Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα επειδή ψάχνομαι για το κινητό και μ τρώει πολύ αυτό το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται σε περίπτωση που είναι Unlocked o bootloader; Θα ναι τεράστια ******* της lg να μην αντικαθιστά την πλακέτα αφού είναι πρόβλημα αστοχίας υλικού. Δεν μπορώ να δω τη λογική σε αυτό από τη στιγμή που ξεκλειδώνοντας τη συσκευή αποδέχεσαι ρητά το γεγονός οτι η συσκευή σου βγαίνει εκτός εγγύησης. Απαιτείς μετά να σε καλύψει η LG ανεξαρτήτως προβλήματος; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thitsa Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπερα.Να σας πω την εμπειρια μου απο το lg g4 ως το πρωτο lg smartphone που εχω αγορασει.Ο s/n 510 προβλημα bootload στους 3 μηνες.Το πηγα στο service μου ειπαν θα μου τηλεφωνησουν σε 2-3 μερες την επομενη μερα τους ειπα πως το κινητο το εχω αναγκη για την δουλεια μου και δεν εχω 2o.Μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ετοιμη.Μεσα σε 1 μερα δηλαδη εγινε η αλλαγη πλακετας σε s/n 603 με εγκατεστημενη MM εκδοση android.Τα συναισθηματα αναμεικτα απο την μια εχεις ενα καινουργιο κινητο με παλια μπαταρια και οθονη απο την αλλη μπηκε στο service τον 3o μηνα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Καλησπερα.Να σας πω την εμπειρια μου απο το lg g4 ως το πρωτο lg smartphone που εχω αγορασει.Ο s/n 510 προβλημα bootload στους 3 μηνες.Το πηγα στο service μου ειπαν θα μου τηλεφωνησουν σε 2-3 μερες την επομενη μερα τους ειπα πως το κινητο το εχω αναγκη για την δουλεια μου και δεν εχω 2o.Μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ετοιμη.Μεσα σε 1 μερα δηλαδη εγινε η αλλαγη πλακετας σε s/n 603 με εγκατεστημενη MM εκδοση android.Τα συναισθηματα αναμεικτα απο την μια εχεις ενα καινουργιο κινητο με παλια μπαταρια και οθονη απο την αλλη μπηκε στο service τον 3o μηνα .. Μπα φιλε μην κολας πουθενα.Ισα ισα το ξανα εκανες του κουτιου.Και ανανεωθηκε κ η εγγυηση κατα 3 μηνες.Δε μπορεις να το πεις παλιο μεσα σε 3 μηνες...Να το χαρεις οπως πρεπει.Και μενα να μου τυχει που ειναι 1 μηνος με 511 δεν θα με πειραξει καθολου.Το μονο που θα στεναχωρηθω ειναι οτι λογω επαρχιας που μενω θα κανει καμμια βδομαδα ισως,να μην εχω συσκευη. Edited March 10, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπερα.Να σας πω την εμπειρια μου απο το lg g4 ως το πρωτο lg smartphone που εχω αγορασει.Ο s/n 510 προβλημα bootload στους 3 μηνες.Το πηγα στο service μου ειπαν θα μου τηλεφωνησουν σε 2-3 μερες την επομενη μερα τους ειπα πως το κινητο το εχω αναγκη για την δουλεια μου και δεν εχω 2o.Μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ετοιμη.Μεσα σε 1 μερα δηλαδη εγινε η αλλαγη πλακετας σε s/n 603 με εγκατεστημενη MM εκδοση android.Τα συναισθηματα αναμεικτα απο την μια εχεις ενα καινουργιο κινητο με παλια μπαταρια και οθονη απο την αλλη μπηκε στο service τον 3o μηνα .. Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα. Άλλο με προβληματίζει εμένα... Παρτίδα 510 και έβγαλε το γνωστό πρόβλημα, χμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα. Άλλο με προβληματίζει εμένα... Παρτίδα 510 και έβγαλε το γνωστό πρόβλημα, χμ... Λες...να ερχεται η σειρα μας;Ο επομενος θα ειμαι εγω μαλλον με 511.:lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά,πήρα σήμερα και άλλο ένα g4 για τον πατέρα μου....Όλα καλά μέχρι που αναβαθμισα στην 6.από εκεί και μετά με το που το κλειδώσει και περάσει ένα 10λεπτο δεν ξεκλειδώνει με τιποτα ούτε με διπλό κλικ ούτε με το κουμπί το μόνο που ακούω είναι η δονηση αν πατήσω συνεχόμενα το κουμπί....αν βγάλω την μπαταρία ανοίγεις κανονικά...να το πάω πίσω ή να κάνω επαναφορα???Αγορασμένο από γνωστό σκρουτζομαγαζο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 κανε το 2ο πρωτα κ βλεπεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά,πήρα σήμερα και άλλο ένα g4 για τον πατέρα μου....Όλα καλά μέχρι που αναβαθμισα στην 6.από εκεί και μετά με το που το κλειδώσει και περάσει ένα 10λεπτο δεν ξεκλειδώνει με τιποτα ούτε με διπλό κλικ ούτε με το κουμπί το μόνο που ακούω είναι η δονηση αν πατήσω συνεχόμενα το κουμπί....αν βγάλω την μπαταρία ανοίγεις κανονικά...να το πάω πίσω ή να κάνω επαναφορα???Αγορασμένο από γνωστό σκρουτζομαγαζο... Για μενα εαν εχει DOA δηλαδη επιστροφη μεσα σε 7 μερες γυρισε το πισω να παρεις αλλο.Και με επαναφορα εαν κανεις μπορει να φτιαξει αλλα ποιος σου εγγυαται οτι αργοτερα δε στο ξανακανει;Μετα θα πρεπει να το στειλεις στο servis της lg... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 πολύ σωστά!!...εφόσον έχει DOA ...Επιστροφή!! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Και στις 2 περιπτωσεις δεν θα πρεπει να περιμενει γιατι θα παει στην LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έχει και αυτό τη βάση του διότι θα πρέπει και το κατάστημα να έχει κι αυτό ενα επίσημο χαρτί για ελαττωματική λογικά πλακέτα άρα αντικατάσταση συσκευής. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κανονικά δε χρειάζεται αναμονή. Στα πλαίσια του DoA αν όντως χαρακτήριστει έτσι, δικαιούται άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Εγώ που πρέπει να το πάω???Στο μαγαζί που το πήρα η στο επίσημο σέρβις???Και τώρα το πρωί μου το έκανε ενώ το είχα στη φόρτιση το έβγαλα και ανοιξε και από εκείνη την ώρα δεν το κάνει....Άντε να βγάλω άκρη εγώ τώρα !!!Θα πάω στο μαγαζί και θα δουλεύει κανονικα!!! Edited March 11, 2016 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εγώ που πρέπει να το πάω???Στο μαγαζί που το πήρα η στο επίσημο σέρβις???Και τώρα το πρωί μου το έκανε ενώ το είχα στη φόρτιση το έβγαλα και ανοιξε και από εκείνη την ώρα δεν το κάνει....Άντε να βγάλω άκρη εγώ τώρα !!!Θα πάω στο μαγαζί και θα δουλεύει κανονικα!!! Εσύ σε κάθε περίπτωση πρέπει να το πας στο μαγαζί που το πήρες. Εφόσον αγόρασες καινούργια ελαττωματική συσκευή θα σου δώσουν άλλη αν είναι σοβαρό μαγαζί. Έπρεπε να το είχες κάνει κιόλας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλά χθες το απόγευμα 8 η ώρα το πηρα ποτέ να προλάβω να το πάω πίσω???Το θέμα τώρα είναι ότι δεν το κανει για να μπορώ να του το δείξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Φιλε μη το πας καν πισω κανε μια επαναφορα και δες τι παιζει. Δεν εχει προβλημα το κινητο. Μηχανηματα του διαβολου ειναι καμια φορα μπορει να κολλησουν. Οσο για το doa δεν σου δινει κανεις τιποτα στο ετσι. Εκτος αν μιλαμε για κατι που να κανει μπαμ. Πχ να λειπει ολοκληρη η οθονη γιατι ξεχασαν να την βαλουν ή να μην αναβει. Σε καθε περιπτωση παει στην αντιπροσωπια το τσεκαρουν και αν οντως εχει θεμα απλα σου δινουν καινουργιο.. Δεν περιμενεις δηλαδη για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μα και να θέλω να το πάω τώρα δεν μου το κανει η χαζομαρα!!!Θα πάω και θα με βγάλει και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μα και να θέλω να το πάω τώρα δεν μου το κανει η χαζομαρα!!!Θα πάω και θα με βγάλει και... Eρε φιλε μπλεξιμο...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα που λενε.Παρτους τηλεφωνο στο μαγαζι να τους πεις τι συμβαινει, να δουμε τι θα σου απαντησουν.Η αλλη λυση ειναι το κρατας ως εχει και βλεπεις.Εαν περασει το DOA το πας μετα στην αντιπροσωπεια.Μακαρι βεβαια να ηταν της στιγμης αυτο που σου παρουσιασε. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μα και να θέλω να το πάω τώρα δεν μου το κανει η χαζομαρα!!!Θα πάω και θα με βγάλει και... Και καλα θα σε βγαλει... πολλα μπορει να παιξανε και στο lg g pro το ειχα παθει αυτο και σε αλλα κινητα. Κανενα δεν επαθε τιποτα ολα μπορει να κολλησουν. Και εκτος αυτου γραφεις σε λαθος θεμα. Εδω ειναι αποκλειστικα για bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σορρυ αλλά αυτό νόμιζα ότι ήταν το bootloop!!!!Λεω να το αφήσω έτσι προς το παρών γιατί δεν μου ξανά έκανε κατι!!!!Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρουμε εδώ, η συσκευή δεν επανέρχεται. Συνεπώς η δική σου είναι διαφορετική περίπτωση, άλλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μετα απο 3 μηνες χρηση,μπηκε σε bootloop χθες βραδυ την χειροτερη στιγμη πανω στο 3μερο αργιας και να με ενημερωνει τηλεφωνικα ο υπαλληλος πως θα παρει μια εβδομαδα να επισκευαστει,οποτε παμε σχεδον για 2 εβδομαδες και επειδη εμενα η ζωη μου και η δουλεια μου ειναι μονο μεσω κινητου πηρα σημερα το s6 και ελπιζω να βρηκα την υγεια μου,κριμα γιατι το g4 ειναι κινηταρα και θα το κραταγα ανετα 1 χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μετα απο 3 μηνες χρηση,μπηκε σε bootloop χθες βραδυ την χειροτερη στιγμη πανω στο 3μερο αργιας και να με ενημερωνει τηλεφωνικα ο υπαλληλος πως θα παρει μια εβδομαδα να επισκευαστει,οποτε παμε σχεδον για 2 εβδομαδες και επειδη εμενα η ζωη μου και η δουλεια μου ειναι μονο μεσω κινητου πηρα σημερα το s6 και ελπιζω να βρηκα την υγεια μου,κριμα γιατι το g4 ειναι κινηταρα και θα το κραταγα ανετα 1 χρονο Και τα αρχεία ; πάπαλα ; πάνε ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι δυστυχως ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι δυστυχως ολα! Στο G4 θα μπορούσες τουλάχιστον να τα έχεις σε μια κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts