alextrela Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Διαθέσιμο για προ παραγγελία και στο γερμανικο Amazon και στα 3 χρώματα. http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Display-Ultrapixel-Android/dp/B01E610DEQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1461609575&sr=8-5&keywords=HTC+10 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Η συσκευή μου αρέσει αν η μπαταρία,κάμερα του είναι στα ίδια επίπεδα με του s7 flat θα περάσει σίγουρα από τα χέρια μου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς,αυτό θέλω να δω κι εγώ. Οπως επίσης και το πως θα κάθεται στο χέρι. Το ασημί μαύρο με δελεάζει.το σκέτο μαύρο δεν φέρει καμία διαφορετικότητά.ενα μαύρο κινητό απλά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ένας φίλος θα έρθει τον Ιούνιο από Αμερική. Δε ξέρω τι θα κάνω. Πάντως το μαύρο είναι κλασάτο. Το Ασημι μαύρο είναι κάτι διαφορετικό όμως. Θα αλλάξω γνώμη άλλες τριάντα φορες μάλλον. Επειδή θίγεις το θέμα του χρώματος να πω ότι το μαύρο θα είναι πιο ευπαθές. Κάθε χτύπημα, κάθε σημάδι θα είναι συνέχεια εκεί να σου τη δίνει. Το ασήμι μαύρο αν και μοιάζει με iPhone 3GS δε θα σου δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια μετά έρχεται και το θέμα της εγγύησης. Αν είχα δυνατότητα ελεύθερης επιλογής πάντως με κανονική εγγύηση θα πήγαινα στο ασημί μαύρο λόγω αντοχής. Βέβαια μιλάμε για χρήση χωρίς θήκη όπου έχει και ουσία το χρώμα. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν το μαύρο έχει την επικάλυψη που είχε το (black & slate) iPhone 5 που ξέφτιζε με το παραμικρό τότε θα είναι πρόβλημα. Ελπίζω να μην είναι έτσι, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα το έχουν προβλέψει αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Επειδή θίγεις το θέμα του χρώματος να πω ότι το μαύρο θα είναι πιο ευπαθές. Κάθε χτύπημα, κάθε σημάδι θα είναι συνέχεια εκεί να σου τη δίνει. Το ασήμι μαύρο αν και μοιάζει με iPhone 3GS δε θα σου δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια μετά έρχεται και το θέμα της εγγύησης. Αν είχα δυνατότητα ελεύθερης επιλογής πάντως με κανονική εγγύηση θα πήγαινα στο ασημί μαύρο λόγω αντοχής. Βέβαια μιλάμε για χρήση χωρίς θήκη όπου έχει και ουσία το χρώμα. Σημασία έχει ότι το κινητό σπέρνει και είμαι σίγουρος ότι όταν το πιάσουμε στα χερια μας θα είναι δέκα φορες καλύτερο από τις φωτογραφίες. Ότι έπαθα και με το M7 πριν τρία χρονια όταν το άνοιξα και είπα μέσα μου,ρε τους ***** τι κάνανε :D Όχι πολύ, αλλα παρα πολύ σημαντικό ρολο έπαιξε στην επιλογή μου για το Δέκα το ότι έχει touch κουμπί. Αν ήτανε όπως του S7 Edge θα έτρωγε άκυρον με τη μια. Αυτή η αηδία αίσθηση του πατημένου κουμπιού δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Edited April 26, 2016 by Imperia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σημασία έχει ότι το κινητό σπέρνει και είμαι σίγουρος ότι όταν το πιάσουμε στα χερια μας θα είναι δέκα φορες καλύτερο από τις φωτογραφίες. Ότι έπαθα και με το M7 πριν τρία χρονια όταν το άνοιξα και είπα μέσα μου,ρε τους ***** τι κάνανε :D Όχι πολύ, αλλα παρα πολύ σημαντικό ρολο έπαιξε στην επιλογή μου για το Δέκα το ότι έχει touch κουμπί. Αν ήτανε όπως του S7 Edge θα έτρωγε άκυρον με τη μια. Αυτή η αηδία αίσθηση του πατημένου κουμπιού δεν αναπληρώνεται με τίποτα. ετσι ακριβως κ ο λογος που δεν πηγα στο s6-s7,δεν μπορω με τπτ αυτο το κουμπι.το touch button δουλευει τελεια στο a9,εξισου κ στο 10αρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν και είναι καθαρά θέμα γούστου, πλέον το hardware home button και εγώ δεν το προτιμώ. Για να μη μιλήσω για περιστατικό κατόχου S7 edge με προβληματικό button με τζόγο που με συγκεκριμένο πάτημα έμενε κολλημένο μέσα. :X Τέλος πάντων, θεωρητικά δείχνει πολύ καλό πλέον το 10, ελπίζουμε να βγει και απροβλημάτιστο και λογικά θα πάει καλά στην αγορά μετά από τόσο καιρό πια για την HTC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν το μαύρο έχει την επικάλυψη που είχε το (black & slate) iPhone 5 που ξέφτιζε με το παραμικρό τότε θα είναι πρόβλημα. Ελπίζω να μην είναι έτσι, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα το έχουν προβλέψει αυτό. Στο μαυρο Μ7 πάντως δεν είχε τέτοια θέματα. Ελπίζω να είναι κι εδώ το ίδιο. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μου έστειλε η HTC mail πως η παραγγελία πλέον ετοιμάζεται..yaaay...:p:D ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και είναι καθαρά θέμα γούστου, πλέον το hardware home button και εγώ δεν το προτιμώ. Για να μη μιλήσω για περιστατικό κατόχου S7 edge με προβληματικό button με τζόγο που με συγκεκριμένο πάτημα έμενε κολλημένο μέσα. :X Του 10 ειναι capacitive το "button/finger"..:rolleyes: Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ετσι ακριβως κ ο λογος που δεν πηγα στο s6-s7,δεν μπορω με τπτ αυτο το κουμπι.το touch button δουλευει τελεια στο a9,εξισου κ στο 10αρι. + οτι ειναι αισθητά πιο γρηγορο απο το S7/Edge στο ξεκλειδωμα [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν και είναι καθαρά θέμα γούστου, πλέον το hardware home button και εγώ δεν το προτιμώ. Για να μη μιλήσω για περιστατικό κατόχου S7 edge με προβληματικό button με τζόγο που με συγκεκριμένο πάτημα έμενε κολλημένο μέσα. :X Τέλος πάντων, θεωρητικά δείχνει πολύ καλό πλέον το 10, ελπίζουμε να βγει και απροβλημάτιστο και λογικά θα πάει καλά στην αγορά μετά από τόσο καιρό πια για την HTC. Εγώ πάντως θα προτιμούσα καθόλου button να μην είχε. Οπως στις προηγούμενες σειρές και τα gestures να παίζουν το κυρίαρχο ρόλο εντός της συσκευής. Και αποτύπωμα πίσω η στα πλαγιά να πήγανε η παρόμοια λειτουργία αλά Windows Hello. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Htc 10 battery life review http://www.androidauthority.com/htc-10-battery-life-review-689418/ Edited April 26, 2016 by marios_ch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Htc 10 battery life review http://www.androidauthority.com/htc-10-battery-life-review-689418/ Είναι λίγο χειρότερο λένε από το s7 με τον 820 λογικά ακόμα μεγαλύτερη διαφορά με τον exynos πιστεύω να μην ισχύει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Htc 10 battery life review http://www.androidauthority.com/htc-10-battery-life-review-689418/ Αναμενόμενα θα το χαρακτήριζα. Απλά ούτε κρύο ουτε ζέστη είναι και στο μέσο όρο και κατώτερη από πολλές ανταγωνιστικές προτάσεις και φετινές και περσινές ναυαρχιδες. Η 2k ιδιαίτερα σε LCD τεχνολογία με 3000 είναι δεν βοηθάνε καθόλου. Σίγουρα ανώτερες επιδόσεις σε σχέση με άλλες 2k LCD προτάσεις, αλλά με 1080 θα ήταν πολύ καλύτερα. http://arstechnica.com/gadgets/2016/04/huawei-p9-review-camera-design-software/ http://s32.postimg.org/jhb3m0a85/baterry.png OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εγώ πάντως θα προτιμούσα καθόλου button να μην είχε. Οπως στις προηγούμενες σειρές και τα gestures να παίζουν το κυρίαρχο ρόλο εντός της συσκευής. Και αποτύπωμα πίσω η στα πλαγιά να πήγανε η παρόμοια λειτουργία αλά Windows Hello. Δικιο εχεις alex..αλλα τουλαχιστον δεν παιζεις "λοττο"εαν σου κατσει συσκευη χωρις τζογο στο home button,προσωπικα σε s7 edge ειχε τζογο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Δικιο εχεις alex..αλλα τουλαχιστον δεν παιζεις "λοττο"εαν σου κατσει συσκευη χωρις τζογο στο home button,προσωπικα σε s7 edge ειχε τζογο. Προσωπικά Γιώργο σε 2 σερί edge συσκευές ηταν άψογο το home button. Εξ ούτε τα αγοράζω από Amazon να εχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση στραβης :p Οταν εχεις καεί φυσάς και το γιαούρτι που λέμε. Αλλα προτιμώ την υλοποίηση της HTC που δεν χρειάζεται να πατάς το home button. Το να το ακουμπάς απλα και να ξυπνάει ειναι πιο φιλικό και εύχρηστο. Ουδέποτε fun του home button ήμουν απλα επειδή καλύπτει αλλα κριτήρια καλύτερα οι Κορεάτες τους επέλεγα. Οχι ότι όλα ειναι ειδυλλιακά. Και το glossy φινίρισμα ουδέποτε το συμπάθησα και το θεωρώ στα μείον.(βέβαια με ένα skin λύνεται το θεμα) Edited April 27, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αλλα προτιμώ την υλοποίηση της HTC που δεν χρειάζεται να πατάς το home button. Το να το ακουμπάς απλα και να ξυπνάει ειναι πιο φιλικό και εύχρηστο. Το ίδιο ακριβώς έχει κάνει και η OnePlus με το OnePlus 2. Στην πράξη είναι ωραία η αίσθηση να ξεχωρίζει το home button χωρίς να χρειάζεται πάτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αναμενόμενα θα το χαρακτήριζα. Απλά ούτε κρύο ουτε ζέστη είναι και στο μέσο όρο και κατώτερη από πολλές ανταγωνιστικές προτάσεις και φετινές και περσινές ναυαρχιδες. Η 2k ιδιαίτερα σε LCD τεχνολογία με 3000 είναι δεν βοηθάνε καθόλου. Σίγουρα ανώτερες επιδόσεις σε σχέση με άλλες 2k LCD προτάσεις, αλλά με 1080 θα ήταν πολύ καλύτερα. http://arstechnica.com/gadgets/2016/04/huawei-p9-review-camera-design-software/ http://s32.postimg.org/jhb3m0a85/baterry.png Αν τελικά και στην πράξη ισχύει κάτι τέτοιο τότε μέρα με βαριά χρήση το τηλέφωνο δυστυχώς δεν θα βγάζει... Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα παιδιά... Υ/Σ Αφού θυσιαζει που θυσιαζει το πάχος της συσκευής η HTC, χάθηκε ο κόσμος να βάλει μια μεγαλύτερη μπαταρία??? Nikos from s7 edge Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Το ότι συγκρίνουν ένα κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα με συσκευές που έχουν βγει εδώ και καιρό (και φυσικά έχουν πάρει τα ανάλογα updates-διορθώσεις λογισμικού) με ξεπερνάει. Φίλος μου έχει το s7 και εγώ με το m8 1 χρόνου κινητό στα χέρια μου με custom rom και έχω καλύτερη αυτονομία από αυτόν. Στάλθηκε από το HTC One M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 27, 2016 by teosard http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Φίλος μου έχει το s7 και εγώ με το m8 1 χρόνου κινητό στα χέρια μου με custom rom και έχω καλύτερη αυτονομία από αυτόν. Και πάλι... δεν μπορείς να συγκρίνεις την αυτονομία μεταξύ συσκευών όταν η μία έχει stock rom και η άλλη custom rom. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αν τελικά και στην πράξη ισχύει κάτι τέτοιο τότε μέρα με βαριά χρήση το τηλέφωνο δυστυχώς δεν θα βγάζει... Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα παιδιά... Υ/Σ Αφού θυσιαζει που θυσιαζει το πάχος της συσκευής η HTC, χάθηκε ο κόσμος να βάλει μια μεγαλύτερη μπαταρία??? Nikos from s7 edge Νίκο τα έγραψα και παραπάνω. Μειον 30% από το s7 edge σου το ελαχιστο η αλλιώς όσο χρειάζεται για να χάνεις οριακά τη μερα. Διαλεγεις και παιρνεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Νίκο τα έγραψα και παραπάνω. Μειον 30% από το s7 edge σου το ελαχιστο η αλλιώς όσο χρειάζεται για να χάνεις οριακά τη μερα. Διαλεγεις και παιρνεις... που εγραψες αυτα τα στοιχεια με τα screenshots ; δεν μπορω να τα βρω :( Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 που εγραψες αυτα τα στοιχεια με τα screenshots ; δεν μπορω να τα βρω :( Θα τα έχεις και τα screenshots Δημήτρη, μην ανησυχείς. Τα facts είναι facts, μας αρέσει δε μας αρέσει. Από 25-35% SOT υπολογίζω .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Θα τα έχεις και τα screenshots Δημήτρη, μην ανησυχείς. Τα facts είναι facts, μας αρέσει δε μας αρέσει. Από 25-35% SOT υπολογίζω .. δεν ανησυχω καθολου 35% κατω απο το edge... μαλιστα. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής και τις πρώτες αναφορές από xda πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή στις 5.2 ίντσες θα περιμένω τα πρώτα review από τα παιδιά που το έχουν παραγγείλει στο forum αλλά νομίζω ξεκάθαρα ότι το 10 στις 5.2 και το edge στις 5.5 θα είναι οι καλύτερες επιλογές . iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts