Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 απο fastcardtech

bambis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι σου γράφει ρε μπαγλαμά το 17track?

Έφτασε το τοπικό κατάστημα? :mad: :cry:

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ? :X :ninja: :lol:

Ξέρει κανείς γιατί ενώ το 17track το δείχνει arrival at destinetion post (country:GR) στις 4/2/2016, στο elta track εμφανίζει σαν τελευταία ενημέρωση το Singapore, items in packing από τις 1/2/2016, ? Βαριούνται οι δικοί μας να ενημερώσουν το σύστημα? :blink:

Εχουμε τα ιδια στοιχεια στο τρακινκ. Τους ιδιους χρονους ακριβως. Σημερα πηρα ελτα τηλ και μου ειπε οτι δεν εχει φτασει ελλαδα αλλα ειναι σε ενδιαμεσο αεροδρομιο..... Οτι νανε...

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:) Παρέλαβα λέμε :)

Όλα τέλεια με την μαϊμού και τώρα ψάχνω για μπανανες...:lol:

Μαύρο Note 4 ωραία replica χωρίς προβλήματα και πάει σφαιρα.

Περισσότερα το βραδακι....:X

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

:) Παρέλαβα λέμε :)

Όλα τέλεια με την μαϊμού και τώρα ψάχνω για μπανανες...:lol:

Μαύρο Note 4 ωραία replica χωρίς προβλήματα και πάει σφαιρα.

Περισσότερα το βραδακι....:X

Στο "replica" δε βλέπω ούτε φατσουλα, ούτε εισαγωγικά, ούτε θαυμαστικά, ούτε κάτι άλλο....:blink:

Παραθέτω από το wikipedia: "A replica is an exact reproduction....as it was executed by the original...it can be a copy....":blink:

Μολογα δολοφόνε!

Τι πάει να πει " it can be a copy" και πράσινα άλογα; Η είναι replica η γνήσιο. Δεν κατάλαβα ακόμα αν κάνει πλάκα ο Βασίλης η οχι

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τι πάει να πει " it can be a copy" και πράσινα άλογα; Η είναι replica η γνήσιο. Δεν κατάλαβα ακόμα αν κάνει πλάκα ο Βασίλης η οχι

Πλάκα εκανα.

Καραγνησιο-καρακαινουργιο ούτε replica -refurbished etc:)

Καλύτερα δεν γινεται!

Να δούμε και τα υπόλοιπα βεβαια....

Note 4 smn 910f εγώ πάντως παρέλαβα κανονικότατα.

Τελεια νέα...ήμουν (σχεδόν :D) σίγουρος.

Ο προηγούμενος φίλος γιατί ζοριστηκε τόσο, έχει παραγγείλει κ αυτός κ πήγαινε καρφί για εγκεφαλικό? :p:lol:

Πλάκα εκανα.

Καραγνησιο-καρακαινουργιο ούτε replica -refurbished etc:)

Καλύτερα δεν γινεται!

Να δούμε και τα υπόλοιπα βεβαια....

Note 4 smn 910f εγώ πάντως παρέλαβα κανονικότατα.

Χαίρομαι, πάω να το παραλάβω κι εγώ δεν αντέχω μέχρι αύριο

Ελπίζω να έχω την ίδια άποψη σε λίγο :lol:

Παιδια, εσεις που είστε έμπειροι σ αυτά, Το "κλείσιμο από κέντρο διαλογής Αττικής" είναι καλό? :alien: :grin:

Παιδια, εσεις που είστε έμπειροι σ αυτά, Το "κλείσιμο από κέντρο διαλογής Αττικής" είναι καλό? :alien: :grin:

Αυριο παραλαμβανεις... Το ιδιο και εγω.

Μάπα το καρπούζι :lol:

Ξυρισμένη μαιμού ήρθε :ninja:

Μαστορα μη μας κρατας σε αγωνια... Ολα καλα; Αυριο παραλαμβανω και εγω.Αμα ειναι να μην παραλαβω.... Να το στειλω απο κει που ηρθε...

Άσε τον άνθρωπο να το χαρεί..μπααααα.....

Το χει στερεώσει απέναντι του και κάθεται και το χαζεύει, από την ώρα που άνοιξε τη συσκευασία μέχρι τώρα, γι' αυτό αδυνατεί να σου απαντήσει..:wacko:

Μόλις συνέλθει και ξανα-επικοινωνήσει με το περιβάλλον, θ' απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις...:lol: :lol:

Άσε τον άνθρωπο να το χαρεί..μπααααα.....

Το χει στερεώσει απέναντι του και κάθεται και το χαζεύει, από την ώρα που άνοιξε τη συσκευασία μέχρι τώρα, γι' αυτό αδυνατεί να σου απαντήσει..:wacko:

Μόλις συνέλθει και ξανα-επικοινωνήσει με το περιβάλλον, θ' απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις...:lol: :lol:

Οκ, αλλα πρωτα μας πεταξε τη χειροβομβιδα ( μαπα το καρπουζι- ξυρισμενη η μαιμου) και τωρα το χαζευει;; Δεν ειναι τιμιο. Μας κρατα σε αγωνια....

και συ το ίδιο θα πάθεις αύριο...:p

μόλις συνέλθει θα ξαναγράψει, μη φοβάσαι....

βασικά, ελπίζω να συνέλθει....:X

Συγγνώμη παιδιά που δεν έγραψα αλλά απλά παρέλαβα το δέμα πρίν και πήγα στην δουλειά κατευθείαν δεν το είχα ανοίξει για να πω γνώμη.

Μόλις το άνοιξα και εξωτερικά η συσκευή είναι τέλεια και φαίνεται καινούργια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή είναι αυθεντικότατη και η μαιμού πήγε διακοπές.

Αύριο θα ξέρω και για το εαν είναι refurbished ή όχι σίγουρα.

Mόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και το unboxing video αν και θα έχετε παραλάβει κι εσείς λογικά αλλά οκ..

Edited by adversus

Συγγνώμη παιδιά που δεν έγραψα αλλά απλά παρέλαβα το δέμα πρίν και πήγα στην δουλειά κατευθείαν δεν το είχα ανοίξει για να πω γνώμη.

Μόλις το άνοιξα και εξωτερικά η συσκευή είναι τέλεια και φαίνεται καινούργια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή είναι αυθεντικότατη και η μαιμού πήγε διακοπές.

Αύριο θα ξέρω και για το εαν είναι refurbished ή όχι σίγουρα.

Mόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και το unboxing video αν και θα έχετε παραλάβει κι εσείς λογικά αλλά οκ..

Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου. Παντα τετοια.... Και μακρια απο μαιμουδες...

Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου. Παντα τετοια.... Και μακρια απο μαιμουδες...

Να σαι καλά φίλε μου, με το καλό κι εσείς από αύριο.

Πάντως όπως έχω πει, δεν ξέρω αν όλες τους οι συσκευές είναι έτσι αλλά εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος απ'τα προιόντα τους. Η εξυπηρέτηση τους είναι που με χαλάει.

Να σαι καλά φίλε μου, με το καλό κι εσείς από αύριο.

Πάντως όπως έχω πει, δεν ξέρω αν όλες τους οι συσκευές είναι έτσι αλλά εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος απ'τα προιόντα τους. Η εξυπηρέτηση τους είναι που με χαλάει.

Μια απο τα ιδια.

Θα τους ξαναπροτιμησω παντως.

Βρε παιδες με τετοιες τιμες πραγματικα απιστευτες σας χαλανε οι 3-5 παραπανω μερες μεχρι να γινει despached το δεμα σας?

Αποφασιστε 5 μερες νωριτερα και ολα καλα...

Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Να δω ποτε θα κερασετε που σας χαζοανοιξα τα θολωμενα ματακια σας:)

Βρε παιδες με τετοιες τιμες πραγματικα απιστευτες σας χαλανε οι 3-5 παραπανω μερες μεχρι να γινει despached το δεμα σας?

Δεν είναι αυτό μωρέ, είναι που σου πρίζουν τα ...συκώτια μέχρι να σου πουν την αλήθεια.

Προσωπικά έχω περιμένει και 19 ημέρες για να το στείλουν όχι μόνο 3 και 5 και πάλι δεν με χάλασε μιας και η συσκευή ήταν τέλεια, σε αυτά τα λεφτά συμφωνώ ότι κάνεις παραχωρήσεις. Ο demakhs πρέπει να σε κεράσει, τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω :lol: