Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοώ, σε αυτήν την ρομ το default theme είναι αλλαγμένο από τον gkalen, όπως είναι και στην 6.8.18?

Και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δεν θυμαμαι θα σε γελασω...νομιζω το στοκ μιυι εχει αλλα δεν ειμαι σιγουρος

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια βοηθεια ρρ παιδιά το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά και τρ δν μπαίνει 0.facebook φορτώνει αλλά τπτ δν ειναι οτι αργει να μπει δν μπαιει καθολου ..... και απο τοτε που του το εκανα ψιλοκολαει τρ δν ξερω γιατι πριν το κανω πηγαινε μια χαρα ... ξερεις κανεις του εχει τυχει ?? τι να κανω ??

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει link για το adb driver της συσκευής; Edited by zurabi_97
zurabi_97

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

για 25 ευρω διαφορα γιατι να μην παρω το XiaoMi Mi5 32GB 4G απο το gearbest ? βγαινει 217 ευρω λογω 13% εκπτωση απο kimovil (Standard Shipping 7 - 15 business days €0.19)

ενω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro απο vickmall εχει 192 απο EU warehouse.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει link για το adb driver της συσκευής;

Καλημέρα... >> http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/recoveries/adb.zip ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Καλημερα,τελικα στην XTRVbeta1-6.11.3 ο Randon ειναι πολυ φαγανος στη μπαταρια παιδια,ειναι φοβερος βεβαια στην παραμετροποιηση και αξιζει πραγματικα,δεν ξερω αν τον εχει ψαξει κανεις και στο θεμα της μπαταριας αν μπορει να γινει καποια ρυθμιση

Καλημερα,τελικα στην XTRVbeta1-6.11.3 ο Randon ειναι πολυ φαγανος στη μπαταρια παιδια,ειναι φοβερος βεβαια στην παραμετροποιηση και αξιζει πραγματικα,δεν ξερω αν τον εχει ψαξει κανεις και στο θεμα της μπαταριας αν μπορει να γινει καποια ρυθμιση

Με CM13 τα σπάει ο Radon πάντως :)

Αυτά...

Με CM13 τα σπάει ο Radon πάντως :)

Συμφωνω,ετσι ημουν κι εγω πριν και ηταν jet,δεν ξερω γιατι,αλλα πρωι βγαινει απο τη φορτιση και σε 1 ωρα εχει πεσει στο 96% χωρις να κανω τιποτα,να πω οτι εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες εφαρμογες με πριν με τη cm και ακριβως την ιδια χρηση,τι να πω?

Έχετε να προτείνετε μια καλή θήκη σιλικόνης; Δεν βρήκα Nillkin και δεν ξέρω καμιά άλλη.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

αξιζει;μολις εβακα διπλα διπλα να τσεκαρω καμερες με το lenovo k3 note μου

πολυ ασπρες φωτεινες φωτο βγαζει.στο λενοβο φαινονταν καλυτερες

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

αξιζει;μολις εβακα διπλα διπλα να τσεκαρω καμερες με το lenovo k3 note μου

πολυ ασπρες φωτεινες φωτο βγαζει.στο λενοβο φαινονταν καλυτερες

αυτο ειναι με τα 2gb ram και 16 εσωτερικο χώρο

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

το λενοβο με υπερκαλυπτε απλα ηθελα μεγαλυτερη μπαταρια πλεον γιατι το λιωνω.η 2 ραμ μου αρκει και εχω 32αρα καρτα μνημης

Για τα παιδια που έχουν την CM13

Έχετε βρει κάποιο bug μέχρι τώρα?

Το hotspot δουλεύει κανονικά? otg? αυτό που λένε για την μπροστινή κάμερα ότι μερικές φορές δεν τη βρίσκει και χρειάζεται να flashάρεις κάποιο fix? το fingerprint sensor?

Έχει OTA updates?

Από μερικά VS που έψαξα στο youtube η CM φαίνεται να είναι πιο γρήγορη γενικά και με λιγότερο lag στο άνοιγμα των εφαρμογών

-οχι πάντα...

Η 6.11.10 πως και δεν ηρθε σημερα; official developer rom.

Update for Redmi Note 3 Qualcomm suspended this week due to fingerprint issue.

αυτές οι κινέζικες απροσεξίες δεν μου αρέσουν ρε γα***το. άλλο εξάρτημα η πρωτη παρτιδα άλλο η επόμενη και πάει λέγοντας

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

Update for Redmi Note 3 Qualcomm suspended this week due to fingerprint issue.

αυτές οι κινέζικες απροσεξίες δεν μου αρέσουν ρε γα***το. άλλο εξάρτημα η πρωτη παρτιδα άλλο η επόμενη και πάει λέγοντας

μολις εβαλα την ελληνικη stable και εχω προβλημα με τησ σιμ.η θεση δυο κατι εχει παθει.οταν βαζω καρτα εκει ζηταει συνεχεια πιν και στησ δυο καρτες.οταν βαζω στην ενα ολα οκ

Τελικά στην official global 8.0.6.0 η μπαταρία επανήλθε σχεδόν στα επίπεδα που είχα και στις miui 7 rom.

Τωρα είμαι με 25% μπαταρία με 7 ώρες οθόνη και 2 ημέρες & 7 ωρες από την τελευταία φόρτιση. Συνεχώς ανοιχτά wifi, data, viber αλλά χωρίς παιχνίδια.

μολις εβαλα την ελληνικη stable και εχω προβλημα με τησ σιμ.η θεση δυο κατι εχει παθει.οταν βαζω καρτα εκει ζηταει συνεχεια πιν και στησ δυο καρτες.οταν βαζω στην ενα ολα οκ

δες μηπως εχασες imei

Για το kenzo βγήκε....για δες καλύτερα...εκτός και αν έχουν διαφορετική αρίθμηση οπότε κάνω εγώ λάθος...

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

πριν 7 ωρες απο εδώ το είδα και σε ανακοίνωση στο facebook

ένα μέλος έγραψε αυτό στο en.miui

"They said that for Redmi note 3 the update is suspended due to finger touch issue.. It is not truth... They are not able to resolve VoLTE bug since 9.10.22. They are just making us fool as they are providing updates with some minor cosmetic changes"

Μπορεί να είναι και μπαρούφα βέβαια

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

πως γινεται να μην εχει δαχτυλικο αποτυπωμα η cm13?

Μα έχει..

Για τα παιδια που έχουν την CM13

Έχετε βρει κάποιο bug μέχρι τώρα?

Το hotspot δουλεύει κανονικά? otg? αυτό που λένε για την μπροστινή κάμερα ότι μερικές φορές δεν τη βρίσκει και χρειάζεται να flashάρεις κάποιο fix? το fingerprint sensor?

Έχει OTA updates?

Από μερικά VS που έψαξα στο youtube η CM φαίνεται να είναι πιο γρήγορη γενικά και με λιγότερο lag στο άνοιγμα των εφαρμογών

Προσωπικά δεν βρήκα το παραμικρό bug.. Μην σου πω πως μου πήγαινε ακόμα καλύτερα και από την miui. Σίγουρα σε ταχύτητα και μπαταρία.. Και νομίζω ακόμα και στο "smoothness".

Την ψιλοβαρεθηκα και έβαλα για δοκιμή την τελευταία miui από το miui.gr και νομίζω βλέπω διαφορές προς το χειρότερο. Αλλά θα περιμένω μέχρι την επίσημη cm14.

Hotspot κανονικά, otg δεν δοκίμασα αλλά δεν διάβασα κάτι οπότε θα δουλεύει. Αυτό που λένε για την μπροστινή κάμερα νομίζω υπάρχει μόνο στα νεότερα μοντέλα ή στο International redmi note 3 pro (kate), δεν είμαι σίγουρος. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα έχουν fixes για τα πάντα οπότε μην αγχώνεσαι. Fingerprint sensor επίσης δουλεύει κανονικά.

Νομίζω διαφορά fixes συμπεριλαμβανονται στους custom kernels αλλά μάλλον τα έχουν συμπεριλάβει και στον cm kernel οπότε δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη φλασαρισματος. (από πάντα είχα radon ούτως ή άλλως)

Ota updates έχει αλλά εξαρτάται πως το εννοείς. Μπορείς να κατεβάσεις την rom μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά προσωπικά δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω "επανεκκίνηση και εγκατάσταση" από εκεί. Έμπαινα μόνος twrp recovery και φλασαρα μαζί με wipe cache / dalvik cache. Και φλασαρω και τον kernel πάλι καπάκι.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Τελικά στην official global 8.0.6.0 η μπαταρία επανήλθε σχεδόν στα επίπεδα που είχα και στις miui 7 rom.

Τωρα είμαι με 25% μπαταρία με 7 ώρες οθόνη και 2 ημέρες & 7 ωρες από την τελευταία φόρτιση. Συνεχώς ανοιχτά wifi, data, viber αλλά χωρίς παιχνίδια.

Ελληνικά έχει αυτή?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί κάποιος να μου στειλη κάποιο πρόσθετο για twrp?? Δεν μού βγάζει όλες της επιλογές για backup.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk