PARA2 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ... Ερώτηση: υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το ραδιόφωνο του S3 neo (HybridRadio.apk) στην συσκευή; Όταν το δοκίμασα, το αναγνωρίζει σαν ενημέρωση της υπάρχουσας ενσωματωμένης εφαρμογής και τελικά δεν το εγκαθιστά. Ευχαριστώ Μήπως γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλημέρα σας. Για πείτε μου λίγο, από ένταση στο ηχείο και στο εξωτερικό ακουστικό πως τα πάει; (ακούγεται πχ αν είσαι πάνω σε μότο; ) Notification led έχει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Notification led έχει ; Καλημέρα, όχι δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiroula Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 παιδια για φωτογραφια πανοραμα παταμε μονο πανοραμα?? η κανω και καποια αλλη ρυθμιση?? ειναι τοσο μικρη που φαινεται ελαχιστα... και κατι ακομα φωτογραφια 360° γινεται με καποια εφαρμογη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Φίλε καλησπέρα...το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο αντιμετώπησα και εγώ. Προσπάθησα μόνος με την βοήθεια εδώ των παιδιών και του youtube μήπως μπορέσω και το ξεκλειδώσω αλλά έφτανα στο 80% των βημάτων και δεν συνέχιζε (εδώ το βιντεάκι) με αποτέλεσμα να το πάω στην Samsung για να μου το ξεκλειδώσει και να μου χρεώσει με το έτσι θέλω 23 ευρώ. Edited August 23, 2016 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paolistas Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παίδες αν μπορείτε πέιτε και τις εντυπώσεις σας από την 6αρα,θα βοηθήσετε πολύ κόσμο που θέλει να πάρει το κινητό. Εμενα μου φαινονται ολα πιο γρηγορα. Οχι καμια τρομερη αλλαγη αλλα νομιζω σε ολα ανταποκρινεται πιο γρηγορα. Και οι αλλαγγες στο περιβαλλον κι αυτες ειναι πολυ καλες. Συνολικα αψογη η συσκευη. Δε ζοριζεται πουθενα οτι και να γινει. Κατοχος 3μηνες και κατι και δε μετανιωσα ουτε δευτερολεπτο για την αγορα αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zougros Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου, το έκανα όπως το βίντεο και όλα πήγαν καλά…!!! Ευχαριστώ πολύ για όλα…!!! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Στο Samobile εχει ανεβει απο χθες η επισημη Ελληνικη 6αρα...:lol::lol::lol: Edited August 24, 2016 by gakis1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zougros Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πώς μπορεί να την περάσω? Δεν θα το κάνει από μόνο του στο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Νομιζω πως θα το κανει μονο του απο το update καποια στιγμη λογικα! Απ'οσο ξερω...αν εχεις rootαρει ομως το κινητο τοτε το update δεν δουλευει. Αν ξερει καποιος αν γινεται να ξερουταρουμε το τηλεφωνο και να την περασουμε απο το update ας μας πει. Αλλιως φλασαρισμα με ODIN! Edited August 24, 2016 by gakis1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zougros Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μια ερώτηση ακόμα. ... πως θα βρω ποια rom φοράει το κινητό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μια ερώτηση ακόμα. ... πως θα βρω ποια rom φοράει το κινητό μου ? Πας 1-Ρυθμισεις 2-Πληροφοριες Συσκευης 3-Πληροφοριες Λογισμικου και βλεπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zougros Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ. ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Απλά για ενημέρωση να αναφέρω ότι μετά το χθεσινό update του paypal app ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει πλέον στην εφαρμογή. Επίσης δοκιμασμένα δουλεύει και για την εφαρμογή της Εθνικής αλλά και αυτή της revolut. Μόνο στο app της winbank αρνείται ακόμα να δουλέψει. Edited August 24, 2016 by miliospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν επιτρέπεται η χρήση δαχτ.αποτυπωματος απο την πολιτική ασφαλείας!!!!κουφο??στην 6. Γιατί??το έχει κανείς άλλος αυτό? Γνωστή χαζομάρα της google. Εμένα προσωπικά με είχε σπάσει πολύ... Να ξέρετε όμως πως όσοι έχουν θέμα με το fingerprint sensor που δε ξεκλειδώνει με το δάχτυλο και ζητάει μοτίβο στην 6 (πολύ σπαστικό και λόγος που είχα δώσει τα S7/G5 που είχα πάρει) επιτέλους υπάρχει λύση χωρίς ρουτ. Όποιον τον ενδιαφέρει να μου πει να τη ποστάρω Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εννοείται πως μας ενδιαφέρει δώσε τα φώτα σου. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Γνωστή χαζομάρα της google. Εμένα προσωπικά με είχε σπάσει πολύ... Να ξέρετε όμως πως όσοι έχουν θέμα με το fingerprint sensor που δε ξεκλειδώνει με το δάχτυλο και ζητάει μοτίβο στην 6 (πολύ σπαστικό και λόγος που είχα δώσει τα S7/G5 που είχα πάρει) επιτέλους υπάρχει λύση χωρίς ρουτ. Όποιον τον ενδιαφέρει να μου πει να τη ποστάρω Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφερομαι. Για πες .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Γνωστή χαζομάρα της google. Εμένα προσωπικά με είχε σπάσει πολύ... Να ξέρετε όμως πως όσοι έχουν θέμα με το fingerprint sensor που δε ξεκλειδώνει με το δάχτυλο και ζητάει μοτίβο στην 6 (πολύ σπαστικό και λόγος που είχα δώσει τα S7/G5 που είχα πάρει) επιτέλους υπάρχει λύση χωρίς ρουτ. Όποιον τον ενδιαφέρει να μου πει να τη ποστάρω Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δωσε μας πληροφοριες φιλε γιατι οντως ειναι λιγο χαζο να εχεις συσκευη με δακτυλικα αποτυπωματα και να την ξεκλειδωνεις με μοτιβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ήρθε και σε μένα η μαρς. Αυστριακό. Συμπεράσματα αργότερα. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Απλά για ενημέρωση να αναφέρω ότι μετά το χθεσινό update του paypal app ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει πλέον στην εφαρμογή. Επίσης δοκιμασμένα δουλεύει και για την εφαρμογή της Εθνικής αλλά και αυτή της revolut. Μόνο στο app της winbank αρνείται ακόμα να δουλέψει. Ωραίος και με ενδιέφεραν αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Φαίνεται ελαφρά πιο γρήγορο το κινητό με μαρς αλλά ίσως παίζει ρόλο και το clean install.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragdi Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το πως θα απενεργοποιησω τη γρηγορη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν γίνεται. Η μόνη επιλογή να χρησιμοποιήσεις άλλο φορτιστή. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragdi Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Υπαρχει προβλημα εαν ειναι φορτιστης αλλης εταιριας? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Όχι κανένα. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts