Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλησπέρα επειδή ψάχνομαι για το κινητό και μ τρώει πολύ αυτό το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται σε περίπτωση που είναι Unlocked o bootloader; Θα ναι τεράστια ******* της lg να μην αντικαθιστά την πλακέτα αφού είναι πρόβλημα αστοχίας υλικού.

Δεν μπορώ να δω τη λογική σε αυτό από τη στιγμή που ξεκλειδώνοντας τη συσκευή αποδέχεσαι ρητά το γεγονός οτι η συσκευή σου βγαίνει εκτός εγγύησης. Απαιτείς μετά να σε καλύψει η LG ανεξαρτήτως προβλήματος; :wacko:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Να σας πω την εμπειρια μου απο το lg g4 ως το πρωτο lg smartphone που εχω αγορασει.Ο s/n 510 προβλημα bootload στους 3 μηνες.Το πηγα στο service μου ειπαν θα μου τηλεφωνησουν σε 2-3 μερες την επομενη μερα τους ειπα πως το κινητο το εχω αναγκη για την δουλεια μου και δεν εχω 2o.Μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ετοιμη.Μεσα σε 1 μερα δηλαδη εγινε η αλλαγη πλακετας σε s/n 603 με εγκατεστημενη MM εκδοση android.Τα συναισθηματα αναμεικτα απο την μια εχεις ενα καινουργιο κινητο με παλια μπαταρια και οθονη απο την αλλη μπηκε στο service τον 3o μηνα ..

Καλησπερα.Να σας πω την εμπειρια μου απο το lg g4 ως το πρωτο lg smartphone που εχω αγορασει.Ο s/n 510 προβλημα bootload στους 3 μηνες.Το πηγα στο service μου ειπαν θα μου τηλεφωνησουν σε 2-3 μερες την επομενη μερα τους ειπα πως το κινητο το εχω αναγκη για την δουλεια μου και δεν εχω 2o.Μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ετοιμη.Μεσα σε 1 μερα δηλαδη εγινε η αλλαγη πλακετας σε s/n 603 με εγκατεστημενη MM εκδοση android.Τα συναισθηματα αναμεικτα απο την μια εχεις ενα καινουργιο κινητο με παλια μπαταρια και οθονη απο την αλλη μπηκε στο service τον 3o μηνα ..

Μπα φιλε μην κολας πουθενα.Ισα ισα το ξανα εκανες του κουτιου.Και ανανεωθηκε κ η εγγυηση κατα 3 μηνες.Δε μπορεις να το πεις παλιο μεσα σε 3 μηνες...Να το χαρεις οπως πρεπει.Και μενα να μου τυχει που ειναι 1 μηνος με 511 δεν θα με πειραξει καθολου.Το μονο που θα στεναχωρηθω ειναι οτι λογω επαρχιας που μενω θα κανει καμμια βδομαδα ισως,να μην εχω συσκευη.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Administrators

Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα. Άλλο με προβληματίζει εμένα... Παρτίδα 510 και έβγαλε το γνωστό πρόβλημα, χμ...

Modpic.gif

Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα. Άλλο με προβληματίζει εμένα... Παρτίδα 510 και έβγαλε το γνωστό πρόβλημα, χμ...

Λες...να ερχεται η σειρα μας;Ο επομενος θα ειμαι εγω μαλλον με 511.:lol:

Καλησπέρα παιδιά,πήρα σήμερα και άλλο ένα g4 για τον πατέρα μου....Όλα καλά μέχρι που αναβαθμισα στην 6.από εκεί και μετά με το που το κλειδώσει και περάσει ένα 10λεπτο δεν ξεκλειδώνει με τιποτα ούτε με διπλό κλικ ούτε με το κουμπί το μόνο που ακούω είναι η δονηση αν πατήσω συνεχόμενα το κουμπί....αν βγάλω την μπαταρία ανοίγεις κανονικά...να το πάω πίσω ή να κάνω επαναφορα???Αγορασμένο από γνωστό σκρουτζομαγαζο...

Καλησπέρα παιδιά,πήρα σήμερα και άλλο ένα g4 για τον πατέρα μου....Όλα καλά μέχρι που αναβαθμισα στην 6.από εκεί και μετά με το που το κλειδώσει και περάσει ένα 10λεπτο δεν ξεκλειδώνει με τιποτα ούτε με διπλό κλικ ούτε με το κουμπί το μόνο που ακούω είναι η δονηση αν πατήσω συνεχόμενα το κουμπί....αν βγάλω την μπαταρία ανοίγεις κανονικά...να το πάω πίσω ή να κάνω επαναφορα???Αγορασμένο από γνωστό σκρουτζομαγαζο...

Για μενα εαν εχει DOA δηλαδη επιστροφη μεσα σε 7 μερες γυρισε το πισω να παρεις αλλο.Και με επαναφορα εαν κανεις μπορει να φτιαξει αλλα ποιος σου εγγυαται οτι αργοτερα δε στο ξανακανει;Μετα θα πρεπει να το στειλεις στο servis της lg...

Έχει και αυτό τη βάση του διότι θα πρέπει και το κατάστημα να έχει κι αυτό ενα επίσημο χαρτί για ελαττωματική λογικά πλακέτα άρα αντικατάσταση συσκευής.
Konakis.

Κανονικά δε χρειάζεται αναμονή. Στα πλαίσια του DoA αν όντως χαρακτήριστει έτσι, δικαιούται άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εγώ που πρέπει να το πάω???Στο μαγαζί που το πήρα η στο επίσημο σέρβις???Και τώρα το πρωί μου το έκανε ενώ το είχα στη φόρτιση το έβγαλα και ανοιξε και από εκείνη την ώρα δεν το κάνει....Άντε να βγάλω άκρη εγώ τώρα !!!Θα πάω στο μαγαζί και θα δουλεύει κανονικα!!! Edited by iolaos1989

Εγώ που πρέπει να το πάω???Στο μαγαζί που το πήρα η στο επίσημο σέρβις???Και τώρα το πρωί μου το έκανε ενώ το είχα στη φόρτιση το έβγαλα και ανοιξε και από εκείνη την ώρα δεν το κάνει....Άντε να βγάλω άκρη εγώ τώρα !!!Θα πάω στο μαγαζί και θα δουλεύει κανονικα!!!

Εσύ σε κάθε περίπτωση πρέπει να το πας στο μαγαζί που το πήρες. Εφόσον αγόρασες καινούργια ελαττωματική συσκευή θα σου δώσουν άλλη αν είναι σοβαρό μαγαζί. Έπρεπε να το είχες κάνει κιόλας. :)

Καλά χθες το απόγευμα 8 η ώρα το πηρα ποτέ να προλάβω να το πάω πίσω???Το θέμα τώρα είναι ότι δεν το κανει για να μπορώ να του το δείξω...

Φιλε μη το πας καν πισω κανε μια επαναφορα και δες τι παιζει. Δεν εχει προβλημα το κινητο. Μηχανηματα του διαβολου ειναι καμια φορα μπορει να κολλησουν. Οσο για το doa δεν σου δινει κανεις τιποτα στο ετσι. Εκτος αν μιλαμε για κατι που να κανει μπαμ. Πχ να λειπει ολοκληρη η οθονη γιατι ξεχασαν να την βαλουν ή να μην αναβει.

Σε καθε περιπτωση παει στην αντιπροσωπια το τσεκαρουν και αν οντως εχει θεμα απλα σου δινουν καινουργιο.. Δεν περιμενεις δηλαδη για επισκευη.

Μα και να θέλω να το πάω τώρα δεν μου το κανει η χαζομαρα!!!Θα πάω και θα με βγάλει και...

Eρε φιλε μπλεξιμο...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα που λενε.Παρτους τηλεφωνο στο μαγαζι να τους πεις τι συμβαινει, να δουμε τι θα σου απαντησουν.Η αλλη λυση ειναι το κρατας ως εχει και βλεπεις.Εαν περασει το DOA το πας μετα στην αντιπροσωπεια.Μακαρι βεβαια να ηταν της στιγμης αυτο που σου παρουσιασε.

Μα και να θέλω να το πάω τώρα δεν μου το κανει η χαζομαρα!!!Θα πάω και θα με βγάλει και...

Και καλα θα σε βγαλει... πολλα μπορει να παιξανε και στο lg g pro το ειχα παθει αυτο και σε αλλα κινητα.

Κανενα δεν επαθε τιποτα ολα μπορει να κολλησουν.

Και εκτος αυτου γραφεις σε λαθος θεμα.

Εδω ειναι αποκλειστικα για bootloop.

Σορρυ αλλά αυτό νόμιζα ότι ήταν το bootloop!!!!Λεω να το αφήσω έτσι προς το παρών γιατί δεν μου ξανά έκανε κατι!!!!Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!!

• Administrators
Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρουμε εδώ, η συσκευή δεν επανέρχεται. Συνεπώς η δική σου είναι διαφορετική περίπτωση, άλλο πρόβλημα.

Modpic.gif

Μετα απο 3 μηνες χρηση,μπηκε σε bootloop χθες βραδυ την χειροτερη στιγμη πανω στο 3μερο αργιας και να με ενημερωνει τηλεφωνικα ο υπαλληλος πως θα παρει μια εβδομαδα να επισκευαστει,οποτε παμε σχεδον για 2 εβδομαδες και επειδη εμενα η ζωη μου και η δουλεια μου ειναι μονο μεσω κινητου πηρα σημερα το s6 και ελπιζω να βρηκα την υγεια μου,κριμα γιατι το g4 ειναι κινηταρα και θα το κραταγα ανετα 1 χρονο

Μετα απο 3 μηνες χρηση,μπηκε σε bootloop χθες βραδυ την χειροτερη στιγμη πανω στο 3μερο αργιας και να με ενημερωνει τηλεφωνικα ο υπαλληλος πως θα παρει μια εβδομαδα να επισκευαστει,οποτε παμε σχεδον για 2 εβδομαδες και επειδη εμενα η ζωη μου και η δουλεια μου ειναι μονο μεσω κινητου πηρα σημερα το s6 και ελπιζω να βρηκα την υγεια μου,κριμα γιατι το g4 ειναι κινηταρα και θα το κραταγα ανετα 1 χρονο

Και τα αρχεία ; πάπαλα ; πάνε ;

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!