Jump to content

gama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gama

  1. Ή ταινία διπλής όψεως μεταξύ φορτιστή και ανταπτορα. Δεν φαίνεται καθόλου και κρατάει καλά. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Και εγώ τη ίδια αλλαγή έκανα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειγόντως θήκη και tempered glass. Γλυστράει εύκολα από το χέρι. Η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια σε σχέση με το RN 3. Σίγουρα θα το απολαύσεις!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Έχει βγεί global edition με b20 Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Μην ενοχλείτε. Πήγαινε στις ρυθμίσεις- μην ενοχλείτε και θα καταλάβεις λεπτομερώς τη λειτουργία του.
  5. Do Not Disturb. Θα το βρεις αφού πατήσεις στην ταξινόμηση των εικονιδίων στη γραμμή κατάστασης
  6. gama

    Redmi 4X

    Το adblock νομίζω ότι απαιτεί δικαιώματα root για να δουλέψει
  7. Εμένα είναι τουλάχιστον -2 ώρες sot και αυξημένη θερμοκρασία.
  8. Εννοείς ότι σε κάποιο από τα δύο παρουσιάζεται πρόβλημα πιο συχνά?
  9. gama

    Redmi 4

    Θα σε ρωτήσει απ ότι θυμάμαι αν θέλεις να κάνεις επανεκκίνηση ώστε να προχωρήσει στην εγκατάσταση. Φρόντισε απλά να έχεις αρκετή μπαταρία. Ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετή ώρα και 1-2 επανεκκινήσεις.
  10. gama

    Redmi 4X

    Το κοίταξες το πρωτόκολλο apn?
  11. gama

    Redmi 4X

    Δες και στις ρυθμίσεις- ονόματα σημείων πρόσβασης​ - ..... internet - πρωτόκολλο APN να είναι ενεργοποιημένο ipv4
  12. Αυτή είναι τελική τιμή με ΕΛΤΑ courier. Όσον αφορά την εγγύηση, είναι σαν να το αγόραζες από το vickmall Κίνας.
  13. Το vickmall είναι εγγύηση. Παραγγελία Τετάρτη βράδυ και παραλαβή Παρασκευή 12:00 στο σπίτι. Εννοείται ότι μιλάμε για EU warehouse στη Θεσ/νικη.(global stable rom φοράει)
  14. Ρίξε μία ματιά σ αυτό μήπως σε βοηθήσει. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16575-Ελληνικός-οδηγός-αναβάθμισης-από-Android-5-1-1-σε-Marshmallow-6-0-0-για-το-Redmi/?pageNo=1
  15. Πέρνα πάλι τη ROM, κάνε το σεταρισμα με Αγγλικά και μετά ρύθμισε τη γλώσσα σε Ελληνικά. Σε κάποιες ROM διορθωνοταν το force close μ αυτό το τρόπο.
  16. Είναι απλό! Γιατί παιδευεστε? Κατεβάστε την 6.12.15 από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no και κάντε εγκατάσταση από τον updater της συσκευής.
  17. Είναι bug της rom. Πέρνα πάλι τη προηγούμενη.
  18. Ένας φίλος που είχε το ίδιο πρόβλημα κατέβασε τη rom στο pc, την πέρασε στο κινητό και μετά την έκανε επιτυχώς εγκατάσταση από τον updater του κινητού!!
  19. Πλέον μπορείς να περάσεις twrp στην global dev και να έχεις και ota!!!! Και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη rom.
  20. Μ ένα σμπαρο δύο τριγωνια. Παραθέτω από το forum της global α)τον λόγο που δεν έχουμε update σήμερα και β)την επισιμη εκδοχή και επιβεβαίωση στα λεγόμενα του geoanto για το downgrade από marshmallow σε lollipop γι όσους τον αμφισβητούν. MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.20 Features and Changelog Note: Update for Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 3 Special Edition suspended Known Issues: 1) Update for Redmi Note 3 Qualcomm suspended this week due to stability test. 2) If you're using the latest developer ROM on Redmi Note 3 Qualcomm, please don't flash back to stable ROM or developer ROM prior to 6.9.9, otherwise there might be SIM card recognition issue.
  21. Παρ όλα αυτά νομίζω ότι είναι ή μόνη 8αρα rom που πλησιάζει σε απόδοση μπαταρίας την 7. Τα κρασαρισματα λογικά αύριο θα βελτιωθούν, απ οτι είδα στο forum της global το update θα έχει σχεδόν αποκλειστικά βελτιώσεις.
  22. Αν μπορείς τσεκαρε σε παρακαλώ, Ασφάλεια/ Αυτόματες εργασίες βγάζει force close?
  23. Αυτό είναι λίγο εκνευριστικό, μετά από κάθε update να περνάς τα zip από την αρχή.
  24. Και σε μένα το ίδιο βγάζει. Το ξυπνητήρι δουλεύει; Νομίζω ότι έχει θεματακι.
  25. https://www.dropbox.com/s/v4rssbky7cwkt0g/dolby.zip?dl=0
×
×
  • Create New...