Nikos4p Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Να κάνω μία ερώτηση;Χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό χωρίς θήκη ή με θήκη που να μην καλύπτει όλο το κινητό;Θέλω να μάθω ,αν χωρίς να πέσει κάτω ξεφλουδίζει το χρώμα;Όπως γίνονταν στα παλιά κινητά που φοβόσουνα να βάλεις το κινητό στην τσέπη ή στο μπουφάν μήπως και γδαρθεί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μπρος και πισω ειναι γυαλι και πλαι μεταλλο.... Οποτε δεν ξεφλουδιζει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά άκουσα (και διάβασα) για αυτό το νέο χαρακτηριστικό που μετατρέπει τις microSD ως*μόνιμη εσωτερική αποθήκευση*(adoptable storage). Υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή με Android 7.0??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά άκουσα (και διάβασα) για αυτό το νέο χαρακτηριστικό που μετατρέπει τις microSD ως*μόνιμη εσωτερική αποθήκευση*(adoptable storage). Υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή με Android 7.0??? δοκίμασε και πες μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) δοκίμασε και πες μας :)Δοκίμασα!! Με μια SD 4GB που είχα εδώ και 10 χρόνια περίπου και δεν φαίνεται να γίνεται αυτό. Την βλέπει σαν εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Δεν ξέρω όμως αν φταίει που είναι παλιά..... Και μια άσχετη ερώτηση : Αν πατήσω αυτό το πορτοκαλί υπάρχει περίπτωση να σβήσει κάτι σημαντικό;;; η θα σβήσει μόνο άχρηστα περιεχόμενα και υπολείμματα ;;; Edited December 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όχι τα άχρηστα θα σβήσει μόνο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Παιδιά άκουσα (και διάβασα) για αυτό το νέο χαρακτηριστικό που μετατρέπει τις microSD ως*μόνιμη εσωτερική αποθήκευση*(adoptable storage). Υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή με Android 7.0??? για να γινει αυτο που θελεις πρεπει να φορμαριστει απο το κινητο η καρτα μνημης σαν εσωτερικη αποθηκευση.το προβλημα με τη σαμσουγκ ειναι οτι εχει αφαιρεσει αυτην την επιλογη απο το default μενου του αντροιντ.οποτε πρεπει να το κανεις με αλλο τροπο και μετα θα την βλεπει κανονικα.στο xda υπαρχουν καποια προγραμματακια για υπολογιστη που κανουν αυτη τη δουλεια. αλλα να ξερεις οτι οσοι το εκαναν,σε διαφορα κινητα,αναφερουν οτι ακομα και με πολυ γρηγορες καρτες οι εφαρμογες που θα εγκατασταθουν στην micro sd θα σερνονται καπως εδω:https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=24843 Edited December 17, 2017 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Σ ευχαριστώ Στέλιο! ________________________________________________ Ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω στην SD τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ του κινητού;;; ψάχνω αλλά δεν βλέπω επιλογή πουθενά για μεταφορά. Με Android 7.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μετά απ' την εφαρμογή "Τα αρχεία μου" τα κάνεις αυτά τα πράγματα, "αντιγραφές - "επικολλήσεις", "άνοιγμα νέων φακέλων" για να τα βάζεις σε τάξη, με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις. Μπαίνοντας στην εφαρμογή θα δεις τους δύο αποθηκευτικούς σου χώρους (συσκευή και sd ), παίρνεις απ' τη μία και μεταφέρεις στην άλλη σε σημείο που επιλέγεις (ή δημιουργείς εκείνη τη στιγμή ) εσύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μετά απ' την εφαρμογή "Τα αρχεία μου" τα κάνεις αυτά τα πράγματα, "αντιγραφές - "επικολλήσεις", "άνοιγμα νέων φακέλων" για να τα βάζεις σε τάξη, με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις. Μπαίνοντας στην εφαρμογή θα δεις τους δύο αποθηκευτικούς σου χώρους (συσκευή και sd ), παίρνεις απ' τη μία και μεταφέρεις στην άλλη σε σημείο που επιλέγεις (ή δημιουργείς εκείνη τη στιγμή ) εσύ. :)Επιλέγω την φωτογραφία που θέλω από κει μέσα και παω να την μεταφέρω στην SD αλλά μου λέει να δημιουργήσω νέο φάκελο να τη βάλω μέσα και δεν ξέρω πού να τοποθετήσω τον φάκελο. :/ Δεν έχει επιλογή να μεταφερθεί στο άλμπουμ φωτογραφιών της SD να ξεμπερδευω. Είναι περίπλοκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Για πείτε τη γνώμη σας παιδιά; ;; Τι κάνουμε τώρα που βγαίνει το νέο Α8 ;; Αξίζει να αλλάξουμε το παλιό Α5 του 16 ;; Η κρατάει 1 χρόνο ακόμη το κινητακι μας ;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461798 https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a8_2018_handson-review-1699.php https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a8_(2018)-8886.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ περιμένω να δω και το Α5 2018 όταν βγει!! Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι φωτογραφίες ανεπίσημες αλλά αν τελικά είναι έτσι, θα είναι πανέμορφο!! 5,5" ίντσες διάβασα ότι θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ περιμένω να δω και το Α5 2018 όταν βγει!! Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι φωτογραφίες ανεπίσημες αλλά αν τελικά είναι έτσι, θα είναι πανέμορφο!! 5,5" ίντσες διάβασα ότι θα είναι. ναι, αλλα στις διαστασεις ειναι μεγαλυτερο απο το s8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ περιμένω να δω και το Α5 2018 όταν βγει!! Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι φωτογραφίες ανεπίσημες αλλά αν τελικά είναι έτσι, θα είναι πανέμορφο!! 5,5" ίντσες διάβασα ότι θα είναι. Νομίζω πως δεν θα βγει Α5 του 18 παιδιά... Άλλαξε το όνομα..έγινε Α8. Αυτό έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει. Κάνω λάθος; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Νομίζω πως δεν θα βγει Α5 του 18 παιδιά... Άλλαξε το όνομα..έγινε Α8. Αυτό έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει. Κάνω λάθος; ;Ναι; θα σε γελάσω. Αλλο το Α5 άλλο το α8 όμως.... Το βλέπω δύσκολο να σταματήσει η παραγωγή του Α5 _________________________________________________ Και κάτι άσχετο που παρατήρησα σήμερα παιδιά !!! Μέχρι τώρα όταν έκανα απενεργοποιηση της συσκευής έκλεινε κανονικά. Από σήμερα όμως βλέπω ότι μου ζητάει τον κωδικό μου για να γίνει απενεργοποιηση!! Αν δεν βάλω τον κωδικό μου δεν απενεργοποιειται η συσκευή. Συμβαίνει και σε άλλους;;;;; Δεν εχω κάνει κάποιο update πρόσφατα που να δικαιολογεί αυτή την αλλαγή. Δεν είναι ότι με ενοχλεί! Ίσα ίσα που το θεωρώ καλό. Μου κάνει εντύπωση όμως. Ζητάει τον κωδικό που έχω ορίσει σαν κλείδωμα οθόνης. Edited December 21, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ναι; θα σε γελάσω. Αλλο το Α5 άλλο το α8 όμως.... Το βλέπω δύσκολο να σταματήσει η παραγωγή του Α5 _________________________________________________ Και κάτι άσχετο που παρατήρησα σήμερα παιδιά !!! Μέχρι τώρα όταν έκανα απενεργοποιηση της συσκευής έκλεινε κανονικά. Από σήμερα όμως βλέπω ότι μου ζητάει τον κωδικό μου για να γίνει απενεργοποιηση!! Αν δεν βάλω τον κωδικό μου δεν απενεργοποιειται η συσκευή. Συμβαίνει και σε άλλους;;;;; Δεν εχω κάνει κάποιο update πρόσφατα που να δικαιολογεί αυτή την αλλαγή. Δεν είναι ότι με ενοχλεί! Ίσα ίσα που το θεωρώ καλό. Μου κάνει εντύπωση όμως. Ζητάει τον κωδικό που έχω ορίσει σαν κλείδωμα οθόνης. Κάτι τέτοιο αναφέρει το άρθρο του gsmarena ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Το κινητό μου κάνει κάτι κόλπα όταν η οθόνη είναι ανενεργή και την ανάβω κάνει κάτι σαν λάμψη. Τι λετε να είναι; Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Ή ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Edited January 10, 2018 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Κάτι τέτοιο αναφέρει το άρθρο του gsmarena ...Τώρα σταμάτησε όμως ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό μου κάνει κάτι κόλπα όταν η οθόνη είναι ανενεργή και την ανάβω κάνει κάτι σαν λάμψη. Τι λετε να είναι; Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Ή ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;Είναι σαν τα "χιόνια" που κάνανε οι παλιές τηλεοράσεις όταν δεν έπιαναν καλό σήμα. Το κάνει και σε μένα από την αρχή που το πήρα και το θεώρησα φυσιολογικό για κάποιο λόγο.... Μου το κάνει σπάνια όμως. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τις τελευταίες 2 μέρες το κάνει. Όταν ανοίγω και κλείνω την οθόνη σαν αστραπή (κλάσματα δευτερολέπτου) Όχι χιόνια. Σαν να παίζει ο αισθητήρας φωτεινότητας ένα πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wakeful Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τις τελευταίες 2 μέρες το κάνει. Όταν ανοίγω και κλείνω την οθόνη σαν αστραπή (κλάσματα δευτερολέπτου) Όχι χιόνια. Σαν να παίζει ο αισθητήρας φωτεινότητας ένα πράγμα. Ειναι αυτο που περιγραφει ο lek88 και στο δικο μου συμβαινει μια στις εικοσι φορες περιπου οταν ανοιγω την οθονη και κραταει κλασματα του δευτερολεπτου, κατι μεταξυ χιονιων και λαμψης. Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desole Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. • το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνησεις • μια καρτα μνήμης καταστράφηκε και δεύτερη που εχω βάλει τωρα κάποιες φορές δεν μου την αναγνωρίζει. Όταν κάνω επανεκκίνηση τότε τη βρίσκει. Ξέρει καποιος κάτι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 τέτοιο πρόβλημα δεν έχω εγώ αλλα το πρώτο που θα έκανα θα ήταν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπουμε μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπερα.Για να βγαλω το ρολοι απο την οθονη κλειδωματος τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 καλησπέρα παιδιά voip το τηλέφωνο υποστηριζει? και αν ναι τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω γοα γραμμη cosmote. και άλλη μια ερώτηση το wificalling της cosmote είνια κάτι διαφορετικό απο το voip? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) καλησπέρα παιδιά voip το τηλέφωνο υποστηριζει? και αν ναι τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω γοα γραμμη cosmote. και άλλη μια ερώτηση το wificalling της cosmote είνια κάτι διαφορετικό απο το voip?Ναι! Απλά στέλνεις Wificall στο 1333. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Όταν σου έρθει απάντηση ότι ενεργοποιηθηκε κάνε απλά μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Το ίδιο πράγμα είναι. ______________________________________________________ Παιδιά προχθές μου ήρθε νέο update! Έχει έρθει σε άλλον;; Edited February 8, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts