Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 7.4.6 απιστευτη. Τετοια διαχειριση μπαταριας δεν υπαρχει. 6 ωρες και 10 λεπτα sot και εχω ακομη 35% μπαταρια.

8 ωρες και 20 λεπτα και εχω 7% ακομη μπαταρια. Τρομερη περαστε την οποιος θελει αυτονομια!!!

8 ωρες και 43 λεπτα sot και ειμαστε στο 2%. Μπραβο στους developers. Καλοβραδυ.

Edited by mark1979

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω για LOS παντος με την RR η κάμερα είναι κομπλε και με πολλές επιλογές στην λειτουργία βίντεο.

Όσο για το firmware νομίζω καμια πλέον custom ROM δεν το ενσωματώνει.

Για μένα η καλύτερη εισαγωγή σε μια ανάλογη ROM είναι ενα περασμα official miui ROM με το εργαλείο και αφού μπουν twrp και γίνουν τα απαραίτητα backup πέρασμα custom ROM της αρεσκείας το κάθε χρήστη.

Όσο και επίπονη να είναι αυτή δουλειά μηδενίζουν τις πιθανότητες για πιθανά προβλήματα μετα.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι μην ψαξεις όλες τις σελιδες.

Πάρε για καλυτερα το twrp TWRP 3.0.x by Mic(F2FS + full backup) > https://www.dropbox.com/s/...0full.img?dl=0

Για firmware το link που έχω πει πιο πριν.

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/firmware-hmnote3proglobal-t3574361

Και η Ρομ με gapps στην σελίδα παρουσίασης https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-resurrectionremix-5-8-0-t3507433

Αφού αλλάξει recovery και πάρεις είναι full backup να τα εχεις όλα τα αρχεία στην sd και αφού κανεις full wipe πας κατα σειρά.

Firmware>ROM>gapps.

Το θέμα είναι οτι θέλει και λίγο χρονο να αφιερώσεις στην σελιδα της ROM ,για τυχών προβλήματα ή ρυθμίσεις που θα χρειαστεί ίσως να κανείς.

φανταζομαι βαζω το τελευταιο firmwire? ευχαριστω πολυ

Α, μάλιστα. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς :)

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου! Αυτό θα κάνω και θα αναφέρω τα αποτελέσματα μιας που κινούμαι (κυρίως) σε μέρη χωρίς καθόλου σήμα (τυχερός, ε; )

Τελικά το άφησα στο auto γιατί με "καρφωτό" 2G, μου πετούσε notification πως πρέπει να το γυρίσω στο auto. Αλλά δεν πειράζει :)

ΥΓ. Σχεδόν βδομάδα με MIUI, πάει, χάλασα κι εγώ...

Αυτά...

Εχω το Redmi note 3 pro, android 6.0.1 , miui 8.2.2.0 Stable . Εχω βαλει sd card μεσα και την αναγνωριζει ο file manager. Θελω να μεταφερω εφαρμογες στην sd (οσες γινεται). Παω settings - apps. Μπαινω σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα και οι επιλογες που μου εχει ειναι: clear cache, clear data, force stop και unistall. Δεν μου εχει επιλογη για μεταφορα στην sd.

Γεια σας εχω το μοντελο xiaomi redmi note 3 pro 32gb και σκεφτομαι να παω στο xiaomi MI5 αξιζει να παω η να παραμεινω σε αυτο ??

Από χτες Franco kernel. Όποιοι έχετε custom rom Nougat σπεύστε μια στο XDA. :p

Είσαι με Nougat εσύ;

Εγώ έχω μείνει με RR MM + radon γιατί όταν πέρασα μερικές Nougat όλες κολλούσαν στο scrolling.

Edited by bilakos10

Το Kate έχω, απλά είπα να το γράψω και εδώ. Με ΜΜ είμαι ακόμα λόγω Xposed αλλά αύριο θα περάσω μια από Nitrogen, Pure Nexus, Lineage 14 και Resurrection Remix με Franco και Radon να παίξω λίγο. Λογικά με βλέπω να κρατάω την Pure Nexus με Franco.

Το Kate έχω, απλά είπα να το γράψω και εδώ. Με ΜΜ είμαι ακόμα λόγω Xposed αλλά αύριο θα περάσω μια από Nitrogen, Pure Nexus, Lineage 14 και Resurrection Remix με Franco και Radon να παίξω λίγο. Λογικά με βλέπω να κρατάω την Pure Nexus με Franco.

Η τελευταία Pure Nexus σε εμένα είχε λίγο lag όταν scrollαρες (πχ στο tapatalk).

Ίσως ο νέος kernel να βοηθήσει.

Δοκίμασε και πες...!

Γεια σας εχω το μοντελο xiaomi redmi note 3 pro 32gb και σκεφτομαι να παω στο xiaomi MI5 αξιζει να παω η να παραμεινω σε αυτο ??

Αν βολευτεις με 5.1 οθονη πηγαινε. Εγω προσωπικα εχω 5,5αρι απο το 2014 και δεν μπορω πλεον με μικροτερη οθονη. Το mi5 ειναι καλυτερο.

Λόγω λάθους παραγγελίας, αν ενδιαφέρεται κανείς δίνω τις παρακάτω 2 θήκες ολοκαίνουριες για το Redmi note 3/Note 3 pro

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_290175.html

https://www.aliexpress.com/item/Arkham-batman-Hard-White-Cell-Phone-Case-Cover-for-Xiaomi-Mi-Redmi-Note-3-3S-4/32783134934.html?spm=2114.13010608.0.0.HExBJE (το προτελευταίο σχέδιο)

Και τις 2 μαζί στα 7€, αν ενδιαφέρεται κάποιος pm me

Ξέρει κανείς κάποια μαγαζί για τεχνική υποστήριξη για μία βλάβη hardware που έχω? Η infoquest νομίζω δεν έχει τεχνική υποστήριξη για κινητά που δεν έχεις αγοράσει από αυτήν. Πείτε μου κάνα άλλο μαγαζί αν ξέρετε

Γεια σας έχω το κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου, προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να περάσω την ελληνική ρομ

(https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/)

αλλά δεν τα εχω καταφέρει. Ήθελα να ρωτήσω αν εχει βγει καποια καινούργια ελληνική ρομ για να περάσω η αν με καποιο απντειτ μπορώ να περάσω κάποια ελληνική ρομ χωρίς να ταλαιπωρηθω.

Ευχαριστώ

Προσωπικά δεν βάζω κάποια custom rom γιατί βλέπω πως έχουν θέματα στο WiFi GPS και Data καθώς και τα τρία δεν πιάνουν τόσο καλά όσο σε miui.. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; έχω δοκιμάσει cyanogen 13, rr nougat, lineage nougat σε όλες έχω αυτά τα προβλήματα. Σε nougat λίγο πιο έντονα... Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω firmware να διορθώσω αυτά τα προβλήματα; ευχαριστώ

Ειδικά το GPS δεν κλειδώνει μέσα στο σπίτι, ενώ με miui κλειδώνει κατευθείαν

εμενα πλεον.. μην σου πω πως μου φαινονται καλυτερες οι custom roms, ακομα και σε αυτα τα θεματα :P

Τι ακριβώς κάνει το firmware; είδα ότι υπάρχει ένα firmware για την cyanogen 13 κάπου στα 45 mb; τι κερδίσω βάζοντας το;αυτό είναι το firmware

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68023154&postcount=2

Edited by oraiustepe

Προσωπικά δεν βάζω κάποια custom rom γιατί βλέπω πως έχουν θέματα στο WiFi GPS και Data καθώς και τα τρία δεν πιάνουν τόσο καλά όσο σε miui.. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; έχω δοκιμάσει cyanogen 13, rr nougat, lineage nougat σε όλες έχω αυτά τα προβλήματα. Σε nougat λίγο πιο έντονα... Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω firmware να διορθώσω αυτά τα προβλήματα; ευχαριστώ

Ειδικά το GPS δεν κλειδώνει μέσα στο σπίτι, ενώ με miui κλειδώνει κατευθείαν

Να συμφωνησω με τον NickName98,αλλά έχω ξαναπει είναι και θέμα γούστου.

Και στα 3 στοιχεία που ανέφερες δεν έτυχε να είχα ποτε θέμα,μονο όταν κατα διάφορα updates είχε θέμα διορθώθηκε άμεσα με νέα και στην επόμενη μέρα.

Στο GPS κυρίως κλείδωνε άμεσα και σε πρόσφατο ταξίδι εξωτερικό που επέστρεψα οδικός ηταν ακριβές.

Αν θέλεις να ασχοληθεις με custom ROM πρέπει να προσεξεις να εχεις αλλά και να κανεις όλα τα απαιτούμενα για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργεία της.

Να συμφωνησω με τον NickName98,αλλά έχω ξαναπει είναι και θέμα γούστου.

Και στα 3 στοιχεία που ανέφερες δεν έτυχε να είχα ποτε θέμα,μονο όταν κατα διάφορα updates είχε θέμα διορθώθηκε άμεσα με νέα και στην επόμενη μέρα.

Στο GPS κυρίως κλείδωνε άμεσα και σε πρόσφατο ταξίδι εξωτερικό που επέστρεψα οδικός ηταν ακριβές.

Αν θέλεις να ασχοληθεις με custom ROM πρέπει να προσεξεις να εχεις αλλά και να κανεις όλα τα απαιτούμενα για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργεία της.

Ποια cyanogenmod 13 προτεινεις ως την καλυτερη; Εγω λεω να βαλω αυτήν; την εχεις δοκιμάσει; Ή μήπως να χτυπήσω πάνω την Official; Aπο ότι είδα δεν δουλέυει volte και goodix finger print στην official. Ευχαριστω

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656

Έχω βάλει αρκετες φορες custom rom και δεν είχα κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, αλλά πάντα είχα ασθενέστερο gps και μια γραμμή κάτω στο wifi. Ίσως έφταιγε η ρομ γιαυτό ρωτάω. να βάλω official ή την unofficial

Edited by oraiustepe

Αυτή είναι η καλύτερη ΜΜ και είναι πολύ active ο gizmo (Έλληνας κιόλας): https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-lineageos-13-0-t3533744

Ποια cyanogenmod 13 προτεινεις ως την καλυτερη; Εγω λεω να βαλω αυτήν; την εχεις δοκιμάσει; Ή μήπως να χτυπήσω πάνω την Official; Aπο ότι είδα δεν δουλέυει volte και goodix finger print στην official. Ευχαριστω

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656

Έχω βάλει αρκετες φορες custom rom και δεν είχα κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, αλλά πάντα είχα ασθενέστερο gps και μια γραμμή κάτω στο wifi. Ίσως έφταιγε η ρομ γιαυτό ρωτάω. να βάλω official ή την unofficial

Όσο έπαιζα με cm13 είχα official χωρίς κανένα θεμα και όπως πολλοί ΚΑΙ εδώ έχουν πει είναι ή πιο σωστα ηταν η πιο πλήρες ROM.

Αν θες xposed τοτε mm μονόδρομος,πας ή για οfficial ή αυτή που πρότεινε ο mindtrapper,πολύ καλή και νομιζω αναβαθμίζεται με νέα στοιχεία τις LOS.

Απο κει και μετά σε N υπάρχουν πολλές επιλογές και καλές.

Volte & Goodix εαν ψαξεις λίγο θα βρεις λύσεις στις περισσότερες απο αυτές.

Κοιτά υπάρχουν να καλύψουν όλα τα γούστα, το τι θέλει ο καθένας..

Παίδες έχω τβ μόνιτορ έχει υποδοχή hdmi αν πάρω από κινεζομαγαζο ένα miracast στικακι θα παίζει το κινητό στην οθόνη για να βλέπουμε καμία (αισθησιακή) ταινία στο kodi? Edited by kostakiZz

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις...

Ευτυχία είναι να ΜΗΝ κάνεις αυτό που ΔΕΝ θέλεις!!!!

:tease:

Αυτή είναι η καλύτερη ΜΜ και είναι πολύ active ο gizmo (Έλληνας κιόλας): https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-lineageos-13-0-t3533744

Ευχαριστώ να σαι καλά... Θα την κάνω μια δοκιμή

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσο έπαιζα με cm13 είχα official χωρίς κανένα θεμα και όπως πολλοί ΚΑΙ εδώ έχουν πει είναι ή πιο σωστα ηταν η πιο πλήρες ROM.

Αν θες xposed τοτε mm μονόδρομος,πας ή για οfficial ή αυτή που πρότεινε ο mindtrapper,πολύ καλή και νομιζω αναβαθμίζεται με νέα στοιχεία τις LOS.

Απο κει και μετά σε N υπάρχουν πολλές επιλογές και καλές.

Volte & Goodix εαν ψαξεις λίγο θα βρεις λύσεις στις περισσότερες απο αυτές.

Κοιτά υπάρχουν να καλύψουν όλα τα γούστα, το τι θέλει ο καθένας..

Ευχαριστώ να σαι καλά... Ναι θέλω xposed οπωσδήποτε γιαυτό ψάχνω για mm

Παιδια, εκεί που γράφει στο αυτοκόλλητο το μοντέλο 20151201 αναφέρεται για την Pro ή την Special Edition;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

ειμαι με την τελευταια lineageos και franko kernel. ομολογω πως μου λειπουν καποια πραγματα απο τον radon (οπως το dt2w) αλλα το βραδυ εγινε κατι και πειστηκα :P

με πηρε ο υπνος με βιντεο να παιζουν στο youtube μεχρι το πρωι και ξυπνησα με το κινητο ακομα με 17% μπαταρια και οθονη 11 ωρες ανοιχτη :lol: νομιζω δεν ξεπερνιεται αυτο.. η φωτεινοτητα εννοειται ηταν χαμηλη (αλλα οχι τελειως σκοτεινη) αλλα μου φαινεται και παλι εντυπωσιακο.

Παιδια το κινητο μου δεν το αναγνωριζει το laptop μου με αποτελεσμα μονο να φορτίζει, παιζει να φτεει το καλωδιο ή κάτι άλλο? Δυστυχως δεν εχω αλλο καλώδιο να δοκιμάσω.

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι