longus Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τι σου γράφει ρε μπαγλαμά το 17track? Έφτασε το τοπικό κατάστημα? :mad: :cry: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ? :X :ninja: :lol: Ξέρει κανείς γιατί ενώ το 17track το δείχνει arrival at destinetion post (country:GR) στις 4/2/2016, στο elta track εμφανίζει σαν τελευταία ενημέρωση το Singapore, items in packing από τις 1/2/2016, ? Βαριούνται οι δικοί μας να ενημερώσουν το σύστημα? :blink: Εχουμε τα ιδια στοιχεια στο τρακινκ. Τους ιδιους χρονους ακριβως. Σημερα πηρα ελτα τηλ και μου ειπε οτι δεν εχει φτασει ελλαδα αλλα ειναι σε ενδιαμεσο αεροδρομιο..... Οτι νανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Το είχα υποψιαστεί αλλά δεν ήθελα να.......το χωνέψω....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 :) Παρέλαβα λέμε :) Όλα τέλεια με την μαϊμού και τώρα ψάχνω για μπανανες...:lol: Μαύρο Note 4 ωραία replica χωρίς προβλήματα και πάει σφαιρα. Περισσότερα το βραδακι....:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 :) Παρέλαβα λέμε :) Όλα τέλεια με την μαϊμού και τώρα ψάχνω για μπανανες...:lol: Μαύρο Note 4 ωραία replica χωρίς προβλήματα και πάει σφαιρα. Περισσότερα το βραδακι....:X Στο "replica" δε βλέπω ούτε φατσουλα, ούτε εισαγωγικά, ούτε θαυμαστικά, ούτε κάτι άλλο....:blink: Παραθέτω από το wikipedia: "A replica is an exact reproduction....as it was executed by the original...it can be a copy....":blink: Μολογα δολοφόνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι πάει να πει " it can be a copy" και πράσινα άλογα; Η είναι replica η γνήσιο. Δεν κατάλαβα ακόμα αν κάνει πλάκα ο Βασίλης η οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι πάει να πει " it can be a copy" και πράσινα άλογα; Η είναι replica η γνήσιο. Δεν κατάλαβα ακόμα αν κάνει πλάκα ο Βασίλης η οχι Πλάκα εκανα. Καραγνησιο-καρακαινουργιο ούτε replica -refurbished etc:) Καλύτερα δεν γινεται! Να δούμε και τα υπόλοιπα βεβαια.... Note 4 smn 910f εγώ πάντως παρέλαβα κανονικότατα. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τελεια νέα...ήμουν (σχεδόν :D) σίγουρος. Ο προηγούμενος φίλος γιατί ζοριστηκε τόσο, έχει παραγγείλει κ αυτός κ πήγαινε καρφί για εγκεφαλικό? :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια καλημερα,με paypal προχωραει η αγορα στο συγκεκριμενο μαγαζι,ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μια χαρά, προχώρα ακάθεκτος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πλάκα εκανα. Καραγνησιο-καρακαινουργιο ούτε replica -refurbished etc:) Καλύτερα δεν γινεται! Να δούμε και τα υπόλοιπα βεβαια.... Note 4 smn 910f εγώ πάντως παρέλαβα κανονικότατα. Χαίρομαι, πάω να το παραλάβω κι εγώ δεν αντέχω μέχρι αύριο Ελπίζω να έχω την ίδια άποψη σε λίγο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μια χαρά, προχώρα ακάθεκτος...;) Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια, εσεις που είστε έμπειροι σ αυτά, Το "κλείσιμο από κέντρο διαλογής Αττικής" είναι καλό? :alien: :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια, εσεις που είστε έμπειροι σ αυτά, Το "κλείσιμο από κέντρο διαλογής Αττικής" είναι καλό? :alien: :grin: Αυριο παραλαμβανεις... Το ιδιο και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάπα το καρπούζι :lol: Ξυρισμένη μαιμού ήρθε :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάπα το καρπούζι :lol: Ξυρισμένη μαιμού ήρθε :ninja: Ολα καλα και εσυ τελικα? Συσκευαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάπα το καρπούζι :lol: Ξυρισμένη μαιμού ήρθε :ninja: Μαστορα μη μας κρατας σε αγωνια... Ολα καλα; Αυριο παραλαμβανω και εγω.Αμα ειναι να μην παραλαβω.... Να το στειλω απο κει που ηρθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Άσε τον άνθρωπο να το χαρεί..μπααααα..... Το χει στερεώσει απέναντι του και κάθεται και το χαζεύει, από την ώρα που άνοιξε τη συσκευασία μέχρι τώρα, γι' αυτό αδυνατεί να σου απαντήσει..:wacko: Μόλις συνέλθει και ξανα-επικοινωνήσει με το περιβάλλον, θ' απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις...:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Άσε τον άνθρωπο να το χαρεί..μπααααα..... Το χει στερεώσει απέναντι του και κάθεται και το χαζεύει, από την ώρα που άνοιξε τη συσκευασία μέχρι τώρα, γι' αυτό αδυνατεί να σου απαντήσει..:wacko: Μόλις συνέλθει και ξανα-επικοινωνήσει με το περιβάλλον, θ' απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις...:lol: :lol: Οκ, αλλα πρωτα μας πεταξε τη χειροβομβιδα ( μαπα το καρπουζι- ξυρισμενη η μαιμου) και τωρα το χαζευει;; Δεν ειναι τιμιο. Μας κρατα σε αγωνια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 και συ το ίδιο θα πάθεις αύριο...:p μόλις συνέλθει θα ξαναγράψει, μη φοβάσαι.... βασικά, ελπίζω να συνέλθει....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Συγγνώμη παιδιά που δεν έγραψα αλλά απλά παρέλαβα το δέμα πρίν και πήγα στην δουλειά κατευθείαν δεν το είχα ανοίξει για να πω γνώμη. Μόλις το άνοιξα και εξωτερικά η συσκευή είναι τέλεια και φαίνεται καινούργια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή είναι αυθεντικότατη και η μαιμού πήγε διακοπές. Αύριο θα ξέρω και για το εαν είναι refurbished ή όχι σίγουρα. Mόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και το unboxing video αν και θα έχετε παραλάβει κι εσείς λογικά αλλά οκ.. Edited February 9, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Συγγνώμη παιδιά που δεν έγραψα αλλά απλά παρέλαβα το δέμα πρίν και πήγα στην δουλειά κατευθείαν δεν το είχα ανοίξει για να πω γνώμη. Μόλις το άνοιξα και εξωτερικά η συσκευή είναι τέλεια και φαίνεται καινούργια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή είναι αυθεντικότατη και η μαιμού πήγε διακοπές. Αύριο θα ξέρω και για το εαν είναι refurbished ή όχι σίγουρα. Mόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και το unboxing video αν και θα έχετε παραλάβει κι εσείς λογικά αλλά οκ.. Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου. Παντα τετοια.... Και μακρια απο μαιμουδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου. Παντα τετοια.... Και μακρια απο μαιμουδες... Να σαι καλά φίλε μου, με το καλό κι εσείς από αύριο. Πάντως όπως έχω πει, δεν ξέρω αν όλες τους οι συσκευές είναι έτσι αλλά εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος απ'τα προιόντα τους. Η εξυπηρέτηση τους είναι που με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Να σαι καλά φίλε μου, με το καλό κι εσείς από αύριο. Πάντως όπως έχω πει, δεν ξέρω αν όλες τους οι συσκευές είναι έτσι αλλά εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος απ'τα προιόντα τους. Η εξυπηρέτηση τους είναι που με χαλάει. Μια απο τα ιδια. Θα τους ξαναπροτιμησω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Βρε παιδες με τετοιες τιμες πραγματικα απιστευτες σας χαλανε οι 3-5 παραπανω μερες μεχρι να γινει despached το δεμα σας? Αποφασιστε 5 μερες νωριτερα και ολα καλα... Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Να δω ποτε θα κερασετε που σας χαζοανοιξα τα θολωμενα ματακια σας:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Βρε παιδες με τετοιες τιμες πραγματικα απιστευτες σας χαλανε οι 3-5 παραπανω μερες μεχρι να γινει despached το δεμα σας? Δεν είναι αυτό μωρέ, είναι που σου πρίζουν τα ...συκώτια μέχρι να σου πουν την αλήθεια. Προσωπικά έχω περιμένει και 19 ημέρες για να το στείλουν όχι μόνο 3 και 5 και πάλι δεν με χάλασε μιας και η συσκευή ήταν τέλεια, σε αυτά τα λεφτά συμφωνώ ότι κάνεις παραχωρήσεις. Ο demakhs πρέπει να σε κεράσει, τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts