immortal207 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Σημερα ανοιξε και η ιστοσελίδα του επισημου συνεργατη-διανομεα και παρουσιαζει τα Redmi Note 3 kai Redmi 3S. Με service-εγγυηση κλπ. Μεχρι και το Ελληνικό manual εχουν βάλει. Μόνο τιμές δε λένε ακόμα. Για να δούμε. Γελάνε και τα καβούρια !!!!!!!http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones?v=0&company=Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εγώ είχα γυρίσει παλιά μέσω twrp από android 6 σε Android 5 χωρίς να χάσω imei όπως αναφέρουν.. Αν έχεις android 5 τώρα πάνω μπορείς με σιγουρια να πας πάλι σε Android 5 μέσω twrp.. Αλλά να ξέρεις ότι αν θέλεις να βάλεις global χρειάζεσαι το twrp by cofface για να ανοίξει το κινητό μετά το install.. Αν θέλει ελληνική miui γίνεται και με το απλό twrp.. Σε κάθε περίπτωση κράτα ένα backup μην γίνει τίποτα με imei και ψαχνεσαι.. Αν και δύσκολο.. Τώρα αν θέλεις σονυ και καλά miflash χρειάζεσαι 64 bit.. Δεν υπάρχει για 32. Υ. Γ σου προτείνω να βάλεις cyanogen θα βρεις την υγειά σου.. Το μόνο αρνητικό είναι το λίγο χειρότερο σήμα WiFi και το λίγο χειρότερο GPS αλλά όλα τρέχουν ρολόι και τα προσπερνας αν αναλογιστεις τα πλεονεκτηματα της έναντι miui Αν ειναι απλα λιγο πιο αδυναμο σημα & να δουλευουν κανονικοτατα ,δεν εχω θεμα...Σε ποια ομως εκδοση του cm αναφερεσαι?Σε αυτη 13 που υπαρχει sticky σε αυτο το θεμα; (ασχετο...εχεις δοκιμασει το καστομ κερνελ; πολλες φορες μου εχει τυχει να fixαρει τα bugs της ρομ σχετικα με hardware) ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επισης αναφερομαι στην 16gb 2gb ram εκδοση ,υπαρχει καποια διαφορα με το 32 3γβραμ σε θεμαρομς kernels κτλπ?Μην βαλω κανα λαθος πακετο & το στειλω για τσάι Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Υ. Γ σου προτείνω να βάλεις cyanogen θα βρεις την υγειά σου.. Το μόνο αρνητικό είναι το λίγο χειρότερο σήμα WiFi και το λίγο χειρότερο GPS αλλά όλα τρέχουν ρολόι και τα προσπερνας αν αναλογιστεις τα πλεονεκτηματα της έναντι miui Πάντως ήμουν και εγώ απο αυτούς δεν είδαν με καλό μάτι τα της miui και μάλιστα πριν παραλάβω καν την συσκευή είχα κατεβάσει τα πάντα και ήμουν έτοιμος για CM13 Εν τέλη επειδή είχα μούφα rom έβαλα μια official dev MM. Δεν έχω ρυθμίσει τίποτα όσον αφορά δικαιώματα και τα λοιπά,πράγμα που φοβόμουν πως θα χρειαζόταν. Όλα μου δουλεύουν ρολόι ακόμα και το ρολόι/ξυπνητήρι :) Με 2 κύκλους φορτισης έχω πάνω απο 5 ώρες SOT. Δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες ρομ για να σε βοηθήσω. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την CM αλλά προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάτι που δεν λειτουργεί Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656 ....εγω εχω αυτη και οχι την official γιατι εκει διαδικασια για να δουλεψει το δαχτυλικο αποτυπωμα ειδικα οταν εχεις goodix...αν βαλεις official cyanogenmod θα πρεπει να βαλεις καποιον custom kernel + fix για να δουλεψει το δαχτυλικο... εγω προσωπικα δεν εχω πανω καποιον custom kernel γιατι μου τρωγανε νερο την μπαταρια και επισης δεν δουλευε το led ειδοποιησης...βεβαια μπορει να τα φτιαξανε αυτα... το μονο που πρεπει να φλασαρεις με αυτην την ρομ που σου εστειλα ειναι το camera fix για να διορθωθει το camera has stop working, δηλαδη για να ανοιξει η καμερα...και εγω το 2 gb και 16 rom εχω αλλα και το 3 να ειχες δεν θα ειχες θεμα...προσωπικα δεν χρησιμοποιω δαχτυλικο για ξεκλειδωμα αλλα για συντομευση εφαρμογων κυριως επειδη ιδρωνει το χερι μου και πολλες φορες δεν πιανει για ξεκλειδωμα... το μονο κακο με αυτη τη ρομ που σου εστειλα ειναι οτι δεν την εχει αναβαθμισει απο το σεπτεμβριο...βεβαια δεν εχει κατι να διορθωσει περα απο το security ....αν και ολα αυα περι security patch τα θεωρω αχρηστα...καλη πορωση αν αποφασισεις να περασεις cyanogen ....Προσοχή με bootloader μπορει να κλειδωσει..μην ξεχασεις την επομενη φορα που θα περασεις ρομ να τον ξεκλειδωσεις... Τέλος ανφορικα με μπαταρια...8 με 8 μιση ωρες οθονης με 3g συνεχεια(οχι 4g) και χρηση μονο wifi, messenger, fb, chrome, youtube με vr, παιχνιδια σε vr σε 1 μερα χρησης...καθολου ασχημα θαρρω Edited December 20, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Πάντως ήμουν και εγώ απο αυτούς δεν είδαν με καλό μάτι τα της miui και μάλιστα πριν παραλάβω καν την συσκευή είχα κατεβάσει τα πάντα και ήμουν έτοιμος για CM13 Εν τέλη επειδή είχα μούφα rom έβαλα μια official dev MM. Δεν έχω ρυθμίσει τίποτα όσον αφορά δικαιώματα και τα λοιπά,πράγμα που φοβόμουν πως θα χρειαζόταν. Όλα μου δουλεύουν ρολόι ακόμα και το ρολόι/ξυπνητήρι :) Με 2 κύκλους φορτισης έχω πάνω απο 5 ώρες SOT. Δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες ρομ για να σε βοηθήσω. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την CM αλλά προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάτι που δεν λειτουργεί Φιλε ,16gb για εφαρμογες δεν μου φτανουν..γιατι παιζω και παιχνιδια gta san andreas κτλπ...στο P8 Lite μου αυτη την στιγμη ,εχω βαλει τον εξωτερικο ως internal (32γβ) για να μου χωρανε...Ο μοναδικος λογος που θελω να το πειραξω ειναι για app2sd ...ή εστω foldermount ...Και επειδη δεν ειχα ποτε καλες εμπειριες πειραζοντας stock (BOOTLOOP XPERIAM-GALAXYGIO-P8LITE) με το παραμικρο (ειδικα xposed...)Παμε στα σιγουρα... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Πάντως ήμουν και εγώ απο αυτούς δεν είδαν με καλό μάτι τα της miui και μάλιστα πριν παραλάβω καν την συσκευή είχα κατεβάσει τα πάντα και ήμουν έτοιμος για CM13 Εν τέλη επειδή είχα μούφα rom έβαλα μια official dev MM. Δεν έχω ρυθμίσει τίποτα όσον αφορά δικαιώματα και τα λοιπά,πράγμα που φοβόμουν πως θα χρειαζόταν. Όλα μου δουλεύουν ρολόι ακόμα και το ρολόι/ξυπνητήρι :) Με 2 κύκλους φορτισης έχω πάνω απο 5 ώρες SOT. Δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες ρομ για να σε βοηθήσω. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την CM αλλά προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάτι που δεν λειτουργεί Προσωπικα θεωρω την miui πολυ καλη ρομ σε σχεση με αλλες ρομ που εχω δοκιμασει σε αλλα κινητα οπως samsung,lg, sony αλλά το stock android θεωρω οτι δεν το φτανει κανεις...βεβαια η miui εχει δυνατοτητα να το φτασει αν σοβαρευτουν λιγο οι προγραμματιστες του, κατι που το θεωρω χλωμο...Προφανως και ολα δουλευουν ρολοι εφοσον ειναι το λειτουργικο με το οποιο ερχεται το κινητο...Οσο αναφορα τις 5 δεν θεωρειται και ο καλυτερος χρονος...βεβαια παει και αναλογα την χρηση...καλη η miui , αλλα τουμπανο η cyanogen...Προσωπικη αποψη παντα... Το θεμα ειναι με τον εναν ή τον αλλον τρόπο εχουμε ενα απο τα πιο τρελά value for money στην mid range κατηγορια τηλεφωνου και κυριως με τρομερή υποστηριξη λογω του ξεκλειδωτου kernel του snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Προσωπικα θεωρω την miui πολυ καλη ρομ σε σχεση με αλλες ρομ που εχω δοκιμασει σε αλλα κινητα οπως samsung,lg, sony αλλά το stock android θεωρω οτι δεν το φτανει κανεις...βεβαια η miui εχει δυνατοτητα να το φτασει αν σοβαρευτουν λιγο οι προγραμματιστες του, κατι που το θεωρω χλωμο...Προφανως και ολα δουλευουν ρολοι εφοσον ειναι το λειτουργικο με το οποιο ερχεται το κινητο...Οσο αναφορα τις 5 δεν θεωρειται και ο καλυτερος χρονος...βεβαια παει και αναλογα την χρηση...καλη η miui , αλλα τουμπανο η cyanogen...Προσωπικη αποψη παντα... Το θεμα ειναι με τον εναν ή τον αλλον τρόπο εχουμε ενα απο τα πιο τρελά value for money στην mid range κατηγορια τηλεφωνου και κυριως με τρομερή υποστηριξη λογω του ξεκλειδωτου kernel του snapdragon είναι μεγάλη υπόθεση η υποστήριξη official/unofficial. Να υποθέσω cm13 έχεις με radon 3.1? Hotspot, bt tether, ir blaster? όλα λειτουργικά? Με ψήνει πολύ η cm αλλά έχω και ένα κόλλημα θέλω να λειτουργούν όλα ...ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσω ποτέ.:lol::lol::lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 είναι μεγάλη υπόθεση η υποστήριξη official/unofficial. Να υποθέσω cm13 έχεις με radon 3.1? Hotspot, bt tether, ir blaster? όλα λειτουργικά? Με ψήνει πολύ η cm αλλά έχω και ένα κόλλημα θέλω να λειτουργούν όλα ...ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσω ποτέ.:lol::lol::lol: Οπα ,δεν δουλευει hotspot? Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 είναι μεγάλη υπόθεση η υποστήριξη official/unofficial. Να υποθέσω cm13 έχεις με radon 3.1? Hotspot, bt tether, ir blaster? όλα λειτουργικά? Με ψήνει πολύ η cm αλλά έχω και ένα κόλλημα θέλω να λειτουργούν όλα ...ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσω ποτέ.:lol::lol::lol: Δεν μπορω προσωπικα να καταλαβω το λογο να βγαινει καινουργιο update καθε τρεις και λιγο εφοσον δεν εχει να προσθεσει κατι :) ...μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το θεωρεις μεγαλη υποθεση;....δεν εχω κανεναν kernel πανω είχα βαλει radon αλλα ετρωγε μπαταρια και δεν δουλευε το led ειδοποιησης...μονο για ir μπορω να σου απαντησω τα υπολοιπα δεν τα εχω χρησιμοποιησει δεν μου χρειαζονται...το ir δουλευει αψογα και μαλιστα ειναι πολυ καλυτερο απο το ir του note 2(αυτο για τους χρηστες του note 2 που θελουν να πανε σε 3 pro)...Το εχουν πολυ αυτο το κολλημα :lol::lol: ....σιγουρα ολα τα βασικα λειτουργουν τωρα τα ψαγμενα δεν γνωριζω...μπορεις να την κανειςμια δοκιμη κανοντας backup την ρομ που εχεις και αν δεν σου αρεσει γυρνας πισω...10 λεπτα υποθεση ειναι μετα το restore rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν μπορω προσωπικα να καταλαβω το λογο να βγαινει καινουργιο update καθε τρεις και λιγο εφοσον δεν εχει να προσθεσει κατι :) ...μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το θεωρεις μεγαλη υποθεση;....δεν εχω κανεναν kernel πανω είχα βαλει radon αλλα ετρωγε μπαταρια και δεν δουλευε το led ειδοποιησης...μονο για ir μπορω να σου απαντησω τα υπολοιπα δεν τα εχω χρησιμοποιησει δεν μου χρειαζονται...το ir δουλευει αψογα και μαλιστα ειναι πολυ καλυτερο απο το ir του note 2(αυτο για τους χρηστες του note 2 που θελουν να πανε σε 3 pro)...Το εχουν πολυ αυτο το κολλημα :lol::lol: ....σιγουρα ολα τα βασικα λειτουργουν τωρα τα ψαγμενα δεν γνωριζω...μπορεις να την κανειςμια δοκιμη κανοντας backup την ρομ που εχεις και αν δεν σου αρεσει γυρνας πισω...10 λεπτα υποθεση ειναι μετα το restore rom το update προφανώς κάτι θα προσθέτει ή κάτι θα διορθώνει. αλλιώς δεν είναι update είναι μετονομασία έκδοσης:lol::lol::lol: Αν δεν υπήρχε η υποστήριξη αυτήν την στιγμή δεν θα είχες CM13-14/RR/AOSP/κλπ, θα ήσουν στο έλεος(λέμε τώρα) της κάθε xiaomi ΑΝ θα σου διορθώσει bugs ή αν θα σου δώσει τα καινούρια χαρακτηριστικά. Ένας απο τους λόγους που διάλεξα αυτή τη συγκεκριμένη συσκευή είναι γιατί υπάρχει μια xiaomi από πίσω που μπορεί να αργεί αλλά δεν σε ξεχνάει. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ωχ την έβαλα : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/debb77734755f56e459ca30f2dbb4ab1.jpg Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι θα είναι marshmallow.... Άντε να δούμε τι θα δούνε τα ματάκια μας! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Τελικά η mm ρουφάει περισσότερο μπαταρία απ' οτι μου φαίνεται! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν μπορώ να βάλω την ρομ. Με το που περνάω ρομ από Xiaomi-Miui.gr γίνεται brick το κινητό! Δοκίμασα τις: xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0, Κάνει επανεκκίνηση, 2 φορές εμφάνισε το λογότυπο ΜΙ και δονήθηκε, μετά έσβησε. Μόνο αυτό κάνει. Όταν είναι σβηστό, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι όταν το συνδέω στην USB ή σε φορτιστή. Μπαίνει σε Fastboot, από όπου το βάζω σε edl και ξαναπερνάω μέσω MiFlash την Chinese Developer kenzo_images_6.12.15_20161215.0000.00_6.0_cn_7f97e1f7a9 και το ξαναξεκλειδώνω με το Mi Unlock. Κάθε φορά! Γιατί όμως χαλάει το κινητό με την ρομ από Xiaomi-Miui.gr; Ποιά άλλη ρομ προτείνετε να δοκιμάσω; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδιά έxω Golobal stable 8.0.6.0 (LHOMIDG), προσπάθησα να αναβαθμίσω σε 8.1.1.0 που μου την βγάζει διαθέσιμη και η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Το κινητό μένει κλειστό και πρέπει να πατήσω το power για να ανοίξει. Μετά μου βγάζει αποτυχία αναβάθμισης και ότι πρέπει να κατεβάσω Full ROM. Το έχει πάθει κανείς; Επίσης δοκίμασα να στείλω feedback με αφορμή το πρόβλημα και μου βγάζει συνέχεια not sent. Ένας φίλος που είχε το ίδιο πρόβλημα κατέβασε τη rom στο pc, την πέρασε στο κινητό και μετά την έκανε επιτυχώς εγκατάσταση από τον updater του κινητού!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι κινεζικές εφαρμογες κάτω κάτω? Edited December 20, 2016 by tsiro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν μπορώ να βάλω την ρομ. Με το που περνάω ρομ από Xiaomi-Miui.gr γίνεται brick το κινητό! Δοκίμασα τις: xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0, Κάνει επανεκκίνηση, 2 φορές εμφάνισε το λογότυπο ΜΙ και δονήθηκε, μετά έσβησε. Μόνο αυτό κάνει. Όταν είναι σβηστό, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι όταν το συνδέω στην USB ή σε φορτιστή. Μπαίνει σε Fastboot, από όπου το βάζω σε edl και ξαναπερνάω μέσω MiFlash την Chinese Developer kenzo_images_6.12.15_20161215.0000.00_6.0_cn_7f97e1f7a9 και το ξαναξεκλειδώνω με το Mi Unlock. Κάθε φορά! Γιατί όμως χαλάει το κινητό με την ρομ από Xiaomi-Miui.gr; Ποιά άλλη ρομ προτείνετε να δοκιμάσω; Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά από το Xiaomi-Miui.gr που υπέδειξαν την λύση! Απλώς, όταν περνάς την Ελληνική rom και brick-άρι, μετά πρέπει να το ξεκλειδώσεις πάλι από fastboot με το Mi Unlock. Δυστυχώς, αυτό το βήμα δεν αναφέρεται στους οδηγούς. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν μπορώ να βάλω την ρομ. Με το που περνάω ρομ από Xiaomi-Miui.gr γίνεται brick το κινητό! Δοκίμασα τις: xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0, Κάνει επανεκκίνηση, 2 φορές εμφάνισε το λογότυπο ΜΙ και δονήθηκε, μετά έσβησε. Μόνο αυτό κάνει. Όταν είναι σβηστό, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι όταν το συνδέω στην USB ή σε φορτιστή. Μπαίνει σε Fastboot, από όπου το βάζω σε edl και ξαναπερνάω μέσω MiFlash την Chinese Developer kenzo_images_6.12.15_20161215.0000.00_6.0_cn_7f97e1f7a9 και το ξαναξεκλειδώνω με το Mi Unlock. Κάθε φορά! Γιατί όμως χαλάει το κινητό με την ρομ από Xiaomi-Miui.gr; Ποιά άλλη ρομ προτείνετε να δοκιμάσω; Μηπως επειδη πας απο chinese dev σε official global? Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν μπορω προσωπικα να καταλαβω το λογο να βγαινει καινουργιο update καθε τρεις και λιγο εφοσον δεν εχει να προσθεσει κατι :) ...μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το θεωρεις μεγαλη υποθεση;....δεν εχω κανεναν kernel πανω είχα βαλει radon αλλα ετρωγε μπαταρια και δεν δουλευε το led ειδοποιησης...μονο για ir μπορω να σου απαντησω τα υπολοιπα δεν τα εχω χρησιμοποιησει δεν μου χρειαζονται...το ir δουλευει αψογα και μαλιστα ειναι πολυ καλυτερο απο το ir του note 2(αυτο για τους χρηστες του note 2 που θελουν να πανε σε 3 pro)...Το εχουν πολυ αυτο το κολλημα :lol::lol: ....σιγουρα ολα τα βασικα λειτουργουν τωρα τα ψαγμενα δεν γνωριζω...μπορεις να την κανειςμια δοκιμη κανοντας backup την ρομ που εχεις και αν δεν σου αρεσει γυρνας πισω...10 λεπτα υποθεση ειναι μετα το restore rom Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις οτι σε πολλά απο όσα εχεις πει είσαι εκτός, αρα κάτι εχεις με την εγκατάσταση. Με την 13 μια και την έχω πάλι πανω σε διαβεβαιωνω οτι όλο δουλεύουν όπως πρέπει. Ακόμα και οτι βάλεις με xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις οτι σε πολλά απο όσα εχεις πει είσαι εκτός, αρα κάτι εχεις με την εγκατάσταση. Με την 13 μια και την έχω πάλι πανω σε διαβεβαιωνω οτι όλο δουλεύουν όπως πρέπει. Ακόμα και οτι βάλεις με xposed. Δουλευει και tethering/hotspot? Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_philly Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδω και 2 μήνες και δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη. 1.Αρχικά μου έβγαλε την πίστη με την SD card. Κατάφερα και το διόρθωσα. 2. Δεν ξυπνάει η οθόνη όταν με καλεί/στελνει μήνυμα κάποιος στο Viber ή στο Skype. 3. Διαγράφω κάποιες επαφές και μετά από το reboot εμφανίζονται πάλι. 4. Φτιάχνω λίστα αγαπημένων επαφών, βάζω και φωτό στις επαφές και μετά το reboot εξαφανιζολ πάλι. 5. Τώρα τελευταία μου εξαφανίζει και τον ήχο κλήσης που έχω βάλει. (Τραγούδι της επιλογής μου που έχω κάνει download) 6. Μετά από ένα update της gallery φωτογραφιών δεν μου δείχνει τα βίντεο που έχω τραβηξει, αμέσως, παρά τα κάνει download, το οποίο παιρνει ώρα και μου σπάει τα νεύρα. Να σας πω πως το μοντέλο έχει global stable ROM. Τουλάχιστον έτσι το παρήγγειλε ο άντρας μου από το Vick Mall. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 1) ... 2)πηγαινε ρυθμίσεις -> μπαταρια -> διαχ εφαρμογων -> skype/viber -> χωρις περιορισμους 3) ειναι λογω συγχρονισμου.. ή κλειστον ή σβησε την επαφη και απο το cloud 4) αυτο δεν το παθαινω οποτε δεν μπορω να σου πω (μπορει να φταιει και εδω ο συγχρονισμός) 5) δεν ξερω κατι για αυτο 6) υπαρχουν στο cloud αλλα οχι στην συσκευή οποτε πρεπει να τα κατεβασεις ξανα στην συσκευή Ελπιζω να βοηθησουν γιατί ειναι καλο κινητο και ειναι κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παιδια εβαλα την τελευταια ελληνικη ROM xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298916517 με αυτην την διαδιακασια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21801-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Android-5-1-1-Stable-%CF%83%CE%B5-Marshmallow-6-0-0-Stabl/ Ολα καλα πηγαν αλλα παρατηρησα δυο πραγματα 1. δεν ειναι τοσο smooth οσο η 7.5.2.0 που ειχα αν και καταναλωση μπαταριας βλεπω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα 2. εχω θεμα με τα ακουστικα... ενω στην 7.5.2.0 λειτουργουσαν τελεια στην 8.1.1.0 μου παραπονιουνται οι συνομιλητες μου οτι δεν με ακουνε καθαρα,,, (σαν να ειμαι μεσα σε πηγαδι). δοκιμασα και αλλα ακουστικα αλλα το ιδιο θεμα... υπαρχει καμια ρυθμιση ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Δουλευει και tethering/hotspot? Κανονικά! Και στην 13 και στην 14.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_philly Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Kongeo1994 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τη ρύθμιση για το viber και Skype την έχω ήδη κάνει, όπως επίσης έκανα uninstall και reinstall τις εφαρμογές. Τζίφος. Δεν έχω cloud. Έχω βάλει 64αρα micro SD card και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται όλα εκεί. Έκανα έναν λογαριασμό στο mi account, μήπως αυτό εννοείς ως cloud; Πάνω κάτω ξέρω τι μου γίνεται όσο αναφορά τα Android, πρώτη φορά με δυσκολεύει τόσο ένα κινητό. Είμαι έτοιμη να το πετάξω από το παράθυρο γιατί βγάζει και χάλια φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω το κινητο εδω και ενα εξαμηνο και ημουν εντελως ευχαριστημενος, με global stable παντα. Απο την τελευταία αναβαθμιση σε marshmallow εχω το εξης θεμα, σερνεται το fb messenger, ακομα και στην πληκτρολογηση κολλαει. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει, δεν τρεχουν αλλες εφαρμογες, η ραμ ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν και με εχει εκνευρισει πολυ αυτο. Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις οτι σε πολλά απο όσα εχεις πει είσαι εκτός, αρα κάτι εχεις με την εγκατάσταση. Με την 13 μια και την έχω πάλι πανω σε διαβεβαιωνω οτι όλο δουλεύουν όπως πρέπει. Ακόμα και οτι βάλεις με xposed. Πάνω σε τι είμαι λάθος; εγώ θεωρώ πως όλα αυτά που λέω είναι σωστά.. Διόρθωσε με αν έχω κάνω κάτι λάθος ☺️ φιλικά πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts