Jump to content

Kostako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kostako

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Kostako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κύριοι Καλησπέρα σας. Έχω ένα LeMax 2 προβληματικό. Κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και το χειρότερο είναι ότι το κάνει και κατά την διάρκεια των κλήσεων. Θα ήθελα να παρακαλέσω εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να του αλλάξουμε Rom μήπως και στρώσει. Δεν μπορώ να αλλάξω μόνος μου διότι το άθλημα δεν το κατέχω συν τοις άλλοις έχω και αργό αργότατο Internet. Θα το εκτιμούσα δεόντως εάν κάποιος μπορεί να το κάνει. Μένω Αθήνα νότια προάστια αλλά πάω οπουδήποτε στην Αθήνα (κυκλοφορώ με μηχανή). Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα, Προ καιρού είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο το οποίο αυτομάτως μου δίνει 1000 προς Q - 600 προς Wind & Q - 200 προς όλους - για 30 ημέρες με αυτόματη αφαίρεση απο το υπόλοιπό μου 4€. Αν θυμάμαι καλά αυτό το πακέτο έχει διάρκεια 8 μήνες και βέβαια δεν θυμάμαι πότε τελειώνει. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το πακέτο; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται η απενεργοποίηση του ήχου στο on/off του τηλεφώνου; Ευχαριστώ
  4. Πολλά Πολλά ευχαριστώ. Επίσης τις ευχαριστίες μου και στο link στο μέλος του xiaomi-miui.gr
  5. Καλημέρα σε όλους, Ξέρει κανείς να μου πει πως κάνω αλλαγή theme στη lock screen? (μόνο στη lock screen) Δεν βρίσκω την ρύθμιση. Γίνεται? Σε MIUI 5 & MIUI 6 γινόταν. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σε όλους, Ενω έκανα αναβάθμιση σε 2.0.3 προς το τέλος της διαδικασίας έβγαλε "σφάλμα", και σταμάτησε.Τώρα στο άνοιγμα βγάζει το λογότυπο "HOMTOM" και δεν λέει να ξεκινήσει. Σε recovery mode βγάζει (στα Ελληνικά αν αυτό λέει κάτι) "Καμία εντολή" και δεν κάνει τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  7. Σύμφωνα με τη μαμά Bluboo το τρίκαρτο θα βγεί τον Μάρτιο. Αυτή ήταν η απάντηση σε mail που τους έστειλα. Τα κινεζομάγαζα δεν έχουν ιδέα περί triple sim.
  8. Καλημέρα, απο ποιο μαγαζί το παράγγηλες, σε αυτήν την τιμή; Ζήτησες να του κάνουν Root; Πόσες μέρες άκνε να φτάσει; Δώσε σε παρακαλώ όσες άλλες πληροφορίες κρίνεις αναγκαίες, για να παραγγείλω και εγώ. Ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα, Ξέρει κανείς μήπως τώρα τρέχει προσφορά στα 39,99 €. Εάν υπάρχει παρακαλώ δώστε Link. Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα, Μήπως κάποιος κύριος, κάτοχος του κινητού μπορεί να αναφέρει την εμπειρία του σχετικά με την σύνδεση και απόδοση στο 4G της Wind στην Αθήνα η και αλλού, για να ξέρω τι πιάνει χωρίς την 800αρα καθ' οτι χρήστης της Wind αναρωτιέμαι, αν προχωρήσω στην αγορά του, θα έχω 4G στην Αθήνα τουλάχιστον, η θα αρκεστώ στο 3G μόνο. Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα, Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό, δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Οταν λες δοκιμάστηκε και στη θάλασσα, τι ακριβώς εννοείς; Ποιές άλλες δοκιμές έκανες; Ευχαριστώ
  12. Καλμημέρα, Ενδιαφέρομαι, Δώσε σε παρακαλώ τρόπο επικοινωνοίας. Ευχαριστώ.
  13. Kostako

    Doogee X5 pro

    Καλημέρα, Κάποιος που παρέλαβε το κινητό, μπορεί να ενημερώσει εάν διαθέτει πυξίδα; Ευχαριστώ.
  14. Kostako

    Doogee X5 pro

    Κύριοι καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό, παρακαλώ, επειδή έχω καιρό να κάνω αγορές από Κίνα και λόγω Capital controls δεν ασχολήθηκα καθόλου, πείτε μου ισχύει αγορά με pay pal και προπληρωμένη κάρτα; (έτσι αγόραζα προ Capital controls) Πόσο το αγοράσατε; Απο ποιο κατάστημα; Πόσες μέρες έκανε μέχρι να φτάσει; Γενικά παρακαλώ πείτε μου αν πρέπει κάτι να προσέξω ιδιαίτερα. Ευχαριστώ.
  15. Εκτενέστερα να αναφέρω ότι η συσκευή έτρεχε άψογα και ήταν και ρουταρισμένη. Είχα στο slot της μεγάλης σιμ Q telecom 3G (αυτή που έχει το πρόβλημα τώρα) και στο slot της micro sim Cosmokarta 4G. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν με το δεδομένο ότι η συσκευή δέχεται δύο σιμ 4G (εάν κάνω λάθος διορθώστε με) πήγα να αλλάξω την Q telecom 3G σε Q telecom 4G. Με την αλλαγή η ήδη υπάρχουσα στο slot Q telecom 3G απενεργοποιήθηκε (νεκρή) και έκτοτε χάθηκε. Δεν υπάρχει ένδειξη ύπαρξης της κάρτας ούτε όταν είναι κενή, ούτε με κάρτα 3G, ούτε βέβαια με κάρτα 4G. Η μόνη ίσως ένδειξη ότι η συσκευή είναι double sim είναι στο ξεκίνημα όταν εμφανίζεται για δευτερόλεπτα η ένδειξη No Service- No Service 2 φορές και για αυτό τον λόγο υποθέτω ότι το πρόβλημα ίσως δεν είναι hardware.
×
×
  • Create New...