Jump to content

miltiadesxri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miltiadesxri

  1. Κάποιος παρακαλώ να απαντήσει στις ερωτήσεις μου γιατί πρόκειται να στείλω πίσω ένα κινητό. i)Στα Ελτα τι θα τους πω? (tracking number, φωτογραφίες κτλπ) ii)Τα λεφτά τα παίρνω αφού το παραλάβουν? iii)Τρόποι πακεταρίσματος.
  2. Μου πούλησαν Ευρωπαική version και πήρα Κορεάτικη και δεν έχω 4g/3g. Το μεταλλικό πλαίσιο γύρω απο το κινητό λείπει και γενικά φαίνεται έτοιμο να καταστραφεί. Η οθόνη φαίνεται χάλια, backlight bleed κτλπ Ακριβώς, ελπίζω να την βγάλω καθαρή και δεν πρόκειται να ξαναπάρω απο εκεί. :confused:
  3. Παιδιά μου ήρθε σάπιο κινητό και έχω κάνει claim για full refund. Μπορεί να μου δώσει κάποιος οδηγίες για το πως θα το στείλω και τι screenshots να βγάλω για το paypal κτλπ.
  4. 4 Φεβρουαρίου αλλα ξυπνησαν μετα τις 16 λογω νεας χρονιας.
  5. Despatched to overseas, γρηγοροι ειναι αυτοι οι Κινέζοι.
  6. Στις 4 Φεβρουαρίου, έπεσα πάνω στην νέα χρονια τους και ειχαν 2 βδομαδες διακοπες. Μου έστειλαν tracking number στις 20 και δούλευε απο τις 26 και τώρα δείχνει ότι ειναι ακομα Σιγκαπουρη.
  7. Τα μεταφορικά επιστροφής τα πληρώνει το paypal? Εμένα είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη. :worry:
  8. Λεω μπας και παρω κανενα ευρω, αν με δικαιωσει το paypal. :p
  9. Γεια σας και παλι, λοιπον, τους ζητησα φωτογραφιες πριν το στειλουν το κινητο μου και αυτοι το εστειλαν χωρις να μου στειλουν φωτογραφιες. Να κανω dispute στο paypal?
  10. opτimus g εχει παρει κανεις απο κει ή να παω για refound?
  11. To g2 που μου ήρθε ηταν οκ εκτος οτι ειχε γρατζουνιες. Η ακυρωση αφορα το lg optimus g που τελικα δεν μου αρεσει, οποτε δεν εχω καποιο προβλημα με το fct.
  12. Ξερει κανεις πως ακυρωνω μια παραγγελια? Εχουν παρει τα λεφτα,αλλα δεν το εχουν στειλει να παω μεσω paypal η fct?
  13. Μακάρι μην έρθουν χαλασμένα , πιο πολύ το nexus 4 φοβάμαι γιατί δεν το πήραν και πολλά άτομα και ούτε στα featured Είναι :(
  14. Το έχει ο αδερφός μου και είναι πολύ καλό. Άμα σου αρέσει ο ίντερνετ explorer (θα τον χρησιμοποιείς συχνά αφού δεν υπάρχει ούτε official YouTube app) και δεν έχεις θέμα με τις λίγες εφαρμογές είναι το καλύτερο πιστεύω που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά (εκτός αν πας κινα).
  15. Οκ ευχαριστώ, σταματάω τις ερωτήσεις γιατί έγινα πολύ πρίχτης. Αναμονή λοιπόν μέχρι να έρθει.
  16. Λέτε να έχω δασμους? Έβαλα από Σιγκαπούρη. Επίσης πιο είναι πιο γρήγορο Ολλανδια ή Σιγκαπούρη Συγνωμη που κάνω τόσες ερωτήσεις αλλά είναι η πρωτη μου φορά που παίρνω από Κίνα.
  17. Πολύ τυχερός είσαι. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του παρήγγειλα το nexus 4 τελικά και μου έδωσε 150€ μετρητά χαχα :)
  18. ένας φίλος μου που του είπα ότι παρήγγειλα θέλει να του παραγγείλω το nexus 4 (έχει ακόμα το Samsung nexus). Το έχει πάρει κανείς από εκεί?
  19. Εσείς διαλέξατε μέσω Σιγκαπούρης και βάλατε φελιζολ η τζάμπα εβαλα?
  20. Έπρεπε να είχα βάλει reship insurance fee :(
  21. Τι μυνήματα τους έστειλες? Να ξέρω τι να τους στείλω και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μην τρολλαρεις έτσι, μην αρχίσουν τα εγκεφαλικά.
  22. Δοκίμασες cyanogenmod που είναι για αμερικανικά μοντέλα αν δουλεύει σε αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά τι πρέπει να τους ζήτησω για να μην με πιάσουν κορόιδο(φωτογραφίες, imei κτλπ) ?
×
×
  • Create New...