Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Η ρακετα οκ ..φαινεται για "αγορι", τα μπαλακια να ειναι tretorn και να βαζεις αντιηλιακο :p

Lol..

Αυτό δεν το έπιασα. :p

Για τα άλλα έχεις δίκιο. Γενικά ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω πολύ με την κάμερα. Αλλά με έχει εντυπωσιάσει απίστευτα η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της. Αυτή με τη ρακέτα πχ τα είχε αφήσει η κοπέλα πάνω στην πέτρα και λίγο πριν τα πάρει για να παίξουμε είδα το κάδρο, το φωτογράφησα και το αποτέλεσμα το είδα μετά σπίτι.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν το έπιασα. :p

Για τα άλλα έχεις δίκιο. Γενικά ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω πολύ με την κάμερα. Αλλά με έχει εντυπωσιάσει απίστευτα η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της. Αυτή με τη ρακέτα πχ τα είχε αφήσει η κοπέλα πάνω στην πέτρα και λίγο πριν τα πάρει για να παίξουμε είδα το κάδρο, το φωτογράφησα και το αποτέλεσμα το είδα μετά σπίτι.

Ευχαριστώ.

Αγορι= κορυφαίες ρακέτες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

S7 edge, Auto, point and shoot με κόντρα τον ήλιο...

27352643231_33a32a9be3_c.jpg2016-06-03_12-57-40 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

S7 edge auto

26817466153_8f56f60c85_c.jpg2016-06-03_01-13-04 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vlasismiriagos

Ενα συντομο προλογο πριν τις φωτο!

Δεν ειχα καμια επαφη με τη φωτογραφια εως πριν λιγες μερες που παρακολουθω εδω το νημα και ξεκινησα να πειραματιζομαι..

Η αληθεια ειναι πως εχω απογοητευτει λιγο με τη συσκευη μου σε σχεση με τις φωτογραφιες που βλεπω απο αλλες συσκευες εδω αλλα ισως φταιει και η απειρια μου..

Λοιπον Huawei P8:

IMG_20160602_201939

IMG_20160525_212327

Παρατηρησεις, προτασεις δεκτες!! :)

Δεν ειχα καμια επαφη με τη φωτογραφια εως πριν λιγες μερες που παρακολουθω εδω το νημα και ξεκινησα να πειραματιζομαι..

Η αληθεια ειναι πως εχω απογοητευτει λιγο με τη συσκευη μου σε σχεση με τις φωτογραφιες που βλεπω απο αλλες συσκευες εδω αλλα ισως φταιει και η απειρια μου..

Λοιπον Huawei P8:

IMG_20160602_201939

IMG_20160525_212327

είναι πολυ καλές, αλλά σκοτεινές.. για την πρώτη λογικό, αλλά η δεύτερη πως βγήκε τοσο σκοτεινή με τόσο μεγάλο κλείστρο;

Λοιπον Huawei P8:

IMG_20160602_201939

IMG_20160525_212327

πως την εβγαλες τη δευτερη? μηπως εβαλες καμια απο τις επιλογες που εχει ...star trace, light trails Και τετοια?

είναι πολυ καλές, αλλά σκοτεινές.. για την πρώτη λογικό, αλλά η δεύτερη πως βγήκε τοσο σκοτεινή με τόσο μεγάλο κλείστρο;

Στη δευτερη εχει ενα mode η καμερα "Βελτιστη νυχτερινη ληψη" λεγεται το επελεξα και το αφησα να κανει τα κουμαντα του :P ενω εγω προσπαθουσα οσο πιο πολυ να το κραταω σταθερο μιας και το ειχα ακουμπησει στα καγκελα!

Νομιζω δεν εχει και απ τις καλυτερες καμερες απ'οσα διαβαζω αλλα θα ηθελα σιγα σιγα να την φερω στα ορια της με τη βοηθεια σας γιατι μεχρι στιγμης μονο με auto εβγαζα κ απογοητευομουν!

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως την εβγαλες τη δευτερη? μηπως εβαλες καμια απο τις επιλογες που εχει ...star trace, light trails Και τετοια?

Την εβγαλα με την επιλογη "Βελτιστη νυχτερινη ληψη" που εχει η μαμα εφαρμογη της καμερας!!

ε? εγω γιατί βλέπω πολύ θορυβο? :hypno:

μηπως κοιταξες και με τι iso ειναι;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μηπως κοιταξες και με τι iso ειναι;

με μπερδευεις..δεν καταλαβαινω την ερώτηση tbh!

με μπερδευεις..δεν καταλαβαινω την ερώτηση tbh!

θα στο πω πιο απλα ...σου φαινεται πολυς ο θορυβος για το iso που εχει τραβηχτει η φωτο;

θα στο πω πιο απλα ...σου φαινεται πολυς ο θορυβος για το iso που εχει τραβηχτει η φωτο;

α! οχι...η απορία μου ειναι πως ο bill βλέπει "σχεδόν ανύπαρκτο" θορυβο, ενώ αντικειμενικά η photo εχει πολυ noise. Μαλλον δεν θα την είδε σε zoom / full screen απο το flickr.

Λοιπον Huawei P8:

Την ίδια απογοήτευση έφαγα και εγώ με το "αδερφακι" του P8, το G8, για το οποίο νόμιζα ότι είχαν την ίδια κάμερα..νομίζω παντως ότι έχουν "σχεδόν" την ίδια κάμερα.

Βάζοντας λοιπόν διπλα διπλα φωτογραφίες του huawei g8 και του xiaomi redmi note 3 pro δισπιστωσα μία τεράστια διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και στο μεγεθος των αρχείων. Ωραία λέω, πολύ καλές οι φωτογραφίες του G8 και πολλά MB......έλα όμως που οι καλές και οι "μεγάλες" δεν ήταν του G8, αλλά του άλλου, του "φτηνιαρη" Κινεζου....:blink:

Μου πέσαν τα μουτρα...:cry:

Προσπάθησα με third party εφαρμογή, με την οποία αυξησα την "jpeg quality" από το 85 στο 100%....κάτι έγινε....απο 1,5 MB το μεγεθος αυξήθηκε σε 3,0 MB, αλλά τελικά τζιφος. Θεαματική βελτίωση δεν υπήρξε.

Ο φθηνιαρης Κινεζος λοιπον, έβγαζε φωτογραφίες που τα αρχεία τους κυμαίνονταν σταθερά απο 8-10 MB :blink: :blink: :blink: και σαφώς καλύτερης ποιότητας, ανάλυσης κ.λ.π. :cry:

Μην αγχωνεσαι λοιπόν...:D....απόλυτα "φυσιολογικό" είναι αυτό που παρατηρείς...:X :wacko: :lol: :dash:

Υ.Γ. αλήθεια, τι μεγέθους είναι οι φωτό που φτιάχνει το P8 ??

Edited by demakhs

α! οχι...η απορία μου ειναι πως ο bill βλέπει "σχεδόν ανύπαρκτο" θορυβο, ενώ αντικειμενικά η photo εχει πολυ noise. Μαλλον δεν θα την είδε σε zoom / full screen απο το flickr.

ανυπαρκτος σιγουρα δεν ειναι, εχει θορυβο, εμενα η ενσταση μου ειναι στο "πολυ". Θεωρω οτι ο θορυβος ειναι νορμαλ για 900 σχεδον iso, δεδομενου οτι το 5χ δεν κανει επιθετικο nr, για να διατηρει λεπτομερεια

Την ίδια απογοήτευση έφαγα και εγώ με το "αδερφακι" του P8, το G8, για το οποίο νόμιζα ότι είχαν την ίδια κάμερα..νομίζω παντως ότι έχουν "σχεδόν" την ίδια κάμερα.

Βάζοντας λοιπόν διπλα διπλα φωτογραφίες του huawei g8 και του xiaomi redmi note 3 pro δισπιστωσα μία τεράστια διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και στο μεγεθος των αρχείων. Ωραία λέω, πολύ καλές οι φωτογραφίες του G8 και πολλά MB......έλα όμως που οι καλές και οι "μεγάλες" δεν ήταν του G8, αλλά του άλλου, του "φτηνιαρη" Κινεζου....:blink:

Μου πέσαν τα μουτρα...:cry:

Προσπάθησα με third party εφαρμογή, με την οποία αυξησα την "jpeg quality" από το 85 στο 100%....κάτι έγινε....απο 1,5 MB το μεγεθος αυξήθηκε σε 3,0 MB, αλλά τελικά τζιφος. Θεαματική βελτίωση δεν υπήρξε.

Ο φθηνιαρης Κινεζος λοιπον, έβγαζε φωτογραφίες που τα αρχεία τους κυμαίνονταν σταθερά απο 8-10 MB :blink: :blink: :blink: και σαφώς καλύτερης ποιότητας, ανάλυσης κ.λ.π. :cry:

Μην αγχωνεσαι λοιπόν...:D....απόλυτα "φυσιολογικό" είναι αυτό που παρατηρείς...:X :wacko: :lol: :dash:

Το ότι είναι περισσότερα MB μια φωτογραφία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερη από μια με λιγότερα MB. Κάποιες φωτο που είχα τραβήξει προσωπικά με G8 και P8, διέφεραν ελάχιστα στην ποιότητα, με του Ρ8 να κερδίζει. Με το xiaomi note που λες δεν έχω τραβήξει προσωπικά φωτογραφίες, αλλά από δείγματα που έχω δει νομίζω υπερέχουν σε ποιότητα τόσο το G8 όσο και το P8.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Δεν θα το κανα θέμα εάν δεν ήταν σημαντική η διαφορά.

Δυστυχώς είναι.

Ολα είναι απλά μαθηματικά και συνήθως οι αριθμοί λένε την αληθεια....

Ουτε καν πλησιαζουν, όχι να υπερέχουν κιόλας.

Τραβούσα φωτο με το ένα, την ίδια ακριβώς με το άλλο, τις περνουσα στον υπολογιστή κ ετριβα τα μάτια μου...από το κλάμα που ριχνα..

Αλλαζα ρυθμίσεις, ενεργοποιουσα HDR, απενεργοποιούσα HDR, τραβούσα, περνουσα, πάλι κλάμα....

Μέχρι και 2-3 ρομ άλλαξα στο G8...τα ίδια χάλια.

Τελικά οι αριθμοί έλεγαν την αλήθεια.

Edited by demakhs

Leeco le 2 X620

27344906746_731e4ec568_b.jpgIMG_20160531_202339 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Αυτοματο και μονο του διαλεξε και iso και shutter.....προσεξτε ποσο καθαρα φαινονται τα παντα μεσα πο το τζαμι στο βαθος τα παντα....

Μιλαμε για 180 ευρω τηλεφωνο!

27136945000_1afbe843ef_b.jpgIMG_20160602_114056 by Vasileios Kallioras, on Flickr

27314428492_7fd71e04d8_b.jpgIMG_20160602_114630 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Leeco le 2 X620

Αυτοματο και μονο του διαλεξε και iso και shutter.....προσεξτε ποσο καθαρα φαινονται τα παντα μεσα πο το τζαμι στο βαθος τα παντα....

Αν ταιριαξουν οι συνθηκες στο φωτισμο μεσα-εξω ολα ετσι θα δειχνουν.

(υποθετωντας οτι την τραβηξες οντως 20.30 η ωρα).

Αν ηταν μεσημερι (με ηλιοφανεια εε) τα πραματα θα ηταν διαφορετικα.

Το p8 εχει σιγουρα χειροτερη καμερα απο το rmn 3 pro και το οποιο (χιαομι) ειναι περιπου ιδιου επιπεδου με το ανωθεν letv .

Με ενα μεσο ορο θα ελεγα γυρο στα 5mb!!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου φαινεται θα "σχολασει" το P8 και θα παιξει μπαλα xiaomi :P

Δε θυμαμαι ποιο παλικαρι ειχε το redmi note 2 που ανεβαζε συχνα εδω στο νημα θυμαμαι ομως οτι δεν αστειευοταν η κινεζαρα οταν εβγαζε φωτο, ιδιως οι βραδυνες του ηταν πολυ πολυ καλες!!!!

Leeco le 2 X620

Πολύ καλές. Αν η ποιότητα είναι καλή και σε low light conditions, τότε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η letv!

Το p8 εχει σιγουρα χειροτερη καμερα απο το rmn 3 pro και το οποιο (χιαομι) ειναι περιπου ιδιου επιπεδου με το ανωθεν letv .

Δεν θα το κανα θέμα εάν δεν ήταν σημαντική η διαφορά.

Δυστυχώς είναι.

Ολα είναι απλά μαθηματικά και συνήθως οι αριθμοί λένε την αληθεια....

Ουτε καν πλησιαζουν, όχι να υπερέχουν κιόλας.

Τραβούσα φωτο με το ένα, την ίδια ακριβώς με το άλλο, τις περνουσα στον υπολογιστή κ ετριβα τα μάτια μου...από το κλάμα που ριχνα..

Αλλαζα ρυθμίσεις, ενεργοποιουσα HDR, απενεργοποιούσα HDR, τραβούσα, περνουσα, πάλι κλάμα....

Μέχρι και 2-3 ρομ άλλαξα στο G8...τα ίδια χάλια.

Τελικά οι αριθμοί έλεγαν την αλήθεια.

Κάπου είχα διαβάσει ότι η xiaomi δεν έβαζε τις ίδιες κάμερες σε όλα τα rmn 3 pro, οπότε αν ισχύει αυτό ισως δείγματα φώτο διαφέρουν από κινητό σε κινητό γιατί αυτά που είχα δει εδώ και σε άλλα νήματα πριν καιρό, ενώ η ποιότητα ήταν καλή, δεν τη θεώρησα τόσο καλη όσο λετε, ειδικά τα χρωματα είχαν θέμα.

Φίλε demakhs εφόσον το έψαξες τόσο πολύ δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, άλλωστε το G8 έχει την ίδια τιμή. Αλλά μην πιστεύεις πάντα στους αριθμούς...βλέπε Greek statistics... ;)

Πάντως αυτό με τα MB δεν είναι full proof κριτήριο όπως είπα και πιο πάνω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Με ενα μεσο ορο θα ελεγα γυρο στα 5mb!!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου φαινεται θα "σχολασει" το P8 και θα παιξει μπαλα xiaomi :P

Δε θυμαμαι ποιο παλικαρι ειχε το redmi note 2 που ανεβαζε συχνα εδω στο νημα θυμαμαι ομως οτι δεν αστειευοταν η κινεζαρα οταν εβγαζε φωτο, ιδιως οι βραδυνες του ηταν πολυ πολυ καλες!!!!

Χαχαχαχχαχα. Δεν αστειευοταν για!! Το redmi note 2 φοβερό κινητό σε όλα ειδικά για τα λεφτα του. Με είχε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο! :)

Στάλθηκε από το LG G4 Red μου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...