Jump to content

Web camera για παρακολούθηση

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταύρο καλησπέρα..πάνε πάρε μια doogee απο το banggood ..Είναι πολύ καλές και φθηνές..Εγώ xiaomi δεν ξαναπερνω..

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργο μάλλον εννοείς τις κάμερες Digoo. Από πλευράς app πως τα πάνε αυτές ? Είναι σταθερό, πρακτικό ? για δώσε info :)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Φίλε dimgeo, μπορείς να μου δώσεις link με την κάμερα της Digoo που προτείνεις, ώστε να το μελετήσω και να προχωρήσω σε παραγγελία??

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, πουλάω στο κουτί του την κάμερα Xiaomi Mijia 1080p Smart Camera στα 30€ (αγορά από Κίνα στα ~ € 40), καθώς ως αρχάριος χρήστης απέτυχα να την εγκαταστήσω. Έχει πολύ καλά Specs και πιθανολογώ ότι κάποιος πιο έμπειρος χρήστης που γνωρίζει τα στοιχειώση με το θέμα θα καταφέρει να την εγκαταστήσει.

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Για μένα αυτό που κάνει την διαφορά είναι το λογισμικό των καμερών και των εφαρμογών που τις συνοδεύουν. Η κάμερα που χρησιμοποιώ τώρα είναι μια χαρά σε θέμα ευκρίνειας αλλά η ειδοποίηση του motion detection alarm δεν προσφέρει ασφάλεια. Προσωπικά χρειάζομαι άμεση ενημέρωση όταν υπάρξει κίνηση στο χώρο οπότε ψάχνω κάποια δοκιμασμένη λύση.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Για μένα αυτό που κάνει την διαφορά είναι το λογισμικό των καμερών και των εφαρμογών που τις συνοδεύουν. Η κάμερα που χρησιμοποιώ τώρα είναι μια χαρά σε θέμα ευκρίνειας αλλά η ειδοποίηση του motion detection alarm δεν προσφέρει ασφάλεια. Προσωπικά χρειάζομαι άμεση ενημέρωση όταν υπάρξει κίνηση στο χώρο οπότε ψάχνω κάποια δοκιμασμένη λύση.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως είπα και σε προηγούμενο post έχω εμπειρία (αρκετών μηνών πλέον) μόνο από Yi και Xiaomi κάμερες. Εχω 3 κάμερες της Yi, 2 σταθερές 720p και μια 1080 Dome και στο θέμα λογισμικού και άμεσης ενημέρωσης είμαι 100% ικανοποιημένος. Αντίθετα απο την μοναδική Xiaomi που έχω, μια μικρή σταθερή 1080p, ενώ στο θέμα ποιότητας εικόνας διαπρέπει, στο θέμα λογισμικού, καταγραφής (στην mikroSD κάρτα) και ενημέρωσης πάσχει σε απελπιστικό βαθμό. Δεν γνωρίζω όμως αν οι πιο ακριβές Xiaomi έχουν το ίδιο λογισμικό...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Γιώργο μάλλον εννοείς τις κάμερες Digoo. Από πλευράς app πως τα πάνε αυτές ? Είναι σταθερό, πρακτικό ? για δώσε info :)

Την καμερα αυτη την εχω βαλει σε ενα φιλο και πραγματικα εντυπωσιάστηκα. Απο αποψη app δεν ειναι κορυφη αλλα εχει δυνατοτητες.

Πχ στελνει notification οταν βλεπει κινηση ή ακουσει καποιο ηχο, μπορεις να δεις τι εχει καταγραψει(αν εχεις βαλει sd καρτα)

Εχω δει και καλυτερα app αλλα για 15 ευρω δεν το συζητω ειναι μια χαρα.Επισης βλεπεις μια λιστα με ολες τις κινησεις που εγιναν στο χωρο και αλλα διαφορα.

Επισης εχει δυνατοτητα 2 way radio.Δηλαδη σαν θυροτηλέφωνο

Θαύμα!! Η κάμερα εγκαταστάθηκε με επιτυχία, το app έχει τα απολύτως βασικά, θα μπορούσε να έχει και περισσότερα..

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο (Harmon17) για την αμέριστη βοήθεια του, χωρίς αυτόν θα πάλευα ακόμη!!

Θαύμα!! Η κάμερα εγκαταστάθηκε με επιτυχία, το app έχει τα απολύτως βασικά, θα μπορούσε να έχει και περισσότερα..

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο (Harmon17) για την αμέριστη βοήθεια του, χωρίς αυτόν θα πάλευα ακόμη!!

Μπράβο φίλε, χαίρομαι που τα κατάφερες ! Η επιμονή σου δικαιώθηκε, η δική μου συμβολή αντικειμενικά ήταν ελάχιστη. Εύχομαι να την χαρείς ! :)

Stay alive, keep riding

Χάρης

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος πως ρυθμίζω την αμφίδρομη επικοινωνία? Ενώ μπορώ να μιλήσω και να με ακούσουν στο χώρο, όπου εγκατέστησα την Xiaomi Mijia 1080p camera, δεν μπορώ να ακούσω τις απαντήσεις ομιλούντων. Πατάω στο σύμβολο του μεγαφώνου, αλλά τζίφος.

Ήρθε και η δικιά μου κάμερα από Gearbest.

Θα την στήσω το απόγευμα να δω αν είναι όλα οκ.9c342ea8e9af152a42ff819f9e6bed9e.jpg

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλορίζικη φίλε η νέα σου κάμερα.. όταν την στήσεις πες μας σε παρακαλώ πως ενεργοποίησες την αμφίδρομη επικοινωνία (έχουμε το ίδιο λογισμικό), γιατί εγώ δεν μπορώ να ακούσω, ενώ με ακούνε στο χώρο.

Καλορίζικη φίλε η νέα σου κάμερα.. όταν την στήσεις πες μας σε παρακαλώ πως ενεργοποίησες την αμφίδρομη επικοινωνία (έχουμε το ίδιο λογισμικό), γιατί εγώ δεν μπορώ να ακούσω, ενώ με ακούνε στο χώρο.
Λοιπόν έπαθα πλάκα.

Σεταριστηκε αμέσως, παρόλο τα κινέζικα που μιλούσε. Η παλιά 720 με ζοριζε κάποιες φορές κατά την εγκατάσταση.

Και μάλιστα το μενού είναι όλο στα αγγλικά στο Mi Home.

Άρα τι γραφόταν εδώ μέσα ότι είναι όλα κινέζικα και δεν βγαίνει άκρη.

Ήχο ακούω κανονικοτατα.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Ήχο πως ακούς? Εμένα μόνο με ακούνε..Τι ρύθμιση επιλέγεις, μπορείς να ανεβάσεις φωτο σε παρακαλώ?

Τελικά και η δική μου σεταρίστηκε σε ένα λεπτό, αφού ειχα κάνει λάθος στην γλώσσα "εγκατάστασης" (ειχα επιλέξει USA αντί του σωστού Mainland China).

Ήχο πως ακούς? Εμένα μόνο με ακούνε..Τι ρύθμιση επιλέγεις, μπορείς να ανεβάσεις φωτο σε παρακαλώ?

Τελικά και η δική μου σεταρίστηκε σε ένα λεπτό, αφού ειχα κάνει λάθος στην γλώσσα "εγκατάστασης" (ειχα επιλέξει USA αντί του σωστού Mainland China).

Τον ήχο τον βρήκες τελικά;

Amazon Fire stick 4k max

:D:D

Όχι φίλε μου, για αυτό σε ρωτάω.. Που είναι η σχετική ρύθμιση, τι πατάω?

:D:D

Όχι φίλε μου, για αυτό σε ρωτάω.. Που είναι η σχετική ρύθμιση, τι πατάω?

Δες το βελάκιb9551560315fa00a6ca65abad3822931.jpg

Amazon Fire stick 4k max

Το ηχείο πατάω και εγώ για να φύγει η σίγαση, αλλά δεν ανταποκρίνεται.. Ίσως κάνω κάτι λάθος σχετικά με την εφαρμογή του Mi Home ή ίσως φταίει κάποια ρύθμιση στους ήχους του κινητού μου..θα το δώ ξανά..

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!

Guest metaxasmetaxas

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να αγορασω μια wifi camera για να την τοποθετησει στο μαγαζι του ενας φιλος μου και να παρακολουθει τον κυριως χωρο του μαγαζιου αλλα και το εργαστηριο του.

Να εχει τη δυνατοτητα σε πραγματικο χρονο να κινειται δεξια-αριστερα , πανω-κατω μεσω καποιου προγραμματος και να μπορει να παρακολουθει απο το android κινητο του η απο το σπιτι του με το pc.

να εχει αμφιδρομο ηχο, να εχει δυνατοτητες καταγραφης.

Υπαρχει η δυνατοτητα να γινει η αγορα μεσω paypal απο καποιο κινεζικο μαγαζι.

Θα παρακαλουσα οποιος εχει χρησιμοποιησει καποια καμερα με αυτες τις δυνατοτητες και εχει μεινει ικανοποιημενος απο τα χαρακτηριστικα της και την ευκολια της εγκαταστασης και της απομακρυσμενης λειτουργιας της και "οχι" απο τον ιδιο χωρο που θα τοποθετηθει , αφου αυτο ειναι το ζητουμενο να μπορει ανα πασα στιγμη να παρακολουθει τι γινεται απο το σπιτι του, να μου προτεινει καποια-ες.

Επειδη θα αναλαβω εγω να την τοποθετησω και να του δειξω πως να τη χρησιμοποιει ελπιζω να αποφυγω δυσκολιες στην εγκατασταση της και τη λειτουργια της και να μην τα "ακουσω"

Η τιμη της να κυμαινεται απο 40€-80€.

Η ευχρηστη απομακρυσμενη λειτουργια της ειναι το πιο σημαντικο ωστε καποιος που εινα ασχετος με τη τεχνολογια με καποιες υποδειξεις να του ειναι ευκολο να τη χρησιμοποιει.

Ευχαριστω

Υποψιν διαβασα ολα τα ποστ. Ευχαριστω

Κατά την γνώμη μου, αυτό που θέλεις και στην τιμή που το θέλεις είναι εδώ

http://promotion.geekbuying.com/promotion/yi_mid-year_sale?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=lily&utm_term=yimidyearsale

Yi 1080p Dome camera, 62,18€ από αξιόπιστο e-shop.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς εκτός απο πρόσβαση απο pc

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Χάρης

Χαιρετώ την παρέα, θέλω να βάλω στον χώρο της επιχείρησης μου, 4 καμέρες σύνολο. 2 εσωτερικού χώρου και 2 εξωτερικού (αδιάβροχες). Όλες να είναι IP για να μη τραβάω καλώδια.

Τώρα θα ήθελα τις συμβουλές σας μιας και οι προσφορές που πήρα από κάποιες εταιρείες εδώ στην επαρχία είναι απαγορευτικές.

Είναι καλύτερα να πάρω 2 σταθερές για το εσωτερικό και να τις βάλω σε γωνίες για να πιάνουν όλο τον χώρο ή να βάλω 2 περιστρεφόμενες στο κέντρο κάθε δωματίου; Ο συνολικός χώρος είναι 150τ.μ.

Θα ήθελα όλες να λειτουργούν κάτω από το ίδιο application σε Windows PC και Android smartphone.

Προφανώς αγορά από Ελλάδα για να κοπεί τιμολόγιο.

Ευχαριστώ πολύ,

Βασίλης

129026.png?1640591734

Guest metaxasmetaxas
Κατά την γνώμη μου, αυτό που θέλεις και στην τιμή που το θέλεις είναι εδώ

http://promotion.geekbuying.com/promotion/yi_mid-year_sale?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=lily&utm_term=yimidyearsale

Yi 1080p Dome camera, 62,18€ από αξιόπιστο e-shop.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς εκτός απο πρόσβαση απο pc

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτη τη camera. https://allday.gr/shop/lampes/kameres-sinagermi/asyrmati-kamera-ip-esoterikou-chorou-nychterini-lipsi-yav-220/ Επειδη το βιαζεται τελικα και δεν προλαβαινω να κοιταξω για εξωτερικο, αυτη η καμερα εχει καλα χαρακτηριστικα,? δν ζηταω υπερβολες στην εικονα, κτλ, να συνδεεται ευκολα και να μπορει να περιστρεφεται μεσω εφαρμογης κτλ.

Αν υπαρχει κανενα ελληνικο site που να εχει μια τετοια καμερα και με φθηνοτερη τιμη απο αυτη που βρηκα , παρακαλω οποιος μπορει ας μου το αναφερει. σε 1-2 μερες πρεπει να κανω τη παραγγελια γιατι μετα απο μερικες μερες αναχωρω για εξωτερικο και αντε να βρει ατομο να του την ρυθμισει και να του δειξει τα κολπα.

Ευχαριστω

Χαιρετώ την παρέα, θέλω να βάλω στον χώρο της επιχείρησης μου, 4 καμέρες σύνολο. 2 εσωτερικού χώρου και 2 εξωτερικού (αδιάβροχες). Όλες να είναι IP για να μη τραβάω καλώδια.

Τώρα θα ήθελα τις συμβουλές σας μιας και οι προσφορές που πήρα από κάποιες εταιρείες εδώ στην επαρχία είναι απαγορευτικές.

Είναι καλύτερα να πάρω 2 σταθερές για το εσωτερικό και να τις βάλω σε γωνίες για να πιάνουν όλο τον χώρο ή να βάλω 2 περιστρεφόμενες στο κέντρο κάθε δωματίου; Ο συνολικός χώρος είναι 150τ.μ.

Θα ήθελα όλες να λειτουργούν κάτω από το ίδιο application σε Windows PC και Android smartphone.

Προφανώς αγορά από Ελλάδα για να κοπεί τιμολόγιο.

Ευχαριστώ πολύ,

Βασίλης

για επιχειρηση θα προτεινα να βάλεις κατι σοβαρο με καταγραφη σε σκληρο δισκο και οχι παιχνιδι.

τροφοδοσια πως θα κανεις αφου δεν θα τραβηξεις καλωδια;

Ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτη τη camera. https://allday.gr/shop/lampes/kameres-sinagermi/asyrmati-kamera-ip-esoterikou-chorou-nychterini-lipsi-yav-220/ Επειδη το βιαζεται τελικα και δεν προλαβαινω να κοιταξω για εξωτερικο, αυτη η καμερα εχει καλα χαρακτηριστικα,? δν ζηταω υπερβολες στην εικονα, κτλ, να συνδεεται ευκολα και να μπορει να περιστρεφεται μεσω εφαρμογης κτλ.

Αν υπαρχει κανενα ελληνικο site που να εχει μια τετοια καμερα και με φθηνοτερη τιμη απο αυτη που βρηκα , παρακαλω οποιος μπορει ας μου το αναφερει. σε 1-2 μερες πρεπει να κανω τη παραγγελια γιατι μετα απο μερικες μερες αναχωρω για εξωτερικο και αντε να βρει ατομο να του την ρυθμισει και να του δειξει τα κολπα.

Ευχαριστω

εχεις υποψη απο ddns,κλπ ιστοριες;
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ευχαριστω

Κάμερα 2ης κατηγορίας και πανάκριβη.

Από Κίνα θα είχε την μισή τιμή.

Ρώτησες αν την έχει και σε στοκ;

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλήμερα! Θελω να πάρω την yi dome αλλά θέλω να την βρω από ευρωπαϊκή αποθήκη και να είναι η ευρωπαϊκή έκδοση της. Έχετε κάποιο λινκ για να δω;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:D

Για Κινέζικο e-shop με ευρωπαϊκή αποθήκη που να έχει την Yi Dome δεν βρήκα κάτι...

Υπάρχει στην Ελλάδα αλλά δεν βλέπω να την έχει ετοιμοπαράδοτη. Τσεκάρισε το...

http://safesales.gr/%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82--security/xiaomi-yi-dome-home-camera-eu-(hd-360%C2%B0-wifi-ip-%CE%9D%CF%85%CF%87%CF%84-%CE%9B%CE%AE%CF%88%CE%B7-%CE%91%CE%BD-%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-msd)--%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE/1567

Επίσης υπάρχει και αυτό το Ελληνικό κατάστημα αλλά οι τιμές του είναι άστα να πάνε...

https://www.shopitnow.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82

Stay alive, keep riding

Χάρης

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν κανά μήνα μου ήρθε η ιδέα για αγορά ip camera και λόγω του ότι δεν είχα ασχοληθεί ξανά, σκέφτηκα να κινηθώ στην εγχώρια αγορά. Άλλωστε, λόγω άγνοιας, θεωρούσα ότι με κάποια βασική θα ήμουν ok ως προς αυτά που ήθελα (ειδοποίηση για ανίχνευση κίνησης και παρακαλούθηση σε πραγματικό χρόνο). Έτσι, έδωσα 25€ και πήρα αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/6814194/TP-LINK-NC200.html

Είδα, λοιπόν, ότι έχει αρκετά θετικά όπως τα 3 χρόνια εγγύηση, τον ανιχνευτή κίνησης με την άμεση αποστολή e-mail ειδοποίησης, την εύχρηστη εφαρμογή για android, την αντίστοιχα εύκολη εφαρμογή για PC, την επιλογή του τρόπου σύνδεσης (ασύρματα ή ενσύρματα) και την δυνατότητα παρακολούθησης μέσω browser (πλην firefox).

Όμως, αφού την εγκατέστησα, διαπίστωσα ότι η ουσιαστικά ανύπρκτη νυχτερινή λήψη είναι σημαντικό μείον, ενώ τόσο η ανάλυση vga, όσο και η έλλειψη θύρας για κάρτες μνήμης, είναι μειονεκτήματα που θα μπορούσα να τα αποφύγω. Έτσι, την επέστρεψα και πλέον ψάχνω για άλλη...

Επειδή ήταν αρκετά εύχρηστη η εφαρμογή της, κοίταξα για κάποια της ίδιας εταιρίας όπως οι παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/6950266/TP-LINK-NC220.html

https://www.skroutz.gr/s/9287156/TP-LINK-NC230.html

https://www.skroutz.gr/s/7974203/TP-LINK-NC250.html

Ζητούμενο η ευχρηστία, αλλά 50€ για ανάλυση vga και 65€ για ανάλυση 720p, ενώ δεν έχει ούτε θύρα για κάρτα μνήμης, μου φαίνονται πολλά χρήματα...

Από ελληνική αγορά και στα 40€ βρίσκεις στα 720p την παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/systhmata-asfaleias/ip-cameras/Turbo-X-IP-Camera-IIPC-720-Cube-S1.htm

Αλλά η εφαρμογή της διαβάζω ότι έχει τα χάλια της...

Κοιτάω και προς Κίνα. Ενδεικτικά:

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_622626.html

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_621914.html

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_603958.html

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_330683.html

https://www.banggood.com/Digoo-DG-MYQ-Cloud-Storage-720P-WIFI-Night-Vision-Smart-Home-Security-IP-Camera-Monitor-p-1180858.html?rmmds=search

Όμως, για τις περισσότερες εφαρμογές διαβάζω τραγικά σχόλια, πλην της εφαρμογής "Yoosee", που χρησιμοποιούν η δεύτερη και η τρίτη από τις παραπάνω.

Κάποιες σαν αυτή απορρίφθηκαν:

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_620813.html

αφενός μεν γιατί γράφει το κατάστημα ότι δεν δουλεύει στην Ευρώπη, αφετέρου δε επειδή ψάχνω κάτι τύπου plug' n' play και με βάση όσα διάβασα οι εν λόγω κάμερες μόνο τέτοιες δεν είναι!

Εδώ μέσα διάβασα και για αυτή, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον:

http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U--Edition-YI--Home-Camera-HD-720p-Smart-WiFi-IP-Camera-Night-Vision--Motion-Detection--Video-Monitor-IP--Network-Surveillance--Home-security---White-365045.html

Την γνώμη σας λοιπόν και τα φώτα σας ως προς τα εξής:

1) Να παίξω από Ελλάδα και εάν ναι, προς τα πού να κινηθώ (ελάχιστα ζητούμενα: max 50€, νυχτερινή λειτουργία, ανίχνευση κίνησης με ειδοποίηση, εύχρηστη εφαρμογή για android);

2) Αν πάω προς Κίνα, υπάρχει κάποια με ethernet και δυνατότητα παρακολούθησης από PC; Εάν όχι και πω ότι τα παρακάμπτω, ποιά προτείνετε;

3) H Tp-Link που είχα πάρει δεν χρειάστηκε κάποια ρύθμιση στο router. Υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστούν, όμως, κάτι τέτοιο οι κινέζικες (π.χ. άνοιγμα θύρας ή αλλαγή πρωτοκόλλου ασφαλείας ασύρματου δικτύου);

4) Στο Play Store βλέπω διάφορες εφαρμογές για κάμερες που δείχνουν universal. Υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί π.χ. η x κινέζικη κάμερα και με την y εφαρμογή ή αποκλειστικά και μόνο με αυτήν που αναφέρει ο κατασκευστής της;

Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν σας κούρασα!

Edited by nikkal