junglist Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Πολύ ανάλυση για πράγματα που έχουμε πει τόσες φορές. Δεν βρίσκεις στην ελληνική αγορά σε καλή τιμή, γιατί απλά δεν υπάρχουν. Δεν χρειαζόταν να το ψάξεις τόσο. Αρκούσε να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ. Για τα άλλα που λες Επίσης έχουμε δώσει απάντηση σε προηγούμενα ποστ. Ποιες είναι οι καλές από Κίνα και ότι η εφαρμογή Mi Home και Yi Home της ΧΙΑΟΜΙ κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Τέλος γιατί έχεις κόλλημα με την κάρτα μνήμης; Τι είναι τόσο βασικό; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός. Εάν δεν θες να απαντήσεις, απλά μην απαντάς... Εάν έχεις σκοπό να απαντήσεις, διάβασε καλύτερα το post μου... Πού το βλέπεις το κόλλημα με την κάρτα μνήμης;;; Στο ότι λέω πως αν είναι να πάρω κάτι ακριβότερο, θέλω και αυτό το χαρακτηριστικό;;; Λες ότι το ποιές είναι καλές έχει απαντηθεί. Πλην εσού που λες για την xiaomi (την οποία κάποιοι εδώ μέσα απορρίπτουν λόγω app), την Yi και την digoo m2 (αν την λέω καλά), δεν διάβασα άλλες εναλλακτικές... Σε κάθε περίπτωση, εγώ ξαναρωτάω γιατί δεν ξέρω. Αν ήξερα, δεν θα έχανα χρόνο ρωτώντας... Edited August 6, 2017 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πριν κανά μήνα μου ήρθε η ιδέα για αγορά ip camera και.. Εδώ μέσα διάβασα και για αυτή, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον: http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U--Edition-YI--Home-Camera-HD-720p-Smart-WiFi-IP-Camera-Night-Vision--Motion-Detection--Video-Monitor-IP--Network-Surveillance--Home-security---White-365045.html Την γνώμη σας λοιπόν και τα φώτα σας ..... Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν σας κούρασα! Για την συγκεκριμένη (έχω 2 από αυτές) έχω ξανααναφερθεί σε προηγούμενα post μου και δεν χρειάζεται να λέω ξανά ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα αναφέρω μόνο ότι πριν λίγες μέρες έκανα babysitting (δηλαδή παρακολουθούσα ένα μωρό που κοιμόταν) από 150 χλμ μακριά ! Επι 3+ ώρες η κάμερα συμπεριφέρθηκε άψογα και αποτελεσματικά - και το μωρό το ίδιο :D - και δεν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο και να ξυπνήσω το άτομο που κοιμόταν δίπλα του... :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Για την συγκεκριμένη (έχω 2 από αυτές) έχω ξανααναφερθεί σε προηγούμενα post μου και δεν χρειάζεται να λέω ξανά ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα αναφέρω μόνο ότι πριν λίγες μέρες έκανα babysitting (δηλαδή παρακολουθούσα ένα μωρό που κοιμόταν) από 150 χλμ μακριά ! Επι 3+ ώρες η κάμερα συμπεριφέρθηκε άψογα και αποτελεσματικά - και το μωρό το ίδιο :D - και δεν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο και να ξυπνήσω το άτομο που κοιμόταν δίπλα του... :rolleyes: Τα έχω διαβάσει τα post σου. Όντως, είναι αξιόλογη κάμερα. Αλλά θεωρώ σημαντική την έλλειψη δυνατότητας παρακολούθησης μέσω Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Τα έχω διαβάσει τα post σου. Όντως, είναι αξιόλογη κάμερα. Αλλά θεωρώ σημαντική την έλλειψη δυνατότητας παρακολούθησης μέσω Η/Υ. Πράγματι δεν έχει αυτή την δυνατότητα, αλλά ειλικρινά δεν μου έχει λείψει αφού είτε μέσω του κινητού μου είτε μέσω του τάμπλετ (IPad) κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Από την άλλη η σταθερότητα της κάμερας, η ευκολία εγκατάστασης, η ποιότητα εικόνας, η ευκολία διαμοιρασμού σε άλλες συσκευές (κινητά ή ταμπλετ), η δυνατότητα minisd και η αξιόπιστη και σταθερή εφαρμογή της (app) με τις αστραπιαίες ειδοποιήσεις καταγραφής κίνησης και η εύκολη δυνατότητα να βλέπεις καταγεγραμμένες κινήσεις (στην minisd) γέρνουν πολύ την ζυγαριά υπέρ της.... :) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πράγματι δεν έχει αυτή την δυνατότητα, αλλά ειλικρινά δεν μου έχει λείψει αφού είτε μέσω του κινητού μου είτε μέσω του τάμπλετ (IPad) κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Από την άλλη η σταθερότητα της κάμερας, η ευκολία εγκατάστασης, η ποιότητα εικόνας, η ευκολία διαμοιρασμού σε άλλες συσκευές (κινητά ή ταμπλετ), η δυνατότητα minisd και η αξιόπιστη και σταθερή εφαρμογή της (app) με τις αστραπιαίες ειδοποιήσεις καταγραφής κίνησης και η εύκολη δυνατότητα να βλέπεις καταγεγραμμένες κινήσεις (στην minisd) γέρνουν πολύ την ζυγαριά υπέρ της.... :)Σε συνδυασμό με την τιμή της πάντα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο για την παρακάτω; https://m.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_621914.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 καλησπερα. λογω του οτι μετακομιζω σε νεο σπιτι, σκεφτηκα να βαλω και μαι καμερα να παιζει οταν λειπω και αμα δει κινηση κτλ να μου στελνει ειδοποιηση. Αρχικα ειπα να δοκιμασω να παρω ενα raspberry pi zero που ναι και φτηνο, να παρω και την καμερα του με υπερυθρες και να στησω ετσι τη φαση. ειναι μια καλη επιλογη, αλλα αμα βαλεις ολα τα παρελκομενα, θα φτασεις το 70αρι τελικα. (και καποια feautures που θα θελα δεν θα τα εχει). οποτε σκεφτηκα μηπως παρω μαι ετοιμη καμερουλα που να τα κανει ολα σε ενα και οικονομικα να συμφερει. Διαβασα το παρων θρεντ αλλα επειδη θελω συγκεκριμενα πραγματα δεν ξερω αν κανουν ολες Απαιτησεις: -χαμηλη τιμη. κατω απο 70 αν γινεται (αν δε μπορει να συμβει αυτο, προτεινετε μου την πιο φτηνη Vfm) -καλη καμερα με νυχτερινη ληψη και ηχειο - μικροφωνο για να μπορω να μιλαω και να με ακουνε -να μπορει να στελνει ειδοποιησεις (οταν ανιχνευσει κινηση ή ηχο) αμεσα μεσω ιμειλ (και οχι μεσω εφαρμογης. δεν εχω αντροιντ ή ios. ναι καλα καταλαβατε εχω windows phone) -να μπορω να μπαινω απο τον μπροουσερ του κινητου μου και να βλεπω ριαλ ταιμ φιντς -να καταγραφει οταν δει κινηση ή ανιχνευσει ηχο, σε sd ή σε κλαουντ. καπου τελοσπαντων -να μπορει να σεταριστει χωρις να χρειαζεται να εχω αντροιντ κινητο (ειπαμε εχω γουιντοουζ φον). αν μπορει να συνδεθει μεσω πισι την πρωτη φορα και να σεταριστει, ολα κομπλε -προφανως να μπορει να συνδεθει σε wifi αυτα μπορω να σκεφτω μεχρι στιγμης. ο πιο μεγαλος περιορισμος νομιζω ειναι η ελειψη αντροιντ κινητου απο μερους μου, αλλιως εχουν αναφερθει ηδη καποια μοντελα που ολα τα αλλα τα κανουν. αυτα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 .............. αυτα μπορω να σκεφτω μεχρι στιγμης. ο πιο μεγαλος περιορισμος νομιζω ειναι η ελειψη αντροιντ κινητου απο μερους μου, αλλιως εχουν αναφερθει ηδη καποια μοντελα που ολα τα αλλα τα κανουν. αυτα. ευχαριστω Προσωπικά δεν έχει τύχη να δω ούτε μια κάμερα που να έχει εφαρμογή για windows phone και αμφιβάλω αν κάποιος κατασκευαστής καμερών επενδύσει σε κάτι τέτοιο δεδομένου ότι τα windows phone πάνε για εξαφάνιση... Άρα λογικά προσανατολίσου μόνο για κάμερα που να έχεις πρόσβαση από pc αλλά και να σετάρεται από pc. Για το μπάτζετ που βάζεις το θεωρώ απίθανο να βρεις κάτι... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 καλησπερα. λογω του οτι μετακομιζω σε νεο σπιτι, σκεφτηκα να βαλω και μαι καμερα να παιζει οταν λειπω και αμα δει κινηση κτλ να μου στελνει ειδοποιηση. Αρχικα ειπα να δοκιμασω να παρω ενα raspberry pi zero που ναι και φτηνο, να παρω και την καμερα του με υπερυθρες και να στησω ετσι τη φαση. ειναι μια καλη επιλογη, αλλα αμα βαλεις ολα τα παρελκομενα, θα φτασεις το 70αρι τελικα. (και καποια feautures που θα θελα δεν θα τα εχει). οποτε σκεφτηκα μηπως παρω μαι ετοιμη καμερουλα που να τα κανει ολα σε ενα και οικονομικα να συμφερει. Διαβασα το παρων θρεντ αλλα επειδη θελω συγκεκριμενα πραγματα δεν ξερω αν κανουν ολες Απαιτησεις: -χαμηλη τιμη. κατω απο 70 αν γινεται (αν δε μπορει να συμβει αυτο, προτεινετε μου την πιο φτηνη Vfm) -καλη καμερα με νυχτερινη ληψη και ηχειο - μικροφωνο για να μπορω να μιλαω και να με ακουνε -να μπορει να στελνει ειδοποιησεις (οταν ανιχνευσει κινηση ή ηχο) αμεσα μεσω ιμειλ (και οχι μεσω εφαρμογης. δεν εχω αντροιντ ή ios. ναι καλα καταλαβατε εχω windows phone) -να μπορω να μπαινω απο τον μπροουσερ του κινητου μου και να βλεπω ριαλ ταιμ φιντς -να καταγραφει οταν δει κινηση ή ανιχνευσει ηχο, σε sd ή σε κλαουντ. καπου τελοσπαντων -να μπορει να σεταριστει χωρις να χρειαζεται να εχω αντροιντ κινητο (ειπαμε εχω γουιντοουζ φον). αν μπορει να συνδεθει μεσω πισι την πρωτη φορα και να σεταριστει, ολα κομπλε -προφανως να μπορει να συνδεθει σε wifi αυτα μπορω να σκεφτω μεχρι στιγμης. ο πιο μεγαλος περιορισμος νομιζω ειναι η ελειψη αντροιντ κινητου απο μερους μου, αλλιως εχουν αναφερθει ηδη καποια μοντελα που ολα τα αλλα τα κανουν. αυτα. ευχαριστωΦιλική συμβουλή. Άλλαξε σε Android και όλα τα προβλήματά σου θα λυθούν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Φιλική συμβουλή. Άλλαξε σε Android και όλα τα προβλήματά σου θα λυθούν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted φιλε δεν εχεις αδικο. αμα υπηρχε φτηνουλι κινητο αντροιντ, με την καμερα του lumia 950 θα εκανα τη μεταβαση αλλα δεν. οποτε αν μπορω να δω το λαιβ στριμινγκ απο μπροουσερ, και μπορει να μου στελνει ιμειλ η καμερα εχοντας κανει το σεταρισμα απο πισι, ειμαστε καλα. δε μπορει να μην υπαρχει καμια...ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επιτέλους !! Πρόσβαση πλέον για τις YI κάμερες και από PC ή Mac !! Το εγκατέστησα στο pc της δουλειάς, με λειτουργικό windows XP (:( ) και δουλεύει μια χαρά !! https://www.yitechnology.com/yi-home-pc-app Επίσης μόλις κυκλοφόρησε και η outdoor 1080p κάμερα της YI ! https://www.yitechnology.com/yi-outdoor-camera Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 καποιος εχει χακαρει την ip camera μου sricam η εταιρια μπαινει σαν θεατης και την κανει οτι θελει καλα πως γινεται αυτο;; εχω username password κανονικα ειναι λιγο φρικιαστικο ετσι; δουλευει λογικα με cloud γιατι δεν εχω επιλογη local network οπως σε μια escam που την δουλευω μονο ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 καποιος εχει χακαρει την ip camera μου sricam η εταιρια μπαινει σαν θεατης και την κανει οτι θελει καλα πως γινεται αυτο;; εχω username password κανονικα ειναι λιγο φρικιαστικο ετσι; δουλευει λογικα με cloud γιατι δεν εχω επιλογη local network οπως σε μια escam που την δουλευω μονο ετσι Φρικιαστικό σίγουρα... Τώρα το πως γίνεται αυτό, όλα γίνονται !! Αν θελήσει κάποιος να χακάρει είτε το pc, είτε την κάμερα είτε whatever, αν είναι αρκούντως ικανός και "αξίζεις" τον κόπο του... θα το κάνει ! Διευκρίνησε μόνο (αν θες) πως έχεις καταλάβεις το χακάρισμα της κάμερας. Όταν λες "την κάνει ότι θέλει" τι εννοείς ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 επειδη μπορει να κινηθει η καμερα, την κινει πλεον την εκανα ρεσετ και ξαναλαξα κωδικους προς το παρων κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 καποιος εχει χακαρει την ip camera μου sricam η εταιρια μπαινει σαν θεατης και την κανει οτι θελει καλα πως γινεται αυτο;; εχω username password κανονικα ειναι λιγο φρικιαστικο ετσι; δουλευει λογικα με cloud γιατι δεν εχω επιλογη local network οπως σε μια escam που την δουλευω μονο ετσι Αν πρόκειται για κινεζοκάμερα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Δυστυχώς με τέτοια θέματα ασφάλειας είμαι πάντα καχύποπτος όταν κάτι έχει προέλευση από Κίνα. Δεν θέλω να σε πανικοβάλω αλλά για εσωτερική χρήση ποτέ δεν θα έπαιρνα κινέζικη κάμερα για λόγους ιδιωτικότητας. Για διαδρόμους πολυκατοικίας ή εξωτερικές κάμερες δεν θα είχα πρόβλημα. Παλιά αγόρασα μια κάμερα από το Ali μάρκας SANNCE. Λειτουργούσε μόνο μέσω cloud και είχε και εφαρμογή της κακιάς ώρας για Android. Στις οδηγίες έλεγε δήθεν ότι ενεργοποιείται κατ'εντολή του χρήστη που συνδέεται μέσω του app ή εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η ενημέρωση αφού αντιληφθεί το λογισμικό της κάμερας κίνηση. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι από τότε που έβαλα την κάμερα το bandwidth στο router αυξομειωνόταν και έτρωγε upload σε άκυρες στιγμές. Δοκίμασα να το ψάξω παραπάνω αλλά επειδή την πήρα με κουπόνι αρκετά φθηνά δεν με ένοιαξε και την παράτησα μέχρι που την χρειάστηκε φίλος για το γκαράζ και του την χάρισα. Από δω και πέρα προτιμώ μόνο επώνυμες κάμερες και για έλεγχο από απόσταση με βόλεψε το tinyCam Monitor. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Λογικά κλασσική κινεζοκαμερα με ξεχασμένο μέσα guest account η ακόμη καλητερα με embedded Spyware οπος περισσότερες (ειδικά στην Κίνα κάτι τέτοιο επιβάλετε από το κράτος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αν πρόκειται για κινεζοκάμερα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Δυστυχώς με τέτοια θέματα ασφάλειας είμαι πάντα καχύποπτος όταν κάτι έχει προέλευση από Κίνα. Δεν θέλω να σε πανικοβάλω αλλά για εσωτερική χρήση ποτέ δεν θα έπαιρνα κινέζικη κάμερα για λόγους ιδιωτικότητας. Για διαδρόμους πολυκατοικίας ή εξωτερικές κάμερες δεν θα είχα πρόβλημα. Παλιά αγόρασα μια κάμερα από το Ali μάρκας SANNCE. Λειτουργούσε μόνο μέσω cloud και είχε και εφαρμογή της κακιάς ώρας για Android. Στις οδηγίες έλεγε δήθεν ότι ενεργοποιείται κατ'εντολή του χρήστη που συνδέεται μέσω του app ή εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η ενημέρωση αφού αντιληφθεί το λογισμικό της κάμερας κίνηση. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι από τότε που έβαλα την κάμερα το bandwidth στο router αυξομειωνόταν και έτρωγε upload σε άκυρες στιγμές. Δοκίμασα να το ψάξω παραπάνω αλλά επειδή την πήρα με κουπόνι αρκετά φθηνά δεν με ένοιαξε και την παράτησα μέχρι που την χρειάστηκε φίλος για το γκαράζ και του την χάρισα. Από δω και πέρα προτιμώ μόνο επώνυμες κάμερες και για έλεγχο από απόσταση με βόλεψε το tinyCam Monitor. Sent from my CUBOT_MANITO using TapatalkΟπότε όλες οι Κινεζικές έχουν θέμα ασφαλείας; Ακόμα και οι ΧΙΑΟΜΙ που είναι από τις πιο γνωστές; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Οπότε όλες οι Κινεζικές έχουν θέμα ασφαλείας; Ακόμα και οι ΧΙΑΟΜΙ που είναι από τις πιο γνωστές; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk φανταζομαι οχι, δεν βαζουμε ολα τα κινεζικα στο ιδιο καλαθι. παντως, γενικα δεν θα χρησιμοποιουσα cloud για την ιδιωτικη μου ζωη στο σπιτι. σε κανα γκαραζ οπως λενε παραπανω, εισοδο πολυκατοικιας κλπ κομπλε. Local backup, και δυσκολο password (γραματα - αριθμους - συμβολα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Οπότε όλες οι Κινεζικές έχουν θέμα ασφαλείας; Ακόμα και οι ΧΙΑΟΜΙ που είναι από τις πιο γνωστές; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΗ XIAOMI που αναφέρεις δεν είναι noname brand. Υπάρχουν ένα σορό κινεζιες που βγάζουν ένα καλούπι και έρχεται ο οποιοσδήποτε και βάζει απλά το δικό του λογότυπο για να φτιάξει ένα brand. Η SANNCE που ανάφερα είναι μία από αυτές. Επιλογές κάνει ο καθένας, ωστόσο εγώ πλέον σε θέματα ασφάλειας είμαι τέρμα καχύποπτος με τις αγορές από Κίνα ειδικά όσον αφορά μάρκες άγνωστες. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Η XIAOMI που αναφέρεις δεν είναι noname brand. Υπάρχουν ένα σορό κινεζιες που βγάζουν ένα καλούπι και έρχεται ο οποιοσδήποτε και βάζει απλά το δικό του λογότυπο για να φτιάξει ένα brand. Η SANNCE που ανάφερα είναι μία από αυτές. Επιλογές κάνει ο καθένας, ωστόσο εγώ πλέον σε θέματα ασφάλειας είμαι τέρμα καχύποπτος με τις αγορές από Κίνα ειδικά όσον αφορά μάρκες άγνωστες. Sent from my CUBOT_MANITO using TapatalkΔεν είναι θέμα no name αν συσκευή δεν είναι για ευρωπαϊκή αγορά σχεδόν συγουρο να έχει βάση νόμου (της Κίνας) hard-coded account για να έχει πρόσβαση ηβκηβερνιση τους και ένας θεός ξέρει ποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μιας και ανοιξαμε την κουβέντα, τι κίνδυνοι ασφαλείας υπάρχουν εκτός από το να χακαρει κάποιος τη συσκευή? Πιο συγκεκριμένα, Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση και σε δεδομένα μέσω του WiFi ή δεδομένα του κινητού μιας και όλες σχεδόν τις συσκευές αυτές τις χειριζόμαστε από κινητό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δεν είναι θέμα no name αν συσκευή δεν είναι για ευρωπαϊκή αγορά σχεδόν συγουρο να έχει βάση νόμου (της Κίνας) hard-coded account για να έχει πρόσβαση ηβκηβερνιση τους και ένας θεός ξέρει ποιοςΘα συμφωνήσω με όσα έγραψες. Γενικά είμαι κατά των σεναρίων συνωμοσίας ωστόσο αρκετά από όσα έγραψες στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί. Κάτι παρόμοιο διαπίστωσα και με το κινητό από το οποίο γράφω αυτή τη στιγμή αλλά τέλος πάντων. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και ανοιξαμε την κουβέντα, τι κίνδυνοι ασφαλείας υπάρχουν εκτός από το να χακαρει κάποιος τη συσκευή? Πιο συγκεκριμένα, Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση και σε δεδομένα μέσω του WiFi ή δεδομένα του κινητού μιας και όλες σχεδόν τις συσκευές αυτές τις χειριζόμαστε από κινητό? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΑν ο άλλος έχει εγκατεστημένο spyware σε λειτουργικό κινητού ή έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης από μια κάμερα, μπορεί άνετα να παρακολουθεί, να καταγράφει ότι πληκτρολογείς, να καταγράφει τις συνήθειες σου και ότι συνεπάγεται αυτό. Π.χ. στο κινητό μου (Cubot Manito) υπήρχε εξαρχής εγκατεστημένο spyware και το έχω καταγράψει στο αντίστοιχο νήμα. Στην κάμερα του φίλου παραπάνω αντιλήφθηκε ότι είχε πρόσβαση κάποιος άλλος. Γενικά οι περιπτώσεις είναι αρκετές και καλό θα είναι να μην κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια μας. Όχι οτι θα γίνει σώνει και καλά κάτι κακό αλλά προτιμότερο είναι να προλαμβάνουμε παρά να ψάχνουμε τελευταία στιγμή τί πήγε στραβά. Sorry αν ξέφυγα από το θέμα. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Θα συμφωνήσω με όσα έγραψες. Γενικά είμαι κατά των σεναρίων συνωμοσίας ωστόσο αρκετά από όσα έγραψες στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί. Κάτι παρόμοιο διαπίστωσα και με το κινητό από το οποίο γράφω αυτή τη στιγμή αλλά τέλος πάντων. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ο άλλος έχει εγκατεστημένο spyware σε λειτουργικό κινητού ή έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης από μια κάμερα, μπορεί άνετα να παρακολουθεί, να καταγράφει ότι πληκτρολογείς, να καταγράφει τις συνήθειες σου και ότι συνεπάγεται αυτό. Π.χ. στο κινητό μου (Cubot Manito) υπήρχε εξαρχής εγκατεστημένο spyware και το έχω καταγράψει στο αντίστοιχο νήμα. Στην κάμερα του φίλου παραπάνω αντιλήφθηκε ότι είχε πρόσβαση κάποιος άλλος. Γενικά οι περιπτώσεις είναι αρκετές και καλό θα είναι να μην κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια μας. Όχι οτι θα γίνει σώνει και καλά κάτι κακό αλλά προτιμότερο είναι να προλαμβάνουμε παρά να ψάχνουμε τελευταία στιγμή τί πήγε στραβά. Sorry αν ξέφυγα από το θέμα. Sent from my CUBOT_MANITO using TapatalkΔεν είναι σενάρια είναι επισιμη οδηγεία από την κυβέρνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δηλαδή για να καταλάβω και να συμπληρώσω τα κενά μου... εγώ έχω 4 κάμερες, 3 της Yi και μια της Xiaomi. Όλες φυσικά συνδεδεμένες με το wi-fi του σπιτιού μου (οι 3 Αθήνα και η 4η στο εξοχικό) και φυσικά με τα δικά τους passwords. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Όταν λέμε "λειτουργία μέσω cloud" τι ακριβώς εννοούμε ? είναι άσχετο με την σύνδεση στο w-fi του σπιτιού ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts