navi55 Δημοσιεύτηκε January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2016 Bluboo Xfire 2 http://gizmonews.eu/wp-content/uploads/2016/01/bluboo-xfire2-colors-01-774x514.jpg 5.0" HD 1280*720 IPS, Capacitive touch screen MT6580 Quad core CPU,1.2GHz Android 5.1 OS, 1GB RAM +8GB ROM Dual Cameras, front camera 5.0MP back camera 8.0MP Dual SIM Card Dual Standby Support 3G/WIFI/Bluetooth/Multi-language 2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA850/2100MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ομορφη εμφανιση. Πισω μεταλο και το πιο φθηνο σμαρτφον με φινγκερπριντ ID, οπως ισχυριζεται η εταιρεια. Θεωρω οτι θα πουλησει. Η αγορα εγινε ηδη.:D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τελικά είναι τρικαρτο? Όντως πολύ ωραίο σε εμφάνιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Όπως γράφει στην περιγραφή είναι Dual SIM. Η τρίτη υποδοχή είναι για την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τωρα (και για ποσο ακομα δεν ξερω),στα 59.99$ στο Gearbest.Μολις το βαλετε στο καλαθι βγαινει η τιμη αυτη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Όπως γράφει στην περιγραφή είναι Dual SIM. Η τρίτη υποδοχή είναι για την κάρτα μνήμης. Κι εδώ γιατί λέει triple sim? http://blog.bluboo.com.cn/global-first-5-0-inch-triple-sim-phone-bluboo-xfire-2-revealed-its-time-to-change-the-world/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κι εδώ γιατί λέει triple sim? http://blog.bluboo.com.cn/global-first-5-0-inch-triple-sim-phone-bluboo-xfire-2-revealed-its-time-to-change-the-world/ Πιο κατω δεξια, αμα δεις, το αλλαζει. Πιστευω οτι αμα ηταν τριπλ θα ειχε ανεβει στην ταρατσα και θα το φωναζε! :lol: Οποτε.... Επιμενω οτι θα πουλησει! Ειδικα αμα η καμερα του λεει κατι τις . Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostako Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Κι εδώ γιατί λέει triple sim? http://blog.bluboo.com.cn/global-first-5-0-inch-triple-sim-phone-bluboo-xfire-2-revealed-its-time-to-change-the-world/ Σύμφωνα με τη μαμά Bluboo το τρίκαρτο θα βγεί τον Μάρτιο. Αυτή ήταν η απάντηση σε mail που τους έστειλα. Τα κινεζομάγαζα δεν έχουν ιδέα περί triple sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μάλλον στοχεύει στην εμφάνιση, μεταλλο, finger ID.. Αλλά κρίμα να μην είναι 4g. Και γιατί το δίνουν μόνο 18000 antutu, άλλα με αυτό τον επεξεργαστη βγάζουν πιο πολύ. Έχει βγει ήδη; στο geekbuying δε γράφει pre-sale.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μάλλον στοχεύει στην εμφάνιση, μεταλλο, finger ID.. Αλλά κρίμα να μην είναι 4g. Και γιατί το δίνουν μόνο 18000 antutu, άλλα με αυτό τον επεξεργαστη βγάζουν πιο πολύ. Έχει βγει ήδη; στο geekbuying δε γράφει pre-sale.. Το δικο μου ειναι ηδη Ελλαδα και λογικα παραλαμβανω συντομα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το δικο μου ειναι ηδη Ελλαδα και λογικα παραλαμβανω συντομα! Καλημερα σε ολους !! Σου εχει ερθει το κινητο η οχι ακομη ?? Σημερα εχω γενεθλια και εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου το εν λογο κινητο !!! Το πηρα απο το tiny deal στα 63 ευρω με post NL βεβαια για να το εχω σαν 2 ερο κινητο μιας και ειναι πολυ καλο στην τιμη και για να πειραματιστουμε και λιγακι !!! Για να δουμε τι θα δουμε !!! :lol: :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλημερα σε ολους !! Σου εχει ερθει το κινητο η οχι ακομη ?? Σημερα εχω γενεθλια και εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου το εν λογο κινητο !!! Το πηρα απο το tiny deal στα 63 ευρω με post NL βεβαια για να το εχω σαν 2 ερο κινητο μιας και ειναι πολυ καλο στην τιμη και για να πειραματιστουμε και λιγακι !!! Για να δουμε τι θα δουμε !!! :lol: :lol: Δυστυχως απο μια ατυχια δεν καταφερα να το παρω ακομα! Με την ευκαιρεια να σου ευχηθω χρονια πολλα και παντα να μπορεις να κανεις ωραια δωρα στον εαυτο σου και στους ανθρωπους που αγαπας. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δυστυχως απο μια ατυχια δεν καταφερα να το παρω ακομα! Με την ευκαιρεια να σου ευχηθω χρονια πολλα και παντα να μπορεις να κανεις ωραια δωρα στον εαυτο σου και στους ανθρωπους που αγαπας. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!! Οταν το παρεις στα χερια σου και μπορεις πες μας μερικα πραγματα...!!! :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Παρέλαβα σήμερα, το κινητό τα σπάει κυριολεκτικά για την τιμή του. Πρώτες εντυπώσεις: δυνατός ήχος, αξιοπρεπέστατη οθόνη, ωραία αίσθηση αφής, ανυπαρξία κινέζικων εφαρμογών, double tap unlock, fingerprint sensor, πλήθος από gestures σε κλειδωμένη οθόνη που γίνονται εντελώς custom. Μόλις το άνοιξα έκανε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Επειδή κοντεύει να μου στρίψει, μπορεί κανείς να το βάλει στο καλάθι εδώ; Γιατί εμένα δεν κάνει τίποτα όσο και να πατάω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλημερα, δυο ερωτησεις. Τα πληκτρα φωτιζονται? Εχει led ειδοποιησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μιας και με ενδιαφερει και εμενα μπορειτε να μας πειτε αν τα χρωματα της οθονης ειαι ωραια και ζωντανα ?? Παει καλα στην ταχυτητα γενικα και στο internet και στο multitasking ?? Παει γρηγορα η σερνετε ?? Το touch id ξεκλειδωνει αμεσα η θελει 2-3 sec για να δουλεψει? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Σε απάντηση των αποριών σας. Ναι έχει led ειδοποιήσεων. Τα πλήκτρα δεν είναι φωτισμένα. Η οθόνη έχει ικανοποιητικά χρώματα και ρυθμίζεται η οξύτητα τους σε πολλά επίπεδα. Όλες του οι λειτουργίες σε επίπεδο smart συσκευής είναι αξιοπρεπέστατες. Η μπαταρία του φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Το fingerprint id δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί το κινητό το προωρίζω για δώρο. Όμως είναι αποκαρδιωτικό το ότι από τη στιγμή που έβαλα κάρτα SIM για να κάνω κλήσεις, μετά βίας ακούω το συνομιλητή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι στο παρα πέντε να το επιστρέψω. Edited February 17, 2016 by nikgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αν το ρουταρες και εκανες wipe cache και dalvik? Ή εστω αν γινεται απ'τη recovery του. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Πλάκα κάνεις; και να χάσω την εγγύηση μαζί με τα λεφτά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δε χανεται καμιά εγγυηση. Επισης οτι ρουταρεται, ξερουταρεται. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Επειδή κοντεύει να μου στρίψει, μπορεί κανείς να το βάλει στο καλάθι εδώ; Γιατί εμένα δεν κάνει τίποτα όσο και να πατάω. Όντως δεν μπαίνει στο καλάθι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Απατεωνιά; ή απλώς απατεωνιά; Τους ρώτησα και στο topic τους και μου πρότειναν αντί για αυτό, το Meizu M2 note και ένα UMI 160$.. :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Απατεωνιά; ή απλώς απατεωνιά; Τους ρώτησα και στο topic τους και μου πρότειναν αντί για αυτό, το Meizu M2 note και ένα UMI 160$.. :lol: Πάντως κάποια αλλά σ'αυτο το εύρος τιμών μπαίνουν στο καλάθι κανονικά. Βαλε 50-70 στην αναζήτηση και θα στα βγαλει, είναι κάποια σε προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Απατεωνιά; ή απλώς απατεωνιά; Τους ρώτησα και στο topic τους και μου πρότειναν αντί για αυτό, το Meizu M2 note και ένα UMI 160$.. :lol: Γιατί δεν το παίρνεις από άλλο μαγαζί να τελειώνεις...Το πουλάνε τόσα άλλα και ποιο αξιόπιστα από αυτό !! :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts