Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς και σαν απλή αναβάθμιση ... δεν είναι και πολύ μακριά....

Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά μπες και κάνε ένα factory reset..

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Νόμιζα ότι έπαιζε ρόλο η μετάβαση από την gtv στου gkalen γι αυτό κ ρώτησα...

Σε περίπτωση που τελικά ακολουθήσω το factory reset ακολουθώ τα παρακάτω βήματα που βρήκα στην καρτέλα "περιγραφή"

της ρομ;

Μπαίνουμε σε TWRP

Επιλέγουμε , reboot recovery

Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP

Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset )

Επιλέγουμε , install zip ( διαλέγουμε το ρομ.zip )

Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ....

Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik

Επιλέγουμε , reboot system

Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ..

ENJOY !!!!!!!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπαίνουμε σε TWRP

Επιλέγουμε , reboot recovery

Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP

Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset )

Επιλέγουμε , install zip ( διαλέγουμε το ρομ.zip )

Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ....

Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik

Επιλέγουμε , reboot system

Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ..

ENJOY !!!!!!![/b]

Αυτά είναι μια χαρά... Τα υπόλοιπα είναι απλά περιττά..

Το πρώτο reboot recovery δεν υπάρχει λόγος γτ μόλις μπήκες.

Τα wipe στο τέλος τα κάνει μόνο του..

Τελικά τι γίνεται αν βάλω cyanogen 13 και επιστρεψω σε τελευταια dev χάνω Imei ή όχι; το έχει δοκιμασει κανεις να μας πει; ευχαριστω

Αυτά είναι μια χαρά... Τα υπόλοιπα είναι απλά περιττά..

Το πρώτο reboot recovery δεν υπάρχει λόγος γτ μόλις μπήκες.

Τα wipe στο τέλος τα κάνει μόνο του..

Σε ευχαριστώ κ πάλι για τη βοήθεια!

...καλησπέρα...είχα στήσει αρχικά το κινητό για γνωστό με 5.1-7.3.2.0 Stable...πρόσφατα, κατόπιν σύνδεσης του κινητού με hands-free (Xiaomi Piston 3 αλλά και με τρίτου κατασκευαστή) δύο ήδη φορές το κινητό κόλλησε (την πρώτη οριστικά μπουτάροντας μόνο έως το MI logo και επανήλθε μόνο με clear cache από recovery)...στην ουσία ενώ έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά, αν ακούς κάτι, π.χ. ράδιο, τότε μόλις καλέσει κάποιος το κινητό κολλάει (συνέβει ήδη 2 φορές)...υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο θέμα;...έχει νόημα να του το αναβαθμίσω σε Stable 8.x (miui hellas ή gkalen) ή δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση το πρόβλημα με την 7.3.2.0;...επιθυμούμε την σταθερότητα και όχι τα χαρακτηριστικά, οπότε δεν σκοπεύαμε την αναβάθμιση αν δεν είχε προκύψει η συγκεκριμένη συμπεριφορά...υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να ξεκινά από πιθανή αυτόματη αναβάθμιση του SuperSU μέσω Playstore;...ευχαριστώ προκαταβολικά

...καλησπέρα...είχα στήσει αρχικά το κινητό για γνωστό με 5.1-7.3.2.0 Stable...πρόσφατα, κατόπιν σύνδεσης του κινητού με hands-free (Xiaomi Piston 3 αλλά και με τρίτου κατασκευαστή) δύο ήδη φορές το κινητό κόλλησε (την πρώτη οριστικά μπουτάροντας μόνο έως το MI logo και επανήλθε μόνο με clear cache από recovery)...στην ουσία ενώ έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά, αν ακούς κάτι, π.χ. ράδιο, τότε μόλις καλέσει κάποιος το κινητό κολλάει (συνέβει ήδη 2 φορές)...υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο θέμα;...έχει νόημα να του το αναβαθμίσω σε Stable 8.x (miui hellas ή gkalen) ή δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση το πρόβλημα με την 7.3.2.0;...επιθυμούμε την σταθερότητα και όχι τα χαρακτηριστικά, οπότε δεν σκοπεύαμε την αναβάθμιση αν δεν είχε προκύψει η συγκεκριμένη συμπεριφορά...υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να ξεκινά από πιθανή αυτόματη αναβάθμιση του SuperSU μέσω Playstore;...ευχαριστώ προκαταβολικά

Κλεισε την αυτοματη ενημερωση του su απο το playstore...

Και βαλε την τελευταια stable

Κλεισε την αυτοματη ενημερωση του su απο το playstore...

Και βαλε την τελευταια stable

...ευχαριστώ αλλά το ερώτημά μου ήταν αν γνωρίζει κανείς ως προς το συγκεκριμένο κόλλημα/συμπεριφορά, όχι τα βήματα ως προς το θέμα SuperSU ή/και την αναβάθμιση...δεδομένου ότι η μετάβαση σε τελευταία stable απαιτεί Factory Reset, αναρωτιόμουν αν κάποιος γνωρίζει το πρόβλημα που ανέφερα προκειμένου να αποφευχθεί η αναβάθμιση αν δεν σχετίζεται με αυτό...σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστεί η αναβάθμιση, η ενσωματωμένη εφαρμογή backup της MIUI 7 είναι συμβατή μετά με την αντίστοιχη της 8 για επαναφορά ή πρέπει να μεσολαβήσει Titanium Backup;...

καλησπέρα σε όλους. Έχω 1 εβδομάδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έλαβα με μια rom ψιλοελληνική MIUI Global 8.0 / stable 8.0.1.0.0 ( LHOMIDG ).

Ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιώ linux

Δεν μπορούμε μέσω κάρτας SD να ρουτάρουμε την συσκευή και να φλασάρουμε ένα custom recoveri και μετά μια rom??? Τα τελευταία χρόνια όλα τα τηλέφωνα που είχα τα φλάσαρα μέσω κάρτας. Τώρα τι γίνεται γυρνάμε πάλι πίσω??

Υπάρχει λύση???

Γνωρίζει κανείς??

καλησπέρα σε όλους. Έχω 1 εβδομάδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έλαβα με μια rom ψιλοελληνική MIUI Global 8.0 / stable 8.0.1.0.0 ( LHOMIDG ).

Ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιώ linux

Δεν μπορούμε μέσω κάρτας SD να ρουτάρουμε την συσκευή και να φλασάρουμε ένα custom recoveri και μετά μια rom??? Τα τελευταία χρόνια όλα τα τηλέφωνα που είχα τα φλάσαρα μέσω κάρτας. Τώρα τι γίνεται γυρνάμε πάλι πίσω??

Υπάρχει λύση???

Γνωρίζει κανείς??

Με την ρομ που έχεις πιο έυκολο είναι να το brickάρεις παρά να το rootάρεις..

Παιδια αν παρεις αυτο το κινητο με global rom πρεπει να κανεις κατι απο ολα αυτα; Ή ειναι ετοιμο;

Αν δεν σε ενοχλεί η έλλειψη ελληνικών, το παίρνεις με Global Stable και είσαι έτοιμος.

Όχι τα έχουμε κοιτάξει αυτά. Το κινητό ήταν φορτισμένο και το ξαναφορτίσαμε.

Εκτός και αν αναφέρεσαι σε πρόβλημα hardware, το οποίο πιστεύω και εγώ

Προφανώς hardware. Έχει πάθει ζημιά η θύρα του microUSB και μισό δουλεύει λογικά.

Συμβαίνει πολύ συχνά, ειτε από αστοχία υλικού ή από απρόσεκτη χρήση, πάλι όμως επειδή τα μέρη που χρησιμοποιούνται ειναι φθηνιαρικα. Εγώ το είχα παθει σε ένα Microsoft που είχα, επειδή ήμουν απρόσεκτος. Αλλά και αφού το αντεκατεστησα μία φορά, παρότι το πρόσεχα αρκετά άρχισε πάλι να φθείρεται και να υπολειτουργεί.

My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700.

6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev

7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable

Υπάρχει λύση???

Γνωρίζει κανείς??

Πρώτα ν" αλλάξεις την ρομ έχεις Μούλτι, διάβασε το πρώτο μνμ ή την υπογραφή του geoanto555

MLS Tablet iq 1030

Γεια χαρά. Θέλω να πάω από stable σε dev. Έχω πάρει ένα local back up (στην sd) του κινητού ως έχει αυτή τη στιγμή (stable rom). Μπορώ να το κάνω restore όταν περάσω στην dev ή θα γίνει ο κακός χαμός; :D (βασικά αυτό που με καίει είναι το blocklist μου μέσα στο security app)

Από που την αγοράζω στην καλύτερη τιμη κανένας σύνδεσμος αν υπάρχει

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/282002733507

Το H+ pro είναι κορυφή!

Στάλθηκε από RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Γεια χαρά. Θέλω να πάω από stable σε dev. Έχω πάρει ένα local back up (στην sd) του κινητού ως έχει αυτή τη στιγμή (stable rom). Μπορώ να το κάνω restore όταν περάσω στην dev ή θα γίνει ο κακός χαμός; :D (βασικά αυτό που με καίει είναι το blocklist μου μέσα στο security app)

απο ποια stable?? global? ελληνικη;

Από official stable σε official dev

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από official stable σε official dev. Global πάντα

...ευχαριστώ αλλά το ερώτημά μου ήταν αν γνωρίζει κανείς ως προς το συγκεκριμένο κόλλημα/συμπεριφορά, όχι τα βήματα ως προς το θέμα SuperSU ή/και την αναβάθμιση...δεδομένου ότι η μετάβαση σε τελευταία stable απαιτεί Factory Reset, αναρωτιόμουν αν κάποιος γνωρίζει το πρόβλημα που ανέφερα προκειμένου να αποφευχθεί η αναβάθμιση αν δεν σχετίζεται με αυτό...σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστεί η αναβάθμιση, η ενσωματωμένη εφαρμογή backup της MIUI 7 είναι συμβατή μετά με την αντίστοιχη της 8 για επαναφορά ή πρέπει να μεσολαβήσει Titanium Backup;...

δεν γνωριζω για το προβλημα σου κατι αλλά η εφαρμογή backup είναι συμβατή με όλα τα miui οπότε δεν θα χρειαστείς το titanium...παρεπτιτόντως ενα κλικ είναι η επαναφορά δεν έχεις να χάσεις κάτι βάζοντας Miui 8. απλά αμα βάλεις developer δηλαδή android 6 δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε Miui 7 android 5.1 γιατι θα χασεις imei..αμα βάλεις stable λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να γυρίσεις πίσω αν κάτι δεν σου άρεσε

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ρωτήσω κάτι άλλο η International έκδοση του κινητού έχει παρει android 6 σε Miui 7 stable; και αν ισχύει γιατι εμάς(που έχουμε την china) δεν έχει παρει ακόμα;

[quote=dilated;6944229

Από official stable σε official dev. Global πάντα

Μπορείς να την κατεβάσεις και να την περάσεις από τον updater του κινητού

Επιδει πάς όμως από Android 5 σέ 6 καλό είναι να μην βάλεις το backup