android με κριτήριο τη ληψη φωτογραφίων των παιδιών μου; ( 1ετους κ 4)

Περασα πρόσφατα απο 1+3,s7,htc10,mi 5s plus, πορτραίτα σαν του nexus 6p πουθενα..

Τι λέτε;

Αν καποιο κινητο χωρις ois εχει καλο αποτελεσμα θα στοιχηματιζα οτι με αυτο θα βγαζες καλυτερες φωτογραφιες τα παιδακια σου αφου θα χει παντα υψηλοτερο shutter speed. Και στα αλλα κινητα φυσικα μπορεις αν ανεβασεις shutter speed αλλα δεν θα χουν το αποτελεσμα που βλεπεις στα reviews λογω υψηλοτερου iso.

Για μενα η λυση ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-RX100.html Αν μαλιστα δεν εχεις θεμα με το μεγεθος πας και σε καμια καλη Mirrorless/dslr και εκανες μια πολυ καλη επενδυση οπου μπορεις να αγορασεις και φακους αργοτερα. Για αναμνησεις τυπου "τα παιδακια μου", "ο γαμος μου", "ταξιδι εξωτερικο" κλπ δεν θα βασιζομουν σε κανενα κινητο.

Edited by Antretng

Αν καποιο κινητο χωρις ois εχει καλο αποτελεσμα θα στοιχηματιζα οτι με αυτο θα βγαζες καλυτερες φωτογραφιες τα παιδακια σου αφου θα χει παντα υψηλοτερο shutter speed. Και στα αλλα κινητα φυσικα μπορεις αν ανεβασεις shutter speed αλλα δεν θα χουν το αποτελεσμα που βλεπεις στα reviews λογω υψηλοτερου iso.

Για μενα η λυση ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-RX100.html Αν μαλιστα δεν εχεις θεμα με το μεγεθος πας και σε καμια καλη Mirrorless/dslr και εκανες μια πολυ καλη επενδυση οπου μπορεις να αγορασεις και φακους αργοτερα. Για αναμνησεις τυπου "τα παιδακια μου", "ο γαμος μου", "ταξιδι εξωτερικο" κλπ δεν θα βασιζομουν σε κανενα κινητο.

Σαν νέος χρήστης mirrorless εδώ και ένα μήνα --και εδώ και ακόμη ενός εξαμήνου και βάλε διαβάσματος και πειραματισμού με manual στο κινητό για να εξεικοιωθώ με τα 3-4 βασικά πραγματάκια που απαιτεί το manual-- επιβεβαιώνω πως ναι μεν με το κινητό θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες, αλλά μια καλή φωτογραφική μηχανή πάντα θα βγάζει καλύτερες και χωρίς μετριότητες.

Πραγματικά όμως είναι χαοτική η διαφορά, ακόμα ακόμα συγκρίνοντας προσεγμένο manual ενός smartphone με ένα αυτόματο από μια καλή compact ή και από μία μέτρια mirrorless...

HTC 10 auto

34272044522_e2c2456988_z.jpg2017-05-03_08-31-34 by finn2k1, on Flickr

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Htc 10 Auto

34048705470_36b92441c9_c.jpgIMAG1753 by Guardian, on Flickr

33623410253_4c38e3229b_c.jpgIMAG1758 by Guardian, on Flickr

34273966342_5e4b76d785_c.jpgIMAG1763 by Guardian, on Flickr

34273949872_21b261803f_c.jpgIMAG1768 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σαν νέος χρήστης mirrorless εδώ και ένα μήνα --και εδώ και ακόμη ενός εξαμήνου και βάλε διαβάσματος και πειραματισμού με manual στο κινητό για να εξεικοιωθώ με τα 3-4 βασικά πραγματάκια που απαιτεί το manual-- επιβεβαιώνω πως ναι μεν με το κινητό θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες, αλλά μια καλή φωτογραφική μηχανή πάντα θα βγάζει καλύτερες και χωρίς μετριότητες.

Πραγματικά όμως είναι χαοτική η διαφορά, ακόμα ακόμα συγκρίνοντας προσεγμένο manual ενός smartphone με ένα αυτόματο από μια καλή compact ή και από μία μέτρια mirrorless...

ετσι ειναι, απο τοτε που το γυρισα σε μηχανη το κινητο επιασε αραχνες φωτογραφικα :p κακα τα ψέμματα επαφη δεν υπαρχει...οποτε οποιος θελει ποιοτικο αποτελεσμα καλο ειναι να επενδυσει σε καποια μηχανη, τωρα αν επιμενει σε κινητο, για παιδια και γενικα προσωπα δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο τα nexus,pixel κλπ ειδικα σε indoor καταστασεις που χρησιμοποιει γρήγορο κλείστρο και πιανεις και την κινηση στις περισσότερες των περιπτώσεων

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι λέτε;

Οτι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω ισχύει.

Αν μου περίσσευαν χρήματα θα πήγαινα και εγώ στην πιο πρακτική ποιοτική λύση, εκτός κινητού, που να ήταν "γρήγορη" και "μαζεμένη".

Οταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου "πυροβολούσα" συνέχεια. Με μία SLR, και μία καλή σχετικά για τα τότε δεδομένα compact Panasonic.

Αλλά προσωπικά τουλάχιστον, δεν συνέχισα με την ίδια συχνότητα, ειδικά από τη στιγμή που οι κάμερες των κινητών βελτιώνονταν. Δεν θα φτάσουν με τίποτα το "βάθος" των DSLRs/mirrorless, αλλά αν δεν είσαι και πολύ "φανατικός" της φωτογραφίας ένα καλό καμεροτηλέφωνο είναι η μόνη λύση.

Μετά το καλύτερο στα πορτραίτα 6p, θα είχε νόημα να πας μόνο σε Pixel με τη λογική του πιο "γρήγορου". Σε ποιότητα στατικού πορτραίτου δε νομιζω να δεις διαφορές. Ισως στο video μόνο. Αλλά είναι πανάκριβο, και δω θα γυρίσεις πάλι σε δίλλημα: ότι με τα λεφτά που κοστίζει το Pixel αγοράζεις μία καλή mirrorless και σου μένουν και πολλά ρέστα....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...