takaros31 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, η συσκευή είναι αγορασμένη από public και στο Γερμανό είπαν στον φίλο μου ότι πρέπει να του περάσουν την Rom της cosmote. Με τον knox κτλ δεν θα έχει θέμα? Για να μην μπει σε όλη αυτή τη διάδικασια με το voip κάνει δουλειά? Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, η συσκευή είναι αγορασμένη από public και στο Γερμανό είπαν στον φίλο μου ότι πρέπει να του περάσουν την Rom της cosmote. Με τον knox κτλ δεν θα έχει θέμα? Για να μην μπει σε όλη αυτή τη διάδικασια με το voip κάνει δουλειά? Send by Xiaomi Mi Max 2 Στις αρχές για να το ενεργοποιήσεις έπρεπε να έχεις το κινητό αγορασμένο η από Γερμανό η από Cosmote. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Ας στείλει το μήνυμα και βλέπουμε. Το voip αξίζει γεννικα!!! Δηλαδή εγώ που μένω σε μέρος με καθόλου σήμα κινητής, με έχει σώσει!!! Είναι ανάλογα το σε ποιες περιοχές είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ναι! Απλά στέλνεις Wificall στο 1333. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Όταν σου έρθει απάντηση ότι ενεργοποιηθηκε κάνε απλά μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Το ίδιο πράγμα είναι. ______________________________________________________ Παιδιά προχθές μου ήρθε νέο update! Έχει έρθει σε άλλον;; σε μενα αλλλα ειχε 130 mb , εσενα βλεπω 260 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Και σε εμένα μου ήρθε ενημέρωση 299mb,για να δούμε τι είναι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ειναι αυτο που περιγραφει ο lek88 και στο δικο μου συμβαινει μια στις εικοσι φορες περιπου οταν ανοιγω την οθονη και κραταει κλασματα του δευτερολεπτου, κατι μεταξυ χιονιων και λαμψης. Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. Τελικά ήταν ο αισθητήρας άλλαξαν οθόνη στο σέρβις που το πήγα και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ξέρει κάποιος αν η εγγύηση καλύπτει δωρεάν αλλαγή μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 καλημερα, νομιζω μονο τον πρωτο χρονο εγγυησης αν εχει προβλημα, παρε τηλεφωνο στην smartec στο χαιδαρι να ρωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 ενημέρωση ασφαλειας εχθές ! 13 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Μιλάμε για τρελό update :lol:. Πάντως εγώ εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι με custom rom. Όπως όλα τα κιν. μετά από ένα χρόνο άρχισε να κολλάει εκνευριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Μιλάμε για τρελό update :lol:. Πάντως εγώ εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι με custom rom. Όπως όλα τα κιν. μετά από ένα χρόνο άρχισε να κολλάει εκνευριστικά. επειδη ειμαι παντελως ασχετος ,αν μπορεις δωσε καμμια πληροφορια περι custom rom. Δηλαδη ποια εβαλες,πως και γενικα πως μπορει να τρεξει πιο lag free το κινητο.Γιατι δεν στο κρυβω οτι αυτα τα κολληματα μου κανουν τα νευρα τσαταλια:mad: Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εγώ έχω βάλει αυτή: https://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-advanced-seven-v1-3-t3516980 Ήθελα ό,τι πιο κοντά στην στοκ, απλά να ελαφρύνει λίγο. Η συγκεκριμένη είναι με samsung experience 8.5, ό,τι πιο πρόσφατο δηλαδή πριν την 9 που κυκλοφορεί τώρα. Να ξέρεις ότι χάνεις εγγύηση πάντως γιατί πρέπει να περάσεις custom recovery. Συγκεκριμένα πέρασα με odin το twrp: https://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/recovery-twrp-3-1-0-0-samsung-galaxy-a5-t3606792 Και μετά μέσα από εκεί έσβησα την παλιά ρομ (full wipes) και πέρασα την νέα. Δεν είναι δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Καλησπέρα σας ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται να παίξει το κινητό σε τηλεόραση είτε είναι σμαρτ είτε όχι; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 νεο μικρο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 νεο μικρο update Τι ηθελα και το εκανα? Το μονο καλο τωρα ειναι οτι δεν χρειαζεται να αναψω καρβουνα για να ψησω την προβατινα.Την ριχνω επανω στο κινητο και γινεται κολαση.ΜΗΝ το κανετε παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Ανεβάζει θερμοκρασία?????? Τι ηθελα και το εκανα? Το μονο καλο τωρα ειναι οτι δεν χρειαζεται να αναψω καρβουνα για να ψησω την προβατινα.Την ριχνω επανω στο κινητο και γινεται κολαση.ΜΗΝ το κανετε παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Ανεβάζει θερμοκρασία??????[/QUO Δυστυχως πολυ φιλε μου!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Καλησπέρα σήμερα ήρθε ένα update 190mb το κινητό είναι από Ιταλία.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ρε παιδί μου ότι έχουν έρθει τόσα update από την ημέρα που το αγόρασα,άλλα μικρά και άλλα μεγάλα και δυο αναβαθμίσεις λειτουργικού, τόσο δύσκολο ήταν να μπει και στα δικά μας μοντέλα το always on display; Τι να πω ώρες ώρες αυτή η Samsung σε τρελαίνει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodimitrios Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) ΛΑΘΟΣ ΝΗΜΑ Edited August 24, 2018 by sodimitrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει αλλάξει μπαταρία στο κινητό του και αν ναι ποιο είναι το κόστος και που έκανε την αλλαγή; Και κάτι ακόμα αν μετά την αλλαγή υπάρχει κάποιο ίχνος από την επισκευή του τηλεφώνου; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλησπέρα σας. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχει η γυναίκα μου εδώ και 1 χρόνο και 8 μήνες. Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία όπως μου έχει πει εξασθενεί αισθητά πιο γρήγορα.... Πριν από λίγο το είχε στα χέρια της και η μπαταρία είχε 11% και μετά από ένα δευτερόλεπτο έπεσε στο 5% απευθείας!!! Χωρίς να κατέβει φυσιολογικά. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω από την εμπειρία σας με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν είναι φυσιολογική η φθορά της μπαταρίας μετά από τόσο διάστημα και αν θα βοηθούσε ένα factory format. Σημειώνω εδώ ότι το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί ( χωρίς ρουτ, έχει μαμά ρομ και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα επαναφορά ποτέ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλησπέρα σας. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχει η γυναίκα μου εδώ και 1 χρόνο και 8 μήνες. Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία όπως μου έχει πει εξασθενεί αισθητά πιο γρήγορα.... Πριν από λίγο το είχε στα χέρια της και η μπαταρία είχε 11% και μετά από ένα δευτερόλεπτο έπεσε στο 5% απευθείας!!! Χωρίς να κατέβει φυσιολογικά. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω από την εμπειρία σας με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν είναι φυσιολογική η φθορά της μπαταρίας μετά από τόσο διάστημα και αν θα βοηθούσε ένα factory format. Σημειώνω εδώ ότι το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί ( χωρίς ρουτ, έχει μαμά ρομ και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα επαναφορά ποτέ) Να μη ρωτησεις κανενα . Απο την στιγμη που δεν εχει καλα ρευματα δηλαδη η μπαταρια κρεμαει την συσκευη να πας να βαλεις μια καινουργια .Αλλιως θα δημιουργηθει προβλημα . Βαζοντας καινουργια ανανεωνεις την "υγεια" της συσκευης ετοιμη παλι να δουλεψει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Να μη ρωτησεις κανενα . Απο την στιγμη που δεν εχει καλα ρευματα δηλαδη η μπαταρια κρεμαει την συσκευη να πας να βαλεις μια καινουργια .Αλλιως θα δημιουργηθει προβλημα . Βαζοντας καινουργια ανανεωνεις την "υγεια" της συσκευης ετοιμη παλι να δουλεψει απροβληματιστα.Φαντάζομαι ότι και ο φίλος παραπάνω που ρωτάει για τον αν έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία, έχει το ίδιο θέμα....οπότε έχει αλλάξει κάνεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) Η μπαταρια ειναι το βασικο.Οταν εξασθενουν τα στοιχεια της τοτε αρχιζει και λειτουργει αλλοπροσαλλα γιατι οι διαφορες εφαρμογες που βρισκονται εγκατεστημενες εχουν αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο επεξεργαστικη ισχυ .Τοτε οπως θα δεις ο δεκτης της μπαταριας αρχιζει και κανει κουφα.αυτο σημαινει οτι αρχιζει να τα παιζει.Δεν μπαινεις στην διαδικασια ποτε θα τα παιξει εντελως γιατι μπορει να κανει ζημια στην μητρικη της συσκευης λογο της εξασθενισης μια και η μητρικη ζητα ρευμα συνεχεια.Ξερεις ποσες συσκευες καιγονται απλα ειναι πολλοι που δεν το λενε η δεν ασχολουνται γιατι μπορει να θελουν να αγορασουν αλλη συσκευη .Τοτε εχει καλως εαν θελεις ομως να την κρατησεις πας σμαρτεκ στο χαιδαρι την αλλαζεις και ξεμπερδεψες.Σε ολες τις συσκευες το ιδιο συμβαινει και στο j5 2016 παλι και σαυτο το ιδιο θα συμβει. Edited September 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Πόσο είναι το κόστος αλλαγής μπαταρίας στο επίσημο σέρβις όταν έχει λήξει η εγγύηση;;; [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εδω το επισημο σερβις κανεις ενα τηλεφωνο τους λες ποια συσκευη εχεις , εαν εισαι εντος η εκτος εγγυησης ακους εαν σε συμφερει η οχι και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts