Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι έμεινα με lollipop και όσο περνάει ο καιρός και διαβάζω σχόλια όλο και περισσότερο το απολαμβάνω :p

Η αλήθεια είναι πως απλά βαριέμαι να ξαναστηνω από την αρχή αλλά απ ότι βλέπω γλύτωσα διάφορα μικρά θεματακια.

Που μπορώ να βρω την snapdragon camera? Βελτιώνει καθόλου την ποιότητα της φωτογραφίας;

Sent from Redmi Note 3 Pro

"Snapdragon camera zip για redmi note 3pro"

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολυ καλη η 6.9.9,

απλα πολυ σπαστικη η διαχειριση της ext sd με το marshmallow,

πολλες εφαρμογες εχουν αρχικα θεμα.

Εχει δοκιμασει κανεις την snapdragon cam?

Απο τοτε που περασα τη νεα ρομ δεν δουλευει καθολου

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16575-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Android-5-1-1-%CF%83%CE%B5-Marshmallow-6-0-0-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi

δηλαδη, εγω που εχω εγκατεστημενο το Sygic(λογω χαρτων) στην sd θα εχω προβλημα? ολες οι φωτογραφιες και τα τραγουδια βρισκονται στην καρτα, τι προβλημα μπορει να εχουν αυτα?

Μία βδομάδα σχεδόν με την MIUI 8 GTV stable ερχόμενος από 7.5.1 GTV και εχω να πω μόνο τα καλύτερα!!!

1. Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας!! Επιστρεψαμε στις 8+ ώρες οθόνης με ανοιχτά data και wifi, nonstop!

2. Έχω την αίσθηση αρκετά καλύτερης κάμερας αλλά με χαλάει που δεν μπορώ να αλλάξω μπροστά και πίσω κάμερα με swipe

3. Ένα κλικ πιο γρήγορη σε όλα ή ROM!

4. Μου αρέσει που στην μπάρα ειδοποιησεων βγαίνει το πόσες ώρες θέλει για να φορτιστεί πλήρως!

5. Με 2000+ επαφές περασμένες δεν νιώθει το κινητό!

6. Ελαφρώς καλύτερος proximity sensor

Υπενθύμιση ότι έκανα update μέσα από τον updater και όχι με TWRP και διαγραφή data ούτε factory reset!!!

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Μία βδομάδα σχεδόν με την MIUI 8 GTV stable ερχόμενος από 7.5.1 GTV και εχω να πω μόνο τα καλύτερα!!!

1. Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας!! Επιστρεψαμε στις 8+ ώρες οθόνης με ανοιχτά data και wifi, nonstop!

2. Έχω την αίσθηση αρκετά καλύτερης κάμερας αλλά με χαλάει που δεν μπορώ να αλλάξω μπροστά και πίσω κάμερα με swipe

3. Ένα κλικ πιο γρήγορη σε όλα ή ROM!

4. Μου αρέσει που στην μπάρα ειδοποιησεων βγαίνει το πόσες ώρες θέλει για να φορτιστεί πλήρως!

5. Με 2000+ επαφές περασμένες δεν νιώθει το κινητό!

6. Ελαφρώς καλύτερος proximity sensor

Υπενθύμιση ότι έκανα update μέσα από τον updater και όχι με TWRP και διαγραφή data ούτε factory reset!!!

Δηλαδή ΟΤΑ έκανες? ή την κατεβασες κ την έβαλες στο κινητό?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Δηλαδή ΟΤΑ έκανες? ή την κατεβασες κ την έβαλες στο κινητό?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Την κατέβασα στο κινητό και πήγα από ρυθμισεις-σχετικα-αναβαθμιση και από τις τελιτσες πάνω δεξια επέλεξα το αρχείο που είχα κατεβάσει!

Αλλά είπαμε πήγα από ελληνικη Stable 7.5 σε ελληνική Stable 8

Την κατέβασα στο κινητό και πήγα από ρυθμισεις-σχετικα-αναβαθμιση και από τις τελιτσες πάνω δεξια επέλεξα το αρχείο που είχα κατεβάσει!

Αλλά είπαμε πήγα από ελληνικη Stable 7.5 σε ελληνική Stable 8

Αυτο που έκανες update μέσα από τον updater και όχι με TWRP την αναβάθμιση δεν προτείνετε και καλύτερα να μην το ξανακάνεις για το δικό μας κινητό,το καλύτερο ειναι να την περνάς μέσω TWRP και να κάνεις και κάνα Wipe ,δες εδώ

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Το κινητό δείχνει να είναι ότι πιο value for money μεχρι τώρα, εκτιμάτε ότι η έκδοση της Official DEV Global Rom OTA update & Greek Language διευκολύνει περισσότερο έναν χρήστη που δεν θα χρειαστεί να πολυψάξει με φλασαρίματα και άλλες ρομ;

Ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει ποτε ...σορρυ ...

Ποσο θεμα ειναι η απουσια της 800ΜΗΖ , εχω voda εταιρικο και wind προσσωπικο ? ειδικα στο voda το θελω το 4G .

Περιοχη ...αθήνα ...αντε και Κω στις διακοπες

ευχαριστω!

Ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει ποτε ...σορρυ ...

Ποσο θεμα ειναι η απουσια της 800ΜΗΖ , εχω voda εταιρικο και wind προσσωπικο ? ειδικα στο voda το θελω το 4G .

Περιοχη ...αθήνα ...αντε και Κω στις διακοπες

ευχαριστω!

Στην αθήνα δε θα χεις θέμα. Στην Κω λογικά θα χεις θέμα με το 4g. Με τη Wind θα χεις μεγαλύτερο θέμα. :lol:

Στην αθήνα δε θα χεις θέμα. Στην Κω λογικά θα χεις θέμα με το 4g. Με τη Wind θα χεις μεγαλύτερο θέμα. :lol:

Τραγική Wind ειδικά εδώ που είμαι εγώ Καρδίτσα δεν κάνει ουτε για τηλεφωνικές κλήσεις!!!

Καλησπέρα εγώ από 7.5.1.0 με ξεκλειδώτο boot loader και twrp μπορώ να βάλω την 8.0.1.0 κατευθείαν από twrp και αν ναι με τι wipe?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα εγώ από 7.5.1.0 με ξεκλειδώτο boot loader και twrp μπορώ να βάλω την 8.0.1.0 κατευθείαν από twrp και αν ναι με τι wipe?

Ναι μπορείς με factory reset (wipe cache, dalvik, data).

Μη ξεχάσεις να πάρεις backup.

Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen

Ναι μπορείς με factory reset (wipe cache, dalvik, data).

Μη ξεχάσεις να πάρεις backup.

Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen

Back up μέσω twrp?

καλησπερα παιδια μετα απο μια εβδομαδα κοληματος του κινητου,τελικα καταφερα και περασα την mm αλλα πρωτη φορτιση μετα μου εκανε 6 ωρες να φορτισει.εχει τυχει σε αλλον?ειναι φισιολογικο αυτο?μηπως θελει καποια ρυθμισει?καποια βοηθεια παιδια?

καλησπερα παιδια μετα απο μια εβδομαδα κοληματος του κινητου,τελικα καταφερα και περασα την mm αλλα πρωτη φορτιση μετα μου εκανε 6 ωρες να φορτισει.εχει τυχει σε αλλον?ειναι φισιολογικο αυτο?μηπως θελει καποια ρυθμισει?καποια βοηθεια παιδια?

Δοκίμασε να το φορτίσεις κλειστό να δεις αν κάνει το ίδιο..

Δοκίμασε να το φορτίσεις κλειστό να δεις αν κάνει το ίδιο..

τελικα ρε φιλε Γιωργο αξιζει να βαλουμε αυτη τη ΡΟΜ? αυτα που ειπε ενας φιλος πριν για προβλημα με ext sd card? ποια ειναι η διαδικασια απο την 6.8.18 ελληνικη dev για να την περασω?

τελικα ρε φιλε Γιωργο αξιζει να βαλουμε αυτη τη ΡΟΜ? αυτα που ειπε ενας φιλος πριν για προβλημα με ext sd card? ποια ειναι η διαδικασια απο την 6.8.18 ελληνικη dev για να την περασω?

Εγώ την έχω και δουλεύει πολύ καλά... Υπομονή να βγεί από δευτέρα η δεύτερη...

Εγώ την έχω και δουλεύει πολύ καλά... Υπομονή να βγεί από δευτέρα η δεύτερη...

και που θα την βρω? ποια ειναι η διαδικασια?

και που θα την βρω? ποια ειναι η διαδικασια?

Στο miui.gr ..

όπως βάζεις κάθε ρομ με καθαρή εγκατάσταση.

Ερώτηση: αφού πέρασα την China Dev 8.6.9.9 Beta δεν μου αναγνωρίζει ο φορητός το κινητό. Το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή και δεν συνδέεται ούτε στο Mi PcSuite. Έχω περασμένα τους Universal Adb Drivers & MiFlash. Μέσα από τη διαχείριση συσκευών το βάζω να κάνει αυτόματα ενημέρωση και λέει ότι το βρίσκει σαν MTP Device αλλά λόγω σφάλματος δεν μπορεί να προχωρήσει.

Τι κάνω λάθος; Τι πρέπει να διορθώσω;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

δηλαδη, εγω που εχω εγκατεστημενο το Sygic(λογω χαρτων) στην sd θα εχω προβλημα? ολες οι φωτογραφιες και τα τραγουδια βρισκονται στην καρτα, τι προβλημα μπορει να εχουν αυτα?

Για τραγουδια και φωτο κανενα θεμα,

απλα για το Sygic , αν χρησιμοποιει χωρο στην sd πχ για offline maps ,

μαλλον θα πρεπει να το ρυθμισεις απο την αρχη.

παιδες καλησπερα ,

λοιπον εχω βαλει την global dev 6.9.9 beta ( 6.01 mmb29m) και εχω unlock to bootloader , το twrp recovery μπαινει κανονικα me adb ? η επειδη ειναι καινουρια η ρομ με MM θα brickarei ?

thanks

παιδες καλησπερα ,

λοιπον εχω βαλει την global dev 6.9.9 beta ( 6.01 mmb29m) και εχω unlock to bootloader , το twrp recovery μπαινει κανονικα me adb ? η επειδη ειναι καινουρια η ρομ με MM θα brickarei ?

thanks

Official rom μην επιχειρείς να βάλεις twrp.. Μόνο το cofface μπαίνει αν δεν κάνω λάθος.