Jump to content

Paolistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Paolistas

  • Ημ. Γέννησης 04/08/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Paolistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ακριβως αυτο κι γω. Νομιζα οτι εχανε το σημα. Δηλαδη τωρα τι φαση; Σαν τι μπορει να ειναι προβληματικο; Να το στειλω service?
  2. Μετα το προβλημα με τη μπαταρια τωρα εχω κι αλλο προβλημα. Καθε φορα που βγαινω εξω και θελω να μιλησω στο τηλεφωνο η οθονη αναβει κ ετσι με το αυτι μου παταω αναμονη κλησης. Απο την αρχη που αγορασα το κινητο πριν 6μηνες μου το εκανε κανα δυο φορες. Αλλα το τελευταιο καιρο το προβλημα ειναι εντονο. Μονο με handsfree μπορω να μιλαω ενω ειμαι εξω στο δρομο και μιλαω. Τι μπορει να φταιει; Γνωριζει κανεις;
  3. Εχεις να μου προτινεις καποιο; Δε ξερω..παντως μεχρι εκει ξεφορτιζει νορμαλ. Δηλαδη μου βγαζει μεχρι και 6 η και 7 ωρες οθονης με νορμαλ χρηση. Ας πουμε τωρα ειμαι στις 6 ωρες και 2λεπτα οθονης με ανοιχτα δεδομενα απο την αρχη και εχω 30% μπαταρια. Απο το 15% και κατω ειναι το προβλημα.
  4. Το κινητο το εχω απο τον Μαιο. Τωρα φορτιζω με εναν παλιο 0.7Α . Δεν εχω δοκιμασει να το αφησω κατω απο 15 14% γιατι σπανιως το αφηνω να εξαντληθει τοσο.
  5. παιδια τις τελευταιες μερες εχω θεμα με τη μπαταρια. εκτος του οτι προσφατα ο φορτιστης μου εκανε νερα και φορτιζε μονο αν τον κουναγες και επισης τη τελευταια φορα εκανε ενα πατ τον εβγαλα αμεσα απο τη πρηζα και η θυρα μυριζε καμμενο(απο τοτε δεν επιχειρησα να τον ξαναβαλω στη πρηζα). η μπαταρια τελευταια λειτουργει νορμαλ οπως πρωτα μεχρι το 15%. απο κει κι επειτα πεφτει σε 2-3 λεπτα στο 5% και σε ακομη 2-3 λεπτα στο μηδεν. :worry::worry::worry: λετε να φταιει ο φορτιστης η να το στειλω service???
  6. Εμενα μου φαινονται ολα πιο γρηγορα. Οχι καμια τρομερη αλλαγη αλλα νομιζω σε ολα ανταποκρινεται πιο γρηγορα. Και οι αλλαγγες στο περιβαλλον κι αυτες ειναι πολυ καλες. Συνολικα αψογη η συσκευη. Δε ζοριζεται πουθενα οτι και να γινει. Κατοχος 3μηνες και κατι και δε μετανιωσα ουτε δευτερολεπτο για την αγορα αυτη!
  7. Σημερα μου ηρθε η αναβαθμιση μολις ανοιξα το wifi το πρωι σε android 6. Νομιζω η συσκευη ειναι απο Ουγγαρια! Τωρα την κατεβαζω. Βεβαια ειναι μεγαλη. Νομιζω 930mb μου εγραψε!
  8. Το καλυτερο καταστημα που υπαρχει! Παραγγελιες στην Ημαθια σε χρονο ρεκορ. Λιγοτερο απο 24 ωρες παρελαβα το τελευταιο προιον που αγορασα απο το εν λογω καταστημα! Το j5 βγηκε τουμπανο!
  9. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο exynos ειναι πιο γρηγορος απο τον snapdragon 615 που φοραει το δικαρτο.
  10. Κι γω το παρατηρησα αυτο φιλε!:)
  11. Πατησα ετσι απο περιεργια ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε μια μικρη.. Ειναι παλια; Την εχετε κανει ηδη εσεις που ειστε κατοχοι;
  12. Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα παρει το android 6 ρε παιδια; Απο περιεργια και μονο ρωταω!
  13. Φιλε μου δε φταιει η συσκευη γιαυτο αλλα οι σελιδες που μπαινουμε! Εγω και σε ιστοσελιδες για ειδησεις που μπαινω μου βγαζει διαφορα τετοια..απλα αγνοησε το και ξανανοιξε τη σελιδα απο την αρχη :) δε χρειαζεται επαναφορα !
  14. Αν του φοραω τη θηκη σιλικονης ναι..ομως θεωρω οτι θερμαινεται σε νορμαλ επιπεδα..φιλος μου εχει το s7 το απλο που υποτιθεται εχει και ολοκληρο συστημα για να μη ζεσταινεται και στη κυριολεξια παιρνει φωτια..:wacko:
  15. Εγω εχω βαλει τζαμακι κ οντως ισχυει αυτο που λες..φαινεται οτι υπαρχει κυρτοτητα στην οθονη..
×
×
  • Create New...