Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος τρόπος να μπορείς να στειλεις μήνυμα με περισσότερους από 60 χαρακτήρες υπάρχει; Ή κάποια προτεινόμενη δωρεάν εφαρμογή για μηνύματα....

δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6860422#post6860422

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αλλαξα την παραγγελια (εβαλα την international version) αλλα τωρα ειδα το θεμα με τις διαστασεις

εχω παραγγειλει μια nillkin sparkle και 2 τζαμια παιζει να κανουν ή να το αλλαξω παλι;

Κάποιος τρόπος να μπορείς να στειλεις μήνυμα με περισσότερους από 60 χαρακτήρες υπάρχει; Ή κάποια προτεινόμενη δωρεάν εφαρμογή για μηνύματα....

Μπορείς να βάλεις το Handcent. Εγώ το χρησιμοποιώ από ανέκαθεν.

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Σε πολύ καλή τιμή εδώ

έχει κάνει κανείς αγορά απο το gearbest ???

είναι το redmi 3 pro όχι το redmi note 3 pro....μην μπερδευτείς στο λέω

δεν είναι ίδια τα id, τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση; η ρομ είναι η τελευταία επίσημη κινέζικη dev. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να λέει different id? Γιατί λέει device isn't supported?

Ξαναζητα άδεια. Ετυχε και σε φιλο μου με redmi 3 και ψαχνομασταν.

Lollipop?

Μετά όμως υπάρχει και αυτό

http://en.miui.com/thread-333843-1-1.html

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Ναι με Lollipop βγηκε. Το καταλαβαινεις απο το L στο LHNCNDG της έκδοσης. Το HN δηλώνει την έκδοση με MTK, το CN οτι ειναι κινεζικη και το DG ειναι η εσωτερικη αριθμιση της εκδοσης.

Οσο για το λινκ που δινεις, εχουμε δωσει το ιδιο βασικα. Ηθελες να δωσεις καποιο αλλο και μπερδευτηκες η απλα δεν το καταλαβες οτι ηταν το ιδιο? :p

βασικα αυτη τη στιγμη παιζει να εχει πεσει το σαιτ και δεν μπορω να μπω να στειλω το σωστο.

αν μπεις σε αυτο που εστειλες εσυ, καπου στην μεση του αρθρου λεει για την global stable rom, οχι στην κινεζικη. αυτο το λινκ εστειλα.. νομιζω τουλαχιστον :P

Ενδιαφέρων... με νόβα είμαι και θα με βάλεις να κάνω συγκρίσεις τώρα όταν μπορέσω... καλό το στοκ αλλά μονο και μονο τα gestures φτάνουν για να "πρέπει" να βάλω νόβα

φιλε εβγαλες καμια ακρη με αυτο τελικα; :)

Edited by NickName98

Είσαι σίγουρος οτι είχες την αυθεντική? Πόσο την είχες αγοράσει?

Ναι η αυθεντική είναι. Μάλιστα την αγόρασα από ένα λινκ που βρήκα στο παρών θέμα. Κάπου στα 13 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Να μην το πάρεις με Mulit-language ROM ,αλλα με μια dev rom, στην συνέχεια ξεκλειδώνεις εύκολα και περνάς μια ελληνική.

Αν το μαγαζί το εχει και ειναι σε ευρωπαϊκή αποθήκη με Mulit-language ROM δεν πειράζει εύκολα του περνάς μια αλλη ρομ και δεν θα έχεις πολλά προβλήματα.

Ας σου έρθει πρώτα και εμείς μετα για μια βοήθεια είμαστε εδώ .:rolleyes::rolleyes::ninja::ninja:

Αυτη του vickmall η developer rom δεν εχει ελληνικα;

Χρειαζεται ξεκλειδωματα και φασαρια για μενα που δεν το εχω με πειραγματα;

Γραψτε καποιος λιγα πραγματα για την developer rom του vickmall που εχει ελληνικα και παιρνει updates δουλευει out of the box;

Ευχαριστω.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που δούλεψαν για τις οδηγίες τις πρώτης σελίδας και αυτούς που δούλεψαν για την ελληνικη rom. Με απλές διαδικασίες και χωρίς κόπο ξεκλείδωσα το κινητάκι και έβαλα την gr 7.5.2.

Καμμία σχέση με την multi που το παρέλαβα. Ακόμα και china dev ήταν καλύτερη από την multi. Με την ελληνική πλέον χτυπάει 77000 antutu.

Έχω μια απορία μήπως και συνέβει σε κάποιον άλλον. Κάποιες φορές τελειώνει γρήγορα η μπαταρία και στις λεπτομέριες βλέπω πως μου την τρώει το shell (όχι Vpower ή Racing παντως :ninja: :ninja: :ninja: ). Τι είναι αυτό και πως φέυγει?

Ευχαριστώ

Έχω ένα redmi 3pro το οποίο εχω ξεκλειδώσει

Μπορώ τώρα από το updater να φορτωσω

την ελληνική dev χωρίς να κάνω τίποτα άλλο?

Ευχαριστω

ο shell (όχι Vpower ή Racing παντως :ninja: :ninja: :ninja: ). Τι είναι αυτό και πως φέυγει?

Ευχαριστώ

Αν κάνεις επανακκίνηση λογικά σταματά.....

Προέρχεται από το superSU ... σε συνδιασμό με το mipcsuite...

Δες λίγο αυτό που σου λέω..

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γραψτε καποιος λιγα πραγματα για την developer rom του vickmall που εχει ελληνικα και παιρνει updates δουλευει out of the box;

Ευχαριστω.

Έχει Ελληνικά 40% και δουλεύει και μέσα και έξω από το κουτί.. Αδιάβροχο δεν ξέρω αν είναι ..:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα redmi 3pro το οποίο εχω ξεκλειδώσει

Μπορώ τώρα από το updater να φορτωσω

την ελληνική dev χωρίς να κάνω τίποτα άλλο?

Ευχαριστω

ΟΧΙ...θέλει twrp

μην αγχωνεσαι, σε 1 χρονο παλι σε 5.1 θα ειμαστε :lol:

ΑΛΛΑ, θα ειναι μια σταθεροτατη 5.1 :lol:

iphone 14 pro

Μου είπαν ναι έχει ελληνικά.

Αν έχει Ελληνικά θα ναι η multi.. Δεν νομίζω να πρόλαβαν να βάλουν την global developer..

Παρακολουθώ τον φρενήρη ρυθμό του topic και για άλλη μια φορά δίνω τα συγχαρητήρια στην κοινότητα! Βοηθάτε όσο δεν πάει και μπράβο! Όταν μεγαλώσω ελπίζω να μπορώ να βοηθάω κι εγώ έτσι :) Αποριούλα: είμαι με GTV 6.7.22 και TWRP 3.0.2-2. Αν κάνω full backup μέσα από recovery και πάω σε CM13 που ψήνομαι, θα μπορώ να επανέλθω με restore? Και η 2η απορία είναι αν με την έκδοση του TWRP μπορεί να "κάτσει" η CM13? Γιατί αν όχι, τότε δεν έχει νόημα να κάνω full backup μέσα από αυτή... Οπότε σα λύση τι υπάρχει; ώστε να κρατήσω ένα full backup την MIUI και να μπορώ να επιστρέψω από CM όσο το δυνατόν πιο "ανώδυνα" :)
Αυτά...

Κανένας οδηγός πώς περνάμε τις νέες MiUi8 στα κινητά μας???

Τι ρομ εχεις τωρα;

Επισης η οφισιαλ με μιυι 8 δεν εχει βγει ακομα για το κινητο μας

Κανένας οδηγός πώς περνάμε τις νέες MiUi8 στα κινητά μας???

Τι ρομ εχεις τωρα;

Επισης η οφισιαλ με μιυι 8 δεν εχει βγει ακομα για το κινητο μας

Είμαι με stable ελληνική 7.5.2.0.

Όταν θα βγει την άλλη εβδομάδα η stable ελληνική 8 πως θα την περάσουμε;;;

Με full wipes από recovery? Wipe cache, wipe dalvik cache, data, and system ;

καλησπερα στην παρε..επειδει εχω ψιλοφρικαρι λιγο..δεν μπορω να βγαλω φοτο με το δακτυλικό αποτύπωμα με τιποτα..τα αλαξα και παλι τσιφος.ειμαι με την Official DEV CN Rom ..στα αγγλικα..ξερει κανεισ να βοηθεισι ..?ευχαριστω