Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@amdnikos από gtv dev σε official dev πήγες μέσω του updater της συσκευής?

Τα σωστά βήματα δεν θα ήταν να φλασαρεις μια official stable με miflash και μετά με τον updater να καταλήξεις στην 6.9.15?

Η ρομ έκατσε καλά?

Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει με αυτό τον τρόπο

Ναι τοσο απλα. Μαλιστα οταν τελειωσε το flash μεσω twrp εκανε αυτοματα wipe davlik/cache. Οτι μεταβαση εχω κανει μεχρι τωρα ηταν "dirty" δηλαδη απο πανω, απο εποχες miui 6. Ορθα τα ενεργα μελη του φορουμ το εχουν αναγαγει σε επιστημη παντως μιας και ο νεοπας στο 99% των περιπτωσεων αν παει να περασει ρομ χωρις να ξερει αν χρειαζεται η οχι wipes/ελεγχο bootloader θα βρεθει να κοιταει το MI logo και να συχτηριζει την ωρα και τη στιγμη. Μια χαρα μου εκατσε. (οπως παντα δηλαδη) :lol:

Μηδενικο drain το πρωι που σηκωθηκα και sot πανω κατω ιδια με 5.1.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tυχαία ανακάλυψα στο enmiui πως να βγάλεις screenshot με 3 δάχτυλα προς τα κάτω με miui 8. Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί ξανά βέβαια...

http://s11.postimg.org/pxriw22j7/072337hwezgcnohlewnw0d.gif

Επίσης περισσότερες χειρονομίες εδώ -> http://en.miui.com/thread-362448-1-1.html

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

να ρωτήσω για να περάσω ρομ ελληνική χρειάζεται να κάνω αίτηση για Ξεκλείδωμα bootloader?υπάρχει κάποια rom που μπορώ να φλασάρω με ελλινικα χωρίς bootloader?
[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτήσω για να περάσω ρομ χρειάζεται να κάνω αίτηση για Ξεκλείδωμα bootloader?

εξαρταται.. ποια ρομ;

αν θες απο stable σε dev μπορεις χωρις ξεκλειδωμα

να ρωτήσω για να περάσω ρομ ελληνική χρειάζεται να κάνω αίτηση για Ξεκλείδωμα bootloader?υπάρχει κάποια που μπορώ να φλασάρω με ελλινικα χωρίς bootloader?

Κανε ενα κοπο να διαβασεις την πρωτη σελιδα. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες, και δε θα χρειαστει να επαναλαμβανουμε τα ιδια καθε 5 posts.

Καποιος να με πει απο Vickmall που το πηρε με "Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)"

πιον οδηγο ακολουθησε ; η πιους καλυτερα γιατι εχει καμια 10αρια thread και διαφορετικους τροπους.

Να ειμαι ετοιμος αυριο... μαχιμος...

Καποιος να με πει απο Vickmall που το πηρε με "Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)"

πιον οδηγο ακολουθησε ; η πιους καλυτερα γιατι εχει καμια 10αρια thread και διαφορετικους τροπους.

Να ειμαι ετοιμος αυριο... μαχιμος...

Δεν θα χρειαστεις κανεναν οδηγο αν εχεις σκοπο να παραμεινεις σε miui. ΟΤΑ updates απο τη συσκευη σου με υποστηριξη σχεδον 100% (96 για την ακριβεια) στην Ελληνικη γλωσσα.

Δεν θα χρειαστεις κανεναν οδηγο αν εχεις σκοπο να παραμεινεις σε miui. ΟΤΑ updates απο τη συσκευη σου με υποστηριξη σχεδον 100% (96 για την ακριβεια) στην Ελληνικη γλωσσα.

Δηλαδη εχει κανονικα MIUI 8 και περνει updates απο που ; :lol: (Απο τον updater κυριλε καθε εβδομαδα ; )

Ειναι οντως Official απο την ομαδα του MIUI ? [Εφαρμογες τηλεχειριστιριο κλπ ειναι μεταφρασμενες ; ]

Δηλαδη εχει κανονικα MIUI 8 και περνει updates απο που ; :lol: (Απο τον updater κυριλε καθε εβδομαδα ; )

Ειναι οντως Official απο την ομαδα του MIUI ? [Εφαρμογες τηλεχειριστιριο κλπ ειναι μεταφρασμενες ; ]

Εφοσον το πηρες με Official DEV Global Rom ναι. :)

εξαρταται.. ποια ρομ;

αν θες απο stable σε dev μπορεις χωρις ξεκλειδωμα

εγώ έχω official (χωρίς ελληνικα) γίνεται?αν ναι,έχεις κάποια να μου προτείνεις?

stable είναι η official?

ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ έχω official (χωρίς ελληνικα) γίνεται?αν ναι,έχεις κάποια να μου προτείνεις?

stable είναι η official?

ευχαριστώ!

πολλες ειναι official. οπως ειπε και ο @amdnikos

Κανε ενα κοπο να διαβασεις την πρωτη σελιδα. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες, και δε θα χρειαστει να επαναλαμβανουμε τα ιδια καθε 5 posts.

και επεστρεψε με αποριες :)

Καλησπέρα!!

Κάποιος πολύ έμπειρος με φλασαρίσματα ROM κτλ. για βοήθεια!!:ninja:

Όποιος έχει ελεύθερο χρόνο και υπομονή ας στείλει ΠΜ!:ninja:

Ευχαριστώ!:ninja:

Ποιο είναι το πρόβλημα σου?

Γεια σας παιδια εχω ενα redmi note 3 pro και φοραει την τελευταια global stable.Πηγα να περασω την developer global με το miflash μεσω ενος οδηγου απο en miui.Tο θεμα ειναι το κινητο μπρικαρε οσο δεν παει.Εχω φτασει στο σημειο να κανω και το test point.Tωρα το κινητο με φαινεται οτι δεν δουλευει η οθονη γιατι ακουω κατι ηχους.Το προβλημα ειναι δοκιμασα πολλες ρομ και πολλες εκδοσεις miflash αλλα ολες τις φορες με βγαζει μηνυμα error receiving hello packet.Kανενας καμια βοηθεια?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Καλησπέρα στην παρέα!Μόλις αποχωρίστηκα το Redmi note 2 και ετοιμάζομαι για την αγορά του 3 pro.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον τρόπο αποστολής να προτιμήσω nl/sg post και επειδή πρόκειται να παραγγείλω συνολικά 3 Redmi note 3 pro υπάρχει πιθανότητα να φάω τελωνείο?Η παραγγελία θα γίνει από Vickmall.Χρειάζεται να γράψω και απο κάτω στα σχόλια το κλασσικό ποιηματάκι η δεν χρειάζεται?Ευχαριστώ πολυ!!

Καλησπέρα στην παρέα!Μόλις αποχωρίστηκα το Redmi note 2 και ετοιμάζομαι για την αγορά του 3 pro.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον τρόπο αποστολής να προτιμήσω nl/sg post και επειδή πρόκειται να παραγγείλω συνολικά 3 Redmi note 3 pro υπάρχει πιθανότητα να φάω τελωνείο?Η παραγγελία θα γίνει από Vickmall.Χρειάζεται να γράψω και απο κάτω στα σχόλια το κλασσικό ποιηματάκι η δεν χρειάζεται?Ευχαριστώ πολυ!!

Δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα. Εχω παραγγειλει απειρες φορες και με τα 2. Λιγο γρηγοροτερη νομιζω οτι ειναι η sp

μετα απο καθαρη εγκατασταση της νεας ΡΟΜ dev 6.9.15 και βαζοντας το adaway μου λεει οτι η ΡΟΜ δεν ειναι rooted... τι ακριβως συμαβαινει? Η ΡΟΜ εχει προεγκατεστημενο το superSU.

Μια ερώτηση για όποιον έχει global dev.

Η μετάφραση έχει προχωρήσει πάρα πολύ και σχεδόν τα πάντα είναι ελληνικά, μου φαίνεται περίεργο όμως που στο widget του ρολογιού, η ημερομηνία εμφανίζεται στα αγγλικά.

Οπουδήποτε αλλού calendar και ρυθμίσεις ρολογιού την δείχνει κανονικά ελληνικά.

Είναι κάποια ρύθμιση που φταίει ή απλά περιμένουμε να μεταφραστεί και αυτό;

το ενσωματωμενο call recorder της συσκευης εχει πολυ μετριες ηχογραφησεις η ειναι ιδεα μου?εβαλα και το auto call recorder αλλα δεν δουλευει

Καλησπέρα στην παρέα! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορά έχουν οι δυο συγκεκριμένες ρομ αλλά κ γενικότερα κ οι προηγούμενες εκδόσεις τους; Ποια η διαφορά μεταξύ της rom της Miui Hellas κ του gkalen;

1. https://www.androidfilehost.com/?fid=24727369092696036

2. https://www.androidfilehost.com/?fid=24728673521238139

Εγώ που έχω τη συγκεκριμένη ρομ: "MIUI 8.1 by xiaomi-miui.gr GTV 6.9.9 | Developer", ποια από τις δύο πρέπει να επιλέξω να περάσω;

Κι επίσης να την περάσω με τον απλό τρόπο που περιγράφεται εδώ https://goo.gl/fqFdE8 ή θα χρειαστεί πάλι format?

Σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα στην παρέα! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορά έχουν οι δυο συγκεκριμένες ρομ αλλά κ γενικότερα κ οι προηγούμενες εκδόσεις τους; Ποια η διαφορά μεταξύ της rom της Miui Hellas κ του gkalen;

1. https://www.androidfilehost.com/?fid=24727369092696036

2. https://www.androidfilehost.com/?fid=24728673521238139

Εγώ που έχω τη συγκεκριμένη ρομ: "MIUI 8.1 by xiaomi-miui.gr GTV 6.9.9 | Developer", ποια από τις δύο πρέπει να επιλέξω να περάσω;

Κι επίσης να την περάσω με τον απλό τρόπο που περιγράφεται εδώ https://goo.gl/fqFdE8 ή θα χρειαστεί πάλι format?

Σας ευχαριστώ!

Δεν μπορει να σου πει καποιος διαφορες αναλυτικά.ειναι διαφορετικες ρομ..

Αμα πας ξανα σε gtv θα την περασεις μεσω twrp με ενα wipe dalvik+cache..

Αν πας στου gkalen θελει factory reset (wipe dalvik,cache,data)

Δεν μπορει να σου πει καποιος διαφορες αναλυτικά.ειναι διαφορετικες ρομ..

Αμα πας ξανα σε gtv θα την περασεις μεσω twrp με ενα wipe dalvik+cache..

Αν πας στου gkalen θελει factory reset (wipe dalvik,cache,data)

Ε τότε θα περάσω την πρώτη διότι δεν θέλω να κάνω κ πάλι format τόσο σύντομα...

Με λίγα λόγια θα ήθελα όχι αναλυτικά... Για παράδειγμα η μια ρολάρει καλύτερα εκεί κ η άλλη υστερεί εκεί.. ή ας πούμε η μια έχει το τάδε γραφικό περιβάλλον κ άλλη κάτι άλλο..! Καλό βράδυ!

Με λίγα λόγια θα ήθελα όχι αναλυτικά... Για παράδειγμα η μια ρολάρει καλύτερα εκεί κ η άλλη υστερεί εκεί.. ή ας πούμε η μια έχει το τάδε γραφικό περιβάλλον κ άλλη κάτι άλλο..! Καλό βράδυ!

η γκαλεν γενικα ειναι λιγο πιο smooth και ελαφρια απο την gtv και φορτιζει κατα πολυ πιο γρηγορα (αυτες τις διαφορες εντοπισα στην καθημερινη χρηση) και καποιοι λενε οτι εχει πιο καλη μπαταρια αυτο δεν το ειδα εγω

CHANGELOG

Unsecured boot.img with init.d support

Μερικα build.prop και init.d tweaks

Zipaligned at boot

Sqlite optimize

Προσθήκη , reboot , recovery και bootloader στο power menu.

Προσθήκη Dolby Atmos sound mod

Διαγραφη ολων των εφαρμογων , μονο τα απολυτως απαραιτητα στο ρομ.

Προσθηκη gmail , root explorer και flash player.

Aπενεργοποιηση της εγκαταστασης νεου recovery μαζι με το ρομ , θα ειστε με το TWRP που ειχατε.

Μικροαλλαγες στο θεμα ( εικονιδια και bootanimation )

Διαγραφή όλων των άχρηστων αρχείων , φακέλων , κ.λ.π. από το Ρομ.

Αυτές είναι οι διαφορές με την developer.

Καλημέρα ποια global να φλασάρω με έλληνικά και καλή αυτονομία?

ok διάβασα 1η σελίδα όλα οκ ευχαριστώ!!

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας kongeo1994 και geoanto555! Παρόλο που δεν πολυκατάλαβα τους περισσότερους τεχνικούς όρους! :P

Αν κατάλαβα καλά... Είναι πιο ελαφριά του gkalen επειδή λείπουν οι περισσότερες άχρηστες εφαρμογές!

Edited by AJP23