demakhs Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν πιάνει τιποτα απο όλα αυτά. Σταυροκοπησου 3 φορές, φτυσε στον κορφο σου, κάνε 5 ταματα στον St Mobilius και περιμενε καρτερικά να σου ρθει μια συσκευή της προκοπής, με κάτι μικρό, που να διορθώνεται εύκολα. Προσωπικά,στην χειρότερη, το κρατούσα άνετα μιας και λύθηκε το θέμα με μια καινούρια μπαταρία κ ας μη δούλευε το GPS. Σχεδόν το μετάνιωσα που το δωσα...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν πιάνει τιποτα απο όλα αυτά. Σταυροκοπησου 3 φορές, φτυσε στον κορφο σου, κάνε 5 ταματα στον St Mobilius και περιμενε καρτερικά να σου ρθει μια συσκευή της προκοπής, με κάτι μικρό, που να διορθώνεται εύκολα. Προσωπικά,στην χειρότερη, το κρατούσα άνετα μιας και λύθηκε το θέμα με μια καινούρια μπαταρία κ ας μη δούλευε το GPS. Σχεδόν το μετάνιωσα που το δωσα...:cry: Γιατί το'δωσες ρε φιλε δεν είπαμε οτι ειναι τηλεφωναρα?πέρα απο την πλακα κι εγώ λέω να περιμένω υπομονετικά όπως λες και κάποια στιγμη θα προσγειωθεί,ααα!!μου απάντησαν κιόλας πριν λίγο μετα απο 6 δικά μου και μου ειπαν οτι λυπούνται για την ανυσηχια μου και οτι έχει φύγει απο αυτους και η καθυστεριση παιζει στο τταχυδρομείο και θα επικοινωνησουν για επιτάχυνση.Ειπαν επίσης οτι θα εμφανιστεί στο Track 1000% κάποια στιγμη,μάλλον είναι νωρις ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τα μεταφορικά επιστροφής τα πληρώνει το paypal? Εμένα είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τα μεταφορικά επιστροφής τα πληρώνει το paypal? Εμένα είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη. :worry: Εσύ ποτε το είχες παραγγείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εσύ ποτε το είχες παραγγείλει? Στις 4 Φεβρουαρίου, έπεσα πάνω στην νέα χρονια τους και ειχαν 2 βδομαδες διακοπες. Μου έστειλαν tracking number στις 20 και δούλευε απο τις 26 και τώρα δείχνει ότι ειναι ακομα Σιγκαπουρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Στις 4 Φεβρουαρίου, έπεσα πάνω στην νέα χρονια τους και ειχαν 2 βδομαδες διακοπες. Μου έστειλαν tracking number στις 20 και δούλευε απο τις 26 και τώρα δείχνει ότι ειναι ακομα Σιγκαπουρη. Εκεί τρώει τη μεγάλη καθυστέρηση,αμα πετάξει απο κει σε 10 μερουλες λογικά θα το εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) ...Έχω παραγγείλει –και πληρώσει μέσω PayPal- από δαύτους ένα HTC One M8 από τις 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! Στις 29/1 μου έστειλαν ένα «τζούφιο» tracking number σαν το δικό σου. Την 1/2 μου έστειλαν ένα «δακρύβρεχτο» e-mail, που έλεγαν ότι δεν προλαβαίνουν να στείλουν το πακέτο πριν τις διακοπές του spring festival και ότι θα το έστελναν αμέσως μετά, προσφέροντας και κάτι γελοία μικροδωράκια ως «αποζημίωση». Έκανα το κορόιδο, δείχνοντας κατανόηση. Δυστυχώς όμως το tracking number παραμένει… «τζούφιο», 10 ημέρες μετά τη λήξη του spring festival. Τόσο στα e-mail μου, όσο και στο Live chat απαντούν με το στερεότυπο αρχικό «δακρύβρεχτο» email. Επειδή το έχουν παρατραβήξει και επειδή (με όσα έχουν γράψει τα παιδιά για τα Note 4) με έχουν ζώσει τα φίδια (το Μ8 δεν ανοίγει και εύκολα για να του αλλάξεις μπαταρία…) χθες τους έστειλα e-mail ότι ακυρώνω την παραγγελία μου και ζητώ άμεσο refund. Μέχρι στιγμής με έχουν εντελώς γραμμένο. Αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο-μεθαύριο, θα κάνω claim στο PayPal μάλλον. ... Σήμερα άνοιξα dispute στο PayPal. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια αντίδραση. Θα ενημερώνω για την εξέλιξη EDIT: Στον χρόνο ρεκόρ των 8 ωρών το FCT μου έκανε refund! Πλέον αναζητώ την επόμενη συσκευή μου... Edited February 29, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τα μεταφορικά επιστροφής τα πληρώνει το paypal? Εμένα είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη. :worry: Ναι τα πληρώνει το paypal αρκεί να έχεις φωτογραφία απ'το δέμα και την απόδειξη με το tracking επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Wolf και σε εμένα είχαν πει στην αρχη οτι το έστειλαν άσχετα οτι δεν το είχαν κάνει... Μετα παραδέχτηκαν την μαύρη αλήθεια... Όσον αφορά το track είναι απλό, έχουν προτυπωμενα voucher, όποιος έχει συνεργασία με courier θα ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Wolf και σε εμένα είχαν πει στην αρχη οτι το έστειλαν άσχετα οτι δεν το είχαν κάνει... Μετα παραδέχτηκαν την μαύρη αλήθεια... Όσον αφορά το track είναι απλό, έχουν προτυπωμενα voucher, όποιος έχει συνεργασία με courier θα ξερει. Σε καταλαβαίνω τι λες και το σενάριο κι αυτό παιζει , bambis ,ααλλά εγώ στην παρούσα φαση τι άλλο μπορω να κανω απο το να περιμενω?δε συμφωνεις ,απο τις 16/2 που έδωσα την παραγγελία δεν είναι νωρίς για δραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ναι νωρίς είναι, απλά αν έχεις φοβηθεί με όλα αυτά που εχουν γραφτεί, φαντάζομαι μπορείς να τους πεις ότι το βιάζεσαι όπως είχε αναφέρει κάποιος φίλος εδω και να ζητήσεις ακύρωση της συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ναι νωρίς είναι, απλά αν έχεις φοβηθεί με όλα αυτά που εχουν γραφτεί, φαντάζομαι μπορείς να τους πεις ότι το βιάζεσαι όπως είχε αναφέρει κάποιος φίλος εδω και να ζητήσεις ακύρωση της συναλλαγής. Κοιτα αν ειναι καινουριο όπως μου έχουν πει και μπαταρία να θελει δεν είναι σπουδαίο,το gps δε με ενδιαφέρει,δεν ξέρω λέω να περιμένω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 οποιος πηρε note 4 να δει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) οποιος πηρε note 4 να δει αυτο δλδ με την χρηση τα σαμμυ βαραινουν εννοεις? ε και ? προχτες βραδυ αλλαζα μαλιστα ρομ σε laggy νοτε 3..βουαλα γρηγορο ξανα εδω ρε δεν κανει ρισταρτ ο κοσμακης κανα μηνα.....τι νακανουν τα ερμα?χαχααχ Edited March 1, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Περαστε την Myarom ή την nameless ή καμιά άλλη του note5 απο το xda, που έχουν αφαιρέσει κ όλη τη σαβουρα και το νοτελι θα σφυρίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εγώ θα σου έλεγα να μην το κρατήσεις τελικά και έστω να αλλάξεις την παραγγελία εαν δεν σου δίνουν refund εύκολα. Δεν αξίζει να κρατήσεις μια συσκευή που επιφανειακά όταν παραλάβεις θα έχει μόνο αυτά τα προβλήματα, αλλά δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει μετά μιας και είναι ανακατασκευασμένο με άγνωστα μεταχειρισμένα υλικά. Αν κάποιος το χει και είναι αθήνα του δίνω δωρεάν το tempered που δεν πρόλαβα να βάλω γιατί ήρθε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Despatched to overseas, γρηγοροι ειναι αυτοι οι Κινέζοι. Edited March 1, 2016 by miltiadesxri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Despatched to overseas, γρηγοροι ειναι αυτοι οι Κινέζοι. Ποτε είχες παραγγείλει φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Στις 26 του το βάλαν στο κοντέινερ. Σε λίγες μερούλες θα το χει. :cry: :cry: :cry: :X :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ποτε έκανε την παραγγελία εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ποτε έκανε την παραγγελία εννοώ. 4 Φεβρουαρίου αλλα ξυπνησαν μετα τις 16 λογω νεας χρονιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) 4 Φεβρουαρίου αλλα ξυπνησαν μετα τις 16 λογω νεας χρονιας. στο track checker ποτε το πρωτοειδες? Σορυ miltiadesxri,το εχουμε ξανααναφερει νωριτερα τωρα το ειδα,γραψε λαθος Edited March 2, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ σορυ για τις φωνες αλλα θα κουφαθειτε κι εσεις μολις διαβασετε τι μου εστειλαν τωρα μολις τα @λητοκινεζ@κια,απο τις 16/2 που παρηγγειλα και απο τις 18/2 που μου εδωσαν tracking και μου ειπαν οτι το εστειλαν το ΜΑΥΡΟ note 4 δειτε αυτο: Dear buyer, Thank you order from FASTCARDTECH.COM This is our honor for support you. We have one bad news. You order we shipped out but after reviews we found you have black color request for Samsung Note 4 N910f, our shipment team make mistake send out by default color due to you request color recently not in stock. So we had urgent called back package from shipment Company back to us. We will pay this ship fee; we just hope our buyer will feel happy get better goods and services. We beg you please think about white color, this color is very nice too, because of you requested color maybe will cost long time arrive again. Once you decided we will urgent deal with it and ship to you ASAP. We apologize for this inconvenience again. We hope for your understanding, and your early reply will be highly appreciated. Best regards. Φυσικα μολις τωρα ανοιξα dispute στο paypal και αναμενω,τους εστειλα και σε αυτους πριν ακυρωση και πληρη επιστροφη χρηματων,αλλα μου εστειλε και το paypal e mail να μπω στο resolution και να στειλω μυνημα και απο κει στον πωλητη(ο Θεος να τον κανει)παιδια please αν χρειαστω βοηθεια,δωστε μου, οσοι ξερουν,γιατι δεν ειμαι και πολυ in σε disputes ,ας ελπισουμε να καθαρισουμε γρηγορα με δαυτους και ευχη και καταρα απο δω και περα:μακρυα απο FASTCARDTECK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 κατσε ηθελες λευκο στειλαν καποιο αλλο χρωμα?ε ας το στειλουν.. οχι κατευθειαν dispute για τετοιο θεμα.. φυσικα το το γυρισαμε πισω ειναι fishy. ΤΩΡΑ ΠΙΑ απλα παρε refund τπτ αλλο δε συζητας,και καλα το βιαζεσαι πες και δεν εχω προβλημα μαζι σας απλα το βιαζομαι και ηδη το παρηγγειλα απο αλλου ,.... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) κατσε ηθελες λευκο στειλαν καποιο αλλο χρωμα?ε ας το στειλουν.. οχι κατευθειαν dispute για τετοιο θεμα.. φυσικα το το γυρισαμε πισω ειναι fishy. ΤΩΡΑ ΠΙΑ απλα παρε refund τπτ αλλο δε συζητας,και καλα το βιαζεσαι πες και δεν εχω προβλημα μαζι σας απλα το βιαζομαι και ηδη το παρηγγειλα απο αλλου ,.... Δεν κσταλαβες τι έγινε?μου έχουν πει οτι το έχουν στείλει το μαυρο απο τις 18/2 και σήμερα ανακάλυψαν οτι δεν έχουν μαυρο,θα τρελαθουμε? Edited March 2, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts